teate..minul on ka mure... mulle meeldib KOHUTAVALT leib. minu jaoks pole mingit vahet, kelle poolt see on küpsetatud või mis nime ta kannab.. igatahes, selline leiva fanaatiline söömine on mind terve elu suurena hoidnud. umbes kolm kuud tagasi leppisin enesega kokku, et mingi aeg ma lihtsalt ei söö leiba...ja kui aus olla, hoidusin enamustest teraviljatoodetest.selle tagajärjel tundsin end võrratult, kaotasin kaalus, olin õnnelik, seks oli FANTASTILINE, tundsin end ilusana jne.. kuid umbes kuu tagasi hakkasin taas leiba sööma - ja kuidas veel..
praegu olen KÕVASTI juurde võtnud, mul on stress, mind on tabanud liigsöömine- ma ÕGIN PIIRAMATULT, riided mis ma kuu tagasi enesele ostsin, ei lähe mulle selga jne... KUID mina tunnistan endale... ma ise olen selles süüdi...ma tean, et saan seda vältida PÕGENEDES! kui ma tean, et mul on probleeme söömise lõpetamisega ning õgimisega, ma ei hakka end petmagi! kui luban endale natuke, siis mõne ajaga saab minu natukesest LOENDAMATULT PALJU... seega..
soovitus.. 1) ära osta endale koju asju, pärast mille söömist sa kahetseksid- SUL POLE NEID VAJA.. nad tekitavad vaid kiusatusi ja ebameeldivusi
2)vahel on õigem põgeneda..."kui sa ikka oled põlevas majas, on arukam sealt põgeneda kui midagi sussima hakata"..seega kui tuleb räme tahtmine midagi süüa, jookse-jookse minema oma mure eest... ja pealegi.. miks sa ei võiks praegu õue minna?
see et sa sellist murekirja üldse loed, näitab, et sul siiski on taoline mure.. ÄRA PASSI, MINE ÕUE!! kui õues on külm-jumal kyll- pane end paksemalt riide!
ok?