Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

kaaluja 27. juuli 2011, kl 10.14
Pigem on see dieet neile, kel ülekaalu ikka rohkem kui 5kg. Need 5kg kaotajad saavad oma kilod ka tervislikult ju maha. Ise olen seda dieeti poole maani suutnud teha, aga teen ka lõpuni.

Ann 27. juuli 2011, kl 17.52
Mul täna 3päev.. enesetunne on okei ja midagi hullu pole. Saan ilusti hakkama :)

Kristel 29. juuli 2011, kl 12.49
Alustasin dieeti eile, täna siis teine päev ja asun üsna pea lõunat sööma, teen paralleelselt jõusaalis trenni ka ning käin rullitamas, eks paistab kas siis aitab seedimisele paremini kaasa ning kirjutan üsna pea uuesti. Tuju on hea ning pole mingit näljatunnet, eile ei olnud võimalik süüa muidugi muna, kuid selle võrra kõht tühjemaks küll ei jäänud. Seitsmendal päeval kaalun end, sest enne seda võib ennast hulluks ajada selle numbriga kuna ükski asi ei muutu päevapealt. Siis on ehk suuremat muutust märgata. Seniks päikest vihmastesse ilmadesse. Edu! :)

marge 29. juuli 2011, kl 14.25
alustasin tana ,selle dieediga ,praegu on ok,mingit erilist tujakohu tunnet pole ideaalne kaalu kaotus oleks 6-7kg! :)

proovisin seda dieeti pool aastat tagasi 31. juuli 2011, kl 15.38
Algatuseks ütlen ära, et mu KMI oli normis, aga ma ise polnud oma kaaluga rahul. Tegin dieedi läbi sõna-sõnalt ja kaotasin 5 kg. Pärast dieeti tulid kaotatud kilod üsna kiiresti tagasi, kuigi ma ei kukkunud õgima. Olen samas seisus, nagu alguseski, õnneks pole lisa-kaalu juurde tulnud. Muul ajal olen alati enam-vähem tervislikult toitunud, aga aeg-ajalt patustan. Kuna iga inimene on individuaalne olend, siis kindlasti leidub ka neid, kelle juures see dieet annab püsivaid tulemusi. Minu puhul see ei toiminud. Üritan tasakaalustatud toitumist muuta oma elustiiliks ja leppida mõttega, et püsiv kaalulangus tuleb pika aja jooksul.

marianna 02. august 2011, kl 15.59
Alustan homsest ja teen 13 päeva täpselt nagu ette nähtud. Olen ak varem teinud, mais 2010, siis kaotasin 6 kilo. detsembri kuus sõin need 6 kilo kõik tagasi...Aga dieet ise ju väga lihtne, tõhus ja näljatunnet pole!
Algkaal 63,2- soovkaal 58!

Kordaja 03. august 2011, kl 09.36
kuna tegin seda dieeti hiljuti (kevadel) siis seekord muudan ainult paari asja, kuna täpselt sama dieeti ei või ju teha, vähemalt nii on seal kirjas. Mul käsil kolmas päev Mõnel päeval asendan lõunasöögi näiteks sushiga. See on samamoodi vähese kalorisisaldusega, kuna sisaldab väga tervislikke komponente. Olen kaotanud kahe päevaga 1,5 kilo, seega olen samamoodi rahul nagu dieedi alustajad. Pean mainima et minu kaal peale dieedi lõppu ei tulnud tagasi, kuna liikusin endiselt palju ja sõin mitte nii rasvast toitu ning peale dieedi lõppu käisin doonorina verd andmas, tuli välja et peale selle dieedi lõpetamist olid mu näitajad nii head et tehti doonori pass ära. Tuleb mainida et varem olid mu näitajad alla keskmise (väga halvad siis). Kui tervislik ja regulaarne toitumine muudavad nii palju, siis miks mitte proovida. Pluss kaotab kaalu :) Edu!

lili 03. august 2011, kl 10.58
kolmas paev tana ja kaalukaotust ,tapselt 2 kg
ilmselt ta nii ongi et esimesed kilod tulevad kiiremini.

kati 09. august 2011, kl 13.50
Mul ka täna kolmas päev ning hommikul oli kaalukaotust 2 kg.
sul Lili peaks olema 9.päev - kuidas enesetunne, kuidas motivatsioon ja mida kaal näitab?

T. 11. august 2011, kl 10.37
Ma hakkasin eile pidama 13-päeva dieeti. Põhjus oli selles, et proovisin juba pikemat aega trenne ja tervislikku toitumist.. kaal jäi seisma ja otsustasin, et teen väikse muutuse. Proovin seda dieeti.
Tean, et see dieet ei ole just tervislik, aga inimesed paastuvad ja kõik meie ümber on ebatervislik. Vaevalt sellinne puhastav kuur mu ülejäänud elu nii peapeale keerab, mõelge ka sellele, et palju inimesi sellist dieeti üldse lõpuni peab. Ma olen ise seda dieeti suutnud 6 päevani vedada ja katseid oli enne oi oi, kui palju. Minu põhjus pole tegelt allavõtmises, vaid tahan endale distsipliini veidi sisse harjutada. Tervisliku toitumise aeg ja trenni tehes päris tihti napsutasin(sõpradega väljas käies), sõin krõpse(mu suurim pahe) ja mul sai sellest kõrini.
Dieedi juurde tagasi minnes ma pidasin eile ilusti vastu, kuni sõbranna helistas ja välja kutsus. Olime kella 2 väljas, tsillisime ja koju tagasi jõudes oli mul selline peavalu, et võtsin 5 kananagitsat ja peavalutableti. Muidu tegin eile veel pool tundi crosstraineril trenni + õhtul ja hommikul kõhulihaseid.
Täna teine päev joon kohvi hetkel. Eile kaalusin hommikul 76 ja täna näitas kaal 75,1 olen 168cm pikk. Nagitsad ei teinud vist midagi hullu.

