Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
kaaluja 30. mai 2011, kl 14.10 |
to Pall 30. mai 2011, kl 15.27 |
Pall 30. mai 2011, kl 20.37 |
to Pall 30. mai 2011, kl 23.28 |
Pall 31. mai 2011, kl 10.01 |
sall 31. mai 2011, kl 14.29 |
ja mina tahaks lugeda, kuidas inimesed ei tee omale kellegi lollusega liiga. Muidugi võib igaüks proovida igat dieeti, mis ta tahab, aga igaüks võib ka proovida nugadega žongleerida, aga seda te ei soovitaks ju kellegile. Kui inimesed ise aru ei saa, et see mida nad hakkavad proovima on neile halb, siis te ütlete neile seda.
Vaevalt, et te lubate oma lastel nuga käes joosta, kuna see on ohtlik.
Vaevalt, et te lubate oma lastel nuga käes joosta, kuna see on ohtlik.
Pall 31. mai 2011, kl 19.54 |
tuust 01. juuni 2011, kl 14.53 |
kanata nahk 01. juuni 2011, kl 17.15 |
tuust Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tere
>
> ..et, kas siis keegi peab siin teemas
> veel dieeti ?
Ikka.Lisaks on mul samaegselt käsil kapsasupi ja vahtrasiirupidieet ja acai marju söön kah ja meizitang ja atkins ja ...
Ja üleüldse olen ma väga tark ja ilus ja korras toitumisega!
-------------------------------------------------------
> tere
>
> ..et, kas siis keegi peab siin teemas
> veel dieeti ?
Ikka.Lisaks on mul samaegselt käsil kapsasupi ja vahtrasiirupidieet ja acai marju söön kah ja meizitang ja atkins ja ...
Ja üleüldse olen ma väga tark ja ilus ja korras toitumisega!
rõõmupall 02. juuni 2011, kl 08.33 |
Niisiis, vahelduseks kaklemisele: alustan täna antud dieeti. Pidasin seda 3 aastat tagasi ja tulemus oli suurepärane (2.a peale esimese lapse sündi) , peale mida kaalu juurde ei tulnud, vaid langes veel paar kilo, ning siis jäi stabiilseks. Nüüdseks olen juba kahe lapse ema ning sobiv hetk üleliigsed titekilod maha saada. Alguskaal 73. Pikkus 171. Loodan, et väikeste väänikute kõrvalt ikka iseloomu jätkub :):):) Edu ka kõigile teistele alustajatele ja juba dieeditajatele.
Ksenka 02. juuni 2011, kl 15.11 |
hmm... 02. juuni 2011, kl 16.11 |
Ksenka 02. juuni 2011, kl 18.14 |
Nüüdseks on kõik tänseks söödud...tunne imelik,nagu oleks kõht täis ja samas sööks hea meelega midagi head või lihtsalt jooks teed aga ei saa...ma muidugi söön ka poolikuid portsusid sest ei suuda tervet salati potti ära süüa ja liha on ka suht vastik soolamata.
Kas kegi teab,tohib soola panna või ei? Eelmine kord sõin kõike soolamata ja see teebki seda dieeti raskeks,sest ilma soolata ei taha eriti miski alla minna.
Aga üks päev möödas,homme siis uue tahtejõuga!!
Kas kegi teab,tohib soola panna või ei? Eelmine kord sõin kõike soolamata ja see teebki seda dieeti raskeks,sest ilma soolata ei taha eriti miski alla minna.
Aga üks päev möödas,homme siis uue tahtejõuga!!
rõõmupall 02. juuni 2011, kl 18.35 |
Rannavorm 02. juuni 2011, kl 19.44 |
Riisiterake 02. juuni 2011, kl 20.26 |
Baruto 02. juuni 2011, kl 20.49 |
Ksenka 03. juuni 2011, kl 09.57 |
Hommik dieeditajad!Ärgates tuju oli küll kehv ja kõht korises aga peale kohvi kõik läks normi.
