Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
KuriSisalik 12. aprill 2012, kl 08.13 |
Tänahommikune kaal 60,8 kg! Ehk siis kolme päevaga - 1,4 kg. Rahulolu :) Kõht endiselt pole läbi käinud, aga ei häiri ka. Usun, et saan oma - 5 kg saavutatud.
Nälga ei ole veel kordagi tundnud. Minu portsud on ilmselt ka suuremad, kui ette nähtud dieedis. Ja kohvi (mustalt, vahel vähese piimaga) joon ka peale hommikuse päeva jooksul veel mõned tassitäied, samuti õhtuti olen joonud suhkruta taimeteed.
Nälga ei ole veel kordagi tundnud. Minu portsud on ilmselt ka suuremad, kui ette nähtud dieedis. Ja kohvi (mustalt, vahel vähese piimaga) joon ka peale hommikuse päeva jooksul veel mõned tassitäied, samuti õhtuti olen joonud suhkruta taimeteed.
KuriSisalik 13. aprill 2012, kl 08.00 |
Madu 14. aprill 2012, kl 13.17 |
Alustasin antud toitumiskavaga 12.04. Kaalunumber oli täpselt 66 kg. Täna hommikul oli see 64,7 kg. See teeb kadunud kilode arvuks 1,3 kg. Pikkuseks 175 cm.
Täna alustasin ka üle kuu jooksmas käimist - 40 minutit sörki päädis sellega, et kõhukinnisuse üle kurta ei saa, kõik normaliseerus (eile sai vannituba vaid vedeliku väljutamise eesmärgil külastatud) ning pärast enese kergendamist ning jooksu näitas kaal numbrit 64,4 kg. Usun, et saavutan soovitud tulemuse 58 kilo näol mai keskpaigaks ning järele jäänud 10 eksperimenteerimispäeva aitavad sellele kenasti kaasa. 10 päeva pärast sooviksin kaaluda ca 60 kilo.
Täna alustasin ka üle kuu jooksmas käimist - 40 minutit sörki päädis sellega, et kõhukinnisuse üle kurta ei saa, kõik normaliseerus (eile sai vannituba vaid vedeliku väljutamise eesmärgil külastatud) ning pärast enese kergendamist ning jooksu näitas kaal numbrit 64,4 kg. Usun, et saavutan soovitud tulemuse 58 kilo näol mai keskpaigaks ning järele jäänud 10 eksperimenteerimispäeva aitavad sellele kenasti kaasa. 10 päeva pärast sooviksin kaaluda ca 60 kilo.
Madu 15. aprill 2012, kl 17.08 |
Neljanda päeva hommikul kaalule astudes vaatas mulle vastu number 63,9 kg. Seejärel väike 60-minutine hommikujooks ning sellejärgne kaalunumber juba 63,4 kg (sellele aitas ilmselt kaasa ka tualeti külastus pärast jooksu). Kaalulanguse arvestan siiski hommikuse kaalu järgi ning selle põhjal olen kolme päevaga kaotanud 2,1 kg. Enesetunne on täiesti tavaline. Sellele lisaks tunnen, et varasem magusaisu on täielikult kadunud. Nälga ei tunne, väsimust samuti mitte.
KuriSisalik 16. aprill 2012, kl 08.10 |
KuriSisalik 16. aprill 2012, kl 08.42 |
Milan 17. aprill 2012, kl 15.13 |
Reelika22 17. aprill 2012, kl 23.14 |
Tere Dieeditajad!
Lugesin neid kommentaare, kus oli nii kriitikat kui ka kiitust. Seda dieeti on soovitanud mulle mitu inimest ja on kiitnud seda väga hästi. Põhimõtteliselt on tegemist siiski puhastuskuuriga.
Minu küsimus on siiski selles, et kas dieedikuuri ajal võib tarvitada ka toidulisandeid, mis on mõeldud tervislikult toitumise eluviisi kõrvale. Tegemist on rasvapõletuspreperaadi tablettidega, mis põhimõtteliselt soodustavad seedimist ?
Kavatsen ise selle dieedikuuri läbi viia, sest kaal tõuseb ja tõuseb, aga alla ei saa kuidagi.
Talvega võtsin juurde 6 kg.Olen 156cm umbkaudselt pikk ja kaalun 63,5kg
KAS KEEGI TARK OSKAB ÖELDA, KAS VÕIB SIIS SELLE DIEEDIGA SÜÜA KA TOIDULISANDIT (tabletid) VÕI SEE ON VÄGA KAHJULIK TERVISELE ?
