Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
hellektt 21. veebruar 2011, kl 10.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Alustasin 13 päeva dieediga 19ndal. Hakkasin blogi ka pidama selle kohta. Kavatsen iga päev midagi kirjutada selle kohta. Kui midagi mõttes ei ole kirjutada siis panen kasvõi lihtsalt kaalunumbri iga päev kirja. Kui kellelgi on huvi jälgida siis aadress on siin:
http://helleslife.blogspot.com/
kommentaarid, soovitused ja kaasaelamised on väga oodatud :)
http://helleslife.blogspot.com/
kommentaarid, soovitused ja kaasaelamised on väga oodatud :)
kata 21. veebruar 2011, kl 15.31 |
kata 22. veebruar 2011, kl 09.23 |
liisa 22. veebruar 2011, kl 09.41 |
Tere,
edeneb väga hästi! Eile õhtul olin kiusatuste ees, aga kasvatasin iseloomu ja pidasin plaanist kinni.
Kaal on langenud 900 grammi. Minu jaoks polegi nii oluline kaal, kui ümbermõõdud. Mõõtsinend eile hommikul ja järgmine kord siis 13 päeva hiljem.
Kõhutühjust poel koradgi tundnud, pigem isutab igasuguse jama ja rämpsu järgi. Aga ma ei jäta kunagi midagi pooleli, samuti ei tjäta seda dieeti.
Edu sulle, kata!
edeneb väga hästi! Eile õhtul olin kiusatuste ees, aga kasvatasin iseloomu ja pidasin plaanist kinni.
Kaal on langenud 900 grammi. Minu jaoks polegi nii oluline kaal, kui ümbermõõdud. Mõõtsinend eile hommikul ja järgmine kord siis 13 päeva hiljem.
Kõhutühjust poel koradgi tundnud, pigem isutab igasuguse jama ja rämpsu järgi. Aga ma ei jäta kunagi midagi pooleli, samuti ei tjäta seda dieeti.
Edu sulle, kata!
hmm 22. veebruar 2011, kl 11.14 |
Siki 22. veebruar 2011, kl 11.47 |
liisa 23. veebruar 2011, kl 09.19 |
kata 23. veebruar 2011, kl 09.48 |
Reet 23. veebruar 2011, kl 13.25 |
kata 24. veebruar 2011, kl 09.34 |
Liisa 25. veebruar 2011, kl 10.10 |
kata 25. veebruar 2011, kl 11.03 |
Liisa 25. veebruar 2011, kl 11.18 |
Rita 27. veebruar 2011, kl 14.50 |
a. 28. veebruar 2011, kl 07.02 |
kaidi 01. märts 2011, kl 22.43 |
Kui peale dieeti oma vanade harjumuste juurde tagasi pöördud siis on muidugi kaalutõus vältimatu, eelnev vale söömisharjumus ju see just on mis kaalunumbrid suureks on ajanud.
Pidasin poolteist aastat tagasi seda dieeti, nädal aega pidasin menüüst kinni (pluss maitsestasin soola ja muude maitseainetega oma sööki ja närisin nätsu ka, sellesse väga ei uskunud), teine nädal tegin väikseid asendusi kuna muna ja suur kogus valke tegid kõhu kinni... lõpptulemusena kaotasin kahe nädalaga 6 kg, ja peale dieeti ka end ära käest ei lasknud ning võtsin järgnevate kuudega veel 6 kg alla. Praeguseks on kaalutõus 2 kg olnud, kuna olen ise laisk olnud ja palju patustanud viimasel ajal. Nüüd uue hooga, aga proovin midagi muud, põhinipid käes kuidas kaalu alandada. Üleliigne 2 kg vaja alla saada ja mõned üleliigsed kilod on vanast ajast ka veel alles, unistustekaaluni alles pürgin..
