Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
karmen 01. märts 2012, kl 10.43 |
4 p hommikuks oli 300g maha lainud,kokku2,7kg.
Kuidas sul sikuke?
eile kaisin koeraga 2 korda,1,5 tunnised jalutuskaigud ja ka muru sai niidetud ,hea kevade tunne tuleb peale,kaal langeb ja energiat ka rohkem :)
puuvilja kompoti asemel teen ise varsketest puuviljadest,maitseb nii paremini :)
Kuidas sul sikuke?
eile kaisin koeraga 2 korda,1,5 tunnised jalutuskaigud ja ka muru sai niidetud ,hea kevade tunne tuleb peale,kaal langeb ja energiat ka rohkem :)
puuvilja kompoti asemel teen ise varsketest puuviljadest,maitseb nii paremini :)
Kiti 01. märts 2012, kl 11.33 |
kiska 01. märts 2012, kl 18.11 |
Liisa 02. märts 2012, kl 09.15 |
karmen 02. märts 2012, kl 10.33 |
karmen 02. märts 2012, kl 10.37 |
Kadrix 02. märts 2012, kl 15.09 |
Kadrixxx 02. märts 2012, kl 15.12 |
karmen 02. märts 2012, kl 16.56 |
Kiska 02. märts 2012, kl 20.58 |
Kiti 03. märts 2012, kl 08.50 |
5. päeva hommik.... oleks kohvi tahtnud rahulikult nautida - laupäeva hommik ju :) aga homme saab... enesetunne endiselt väga heaja see dieet tõesti vist sobib mulle:) Üldse ei isuta šokolaadi vmt taolise järele - kui üldse, siis tahaks puuvilju või soolast, mis on minu - vana magusasõbra puhul täitsa uudis :) Aga hea uudis:)
Kiska 03. märts 2012, kl 09.11 |
Täna siis 6 päeva hommik. Olemine parem kui eile õhtul, parasjagu joon hommikukohvi(njämm). Hommikuks oli kaal langend u -4 kg, 67 kg peale. Ahjaa ja pikkust mul 178cm. Sellised numbrid tekitavad aint rõõmu:D Aga kõige rohkem kardan homset päeva :( Jaksu teistele dieeditajatele siin ja ilusat päikselist laupäeva :D
karmen 03. märts 2012, kl 10.25 |
mul ka 6 paev ja tana langust 700g,kokku tapselt 3 kg.
Ilma kohvita mina ei saa ja eile join ka kohvi ja jatsin porgandi ara. Sul kiska nagu kaalu polekski vaja rohkem kaotada,6eldakse et pikkusest tuleb lahutada 110 ja nii saad oma norm kaalu,nii et sul oleks norm 68kg.
Kardan ise ka natuke seda homset paeva,aga yritan selle lounasoogi jatta nii hilja peale kui voimalik, yritan moelda selle peale et siis ainult 4 p veel, lopetan reede, 2 paeva varem.
olge tublid ja pidage vastu!
Ilma kohvita mina ei saa ja eile join ka kohvi ja jatsin porgandi ara. Sul kiska nagu kaalu polekski vaja rohkem kaotada,6eldakse et pikkusest tuleb lahutada 110 ja nii saad oma norm kaalu,nii et sul oleks norm 68kg.
Kardan ise ka natuke seda homset paeva,aga yritan selle lounasoogi jatta nii hilja peale kui voimalik, yritan moelda selle peale et siis ainult 4 p veel, lopetan reede, 2 paeva varem.
olge tublid ja pidage vastu!
karmen 04. märts 2012, kl 10.32 |
Kiti 04. märts 2012, kl 14.08 |
6. päev ja enesetunne endiselt hea ning seetõttu pole ka suuremat kartust homse ees. Täna hommikul oli tore üllatus, et kaal oli 1 kg alla poole liikunud seega praeguseks kokku kaalukaotus 3.5 kg ja hea kerge on olla (va eile õhtul peale seda hunnikut liha :P). Kõige positiivsem on see, et olen saanud kerged lahendused õhtusöökideks ka edaspidi - liha ja salat valmivad nii kiiresti tööpäeva õhtuks ja ei tunnegi puudust riisist või pastast sinna juurde.
Jaksu kõigile hetkel dieeditajatele:)
Jaksu kõigile hetkel dieeditajatele:)
kiska 05. märts 2012, kl 08.43 |
karmen 05. märts 2012, kl 10.21 |
8 nda p. hommik ja kaalu langust pole ,aga pole ka juurde tulnud.Eilne paev polnudki nii hull kui algul arvasin,oli palju tegemist ja aeg laks nii kiiresti,soin alles ohtul 6 st. Sa kiska olid tubli ikkagi :) Mul peale tanast 3 p veel jaanud,kuna lopetan 2 p varem.
