Kaaluklubi
keefiri dieet
kt 06. juuni 2008, kl 14.47 |
aga palun 06. juuni 2008, kl 14.57 |
Enne keefiridieediga alustamist tuleb siiski meeles pidada, et see on küll üks kõige tõhusamaid monodieete, kuid seda võiks pidada vaid kolm-neli päeva. Kindlasti ei sobi seda dieeti pidada kauem kui nädal. Tõhus dieet peaks mõne päevaga maha võtma 4-5 kilo.
1. PÄEV - viis keedukartulit ja 1,5 liitrit keefiri. Jaga iga päev need toiduained väikesteks portsjoniteks, söö üks portsjon iga kolme tunni järel.
2. PÄEV - 100 grammi keedetud kanafileed, 1,5 liitrit keefiri.
3. PÄEV - 100 grammi hautatud loomaliha, 1,5 liitrit keefiri.
4. PÄEV - 100 grammi hautatud või keedetud valget kala, 1,5 liitrit keefiri.
5. PÄEV - juur- ja puuvilju vabal valikul (välja arvatud kaloririkkad banaanid ja viinamarjad), 1,5 liitrit keefiri
6. PÄEV - soovi korral võid dieeti pidada ka kuuendal ja seitsmendal päeval. Kuuendal joo vaid keefiri, seitsmendal vaid mineraalvett.
Pea meeles, et pärast selle kiirdieedi pidamist alusta uuest nädalast korralikult söömist kergematest toitudest.
1. PÄEV - viis keedukartulit ja 1,5 liitrit keefiri. Jaga iga päev need toiduained väikesteks portsjoniteks, söö üks portsjon iga kolme tunni järel.
2. PÄEV - 100 grammi keedetud kanafileed, 1,5 liitrit keefiri.
3. PÄEV - 100 grammi hautatud loomaliha, 1,5 liitrit keefiri.
4. PÄEV - 100 grammi hautatud või keedetud valget kala, 1,5 liitrit keefiri.
5. PÄEV - juur- ja puuvilju vabal valikul (välja arvatud kaloririkkad banaanid ja viinamarjad), 1,5 liitrit keefiri
6. PÄEV - soovi korral võid dieeti pidada ka kuuendal ja seitsmendal päeval. Kuuendal joo vaid keefiri, seitsmendal vaid mineraalvett.
Pea meeles, et pärast selle kiirdieedi pidamist alusta uuest nädalast korralikult söömist kergematest toitudest.
küsimus 06. juuni 2008, kl 15.23 |
aga palun 06. juuni 2008, kl 15.28 |
küsimus 06. juuni 2008, kl 15.48 |
aga palun 06. juuni 2008, kl 15.55 |
jah olen küll ja mitte ühe nädala vaid kaks.Kuna mul oli ülekaalu pea 20 kilo siis kahenädalaga kadus 11,5 kilo.Tagasi ei tulnud grammigi kuna motivatsioon oli nii suur siis edasiselt jälgisin mida söön.keefir jäi minu menüüsse edasi,lisandusid värsked ja aurutatud köögiviljad,kodujuust.Põhiline siiski oli köögivili.Lõpuks kaotasin kokku 22 kilo ja seda olen suutnud ka hoida.Dieeditamisest möödas poolteist aastat.
maa 06. juuni 2008, kl 15.58 |
küsimus 06. juuni 2008, kl 15.59 |
sulle 06. juuni 2008, kl 16.47 |
mumm 06. juuni 2008, kl 17.22 |
aga palun 06. juuni 2008, kl 17.53 |
mina ei söönud ei liha ega kala,nendel päevadel sõin samuti aurutatud juurvilju.Keefir oli koguaeg 2,5%-line aga seda ei joonud ma 1,5 liitrit vaid piirdusin liitrise pakiga(seda1,5%-list või palju see on ma juua ei saa,ei lähe alla.)Lisaks muidugi vesi seda ikka 1,5-2 liitrit päevas.Paaril esimesel päeval oli ikka näljatunne aga siis nagu harjusin ära ja ei tahtnutki süüa.
