kuigi legend toetab imetamise imelist mõju kaalu kadumisele, siis minu puhul pole see kahjuks nii. esimese lapsega tõestatud. ca 30 kilo kaalu rasedusega juurde, sünnitusel ca 7 maha ja kõik. imetasin ainuüksi 5 esimest kuud 2 tunni tagant (edaspidi sai 3-4 tunni tagant ja siis...), jah ka öösiti- vaheks siis 4-5 tundi. poiss kosus ja mina olin stabiilne aam. ei mõjunud miski dieet, metsaretked- mis nägid välja järgmised: mina, kärus mitteleppiv karjuv titt süles, käru seljas, poekott hambus... metsa on meil siin palju ja laps hakkas eranditult röökima siis, kui kodu kaugel. oi, ma jalutasin tunde. ja ikka röömus 94 kilo mu 175 pikkuse kohta. imetamine kestis 13 kuud ja siis kadus 1,5 kuuga 15 kilo. niisama. ei dieeditanud... noh, siis jäi kaal seisma ja tuli hakata dieeditama ja .... ega kergelt läinud. nüüd teise lapsega seis sama:( käsil võõrutamine ja hirm- kas seekord ka kaal siis lõpuks taandub? kusjuures ma nii püüan- tervislik toit laual, iga ilmaga õues ja uskuge mind, ma jooksen ja liigun. kas on kellelgi veel tuua näiteid oma imetamise ja nn piima reguleerimisele kehakaalule.