Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

geks 11. november 2011, kl 11.20
Ma siis asendan kindlasti. Suured tänud vastuse eest :)

kiki 11. november 2011, kl 12.39
jah, las see teema olla :) Mina hetkel siis söön õunatükid,tomatitükid ja keedetud lillkapsa tükid salatina. Kuna lehtsalatit kodus pole ja poodi ei viitsi minna, siis asendasingi selle lehtsalati lillkapsaga :) Aga keegi siin mainis, et muna meeldib talle-mulleka ja liha ja kodujuust...seega väga hea menüüga dieet minule:)

kiki 14. november 2011, kl 13.19
seekord seda dieeti pidades olen veidi tyhjema rahakotiga ja eile siis na.kotleti asendasin 150gr seahakklihaga ja salati lillkapsaga, änase 200 kanafileed aga 150gr kalapulkadega +lillkapsas(lillkapsast palusin lapsel poest tuua ja tõi niipalju, et ma muudkui asendan seda salatile).-loodan et see ei muuda palju :S näis, mis lõpptulemus on aga arvasin et kana ja kala on sama kalorivaesed,et mis see muudatus ikka väga ära teeb..kuigi jah sel on paneering peal(ajasin soojaks ilma õlita)....elab-mäeb.kahju, et keegi veel ei pea seda hetkel ja ei muljeta...

kaaluja 14. november 2011, kl 17.37
Kalapulgad on ikka täiesti erinev toode.

kiki 14. november 2011, kl 20.42
no on küll aga mul poodi 5km minna, seega kuna ma ei viitsinud kõndida,asendasin:) muidugi oleks võinud ju kõndida, kaalule hea aga...njah.loll on see, kes vabandust ei leia.

kaaluja 15. november 2011, kl 10.54
Njah, a eks sa vaata, mis saab. Oluline on toidu koostisained väga.

Mann-1. päev 16. november 2011, kl 14.11
Tere!

Kui ma eile avastasin, et pistsin pool kooki teist nägugi tegemata pintsli ja kõht on ette tulnud, otsustasin selle dieedi tee ette võtta. Keskkonnavahetus ja teised stressiallikad on toidu kohapealt mõistuse viinud. Vb sellepärast ma ka selle tee ette võtan :P
Kuna tühi kõht ajab ruttu magama, siis loodan ka oma unerežiimi korda saada :P
Igatahes ärkasin hommikul üles ja boom, siin ma nüüd olen ja keedan mune esimese päeva lõunasöögiks.
Vaatame, mis välja tuleb. Olen aus- kaal oli mul paar päeva tagasi 73,4. Midagi on ikka hullusti lahti, pole elus nii palju kaalunud. Ja enesetunne on ikka sant küll nendest süsivesiukutest, mis stressiga on endale sisse aetud.
Plaan selline, et alguses sõjaväerežiim, siis edasi ajurveda paastu pm toitumine. Olen veel haige, kuid ujumine ja trenn tulevad ka päevaplaani ära mahutada.
Hetkel vaatan, et Kiki ja Kaaluja on toeks- edu!

kiki 16. november 2011, kl 17.41
Tere Mann. Mul siis käsil 8-s päev-eilne oli küll masendav, ma olen paras õgard tegelikult ja õllejooja, niiet mulle paras pähkel see dieet(kuigi alati aitab, pean seda juba mitmeid kordi, esimene kord oli mingi10a tagasi). Igatahes on hea kuulda, et keegi veel seda teeb ja kui on raske, kirjuta kohe, küll ma sulle toeks olen :)

Mann-1. päev 16. november 2011, kl 22.53
Kena kuulda, et toetaja on olemas. Õlu on küll üks salakaval peidetud kaloripomm. Minul seda soont väga pole.
8. päev on päris muljetavaldav. Ma kujutan ette, mis väsimus praegu peal on. Samas, palju pole enam jäänud ;) Usun, et tulemused annavad jõudu edasi pingutamiseks.
Minul on õhtusöök söödud ja hetkel üritan asjalik olla, kuid annab tunda, et olen ennast õhtuste näksimistega ära hellitanud. Imelik on olla, et ei saa õunagi süüa. Varustasin ennast suure klaasi sooja keedetud veega, millesse pigistasin tilgake laimimahla. Enne magamaminekut veel pukka night tea, et und ikka tuleks.
Esimene päev möödus edukalt, 12 päeva jäänud :P