aga palun 06. juuni 2008, kl 17.55 |
keefir 06. juuni 2008, kl 22.50 |
keskealise mure 06. juuni 2008, kl 23.56 |
kunde 08. juuni 2008, kl 16.13 |
aga palun 09. juuni 2008, kl 08.54 |
pips 09. juuni 2008, kl 11.56 |
a 09. juuni 2008, kl 12.53 |
rasvarull 29. jaanuar 2012, kl 22.58 |
a Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sega keefir pooleks ploomimahlaga. maitsev, tervis
> lik ja kaal kaob. hea dieet. joo nii palju kui tah
> ad
Terve nädala tegin seda, et jõin keefiri ploomi mahlaga. Jõin ca 1-1,5 liitrit päevas, klaas-poolteist ploomimahla juurde- Kahjuks ei võtnud midagi alla, sain kõhukinnisuse.
nii, et nii ja naa selle dieediga.
-------------------------------------------------------
> sega keefir pooleks ploomimahlaga. maitsev, tervis
> lik ja kaal kaob. hea dieet. joo nii palju kui tah
> ad
Terve nädala tegin seda, et jõin keefiri ploomi mahlaga. Jõin ca 1-1,5 liitrit päevas, klaas-poolteist ploomimahla juurde- Kahjuks ei võtnud midagi alla, sain kõhukinnisuse.
nii, et nii ja naa selle dieediga.
naiska 22. mai 2012, kl 21.23 |
erinevad dieedid 22. mai 2012, kl 21.27 |
Kats 24. august 2013, kl 18.59 |
Ehhh ma pole dieeti pidanud kuigi võtsin end kokku ja ei söönud nädal midagi , hommikul ikka kohvi , piima ja suhkruga päeval jõin vett kui väga hulluks asi läks et pilt kaduma hakkas sõin ikka kartulit kastet vahel suppi aga vähe , organism töötas väga hästi , kuna mul pere siis ikka teed nii head kui paremat aga ei puutund seda mida tegin ,tavaliselt sõin nii enam vähem kõhu täis õhtul enne kuut ja nädal niimoodi kui peale kuut kõht tühi närisin porgandit ja jõin vett isegi keefiiri ja nii ma sain oma 4 kg alla . Pole eriline kaalulangetaja aga titekilod vaja ju alla saada olen proovind kõike nii neid lisandeid kui 5 korra söömisi päeval ei ole mõjund kui ikka käsile võtta et ei söö siis kaob kaal nagu tuul , vahepeal kui pead dieeti siis jalle sööd ja nii edasi siis ei tule ka kilod tagasi ja jälle hoiad end söömise eest nüüdseks ólen saand maha 2 nädalaga 10 kilo ja olen rahul ja tunnen end hästi , ainult vett ei tohi unustada kuna kaalu langus nõuab palju vett.
Natali 09. jaanuar 2014, kl 13.03 |
liisa 31. juuli 2014, kl 00.42 |
Nneka 03. august 2014, kl 00.37 |
On olemas ka selline dieet, võrdlemisi sale inimene võtab maha 2-3 kilo
Menu diet Larisa Dolina
1 day – four baked potatoes and half a liter of low-fat yogurt.
2 day – four hundred grams of low-fat cottage cheese, and again a half litre of kefir.
3 day – any fruit except caloric grapes and bananas in the amount of four hundred grams, five hundred milliliters of low-fat yogurt.
4 day – boiled chicken (400 grams) and low-fat yogurt.
5 day the same four hundred grams of fruit and again kefir.
day 6 – fasting day on mineral water without gas (half a liter).
7 day – four hundred grams of any fruit plus a half litre of kefir.
Menu diet Larisa Dolina
1 day – four baked potatoes and half a liter of low-fat yogurt.
2 day – four hundred grams of low-fat cottage cheese, and again a half litre of kefir.
3 day – any fruit except caloric grapes and bananas in the amount of four hundred grams, five hundred milliliters of low-fat yogurt.
4 day – boiled chicken (400 grams) and low-fat yogurt.
5 day the same four hundred grams of fruit and again kefir.
day 6 – fasting day on mineral water without gas (half a liter).
7 day – four hundred grams of any fruit plus a half litre of kefir.
Lisa postitus