Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

Minni 04. november 2011, kl 09.25
Kolmanda päeva hommik,kohvi on joodud ja sai söödud. Mega imelik on olla,nagu päevad hakkaks,vist hakkavadki :D
Aga samas on ka hea kerge tunne,kõht hakkab eest ära kaduma ja uni on palju magusam öösel.Täna on kergem kui eelnevatel päevadel,esimese asjana ei mõelnud ma hommikul et tahan süüa. Seedimine on ka väga kiire. Ühesõnaga JÄTKAN :)

minnie 04. november 2011, kl 13.10
Vastaja: hmm, no ma püüan siis samuti järjepidevalt hakata seda tarbima:)

Täna siis 10. päev ja kaal seisab. 3 päeva veel, vast erilisi muutusi rohkem ei tule, aga viin dieedi lõpuni kui ma juba sellega kord alustasin. Veidi ehk pettunud olen, aga samas positiivselt mõeldes 3,5kg on ikkagi väga hea kaalulangus nii lühikese aja jooksul:)

Soovin edukat dieeti Minnile!

vastaja 04. november 2011, kl 15.03
Minni,

Kas 3 päevaga juba teksad ka suuremad on? Mitu kg on kadunud või pole veel kaalunud?

Minni 04. november 2011, kl 16.15
Kaalu peale saan homme,siis annan teada. Vanu pükse pole veel rppvind aga need mida hetkel kannan lähvad küll lihtsamalt jalga.Täna vähemalt läksid :D Koguaeg on hull isu kohvi juua. Ja koguaeg on tunne et tahaks alla anda.Aga EI.Teen läbi-üritan teha. :)

marfa 04. november 2011, kl 20.42
Lugesin siit eestpoolt kellegi poolt kirja pandud dieeti. Minu oma on teistsugune ja ka kunagi netist kopitud.
Selline küsimus, et miks ei või kohvile törts piima panna, kui paljudel päevadel on piimatooted lubatud? On keegi väikese piimaga kohvi joonud selle dieedi ajal? Kopin oma dieedi siia ka. Ahah, ja eestpoolt loetud dieedist oli nii, et 7. päeva õhtusöök on vabal valikul????? Minu dieet ei näe 7. päeval üldse õhtusööki ette.

1. ja 8. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
P 2 kõvakskeedetud muna , keedetud spinat (lillkapsas), 1 tomat
Õ 1 naturaalkotlett, lehtsalat õli ja sidruniga
2. ja 9. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut
P 1 naturaalkotlett, lehtsalat ja puuvili
Õ 50 gr suitsusinki, 200 gr maitsestamata jogurtit
3. ja 10. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut, 1 viil röstsaia
P Keedetud spinat (lehtsalat), 1 tomat, puuvili
Õ 2 kõvakskeedetud muna, 50 gr sinki, lehtsalat ja puuvili
4. ja 11. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut1 viil röstsaia
P 1 kõvakskeedetud muna, 1 riivporgand, 250 gr kodujuustu
Õ 420 gr puuviljakompotti (3-4 segu), 1 banaan, 200 gr maitsestamata jogurtit
5. ja 12. päev
H 1 suur riivporgand ja sidrun
P 300 gr väherasvast kala, 1 sidrun ja väike võileib
Õ 1 naturaalkotlett, lehtsalat, spargelkapsas (lehtsalat)
6. ja 13. päev
H 1 tass kohvi, 1 tükk suhkrut1 viil röstsaia
P Keedetud kanapoeg (või 200 gr kanafileed), lehtsalat sidruni ja õliga
Õ 2 kõvaks keedetud muna, 1 suur riivporgand