Soolata ikka vist ei tohi,sest sool hoiab vedeliku organismis kinni,mina vähemalt soola ei kasuta.Tänane päev ei ole just kõige maitsvam aga tuleb vastu pidada,sest alla ma tavaliselt ei anna ja mõnedest kilodest tahaks kohe hirmsasti lahti saada:)
Soolata ikka vist ei tohi,sest sool hoiab vedeliku organismis kinni,mina vähemalt soola ei kasuta.Tänane päev ei ole just kõige maitsvam aga tuleb vastu pidada,sest alla ma tavaliselt ei anna ja mõnedest kilodest tahaks kohe hirmsasti lahti saada:)
rõõmupall 05. juuni 2011, kl 09.03 |
Tere jälle, käsil neljas päev, enesetunne on väga hea, kohati küll on kurb, kui sul kõrval steffani pizzat süüakse- muidu üldiselt jätavad kõik muud teiste poolt söödavad snäkid/toidud külmaks. Dieeditamiseks sai valitud ikka supper aeg-soojad ilmad-kohati on tunne, et lõunasööki või õhtusööki on koguseliselt liiga palju ning peab vaeva nägema, et kõik ilusti ära süüa. Lasen ikka tublisti edasi :) A inult selliste ilmadega tunnen puudust ... heast külmast valgest veinist heas seltskonnas ( nädalavahetus ju :)) Üheks ainukeseks mureks praegusel hetkel on kõhu kinnisus. Seis : 4-s päev, kaal varasema 73 asemel 70. Mis kõige olulisem- enesetunne on suurepärane ning mingit enesepiitsutamise tunnet kohe kindlasti ei ole.Lähen nüüd oma kohvi ja värskelt röstitud saiaviilu nautima :)
mari 05. juuni 2011, kl 09.39 |
Olen 13p dieedi lõpetanud.
Mystika, aga mina kui kohutav magusaarmastaja ei taha enam magusat üldse näha. Polnud sugugi keeruline need 13 päeva vastu pidada ja kaal langes 57 kg pealt 51 kg peale. Ma olen väga rahul. Andis ka motivatsiooni edasiseks:) Minu mureks oli just suur reie ja puusaümbermõõt, mis polnud proportsioonis kehaga. Puusaümbermõõt vähenes 6,5 cm ja reieümbermõõt 5 cm. Olen õnnelik! Õnneks ei ole eriti isu ka palavaga ja pean tervislikust toitumisplaanist kinni ka edaspidi. Edu! see pole rakse ja tõesti mõjub kui tubli olla ja süsivesikud eemaldada toidust.
Mystika, aga mina kui kohutav magusaarmastaja ei taha enam magusat üldse näha. Polnud sugugi keeruline need 13 päeva vastu pidada ja kaal langes 57 kg pealt 51 kg peale. Ma olen väga rahul. Andis ka motivatsiooni edasiseks:) Minu mureks oli just suur reie ja puusaümbermõõt, mis polnud proportsioonis kehaga. Puusaümbermõõt vähenes 6,5 cm ja reieümbermõõt 5 cm. Olen õnnelik! Õnneks ei ole eriti isu ka palavaga ja pean tervislikust toitumisplaanist kinni ka edaspidi. Edu! see pole rakse ja tõesti mõjub kui tubli olla ja süsivesikud eemaldada toidust.
Ksenka 05. juuni 2011, kl 19.39 |
Ksenka 06. juuni 2011, kl 10.01 |
Chrystel 06. juuni 2011, kl 13.54 |
Ksenka 06. juuni 2011, kl 18.33 |
rõõmupall 07. juuni 2011, kl 08.19 |
Ksenka 07. juuni 2011, kl 09.43 |
rõõmupall 08. juuni 2011, kl 09.12 |
Tere hommikust! 7-s päev, hommikukohv joodud ja ees 1 söögikorraga päev, ostsin juba kalkuniliha valmis... ja sellega tänane piirdubki, õnneks on ilm nii palav, et ilmselt selline söögikogus väga suuri kannatusi põhjustama ei peaks.
Ksenka, palju Sa kalkuni või lambaliha grillid?
Päikest :)
Ksenka, palju Sa kalkuni või lambaliha grillid?
Päikest :)
rõõmupall 08. juuni 2011, kl 09.16 |
Chrystel 08. juuni 2011, kl 10.15 |
Lisa postitus