Lugesin neid kommentaare, kus oli nii kriitikat kui ka kiitust. Seda dieeti on soovitanud mulle mitu inimest ja on kiitnud seda väga hästi. Põhimõtteliselt on tegemist siiski puhastuskuuriga.
Minu küsimus on siiski selles, et kas dieedikuuri ajal võib tarvitada ka toidulisandeid, mis on mõeldud tervislikult toitumise eluviisi kõrvale. Tegemist on rasvapõletuspreperaadi tablettidega, mis põhimõtteliselt soodustavad seedimist ?
Kavatsen ise selle dieedikuuri läbi viia, sest kaal tõuseb ja tõuseb, aga alla ei saa kuidagi.
Talvega võtsin juurde 6 kg.Olen 156cm umbkaudselt pikk ja kaalun 63,5kg
KAS KEEGI TARK OSKAB ÖELDA, KAS VÕIB SIIS SELLE DIEEDIGA SÜÜA KA TOIDULISANDIT (tabletid) VÕI SEE ON VÄGA KAHJULIK TERVISELE ?
KMI 17. aprill 2012, kl 23.59 |
KuriSisalik 18. aprill 2012, kl 10.47 |
Leaana 18. aprill 2012, kl 12.24 |
Väga tublid. Mina tegin 2 aastat tagasi seda dieeti ja sain 7 kilo alla (64 kg pealt 57 peale, pikus 168). Ma veidi muutsisn seda enda jaoks meelidvamaks, kuid kalorite hulk jäi enam-vähem samaks. Tegin palju trenni sel ajal, ju see aitas palju kaasa. Nüüd jäle, talvega 6 kilo juures. No ise lasin ka asja käest ära. Kahjuks seda tüüpi inimene, kes peab vist kogu elu jälgima, mida suhu topib. Talvel aga nautisin nii burgereid, jäätist, shokolaadi kui ka kooke ja pirukaid :) Aga nüüd proovisin seda tatradieeti, sest olen suur tatrasõber ja sain 10 päevaga 5 kilo alla. ka olen rahul. Oleksin teinud seda 13 p dieeti uuesti, kuid üritan muul ajal niikuinii toituda selle põhimõtte järgi, et süsivesikuid mitte palju sisse ajada ja süs. vesikuid süüa ainult päeva esimesel poole.
No ühesõnaga, teie kes olete alustanud ja ka lõpuni asja viinud, siis olete väga väga tublid. Mul paar sõbrannat kes kõvasti ülekaalus ja juba aastaid vinguvad kui paksud nad on, aga ette ei võta midagi. Olen soovitanud ka seda dieeti, aga alati leitakse vabandus, miks seda teha ei saa....Edu teile!
No ühesõnaga, teie kes olete alustanud ja ka lõpuni asja viinud, siis olete väga väga tublid. Mul paar sõbrannat kes kõvasti ülekaalus ja juba aastaid vinguvad kui paksud nad on, aga ette ei võta midagi. Olen soovitanud ka seda dieeti, aga alati leitakse vabandus, miks seda teha ei saa....Edu teile!
Madu 19. aprill 2012, kl 09.18 |
7 päeva on seljatatud ilma raskusteta - isud puuduvad, janu, mis annaks märku veepuudusest, pole, väsimus, mis takistaks jooksmas käia, puudub.
Kaal on langenud 3,8 kg, see tähendab täna hommikul kaalusin ma 62,2 kg, mis teeb mu kehamassiindeksiks 20,31.
Peale minu jaoks toekat hommikusööki (kohvi fariinsuhkruga; varasemalt pole ma vist juba aastaid hommikul midagi söönud) sain ka 60-minutilise hommikujooksuga valmis.
Keha rasvaprotsent on 19%lt langenud 17%le, kuid usun, et selles osas pean tänulik olema oma lõppematule innule jooksmas käia.
Kaal on langenud 3,8 kg, see tähendab täna hommikul kaalusin ma 62,2 kg, mis teeb mu kehamassiindeksiks 20,31.
Peale minu jaoks toekat hommikusööki (kohvi fariinsuhkruga; varasemalt pole ma vist juba aastaid hommikul midagi söönud) sain ka 60-minutilise hommikujooksuga valmis.
