rõve. ausalt öeldes ma ei julgekski trenni enam teha, kui selliseks hakkaks muutuma. öäkk. selline keha absoluutselt ei meeldi(rindu ei mõtlegi tegelikult siin, kuigi noh ega need ka muidugi midagi erilist ei ole)
issake, aga mis on? mulle meeldib, va silikoonid. kurram, ilus treenitud prink keha, ei ole näljast nõrk ega ülekaalust lodev, trimmis ja lihaseline. aga eks maitsed olegi erinevad.
olen mh-iga nõus. sellise keha saamiseks tuleb kõvasti pingutada trennis. ilus, sale ja ilusad trimmis lihased. ise järele ei jõua veel. kahjuks. aga püüan ikka. PS: ei ole mees. aga olen jõusaali fänn.
Minu maitse jaoks on õlad liiga laiad. Liiga selgelt kulturist. Ilmselt tänu sellelel tundub ka ebaproportsionaalne. Aga ju on selline figuur ka mõne unistus. Siit selge, et inimesed ei peagi ühtemoodi olema.
minu meelest suhteliselt ideaali lähedane. Ilus liivakell ju, poos on lihtsalt atleetlikkust rõhutav. Aga mulle tundub, et Eestis ei kehti ka see norm, peab olema sõna otseses mõttes kõhetu, kätel ei tohi kindlasti lihaseid olla ja kõht peab olema ka sisse vajunud, nii et oleks selgelt näha, mis lõunaks sõid :S