Mina käisin just selle suure summa välja 4. juulil. Läksin seepärast, et seedimine oli aeglane, peale söömist väsimus jne. Kaal oli iseenesest OK (enne testimist oli 67,5 kg 165 cm juures) niiet see polnud esmane põhjus.
Veregrupp on mul AB+ ja sellised igapäevasemad asjad, mis ära keelati, olid lehmapiim (ka pett, keefir, hapukoor, kohupiim, jogurt, kodujuust, hapupiim), munad, nisu (ja kõik, mis seda sisaldab), sojauba, mis sisaldub vorstides, sardellides, viinerites, pihvides jne ja roosuhkur.
Arst põhjendas kõik ära, miks mingi asi on keelatud (mis mõjutab seedimist, luu- ja liigesehaiguseid, kaalu jne).
See-eest süüa võin igasugust liha, juur- ja puuvilju, sojatooteid (tofu), kitsepiima, erinevaid juuste ja ka kõiki muid teravilju.
Arst seletas ilusti, mida ja millega süüa ning mida millega asendada, kui peaks vaja olema.
Olen iga päev soovitustest kinni pidanud, ebasobivaid asju koos ei söö ja õnneks olen suutnud ka igasugustele kiusatustele vastu panna.
Nüüdseks on kaal langenud natuke üle 3 kg, väsimust ei ole ja seedimine ka paraneb.
Ehkki minu enamik tuttavaid suhtub sellesse väga umbusklikult, siis praegusel hetkel julgen küll soovitada.