7. päev
H 1 tass kohvi või teed ilma suhkruta
P Tükike väherasvast grill-lammast või kalkunit
Õ Mitte midagi!
¤ naturaalkotlet - 200 gr vasardatud veiseliha praetuna
¤ maitsestamata jogurt - ehk kefiir, kodujuust ehk raejuust
¤ lehtsalat - põõsas korraga, spinat – paarsada grammi keeta või aurutada
¤ puuvili – õun, pirn, apelsin, mitte banaan, sidrunist aitab mahlast
¤ väherasvane kala – tursk, mintai, haug, luts, punaahven, forell, koha, siig
¤ päeva- ja õhtusööke võib omavahel vahetada
Dieedi käigus on soovitav juua vett vähemalt 2 liitrit päevas. Dieet kestab täpselt 13 päeva, sell sõna-sõnalise sooritamise juures peaks kaal vähenema 7-30 kg. 13 päevane ainevahetusdieet on nõudlik, ent see-eest tõhusa toimega. Sell järel võid süüa normaalselt 2 aastat, ilma et kaal tõuseks. Dieet ei ole traditsiooniline, selle eesmärk on vaid ainevahetuse kiirendamine (põlemine). Kui dieedi ajal jood klaasi veini või õlut, sööd kompveki vüi närimiskummi, katkeb dieedi mõju kohe. JOO VETT, kui midagi hirmsasti tahaks! Kui ikkagi unustad ennast midagi sööma või jooma, siis katkesta dieet ja alusta uuesti poole aasta pärast. Dieeti võib korrata 1 aasta järel. Kui katkestad näiteks kuuendal päeval, siis dieet küll mõjub, kuid seda tuleks korrata 3 kuu pärast. Soovitav oleks täisdieedi kordamine 2 aastaste vaheaegadega. Vali endale sobiv aeg, pühad, sünniopäevad ja pidulikud küllakutsed pole just parimad proovikivid!!

Minni 05. november 2011, kl 09.49
TÄNA NELJAS PÄEVA.! Enesetunne on normaalne.
Mina joon seda 3in1 kohvi.Seal on piim ja suhkur juba sees. Minu arust on see kohvi vajalik sp et see aitab seedimisele kaasa.Pole ju öeldud et ei tohi törtsu piima panna või et mustalt peab jooma. Muud ma ei suuda juua kahjuks. Ja kaal alaneb samamoodi vist (kaalu peale saan täna õhtul). Igatahes see raseduse kõht on peaaegu kadunud. Pluss teen iga hommik ja õhtu kõhulihaseid kaa. Muud hetkel pole aega teha. Kavatsen trenni ka nüüd minna 2 nädala pärast.
Kusjuures minu uni on selle neljapäevaga nii heaks läinud. Kui enne oli unega probleeme ja vaevlesin mingi stressi kallal siis nüüd seda enam pole. Ma pole pidanud 3 päeva võtma tabletti mis magada aitaks,sest kell 9 on mul juba siuke uni et jube. Ja hommikul ärkan mingi vaevata-tühja kõhu pärast ilmselt :D aga kõht siiani ei ole korisenud veel :)
Ühesõnaga täna on jälle tsipa kergem kui eile :)
Ja oma kõhtu vaadates on kindel plaan jätkata :)

vastaja 05. november 2011, kl 11.07
marfa, see mille kopisid, see ongi see õige 13 päeva dieet!

Minni 05. november 2011, kl 21.31
-1,5kg täna õhtuse sisuga. Enesetunne ülimalt hea. Aga tänane toit küll midagi meelepärast ei olnud. :/

vastaja 06. november 2011, kl 07.09
Mulle meeldib 4 päeva toit enim. Armastan kodujuustu koos munaga. Igakord seda dieeti tehes ootan 4-ndaid päevi :) Olen hoogu võtnud taaskord juba pikemat aega ja täna on jälle nn esimene päev.
Eile käisin apteegis ka, ostsin organismi puhastajad lisaks oma muudele asjadele. Colonic puhdistaja.

