Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
mina-alustasin-22.09 :) 22. september 2008, kl 16.02 |
Alustasin täna 13-päeva dieediga. Kas on veel kedagi, kes selle dieediga (juhuslikult:)) täna alustab või plaanib alustada või on dieediga poole peal? :) Muljetaks siis kuidas enesetunne on jms. Koos kergem :)
Ülaolevast dieedist siis lähemalt: http://www.hot.ee/crazyk/13paevadieet.htm
Minu poolt: esimene päev täitsa hea. Tegin just veiselihast kotleti ja söön seda lehtsalai ja sidruni kõrvale... mmmm.... :)
Tahaks vähemalt 6nda päevani vastu pidada. Ideaalis tahaks alla võtta 7 kg, iseasi kas õnnestub. Iga g ja iga kg on abiks allavõtmisel :) Eile õhtul oli kaal 76kg. Vanust 23.
Ülaolevast dieedist siis lähemalt: http://www.hot.ee/crazyk/13paevadieet.htm
Minu poolt: esimene päev täitsa hea. Tegin just veiselihast kotleti ja söön seda lehtsalai ja sidruni kõrvale... mmmm.... :)
Tahaks vähemalt 6nda päevani vastu pidada. Ideaalis tahaks alla võtta 7 kg, iseasi kas õnnestub. Iga g ja iga kg on abiks allavõtmisel :) Eile õhtul oli kaal 76kg. Vanust 23.
kiska 22. september 2008, kl 16.05 |
mina-alustasin-22.09 22. september 2008, kl 16.19 |
Lisan veel siia, et need kilod mida tahaksin alla võtta, on lisandunud sellel aastal. Nimelt pärast antibeebipillide kasutust võtsin just 7kg juurde (kes siinkohal ütleb, et pillides pole asi, võiks rohkem asja süveneda ning peagi selgub kinnitatud fakt, et sealne toimeaine aitab rasvadel deponeeruda). Pärast lõpetamist ära ka ei kadunud :(
Nii et tahan samasse vormi kus olin 9-10 kuud tagasi!! :)
Nii et tahan samasse vormi kus olin 9-10 kuud tagasi!! :)
pipi 22. september 2008, kl 16.26 |
to: pipi 22. september 2008, kl 16.36 |
Kes ütles et ei tee? Olen kogu elu teinud. Hetkel käin 2...4 korda nädalas aeroobikas + teinekord ka jõusaalis ning tavaliselt üle nädala käin ujumas ka korra. Rohkem ei jõuaks ka. Ja kui aega üle jääb ja ilm ilus, siis kepid kätte ja kõndima, koer kõrval sörkiams. Seda, tõsi, viimasel ajal harrastanud ei ole ja seda piisavalt ilusate ilmade puudumise tõttu. Lisaks veel igahommikune ja-õhtune jalutuskäik koeraga a 45min.
Igatahes EI ole praegu probleem selles miks ma ei tee seda ja seda ja seda vaid uurisin kes on äsja alustanud või soovib alustada :) Ja sellised kommentarid järgmiseks, et ära sexi, palun ka ära jätta :) ;)
Igatahes EI ole praegu probleem selles miks ma ei tee seda ja seda ja seda vaid uurisin kes on äsja alustanud või soovib alustada :) Ja sellised kommentarid järgmiseks, et ära sexi, palun ka ära jätta :) ;)
hmm 22. september 2008, kl 18.44 |
julm ju 22. september 2008, kl 20.23 |
maa 22. september 2008, kl 21.46 |
soovitan väga, et kui selle dieedi läbi peate, tehke kõik, mis võimalik, et vältida taas suurema hulga süsivesikute sööma hakkamist! tean, et ise olin nõrk ja enda süü, aga võtsin paari nädalaga kõik tagasi, mis alla võtsin (5 kg). kuidagi väga märkamatult tuli. lihtsalt soovitus, et olge tugevad! :)
mina-alustasin-22.09 22. september 2008, kl 22.12 |
Mina tegin täna neid naturaalkotlette veise hakklihast ja juurde panin hakklihamaitseainet. Muidu ikka väga lääge :)
Aga pean tunnistama, et täna tuli mitu korda õhtul tahtmine käega lüüa. Siis aga mõtlesin, et kui teised on hakkama saanud, saan ka mina & võtsin veepudelist lonksu! Väsimus on peal, aga kas rohkem kui tavaliselt, seda ei oska öelda. Nimelt olen tihtipeale väsinud, olgugi, et maganud olen piisavalt. Siis aitab ainult enese suurem liigutamine, aga täna ei suutnud seda ka teha.
Hoidke siis kursis, kuidas teil läheb & ma omakorda räägin endast :)
EDUKAT STARTI!!! :)
Aga pean tunnistama, et täna tuli mitu korda õhtul tahtmine käega lüüa. Siis aga mõtlesin, et kui teised on hakkama saanud, saan ka mina & võtsin veepudelist lonksu! Väsimus on peal, aga kas rohkem kui tavaliselt, seda ei oska öelda. Nimelt olen tihtipeale väsinud, olgugi, et maganud olen piisavalt. Siis aitab ainult enese suurem liigutamine, aga täna ei suutnud seda ka teha.
Hoidke siis kursis, kuidas teil läheb & ma omakorda räägin endast :)
EDUKAT STARTI!!! :)
Niiviisi 22. september 2008, kl 22.42 |
Minu kogemus.