kiki 17. november 2011, kl 14.34
Kusjuures mul ei olegi väsimust. Kui ma varem seda dieeti pidades ei joonud vett(no ei läinud sisse-lausa oksele ajas) ,siis nüüd on mul igaks päevaks tehtud 1,5 liitrine veepudel tavalise filtreeritud(meil kodus paha kraanivesi)veega+värskelt pressitud sidrunimahl,pool sidrunit-muidu saab liiga hapu ja selle ma punnitan päevaga sisse.Ja kui aus olla, siis isegi energiat on rohkem, kui tavaliselt. Tuian elamises ringi, isegi pesu triikisin eile, mida ma reeglina ei tee:) Muide, eile käisin veel kepikõndi tegemas aga kuna ilm oli nii külm ja tuul oli ka külm, kooberdasin ainult 30min. aga nuh, asi seegi :D 4 päeva veel.. PS! Löön kaasa ka kaalulangetajatega siin ühes tehtud teemas...pealkiri ei tule hetkel meelde:)) aga seal reedeti kaalumine ja ma pole eelmisest reedest end kaalunud-homme on üllatusmoment !

kiki 17. november 2011, kl 14.37
Tänasest siis kaalu langetama! see siis see teema, milles kaasa löön :)

vastaja 17. november 2011, kl 17.22
kiki,

Mis sa siiani tegid kui tänasest hakkad?

Mann- 2. päev 17. november 2011, kl 20.41
Niih, minul teise päeva toidukava läbitud!
Ei olnudki kõige hullem. Alustan samuti hommikuid sidruniveega. Vett oleks vaja rohkem õppida juua tõepoolest. Sidrunivesi läheb paremini alla.
Nüüd siis hambaid pesema ja pärast asjalikkust veel pikemale kiirkõnnile.
Vaatasin seda teist foorumit. Vb ühinen, kui sellega ühelepoole saan, sest ega toitumisharjumused selle dieediga küll ei muutu. Olen selles kohe päris kindel! Oluline on see, mis pärast seda dieeti toimuma hakkab. Tuleb tervislik režiim endale leida, millega veel mõned kilod pikema aja jooksul maha saab, kuid et see ka elustiiliks jääks ja püsiv muudatus oleks, onju ;) Vb liitun ka varem, kui siin vaikseks jääb..

kiki 17. november 2011, kl 21.47
To vastaja-see oli teemapealkiri:)) Mann tubli oled ikkagi, et veel loobunud pole. Ma ise ka mõtlen, et oleks see 13 päevane ikka selline algus,mis muudaks mind taas tervislikuma toitumise sööjaks...näis.

kiki 18. november 2011, kl 08.52
Nii-alustatud sai seda 09.11, kui kaal oli 79kg, tänaseks on 75kg, olen rahul ja tänase hommikukohvi kõrvale saab röstsaia:)

vastaja 18. november 2011, kl 10.49
See röstsai on imeline asi :). Ise naudin enim 4. päeva sööki ja päeva, kus saab ühe võileiva :)

kiki 18. november 2011, kl 11.45
4-jas ja 11-s päev jah hea, saab palju süüa:)) Mul on homme siis 11-s päev.

vastaja 18. november 2011, kl 16.54
kiki, kas muidu riietelt ka näha, et salened. Algul kui ma kunagi proovisin, oli juba 3 päevaga näha, aga nüüd hilisemad korrad enam nii kiirelt ei lähe muidugi.

Lootusetu juhtum 18. november 2011, kl 18.44
Sellest dieedist ei ole ju kasu, kaal küll langeb, aga see ei ole ju peki arvelt. Ja see on nii kurb, sest kui tahad pekki kaotada, tuleb jamada mingi tervisliku toitumise ja liikumisega ja seda tuleb teha elukestvalt...ma ei suuda ju. Aga 13 päeva mingit režiimi, no see oleks nohu, aga kahjuks tean, et kui see dieet miskit kaotada suudab, siis on need minu lihased.
Nii et olen jäme edasi.

vastaja 18. november 2011, kl 20.53
No alustuseks on see ok dieet. Kui oled vabandust väljenduse eest paks siis pole need ju lihased, mis sul enam kaotada on. Mina nt olen suur treenija ja lihasmassi rohkem kui mõnel naisel, kuid vahel võtan siiski selle dieedi ette, kui vaja jälle saleneda.