Keha rasvaprotsent on 19%lt langenud 17%le, kuid usun, et selles osas pean tänulik olema oma lõppematule innule jooksmas käia.
merike 23. aprill 2012, kl 17.17 |
Minul täna 8. päev. Kaal langenud 3 kilo. Trenni pole teinud. Olen rahul, sest väga kiirelt kaalulangust ei tahakski. Üllatav, et kui tavaliselt tuleb mul vähesest söömisest peavalu, siis dieedi ajal küll pole sellega muret olnud. Naturaalkotleti olen asendanud kanasüldi või kanasingiviiludega. No maal lihtsalt ei ole veiseliha. Sama lugu spinatiga. Proovisin küll lillkapsast aga see ei läinud mul ka parema tahtmise juures suust alla. Söön salatileht, värsket kurki ja tomatit. 4. päeva õhtusöök on väga külluslik - seda ei jõudnud korraga ära süüagi. Kohvi joon sagedamini, aga siis suhkruasendajaga. Magusat ei ole tõepoolest üldse söönud. Jube isu oleks saia-leiva järele ja kartult tahaks ka.
Väike kartus on, et mis saab peale dieedi lõppu. Aga ehk suudan vähemalt toiduportse vähendada ja ikka see magusasöömine-seda tuleb kindlasti piirata.
Korra mõtlesin ka kremli-dieedi peale üleminekut. Seal on võimalused kaalulangetamiseks ja ka kaalu säilitamiseks. Tahks just esialgi säilitada saavutatut.
Edu meile kõigile!!!
Väike kartus on, et mis saab peale dieedi lõppu. Aga ehk suudan vähemalt toiduportse vähendada ja ikka see magusasöömine-seda tuleb kindlasti piirata.
Korra mõtlesin ka kremli-dieedi peale üleminekut. Seal on võimalused kaalulangetamiseks ja ka kaalu säilitamiseks. Tahks just esialgi säilitada saavutatut.
Edu meile kõigile!!!
Milan 04. mai 2012, kl 12.48 |
Hey! Minul on täna 5. päev ja kaal on langenud 2,1 kg. Kaalu langusega olen rahul kuid kui ümbermõõte mõõta siis pole kuskilt midagi vähenenud. Igastahes otsustasin, et lõpetan 6. päeval. Siit ka siis küsimus, et kuidas teie olete sellest dieedist välja tulnud? Mida söönud, kui palju jne. Mul on selline tunne, et kohe kui kõhu täis söön, on mul need kaotatud kilod tagasi. Kuidas teil on olnud ja kas keegi on veel 6. päeval lõpetanud?
kaaluja 05. mai 2012, kl 18.57 |
Milan,
Eks need kilod tule üpris ruttu tagasi kui samamoodi ei jätka, sest selles dieedis ju tegemist siiski kiirdieediga ja kaal kukub lihase ja vee arvelt. Rasva siin ei kaota.
Olen isegi 6. lõpetanud, aga mitte nagu tahtest, vaid on juhtunud nii. Samas kui teed lõpuni, siis su organism on harjunud vähesema söögiga ja kohe portsu järsult siiski mitu x tõsta ei tohiks. Tuleb tasapisi sulanduda aga fakt on see, et mis kiirelt läinud see kiirelt tuleb, kui just samamoodi ei jätka.
Eks need kilod tule üpris ruttu tagasi kui samamoodi ei jätka, sest selles dieedis ju tegemist siiski kiirdieediga ja kaal kukub lihase ja vee arvelt. Rasva siin ei kaota.
Olen isegi 6. lõpetanud, aga mitte nagu tahtest, vaid on juhtunud nii. Samas kui teed lõpuni, siis su organism on harjunud vähesema söögiga ja kohe portsu järsult siiski mitu x tõsta ei tohiks. Tuleb tasapisi sulanduda aga fakt on see, et mis kiirelt läinud see kiirelt tuleb, kui just samamoodi ei jätka.
pauk 07. mai 2012, kl 16.13 |
mõtlesin siia sõna sekka öelda. minul läheb täna 6. päev. kaalulangust ei oska öelda, sest ma ei kaalunud ennas enne ja ei kavatse kaaluda ka enne lõppu. enesetunde või riiete järgi peaks tulemust umbes nägema pärast :) kõht kinni ei ole ja isudega ei ole mingit probleem, aga mina ei suuda vett nii palju sisse kaanida, kui oleks vaja :(
mõtlen, kas minna edasi või jätta pooleli - mitte isude pärast, aga näonahk on selle nädalaga oluliselt halvemaks läinud (enne oli koguaeg korras).
põrsana ringi käia väga ei taha :(
mõtlen, kas minna edasi või jätta pooleli - mitte isude pärast, aga näonahk on selle nädalaga oluliselt halvemaks läinud (enne oli koguaeg korras).