Pidasin poolteist aastat tagasi seda dieeti, nädal aega pidasin menüüst kinni (pluss maitsestasin soola ja muude maitseainetega oma sööki ja närisin nätsu ka, sellesse väga ei uskunud), teine nädal tegin väikseid asendusi kuna muna ja suur kogus valke tegid kõhu kinni... lõpptulemusena kaotasin kahe nädalaga 6 kg, ja peale dieeti ka end ära käest ei lasknud ning võtsin järgnevate kuudega veel 6 kg alla. Praeguseks on kaalutõus 2 kg olnud, kuna olen ise laisk olnud ja palju patustanud viimasel ajal. Nüüd uue hooga, aga proovin midagi muud, põhinipid käes kuidas kaalu alandada. Üleliigne 2 kg vaja alla saada ja mõned üleliigsed kilod on vanast ajast ka veel alles, unistustekaaluni alles pürgin..
jansa 02. märts 2011, kl 21.22 |
minul siis ka käsil kurikuulus 13-päeva dieet....täna 9-s päev. Olen seda kunagi varem ka teinud ning kaalust alla saanud. Seekord võtisn dieedi ette, kuna ei suutnud oma söömisega kuidagi järje peale saada. Püüan uskuda, et dieet annab taaskord tõuke tervislikuma toitumise poole:)
Dieedist siis nii palju, et eriti kerge see mulle ei ole olnud, kuues päev oli küll siuke tunne, et annan otsad, kõht oli jube tühi ja energia puudus tahtis jalad alt tõmmata. Patustasin natuke ja võtsin paar lusikakest päevalilleseemneid ning mett. Liha söömisest on ka täielikult kopp ees:) Spinati olen asendanud brokoli ja lillkapsaga. Nätsu olen ka vahel närinud. Kohvi ma ei joo, selle asendasin teega, millesse lisan mett. Dieet näeb ette küll, et kui natukenegi patustad, on kõik untsus, ise seda ei usu. Kaalulangus võibolla tõesti nii suur ei ole, aga abiks ikka. Kaalu mul kodus pole, ei oska öelda, kui palju hetkel kergem olen. Riiete järgi saan küll juba aru, et midagi on maha läinud ja ehk läheb veelgi.
Minu moraal tegelikult siinkohal ongi see, et olgugi, et dieet on ränk ja tervisele mitte eriti sõbralik, annab see tõuke tervislikuma toitumise poole. Minu puhul sellised eksperimendid reeglina töötavad:) Edu teile kõigile, kes kaalumuredega kimpus!!!!
Dieedist siis nii palju, et eriti kerge see mulle ei ole olnud, kuues päev oli küll siuke tunne, et annan otsad, kõht oli jube tühi ja energia puudus tahtis jalad alt tõmmata. Patustasin natuke ja võtsin paar lusikakest päevalilleseemneid ning mett. Liha söömisest on ka täielikult kopp ees:) Spinati olen asendanud brokoli ja lillkapsaga. Nätsu olen ka vahel närinud. Kohvi ma ei joo, selle asendasin teega, millesse lisan mett. Dieet näeb ette küll, et kui natukenegi patustad, on kõik untsus, ise seda ei usu. Kaalulangus võibolla tõesti nii suur ei ole, aga abiks ikka. Kaalu mul kodus pole, ei oska öelda, kui palju hetkel kergem olen. Riiete järgi saan küll juba aru, et midagi on maha läinud ja ehk läheb veelgi.
Minu moraal tegelikult siinkohal ongi see, et olgugi, et dieet on ränk ja tervisele mitte eriti sõbralik, annab see tõuke tervislikuma toitumise poole. Minu puhul sellised eksperimendid reeglina töötavad:) Edu teile kõigile, kes kaalumuredega kimpus!!!!
positiivne 06. märts 2011, kl 18.32 |
liisbeth 07. märts 2011, kl 09.27 |
liisbeth 07. märts 2011, kl 09.29 |
9märts 08. märts 2011, kl 17.47 |
Pidin küll 2 päeva tagasi alustama, aga ei saanud toiduaineid korralikult hankida. Nüüd kõik ilusti olemas juba, võtan asja homsest ette. Nimelt on talvega kogunenud korralik vatsake ümber ning magusaisu on päris suur, seega peaks kindla kava järgi toitumine õigele teele juhtima. Algkaal on 62kg, pikkus 167cm.
