Tean, mida sa tunned. Olen selle kõik oma elus läbi teinud. Kui oled siiani üle söönud, siis vajab magu aega, et kokku tõmmata. Su magu ei ole sugugi nn uinunus olekus, kui sa hommikul ei söö, siis ta sööb iseennast ja kui sa teda ning oma organismi korrapärastelt ei toida, siis organism lülitub nn näljahädaprogrammile. Ja siis kui sööd ta talletab igaks juhuks rohkem, kui talle tegelikult vaja läheb, sest sa ei anna talle süüa nii nagu ta vajab.
See, et ma sageli söön ei tähenda, et ma õgin või näksin pidevalt. Ma söön 5-6 korda päevas ja hoian 2-3 tundi vahet vahepeal mitte midagi suhu pannes. Ma söön väga vähe ja harva magusat, ma söön seda millest ma näen, millest ta koosneb nt kanafilee, lahja veise hakkliha, jne. Ma ei söö vorsti, sardelli, viinerit jne. Juustu söön, kuid lahjemat. Söön tatart, täistera riisi ja makaroni, vahel kartulit, aga vähe. Teen kõrvale mitmesuguseid salateid. Söön puuvilju, aga mitte näiteks banaani, viinamarja. Joon küllaldaselt vett. Siin üks näidispäev: Hommikusöök kaerahelbepuder+ 0,5 tl Becel margariini(pudru keedan veega), kohv piimaga(ilma suhruta, ka ilma suhkru asendusaineta, sest see on veel hullem mürk kui suhkur), 3 tunni pärast söön vahepala, kas mõni puuvili või kerge salat, 2 tunni pärast söön lõunat: 2 kartulit+ hakkliha kaste, mida teen siis veisehakklihast+maitseained+ maitseroheline+ külmutatud köögiviljasegu+vesi, kõrvale kas ise tehtud salat või poest ostetud, mis just õlis ei uju+ klaas keefiri lausa 2,5%, 3 tunni pärast jälle vahepala( salat või puuvili), 2 tunni pärast õhtueine nt. 2 Rukkipala leiba ühele juust teisele naturaalset sinki, kõrvale kurki, tomatit ning kui siis hilja magama lähen, siis 2 tunni pärast väike tops jogurtit(Activia, sest seedimine ka just enne kõige normaalsem ei olnud) või kohupiima desserti "f". Vahepeal ma ei näksi midagi joon ainult vett või kohvi. Näljatunne ei vaeva mind enam ammu ja kaal langeb sujuvalt allapoole, aga huvitav, et kuigi kaal näitab veel üsna suuri numbreid on riiete nr langenud poole aastaga 54 pealt 46 peale. Mõni mu sõbranna vaevles ka ülekaalu käes, kes rohkem kes vähem, nüüd on hakanud ka vaatama, mida, millal ja palju söövad ning vahepeal ei näksi ja kaal langeb, üks kes veel aktiivselt liigutab on 5 kuuga alla saanud 35kg. Nii, et tehke omad ja tervislikud ja tervist säästvad järeldused või nälgige, pidage dieete, võtke reductli ja oodake millal organismi normaalne funktsioneerimine sassi keerab. Mul läks nii ja nüüd taastan, mida taastada annab. Vaevalt, et kõik enam normi saab. Vanust keskmiselt 35. Edu kõigile, kes endast tõsiselt hoolivad!