Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
kiki 21. november 2011, kl 07.55 |
Mann ära muretse, ma panen alati soola, eile oli kala, soolasin ka veits üle:) aga sisse pugisin-mõtlesin, et aga selle võrra joon siis rohkem vett :D Igatahes täna siis viimane päev..õnneks olen tööl kella 20ni, niiet kui koju jõuan söön need 2 keedu muna ära(porgand on vastu hakanud millegipärast viimasel ajal) ja praktiliselt kohe magama ka. Kuna viimati kaalusin reedel, siis selle dieedi lõpptulemuse saan teada homme hommikul. No eks näis palju siis 79kg alla läks. Mann aga Sina oled tubli-jätka samas vaimus:)
vastaja 21. november 2011, kl 18.06 |
Mul läks nässu. Homsest uue hooga. Käisin vanatädi juures ja tema alati sunnib mind sööma. Ma ütlen, et mul dieet ja toitumine käib kella järgi. No mul muidu ka kella järgi, kuna olen sporditüdruk ja valgud jne asjad suht reeglite järgi, aga see selleks. Vahel võtan selle 13p ette ikkagi. Ja täna on sünnipäev, ma ei tähista ega isegi tea seda päeva, aga toodi kommi ja jälle pidin sööma. Mul annab kohe tunda, nii kurb olen.
Homsest jälle uue hooga. Urr
Homsest jälle uue hooga. Urr
kiki 21. november 2011, kl 19.30 |
Mann- 6.päev 21. november 2011, kl 22.07 |
Nonii, minul ka untsus!
Ma nimelt oma laulmiste ja muude aktiivsete tegevustega haiguse ajal olen suutnud oma hääle kaotada. Pilt on, häält mitte. Neelupõletik jne jne..
Seega, jõin teed meega, et oma kurku natukenegi leevendada. Isegi nätsu närimine pidi dieeti rikkuma, seega minul untsus.
Nüüd ei teagi, kas haiguse ajal peaks natuke rohkem midagi kõrvale sööma või ikka jätkama rangelt edasi.
Kindlasti jätkan ma seda dieeti, kuid väikeste mööndustega. Teed meega pean saama, muidu ei saa üldse olla, vähemalt mitte praegu. Kurgukommi ka võtsin. Appi kui hale arutelu, kuid nii on..
Kindel on see, et paast jätkub ja süsivesikuid väldin, kuid 13 päeva dieediks seda enam nüüd vist nimetada küll ei saa.
Sinule Kiki- palju õnne eduka soorituse puhul ja et tulemus ka püsiks! :)
Ma nimelt oma laulmiste ja muude aktiivsete tegevustega haiguse ajal olen suutnud oma hääle kaotada. Pilt on, häält mitte. Neelupõletik jne jne..
Seega, jõin teed meega, et oma kurku natukenegi leevendada. Isegi nätsu närimine pidi dieeti rikkuma, seega minul untsus.
Nüüd ei teagi, kas haiguse ajal peaks natuke rohkem midagi kõrvale sööma või ikka jätkama rangelt edasi.
Kindlasti jätkan ma seda dieeti, kuid väikeste mööndustega. Teed meega pean saama, muidu ei saa üldse olla, vähemalt mitte praegu. Kurgukommi ka võtsin. Appi kui hale arutelu, kuid nii on..
Kindel on see, et paast jätkub ja süsivesikuid väldin, kuid 13 päeva dieediks seda enam nüüd vist nimetada küll ei saa.
Sinule Kiki- palju õnne eduka soorituse puhul ja et tulemus ka püsiks! :)
kiki 22. november 2011, kl 09.36 |
kiki 22. november 2011, kl 17.16 |
Tänan Jöppe..ise ka ei usu veel, et ära tegin:) Täna sõin siis 150gr lasanjet(tegin perele pühapäeval ja jätsin omale ka tüki proovimiseks, kuna tegin esimest korda elus-hea sai :)) ), õhtul juurvilja-frikadellisuppi ühe taldrikutäie ja nüüd ööseks tööle minnes võtan ühe suure õuna kaasa...
pilka 23. november 2011, kl 01.26 |
tere,
Sügise süvenedes(mida ma muuta ei saa), otsustasin siis homsest ennast muuta:). Praegune kaal 86 kg. Praegu mõtlen, et kui teised suudavad siis suudan mina ka... Kas ihaldatud 80kg kätte ka tuleb, paistab siis kahe nädala pärast. Umbes 5 a tagasi tegin selle läbi ja siis oli küll kaalulangus 6 kg. Mäletan, et kerge see mulle ei olnud...Nüüd tagantjärgi mõeldes, et kui vähegi võimalik siis hullu nälja korral tuleb kepid kätte haarata ja õue minna. Kas keegi hakkab kampa? hea oleks mõtteid vahetada!
