Kaaluklubi
ROLE - veretest+dieet
lihtsalt niisama 25. juuli 2008, kl 23.24 |
mina olen sellest role-st mõelnud mitu korda aga ausalt, ei tahaks nii palju raha välja anda. elan maapiirkonnas ja sissetulek niigi väike. aga proovisin nüüd elus esimest korda sellist enam-vähem lahustoitumist, et ei söö enam kartulit, makarone, riisi, leiba, saia, kommi, saiakesi-pirukaid jms. söön siis lihatooteid salatiga jne. ja tasa aga targu on kaal iga nädal -500 g + palju parem, kergem enesetunne. lisaks olen lahti saanud puhitustest, kõhukinnisusest ja gaasidest, mille käes enne vaevlesin. ütlen ausalt, et ei kujutanud küll ette, mismoodi saan siis kiluleiba süüa ilma leivata või vorstisaia ilma saiata :O))) aga lahendus on selles, et selliseid kombinatsioone ma enam lihtsalt ei söögi.
kui rahaline seis oleks parem, siis kindlasti käiksin role testi tegemas ära. kasvõi selleks, et teada saada, mida seal täpselt soovitatakse. eneseusk maksab ka midagi.
kui rahaline seis oleks parem, siis kindlasti käiksin role testi tegemas ära. kasvõi selleks, et teada saada, mida seal täpselt soovitatakse. eneseusk maksab ka midagi.
gg 27. juuli 2008, kl 12.13 |
Lisa postitus