Esiteks jäin ma peale seda dieeti kohutavalt kõhust lahti, mitu kuud andis korda seada ja teine asi: kõik need kilod tulevad tagasi KUI EI TEE TRENNI! Tulevad ja topelt ka veel. Kahjuks.
See aga on puhtalt minu kogemus.
Nüüd teen trenni ja söön normaalselt. Ja kaal... muidugi alaneb.
Esiteks jäin ma peale seda dieeti kohutavalt kõhust lahti, mitu kuud andis korda seada ja teine asi: kõik need kilod tulevad tagasi KUI EI TEE TRENNI! Tulevad ja topelt ka veel. Kahjuks.
See aga on puhtalt minu kogemus.
Nüüd teen trenni ja söön normaalselt. Ja kaal... muidugi alaneb.
ah yks 23. september 2008, kl 10.56 |
mina ka 23. september 2008, kl 14.36 |
ülle36 23. september 2008, kl 15.19 |
tegin seda 13-päevast 11 päeva. alustades kaalusin 82kg. tuli välja, et mul on muna suhtes allergia. kaalu kadus ainult mingi 2 kilo, kuigi dieedist pidasin kinni. aga siis pidasin veel jaapani ja rohelise tee dieeti http://www.coffeetea.info/ee.php?page=topics&action=article&id=1607
ning sellega kaotasin veel 4 kilo (kuigi kirjade järgi oleks pidanud suurem kadu olema). mingid harjumused on külge jäänud, kaal langeb veelgi. seega hurra- hurra!
aga jõudu ja jaksu!!!
ning sellega kaotasin veel 4 kilo (kuigi kirjade järgi oleks pidanud suurem kadu olema). mingid harjumused on külge jäänud, kaal langeb veelgi. seega hurra- hurra!
aga jõudu ja jaksu!!!
mina-alustasin-22.09 23. september 2008, kl 18.34 |
Noh, kaasalandajad :) Kuidas läheb? Isiklikult sõin just õhtusöögi, pea veidi täna pärastlõunal valutas, aga arvan, et see muudest faktoritest tingitud. Kaal ~1,5kg langenud, kuid ei pane kõike dieedi arvele, sest nädalavahetusel sai ikka palju söödud ja algkaal oli tegelikult ca 1kg kõrgem kui tavaliselt.
Vaikselt edeneb! :)))
Vaikselt edeneb! :)))
mina-alustasin-22.09 24. september 2008, kl 08.18 |
mamm 24. september 2008, kl 14.43 |
mina ka 23.09 24. september 2008, kl 15.10 |
paastuja 24. september 2008, kl 16.21 |
mina ka 23.09 25. september 2008, kl 11.49 |
paastuja 25. september 2008, kl 17.32 |
paastuja 26. september 2008, kl 15.41 |
mina-alustasin-22.09 27. september 2008, kl 18.05 |
mina ka 23.09 29. september 2008, kl 12.57 |
TR 11. august 2009, kl 15.05 |
Mina tegin selle dieedi läbi. Võib-olla et asi on individuaalne, aga see on parim dieet mida tean. Võtsin alla 7 kg, esimesed päevad olid rasked, aga lõpus tundsin ennast suurepäraselt. Kahjuks tegin vea, lugesin mingit tobedat artiklit kus öeldi et 14 päeval tuleb palju palju süüa. Sõingi paljupalju magusat jne, kuigi isu üldse polnud, lihtsalt pressisin sisse.. ja enesetunne läks kohe kehvaks, järgmine päev ärgates oli jälle magusaisu ja nii hakkasin jälle iga päev palju jama sööma. Ja vaikselt tulid kilod ka tagasi.
Aga nüüd teen uuesti:)
Aga nüüd teen uuesti:)
R. 12. august 2009, kl 00.03 |
Ise hakaksin ka ligi aasta tagasi anibeebipille võtma aga mitte grammigi ei võtnud juurde ja praeg tegeln edukalt kaalulangetusega. Yasminellet kasutan. Võib-olla on need erineva koostisega? :)
Minu günekoloogi väitel uued nagu nt. Yasminelle pididolema vähe teistsuguse koostisega ja mitte kaalu juurde andma.
Vabandust, et teemasse ei lähe, lihtsalt lugesin seda tablettide värki ja mul alati torkab selle jutu peale sest mul on vastupidine kogemus.
Minu günekoloogi väitel uued nagu nt. Yasminelle pididolema vähe teistsuguse koostisega ja mitte kaalu juurde andma.
Vabandust, et teemasse ei lähe, lihtsalt lugesin seda tablettide värki ja mul alati torkab selle jutu peale sest mul on vastupidine kogemus.
riinu 12. august 2009, kl 10.43 |
Ma võtsin Yasminellega 6-7kg kohe juurde. Tekkisid meeletud õgimishood õhtuti, hommikul/lõunal isu polnud. Sõin nõrkemiseni. kaalusin siis 62kg, tipphetkel 68-9kg. Peale verepuhastust ning toitumisharjumiste muutmist (ning meeletult võitlust õgimishoodega) on kaal langenud alla kahe nädala 3kg. Thank you god! Aga muide, mul kaasnesid yasminellega ka meeletud tujumuutused.. ime, kuidas mu mees mind selle aja ära suutis kannatada. :)
Q 05. oktoober 2009, kl 10.18 |
kiusu 05. oktoober 2009, kl 17.48 |
Lisa postitus