Tundub et oleme kahekesi sinuga jaanud Kiti? :)
Edu meile!
Tundub et oleme kahekesi sinuga jaanud Kiti? :)
Edu meile!
maryty 05. märts 2012, kl 11.55 |
Hommik!
Alles ka mina. Täna siis 6. päev. Esimesed 3 päeva oli tervis imelik, pea käis ringi vahepeal, kuid mida edasi, seda kergem on teha dieeti. Kokku tuleb mul 9 täisdieedipäeva, kuna alustatud sai veidi valel ajal. 11.ndal päeval tuleb suurem üritus, kus ei saa niimoodi toituda, seega dieet veidi lühem.
Aga toidukogused on minu jaoks kohati liiga suured, eile oli teine kord, kui osa jäi alles, lihtsalt ei mahu korraga sisse...
7.ndal päeval kidlasti seda probleemi ei teki.....
Alles ka mina. Täna siis 6. päev. Esimesed 3 päeva oli tervis imelik, pea käis ringi vahepeal, kuid mida edasi, seda kergem on teha dieeti. Kokku tuleb mul 9 täisdieedipäeva, kuna alustatud sai veidi valel ajal. 11.ndal päeval tuleb suurem üritus, kus ei saa niimoodi toituda, seega dieet veidi lühem.
Aga toidukogused on minu jaoks kohati liiga suured, eile oli teine kord, kui osa jäi alles, lihtsalt ei mahu korraga sisse...
7.ndal päeval kidlasti seda probleemi ei teki.....
karmen 05. märts 2012, kl 14.54 |
Kiti 05. märts 2012, kl 16.21 |
See kardetud 7. päev käsil ja no ok, kõht nagu natuke tühi on, ag aei midagi väga hullu. Ja eks teadmine, et homsest läheb juba kergemaks, tekitab lisaks positiivset meeleolu. mul siiamaani on kogu aeg ikka kaal langenud - loodetavasti jätkub samas vaimus:)
7. päeva hommikuks oli kaal kokku langenud 4 kg.
7. päeva hommikuks oli kaal kokku langenud 4 kg.
maryty 06. märts 2012, kl 08.58 |
karmen 06. märts 2012, kl 10.13 |
maryty 07. märts 2012, kl 08.52 |
Hommik, noored!!
8. päev. Nädalaga kaalulangus 2.8 kilo. Olen rahul. Eile ei olnud üldsegi raske õhtul mitte süüa, organism on täiesti ära harjunud sellise toitumisega. Täna ja homme siis veel. Reedel teen hommikul putru ja päeval söön sellele menüüle vast veidi kartulit või midagi juurde. Laupäeval suur üritus tulemas, ehk jõuab reedega dieedist välja tulla. Eks üritusel muidugi hoian ka end ikka tagasi, ei kuku õgima, aga väikese tükikese torti ikka võtan, ega mehe juubelil ometi ilma saa.....
8. päev. Nädalaga kaalulangus 2.8 kilo. Olen rahul. Eile ei olnud üldsegi raske õhtul mitte süüa, organism on täiesti ära harjunud sellise toitumisega. Täna ja homme siis veel. Reedel teen hommikul putru ja päeval söön sellele menüüle vast veidi kartulit või midagi juurde. Laupäeval suur üritus tulemas, ehk jõuab reedega dieedist välja tulla. Eks üritusel muidugi hoian ka end ikka tagasi, ei kuku õgima, aga väikese tükikese torti ikka võtan, ega mehe juubelil ometi ilma saa.....
karmen 07. märts 2012, kl 10.44 |
irizka 07. märts 2012, kl 14.49 |
Kiti 07. märts 2012, kl 18.09 |
maryty 08. märts 2012, kl 09.09 |
Samuti 9. päev, täna siis viimane täispäev.
8. päev oli aga minu jaoks kõige raskem. Terve ennelõuna käis pea ringi. Süüa sai ju 7.dna päeva lõunal.... Organism võitles ikka tublisti nälja vastu. Kuid tahtejõud oli suur, pidasin vastu. Pärast lõunasööki jälle olemine OK. Loodan pärast dieeti jätkata tublilt.
8. päev oli aga minu jaoks kõige raskem. Terve ennelõuna käis pea ringi. Süüa sai ju 7.dna päeva lõunal.... Organism võitles ikka tublisti nälja vastu. Kuid tahtejõud oli suur, pidasin vastu. Pärast lõunasööki jälle olemine OK. Loodan pärast dieeti jätkata tublilt.
Lisa postitus