Sügise süvenedes(mida ma muuta ei saa), otsustasin siis homsest ennast muuta:). Praegune kaal 86 kg. Praegu mõtlen, et kui teised suudavad siis suudan mina ka... Kas ihaldatud 80kg kätte ka tuleb, paistab siis kahe nädala pärast. Umbes 5 a tagasi tegin selle läbi ja siis oli küll kaalulangus 6 kg. Mäletan, et kerge see mulle ei olnud...Nüüd tagantjärgi mõeldes, et kui vähegi võimalik siis hullu nälja korral tuleb kepid kätte haarata ja õue minna. Kas keegi hakkab kampa? hea oleks mõtteid vahetada!
emmaliine-31 23. november 2011, kl 13.51 |
pilka 24. november 2011, kl 08.19 |
emmeliine 25. november 2011, kl 09.55 |
Paks Betty 26. november 2011, kl 10.36 |
emmeliine 26. november 2011, kl 12.10 |
emmeliine 26. november 2011, kl 12.14 |
Kristel 26. november 2011, kl 14.43 |
Alustan seda dieeti täna, olen varem teinud ning jäin rahule, kuid sellest on möödas aastaid. Kui on keegi, kes alustab samuti täna siis oleks tore jagada igapäevaselt muljeid ja emotsioone. (pildiraam@hotmail.com)
Inimesed, kes ei võta seda dieeti tõsiselt ning on huvitatud teiste mahategemisest, siis PALUN ärge saatke mu meilile kirju, seda rämpsu on igalpool niigi ülearu!
Edu dieeditajatele :)
Inimesed, kes ei võta seda dieeti tõsiselt ning on huvitatud teiste mahategemisest, siis PALUN ärge saatke mu meilile kirju, seda rämpsu on igalpool niigi ülearu!
Edu dieeditajatele :)
emmeliine 26. november 2011, kl 17.34 |
Viki 28. november 2011, kl 08.47 |
Liituks ka teie teemaga siin,endal esimene päev.Olen kaks aastat tagasi selle dieedi läbi teinud,ei mäleta täpselt palju kaalu kaotasin,aga energiat tuli küll väga palju juurde :) Nüüd siis uuesti.Toidu vastu ei olegi mul midagi,aga see hommikune must kohv ei ole just lemmik ja ma olen harjunud ikka kõvasti rohkem jooma kohvi,kui üks tass.Aga pole hullu,saab hakkama :)
Andke siis teada ka,kuidas teil läheb :)
Andke siis teada ka,kuidas teil läheb :)
Heipa 28. november 2011, kl 11.52 |
emeliine-31 28. november 2011, kl 13.38 |
No minul hetkel 6 päev käsil-ootan lõunasööki. Mina ei ole seda dieeti päris sõna-sõnalt jälginud, hommikukohvi jõin ka eile kuigi seda menüüs ei ole, kohvi joon tortsu piimaga ja toitudele panen veidi soola. Eile sõin näiteks tuunikala (omas mahlas)rohelise salati, kurgi ja tomatiga. Õhtul kõva sauna ja peale seda ei söönud midagi.
Kaal langeb, palju- kaalun homme, aga kõht on täitsa lame ja sangad kadunud.
Homne päev vähe hirmutab aga püüan vastu pidada!
Kaal langeb, palju- kaalun homme, aga kõht on täitsa lame ja sangad kadunud.
Homne päev vähe hirmutab aga püüan vastu pidada!
aeroobur 28. november 2011, kl 15.00 |
PALUN, ärge pidage taolisi dieete, see ei ole tervislik! Ilmselgelt on selles dieedis liialt vähe kaloreid ja kurnate oma organismi sellega. Pigem minge tap.nutridata.ee lehele ning alustage tervisliku ja tasakaalustatud toitumisega ning kaal langeb iseenesest ja näljutamata, kaasa aitab liikumine.
PS! Ma pole antud lehega mitte kuidagi seotud, küll aga on läbitud inimese toitumisõpetuse pooleaastane õpe (ülikoolis) ning see on lausa kohutav, mida dieeditajad endaga teevad!
PS! Ma pole antud lehega mitte kuidagi seotud, küll aga on läbitud inimese toitumisõpetuse pooleaastane õpe (ülikoolis) ning see on lausa kohutav, mida dieeditajad endaga teevad!
Heipa 29. november 2011, kl 08.52 |
aeroobur 29. november 2011, kl 11.35 |
Heipa 29. november 2011, kl 11.47 |
Viki 29. november 2011, kl 12.12 |
Teine päev siis käsil.Enesetunne on päris Ok,kuigi eile õhtul jäin küll nii magama,et mõtlesin ainult toidust :D
Olen kohutav magusafänn,seega ootan neljandat päeva,puuviljakompott kõlab nii hästi:D
Nalja pärast astusin ka kaalule ja kilo oli läinud,see on küll ainult tore uudis ju :)
Jõudu ja jaksu teistelegi :)
Olen kohutav magusafänn,seega ootan neljandat päeva,puuviljakompott kõlab nii hästi:D
Nalja pärast astusin ka kaalule ja kilo oli läinud,see on küll ainult tore uudis ju :)
Jõudu ja jaksu teistelegi :)
kaaluja 05. detsember 2011, kl 14.59 |
Mul on kapi peal uute teksade raha ja need pean saama endale vot siis kui dieet läbi. Vanad on juba katki. Suvel langes kaal mul 8 päevaga 10kg, olin olude sunnil haigevoodis haiglas ja peamine söök oli 6l vett, tass keefiri ja üks võileib.
Siis jäid riided suureks, nüüd juba pool vähemalt tagasi. Kuid ma pean saavutama tulemuse, mida ihkan ja vajan. Eks me näe. Teine päev lõppeb jälle ei tea mitmenda ringina.
Siis jäid riided suureks, nüüd juba pool vähemalt tagasi. Kuid ma pean saavutama tulemuse, mida ihkan ja vajan. Eks me näe. Teine päev lõppeb jälle ei tea mitmenda ringina.
aeroobur 05. detsember 2011, kl 16.35 |
E. 26. detsember 2011, kl 21.10 |
Lisa postitus