Mann- 3. päev 18. november 2011, kl 22.31
Tahan mainida, et see röstsai ja kohv on ikka oivalised. No ma olen selline kohvigurmaan alati olnud. Olen musta kohvi nõksakese suhkruga armastanud- toob maitsenüansid hästi esile.
Õhtused komponenddid tegin salatiks- hea sink teeb imesid. Lõuna oli lahja. Pidin rohkem vett jooma, et kõht ikka täis oleks.
Tore oli see, et hommikul oli kõht juba lamedam. Kaalunud pole- pole teist lihtsalt (ei taha ka)! Kui terveks saan ja ujuma lähen, siis ujulas kaalun :)
Muidu on see dieet väga talutav, kuid ma lihtsalt tahaks kiudaineid rohkem tarvitada. Teraleiba, seemneid, pähkleid. Usun, et dieedist välja tulekuks ongi see hea mõte, süsivesikuid esialgu mitte eriti lisada, pigem seemneid ja terasid. Süsivesikuteks olgu siis hommikune täistera kaerahelbepuder.
Ok, mis siin tulevikuooperist ikka heietada. Fakt on see, ok on olla. III päev ka alles ju :)
Kikil 10 päeva juba läbitud- suurepärane! Minul samapalju veel jäänud :P

vastaja 19. november 2011, kl 06.28
Tubli mann, mul tavaliselt juba 3 päevaga ka näha, et oleks nagu mitu kg langetanud. Kuid kui seda dieeti päris mitmendat korda alustada, siis enam nii libedalt alustus ei lähe-pean silmas kaalukukkumist nii ruttu ja salenemist, aga läheb siiski :)

Mann- 4.päev 19. november 2011, kl 13.01
Minul siin veel enam-vähem hommik, hea meelega panen kohvi tulele.
Täna siis see puuvilja päev. Ostsin ainult ananassi kompoti. Ülejäänud puuviljad (õuna, pirni, apelsini, banaani) hakin ise sisse- saab vast tervislikum.
Ma ei oska oma välimust kaalu järgi arvestada- pole nagu kunagi suur kaaluja olnud. Kõht on ikka julgelt lamedam, kuid ma ei hõiska eriti, kuna ta pole siiski veel sellises suuruses, nagu mulle meeldib. Justnimelt- suuruses :)
Mõnus tunne, kui näksida ei taha!
Edu!

kiki 19. november 2011, kl 13.45
Jah vastaja, riietelt on näha küll, kusjuures kui 10a tagasi tegin, siis kukkus kaal kolinal, siis tegin mingi paar aastat tagasi ja läks 12 päevaga ca 4kg..ja nüüd on jälle kuidagi rohkem läinud. Eks seda mõjutab eluline pool ka, stress ja muud asjad...Nii-täna mul käsil siis 11 päev-tervis ok, energiat jagub, kuid...hirmus isu on juba teisi asju ka süüa(eelmine kord 4-s päev ostsin puuvilju ja segasin jogurtiga, täna ostsin kompoti-konsumis oli soodukas:)+jogurt)ja veini isu on tulnud-no kohe tahaks estrella veini ja juustu kõrvale:) Järgmine nädalavahetus on käsil mul kolimine, siis pühapäeval küll teen ühe kräu...esmaspäev vaba-võib lubada :) Ja siis edasi jälle korralik:)

Mann- 4.päev 19. november 2011, kl 14.51
Mul ongi tegelikult mõõdupuuks minu lemmikud teksad. Ma pole neid juba mingi aasta kandnud, kuna ma ei tunne ennast nendes enam hästi. Minust on saanud rohkem kleidi ja seelikuinimene. Üldse ei kurda, kuid tegin endaga diili, et kannan pükse siis, kui nendesse mahun ja ennast hästi tunnen:)
Ps. unustasin alguses mainida, et olen 170 cm pikk ja viimase šokeeriva kaalumise järgi olin 73,4 kg. Olen viimase 6 kuuga palju juurde võtnud. Kuna olen tegelikult liikuva eluviisiga ja sportlik, siis on see minujaoks vastuvõetamatu.
Lähen ise ka täna mõnusale koosviibimiseke, kus alkohol pole tabu, kuid ise mängin pepsi ja joon teed. Minu haigus on hea ettekääne. Tõestus on olemas- häält pole :P
Aga kiki, vahepeal võib ju ikka ennast hästi tunda ja elu nautida. No stress! Eriti, kui veel oled kolinud, see ju väsitab ja põletab kaloreid päris tublisti. Oluline on õppida hoiduma rumalustest;) Samas ma kujutan ette, et paljud arvavad, et see dieet(mina nimetaks seda paastuks) on rumalus muidugi:D Skepsist peab loomulikult säilitama ;)
No nüüd ma sattusin jälle kirjutamissoonele..
Edukat puuviljapäeva!