M. 16. august 2011, kl 22.14
Hei, kas keegi alustab nüüd lähiajal ka. Ise plaanin alustada 18. augustil. Oleks tore kui oleks kellegagi oma muljeid jagada ja üksteisele toeks olla. Ise kaalun praegu kuskil 61 kilo aga asi polegi nii väga kaalus vaid ikka ümbermõõtutes. Edu kõigile !

M.2 16. august 2011, kl 22.25
Aliustan koos sinuga. Olen varem teinud ja mõjus super hästi. 2 a tagasi.

A. 17. august 2011, kl 10.36
Mina ka,aga alustasin tana! :)
Kaalu 56,soovkaal 50,51.

kaaluja 18. august 2011, kl 10.33
Kui homme alustada, siis saab augustikuu hästi lõpetada ja sept-s uue eluviisiga edasi minna :) Ma küll võtsin alla kui olin haiglas, nälgimisega, aga nüüdseks ikka juba midagi tagasi tulnud ja see ei ole hea :( Olin ilus, nüüd ei ole enam. Samas püüad küll olla pärast haiglat nagu peab, aga kui ikka nälginud oled, siis varem või hiljem tuleb ikkagi tagasi.

M.2 18. august 2011, kl 11.11
Nii, start siis. Kaalun 62,8.Teen 13 päeva.EDU!

merike 18. august 2011, kl 11.14
kas peavalu rohtu ka ei või võtta dieedi ajal?

M 18. august 2011, kl 12.41
Ma arvan, et ei ole soovitav mitte mingit rohtu võtta :)

Minul täna esimene päev, olen oma rohelise tee vähese suhkruga ära joonud ( vihkan kohvi ) ja tunne on selline, et ei jõua järgmist söögikorda äragi oodata. Samas on ka suur ootusärevus, tahaks juba lõpptulemusi näha ja selle pärast pingutangi edasi. Edu teistele !

kaLa 18. august 2011, kl 12.56
Loe minu teemat ka, postitasin sinna,kuidas mina söön...
Oleme ikka üksteisele toeks:))

To kaLa 18. august 2011, kl 13.06
Ma ei leia sinu teemat, kus see on ? :)

kaLa 18. august 2011, kl 16.46
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?63,11028362 siin see on:))

kaLa 18. august 2011, kl 16.46
/link http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?63,11028362

kaLa 18. august 2011, kl 17.17
üks väike nipp!!!

Peske peale viimast söömist hambad ja keel puhtaks, see mõjub hästi, ei tekita söögiisu enam....

Jooge vett!!!

AgaMina 22. august 2011, kl 13.45
Mina teen 10-päeva dieedi, annan 1.sept teada palju maas on. Pidin kuhugi selle kirja saama, et siis kindlam lubadust täita.

kaLa 22. august 2011, kl 18.15
AgaMina-mis dieeti teed?

AgaMina 27. august 2011, kl 07.42
Peale 7 ei söö ning teen igapäev kodus 30min kerget aeroobikat. :) Kui aus olla, siis nüüd kui 4 päeva on mööda on kaal küll ainult pool kg kukkunud aga enesetunne on kll palju parem, pole pidevalt seda täiskõhu tunnet.

September 04. september 2011, kl 11.12
Alustan selle dieediga tana,alguskaal siis 57.5 ,olen seda dieeti kunagi ammu ka teinud,ja toimis vaga hasti,niiet loodan ka seekord. edu ka teistele dieeditajatele.Kui olen poole peale j6udnud siis panen ka siin kirja kuidas l2inud ja palju maha saanud.

Start 09. september 2011, kl 10.42
Tere,vaatan et sul september peaaegu sama algus kaal mis minul, mul 57,7kg :).Suvega on juurde tulnud,grillitamised jne nii et aeg liigsetest kilodest lahti saad.
Alustan seda dieeti ja loodan ka,et saan hakkama,pole seda dieeti kunagi varem teinud.
Edu mulle ja teile kes ,sellega parasjagu tegelevad!

kaaluja 10. september 2011, kl 18.08
Mina selles dieedis ei tarvita õli ega lehtsalatit. Liha asemel on kanatükike.

Start 10. september 2011, kl 19.32
Liha asemel s66n samuti kanatukke,aga tahtsin kysida kas keegi oskab 6elda millega v6iks asendada muna,? ei s66 muna absaluutselt.

kaaluja 11. september 2011, kl 07.05
Muna ei olegi millegiga asendada, see asendamatu kasulik toiduaine...
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!