põrsana ringi käia väga ei taha :(
Lily22 02. juuni 2012, kl 10.45 |
Pillela 02. juuni 2012, kl 10.51 |
Miks nii vähe neid kirjutajaid siin kes selle lõpuni teinud??? Tahaks ikka nende kogemusi kuulda ja kg mis nad kaotasid....Kedagi eriti ei huvita see, kui iga natukese aja tagant keegi jälle kuulutab et ma nüüd alustan selle dieediga....miskipärast kaovad enamus neist kuulutajatest siit ka imeruttu ära....Ise pooldan ka seda dieeti, aga pole nii rangelt teinud, seega soov oleks ikka lugeda nende inimeste postitusi, kes ka reaalselt selle dieedi läbinud!
Sirly 02. juuni 2012, kl 19.45 |
to Pillela 02. juuni 2012, kl 21.01 |
Mna olen reaalselt teinud. Kokreetselt ajasin näpuga järge, ei asendanud midagi, ei jätnud midagi ära, ei lisanud millelegi ei soola ega suhkrut ega suhkruasendajaid, tegin täpselt nii, nagu kirjas. Dieediga kadus 4 kilo, mis tõi mu normkaalu tagasi ja peale seda (järgneva 4 kuuga) on kadunud veel 5. Kuna kaal tõesti eriline näitaja ei pruugi olla, siis lisan, et taljeümbermõõdust on maha läinud 10.5 cm. Trenniisu tuli tagasi ja üleüldse on kõik ülipositiivne. Vanust on mul 40 ja peale, ehk siis tavaline keskealine naisterahvas.
Leanika 02. juuni 2012, kl 21.09 |
Tublid olete, kes te tõesti suudate nii teha nagu peab. Mina kahjuks ei kujuta ette et ku alustan oma päeva kell 6 hommikul ja magama kell 23.00, et siis saan leppida nii vähese toiduga. Seega sõin tihedamini, ning seda sööki mis mulle endale meeldis, muidugi jälgisin et süsivesikuid ei läheks päevas üle 40 g ning kcal mitte üle 1000 kcal. Aga jah, alla läks nii ka :)
Kahe nädalaga lausa 6 kilo, kuigi algkaal oli ka mingi 63 ja vanust ligi 40. Õledakse et mida noorem seda kergemini kaal langeb, seega leian et minu jaoks oli see väga hea tulemus :)
Kahe nädalaga lausa 6 kilo, kuigi algkaal oli ka mingi 63 ja vanust ligi 40. Õledakse et mida noorem seda kergemini kaal langeb, seega leian et minu jaoks oli see väga hea tulemus :)
mammu 02. juuni 2012, kl 23.04 |
enne vastasin Pillelale 03. juuni 2012, kl 01.46 |
Leanika - sel juhul ei pea sa 13 päeva dieeti, imelihtne ju. See mind hämmastab sageli, et inimesed võtavad millegi, teevad selle kardinaalselt ümber, aga keelduvad originaali nime mitte kasutamast. Inimesed peavad tuhandeid erinevaid dieete, sina konkreetselt lihtsalt piirasid kaloreid, miks sa arvad, et sinu mugandatud variant just siia alla sobib ja mitte mõne muu?
mammu - vabanda, aga kui inimene ei suuda päev vähem, kui kaks nädalat reeglitest kinni pidada, siis ei tasu ka loota, et ta peale selle ülilühikese aja möödumist suudaks edasi mingeid piire pidada.
Et arusaadav oleks - minu kaaluprobleem tekkis tõsise haiguse pikaajalisest ravist, mitte sellest, et kogu aeg millegi järgi "isutab". Kui kogu aeg isutab, siis võiks ju end dieetidega mitte piinata või mis?
mammu - vabanda, aga kui inimene ei suuda päev vähem, kui kaks nädalat reeglitest kinni pidada, siis ei tasu ka loota, et ta peale selle ülilühikese aja möödumist suudaks edasi mingeid piire pidada.
Et arusaadav oleks - minu kaaluprobleem tekkis tõsise haiguse pikaajalisest ravist, mitte sellest, et kogu aeg millegi järgi "isutab". Kui kogu aeg isutab, siis võiks ju end dieetidega mitte piinata või mis?
Lily22 03. juuni 2012, kl 08.42 |
Leanika 03. juuni 2012, kl 10.28 |
Lily22 03. juuni 2012, kl 10.38 |
Leanika 03. juuni 2012, kl 13.36 |
Lisa postitus