Minni 06. november 2011, kl 09.52
5nda päeva hommmik ja minu üllatuseks mul puudub täiesti söögiisu. Pole isegi siukest tunnet et tahaks näksida midagi. Mis on teie dieedi eesmärgid? Lihtsalt kaalus alla võtta? Minu eesmärk on lõpetada asjatu näksimine ja magusa isu vähendamine+ kaotada vähemalt 4 kilo. Millest 1,5 on hetkel siis kadunud. Tundub et kaks esimest mul ka õnnestub tänu dieedile lõpetada aga kaalu kohta saan alles pooleteise nädala pärast rääkida :) Hetkel on küll olemine väga mõnus ja kerge. Ütlen veel et ma ei pea dieedist kinni sõnasõnalt. Täna hommikut alustasin siiski kohviga,toidu sedelit ma ei muuda,küll aga koguseid natukene ja seda millal ma mida söön. Üritan täna endale kaalu koju sebida,siis saab täpsemad ülevaated jällegi.

Minni 06. november 2011, kl 13.26
hetke kaal: 57,5 eile oli 58,9

minnie 07. november 2011, kl 16.57
Minu tulemustest siis: kaal alanes 4kg võrra ja patustasin lõpus veidi shokolaadiga..
Täna sain kätte tellitud meizitangi ja loodan ülejäänud kilod selle abiga alla saada.
Wish me luck!

marfa 07. november 2011, kl 17.38
Mul läheb 7-es päev. Kõht on teist päeva nii kinni, et silmad hakkavad punni minema. Muidu on ikka mõni kilo alla läinud, aga tahaks veel.
Minu lemmik on ka 4-s päev. Meeldib puuvili ja kodujuust. Lihast on kõrini. Eile improviseerisin. Keetsin kanakoiva koos lillkapsaga. Kindlasti suur patt, aga vähemalt nauke maitses. Aga aru ei saa, kuidas korraga üldse WC-sse asja ei ole :(

vastaja 07. november 2011, kl 17.53
marfa,

Ära tee kanakoiba. Ise ma liha ei söö, aga kanafileed söön. Avastasin Prismast soojaletist mõnda aega tagasi nii hea kanafilee. Võtan ühe tüki ja teen pooleks ja järelejäänud tüki teen omakorda pooleks kui dieedis on 50g lihatükk. Eluski ei jaksaks süüa kogust, mis on dieedis.

marfa 07. november 2011, kl 18.40
Aitäh, vastaja. Mina jaksan küll. Ma saan aru jah, et see kanakoib oli saatanast, aga noh. Täna järasin lammast. Oli hea küll ja õnneks tänu hirmsale kõhukinnisusele rohkem süüa ei jaksa ka.
Päriselus olen väga väike lihasööja ja usun, et nüüd selle dieedi tagajärjel tüdinen lihast lõplikult. Veel 6 päeva jäänud. Oeh.

vastaja 08. november 2011, kl 04.58
Mul kahe päevaga -2kg. Olen aegajalt seda dieeti teinud, aga nüüd viimane kord ma võtsin päris pikalt jälle seda nn ''esimest päeva'' ette.

A 08. november 2011, kl 12.41
Beebipillidest ei anna kaalu juurde Yarina pillid -need on vb natuke kallimad kui teised kuid olen kasutanud juba väga pikka aega neid ja valisin ka selle järgi. Olen kuulunud, et Yarinat kasutades ja trenni tehes langeb kaal kiiremini -kuid ütleks et nii see ei ole. Kaal pigem jääb samaks (ka siis kui trenni ei tee). Aga, kui paar kuud tagasi otsustasin beebipiliidest loobuda, kuna aeg oleks hakata lapsi saama -võtsin kohe 6 kg juurde (ühe kuuga) kuigi ma ei söönud üldse rohkem ega teinud muud mis võiks kaalu tõsta. Igatahes lükkasin laste saamise edasi ja hakkasin uuesti Yarinat võtma -kaal on langenud 5 kg, seda ka suure pingutustega käies korduvalt massaazis ja trennis (jooks peamiselt). Peaks ka ehk seda 13 päeva dieeti proovima..