kiki 19. november 2011, kl 20.33
Kuigi täna sai normaalselt söödud, siis mul hetkel selline nälg, et....et läheks ja võtaks külmikust ka ühe õlle ja krõpsupaki sülle ja vaataks TV3 edasi seda filmi. Aga kuna mul jäänud kõigest 2 päeva veel..siis pingutan lõpuni..ohhh ma tahan süüa juba midagi muud :S Sain ära halatud :)

Mann- 5.päev 20. november 2011, kl 06.23
Kiki, ei mingeid krõpse! Kui tahad midagi muud süüa, siis head on ikka juurviljad tipikastmega või niisama juurviljad krõmpsutamiseks. Selline komme kohe jätta, et paki krõpse kätte ja telekat vaatama- mkm, nii ei lähe ;) Mõtle nii, et krõpsud on seltskonna toit. Võtad peotäie ürituse jooksul, kui tõesti ilma ei saa. Aga ei mingit pakki krõpse üksi telekat vaadates!
Kaalikad, porgandid, kurgid, misiganes. Marineeritd punapeet, natuke hea juustuga, krevetid jne jne. Enda keha peab hellitama ja hoidma. Kui seda ei saa, mida vaja, siis halvemaga ei lepi!!!
Sul on veel paar päeva jäänud, kuid siis on vaja õppida oma toidukava mitmekesistada Sinu kehale vajalike ainetega. Tuleb õppida vältima kasutuid naudinguid ;) Küll näed, siis on kehal vajalikud ained olemas ja rämpsu isu ei teki.
Ma tahan olla toeks, seega olen konkreetne ;) Ma ei arva, et Sa seda juba ei tea. Teoorias oleme me ju kõik suurepärased :D
Ise veetsin aega mõnusas seltskonnas kus nauditi head muusikat, head kunsti, meeldivat seltskonda ja loomulikult head toitu ja jooki. Laud oli lookas ja veini meelas pune ahvatles endast osa saama. Mina aga keskendusin seltskonnale ja jõin apelsinimaitselist vett ja taimeteed. Olen enda üle uhke. Olin veendunud, et teen seda kõike endale :)
Loodan, et nädala pärast olen sama enesekindel..

kiki 20. november 2011, kl 08.50
Vastu pidasin, njah-eile lihtsalt mu kõrval nii isuga õlletati ja krõpsutati :)) , et tekkis ka isu aga ma olin sellest üle!! Ja Mann, Sul on õigus, et enda keha peab hellitama ja austama...nii-täna siis porgand hommikuks. Eelmine kord panin riivporgandile värskelt pressitud sidrunimahla aga sai nii hapu, et alla ei läinud, viskasin minema. Täna panin sidrunimahla 1,5 l pudeli sisse ja vesi peale, joon seda siis. Porgandit ei taha üldse. Ootan lõunasööki. 2päeva.......

Mann- 5.päev 20. november 2011, kl 22.12
Tubli Kiki!

Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis kala soolasin ma omaarust täna üle ja seda päris lõpunu süüa ei tahtnud. Või on asi maitsemeelte teravnemises....ei tea.
Veiseliha mul ei olnud ja poodi ka ei jõudnud, seega tegin õhtusöögiks salati koos kolme viilu singiga, mis külmutuses üle oli. Ära ka nagu ei taha visata ju.. Lisasin salatile ka rohelist sibulat maitseks. No nüüd küll ei tea, mis saab..
Meeletu puuvilja isu on peal praegu- no 1 õun palun :P

Mann- 5.päev 20. november 2011, kl 22.14
Ahjaa...soola ma hakkasin panema automaatselt, kuigi tean, et seda ei tohiks üldse teha. Olen vett täna rohkem joonud.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!