pidevalt 09. märts 2011, kl 10.57 |
Riina 09. märts 2011, kl 15.09 |
Mina alustasin samuti täna selle dieediga. Olen seda ka varem teinud, siis sain 12 päevaga alla 5 kg aga see tuli tagasi kõik, no eks ma pidasin ka sügisel ja jõulud tulid peale. Nüüd loodan vähemalt samapalju alla saada ja sealt juba ennast edaspidigi hoida, et see kõik tagasi ei tuleks ja saaks suveks ilusti mõne voldi väiksemaks :P kuid ma juba tean et ma ei pea seda sõnasõnalt, see toimib ka siis kui süüa mingeid muid toiduaineid :P
ksenja 09. märts 2011, kl 16.48 |
Nii, liitun selle toreda seltskonnaga. Tunnen juba ammu, et pole endaga üldse rahul enam ja peaaegu mingid riided ei lähe enam selga. Täna siis tegin tõehetke ja astusin kaalule.. ja sain peaaegu shoki:( Ei mäletagi millal viimati nii palju kaalusin- 70, 9 ! Tavaline minu puhul et talvega tuleb umbes 5-6 kilo juurde, aga sel aaastal on emotsionaalses mõttes väga raske talv olnud ja lohutussöömine on minu puhul suur probleeem :(. Siiamaani olen endaga rahul olnud, kui suvel 60kilo ringis kaalun.
Kuna 13 päeva dieedi toiduaineid kodus varutud pole ja lähim pood kilomeetrite kaugusel, siis alustasin sellest, et tegin tunnikese kepikõndi ja joon täna ainult keefiri. 13 päeva dieedigaalustan homme (on siiani minu igakevadine abivahend olnud, koos kepikõnniga). Ainult et kiireks läheb... 26. aprill oleks vaja juba suvises kaalus olla. loodan parimat. Ja eilsest naistepäevast jäänud pool torti pistab nüüd abikaasa üksi rõõmuga pintslisse :D !
Kuna 13 päeva dieedi toiduaineid kodus varutud pole ja lähim pood kilomeetrite kaugusel, siis alustasin sellest, et tegin tunnikese kepikõndi ja joon täna ainult keefiri. 13 päeva dieedigaalustan homme (on siiani minu igakevadine abivahend olnud, koos kepikõnniga). Ainult et kiireks läheb... 26. aprill oleks vaja juba suvises kaalus olla. loodan parimat. Ja eilsest naistepäevast jäänud pool torti pistab nüüd abikaasa üksi rõõmuga pintslisse :D !
anu 09. märts 2011, kl 17.47 |
Mina tegin seda dieeti mingi 4 a tagasi ja sain 8 kg alla ja siiamaani suht samas kaalus püsinud- 52 kg.
Asi selles, et ka dieedi lõppedes toitusin targalt edasi:
1.lahustoitumine (ei söö valku ja süsivesikuid koos)-liha ja kala kõrvale juurvilju, mitte riisi ega kartulit jahukastmega. Paljud söögikohad teevad selle vea, et ei lase valida inimesel liha kõrvale keedetud/praetud juurvilju. Ja kui küsid toorsalatit ainult, imestatakse-aga riis, kartul? Koos lihaga neid süüa on lollus.
Süsivesikuid minimaalselt tarbin.Valget saia ega makarone enam ei söö, ainult täisteraleiba.Sünnadel muidugi kringlit ja torti aga mitte igapäevaselt.
Asi selles, et ka dieedi lõppedes toitusin targalt edasi:
1.lahustoitumine (ei söö valku ja süsivesikuid koos)-liha ja kala kõrvale juurvilju, mitte riisi ega kartulit jahukastmega. Paljud söögikohad teevad selle vea, et ei lase valida inimesel liha kõrvale keedetud/praetud juurvilju. Ja kui küsid toorsalatit ainult, imestatakse-aga riis, kartul? Koos lihaga neid süüa on lollus.
Süsivesikuid minimaalselt tarbin.Valget saia ega makarone enam ei söö, ainult täisteraleiba.Sünnadel muidugi kringlit ja torti aga mitte igapäevaselt.
* 10. märts 2011, kl 07.18 |
Hommik naiskad!
Läheb siis tänasest lahti. Hetkel joon hommikukohvi, loodan, et 13 päeva pärast on tulemust hästi näha:P Liha asemel söön kana, eeldatavasti on tulemus ikkagi sama ja rohelist varieerin ka ilmselt natuke, suurt vahet ei tohiks olla, endal on lihtsalt mitmekesisem!;) Palju jaksu ja meelekindlust kõigile!
Läheb siis tänasest lahti. Hetkel joon hommikukohvi, loodan, et 13 päeva pärast on tulemust hästi näha:P Liha asemel söön kana, eeldatavasti on tulemus ikkagi sama ja rohelist varieerin ka ilmselt natuke, suurt vahet ei tohiks olla, endal on lihtsalt mitmekesisem!;) Palju jaksu ja meelekindlust kõigile!
liisbeth 10. märts 2011, kl 09.58 |
Lisa postitus