marfa 08. november 2011, kl 14.06
Mina dieeditan, sest jätsin aasta tagasi suitsetamise maha ja nüüdseks olen juurde võtnud seitse kilo. Millest ei saa kuidagi lahti. Nuta või naera. Ma ei ole ühtki ekstreemsust küll proovinud ja hullult trenni pole ka hakanud tegema. liigun enda arvates niigi piisavalt ja normaalselt, aga kaal püsib kõrgemana ja nii on. Nüüd mõtlesingi, et katsetan seda dieeti. Hetkeks kadunud 3 kilo (esimese 5 päevaga) praegu läheb 8-s päev, aga kuna olen töötreisil, siis kaalu pole käepärast. On veel kedagi, kes suitsetamisjärgse kaaluga seda dieeti on proovinud? On abi olnud?

kiki 08. november 2011, kl 15.14
ma homsest sellele dieedile, kes lööb kampa?

geks 08. november 2011, kl 15.15
mina alustan homme!

Fiona 08. november 2011, kl 16.23

kiki 09. november 2011, kl 11.34
A teeks miski uue teema, siin nii pikk jada juba? Kasvõi algus 09.11-13päeva vms. ?

kiki 09. november 2011, kl 19.12
Päeval süüa ei saanud, siis hetkel söön 2 muna, liha, lillkapsas ja tomat lehtsalatiga.

marfa 09. november 2011, kl 23.05
Murdusin. Üheksas päev sai peaaegu ühele poole. Kaalukadu 4 kilo. See oli ka üks põhjus, miks murdusin. Olen ennast piinanud 9 päeva ja kaal püsib seal, kus ta oli 3 päeva pärast dieedi alustamist. Samas on enesetunne jälk, suus vastik maitse, peavalu ja nõrk on olla. Seljataga muidugi ka närviline töölähetus. Vot ja nüüd siis täna õhtul keerasin keresse väikese paki Olde Hansa magusaid mandleid. Esimene tunne oli, et need maitsevad taevalikult. Kui söödud sai, siis oli igatahes kiirspurt vetsu, kus kõik välja oksendasin. Natuke on hirm, sest ma muidu naljalt ei oksenda. Et miks niiiii paha hakkas. Muidugi oli see nats ekstreemne selle dieedi otsa. Noh, mul järelikult puudub õige iseloom.

kiki 10. november 2011, kl 15.36
eile ostsin veiseliha ja praadisin, said nii tuimad tükid et ei olnud eriti hea neid närida, täna siis 2. päev,-ostsin veiseliha hakkliha ja seda on salati peal parem juba süüa-ootan õhtut singi ja kodujuustuga:)

kuule kiki 10. november 2011, kl 18.41
See pikk teema las olla, siin ju kõikide kogemused, milleks uut teha.

geks 10. november 2011, kl 20.06
Eilne päev möödus kähku. Ostsin veisehakkliha 400g ja tegin kaheks suureks kotletiks. Suht kuivad ja maitsetud tulid aga lehtsalatiga süües polnud isegi viga.

Hetkel siis on jogurt juba rõõmsalt kõhus ja naudin suitsusinki.

Ma ootan väga homset õhtusööki. Õudselt armastan muna :P

geks 11. november 2011, kl 11.01
Tere!
Kas mõni teadjam saaks abistada ühe küsimusega, nimelt 3. päeva menüüs on lõunaks ette nähtud keedetud spinat (lehtsalat), kas selle võiks asendada näiteks keedetud brokkoliga?

geks 11. november 2011, kl 11.08
Uurisin siin veidi internetis, et palju midagi milleski on (100g kohta) ja sain sellise tulemuse:

Lehtsalat
Kaloreid 13.1kcal
Süsivesikuid 1.8g
Valku 0.8g
Rasvu 0.3g
Kiudaineid 0.4g

Brokkoli
Kaloreid 24.0kcal
Süsivesikuid 1.1g
Valku 3.1g
Rasvu 0.8g
Kiudaineid 2.3g

Kuna brokkolis on süsivesikuid vähem ja valku ning kiudaineid rohkem, siis vist on hea valik just asendada?

... 11. november 2011, kl 11.10
Usun küll, et võid, sest kui ikka seda spinatit süüa ei suuda, siis pole ka mõtet end liialt piitsutada, mina pidin seda süües oksele hakkama ning sel põhjusel jäi tol korral ka dieet pooleli....
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!