Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

Dan* 24. aprill 2011, kl 22.00
3.päev
Hommik 11.30 Enesetunne halb :( Kõht on hirmus tühi. Kaalu endiselt ei tea. Kõhu ümbermõõt 95cm, ehk siis -2 cm
Kohv, vähese suhkruga ja õnneks 1 viil röstsaia, see viimane kulus täitsa ära ;)
Lõuna 14.30 Kõht ikka hirmus tühi, vesi seda kah ei leevenda.
Keedetud lillkapsas. Oleks vist pidanud spinat olema, aga poes ei ole, ega tule, vist. Lillkapsa keetsin puljongiga. Just nagu tavaline supp, ainult et ilma kartuli ja porgandiga :D Väga hea tuli. Siis 1 väike tomat ja hea mahlane apelsiin puuviljaks ;) Hea kõhutäis, enesetunne hea ;)
Õhtu 18.30 Vett peaks kah umbes 2l joodud olema.
2 keedetud muna, viil sinki, lehtsalat ja puuviljaks 1 õun. Õhtuks polegi väga palju vaja.
Õhtul veel korra rulluisutamas. Pea kah õrnalt tuikab :(

kaaluja 01. mai 2011, kl 19.07
Keegi teeb ka praegu seda veel?

E 03. mai 2011, kl 11.36
Mina alustasin eile...täna teine päeva ja pole veel hullu midagi.

Kellu 04. mai 2011, kl 08.23
Tere:)

Tänasest alustan siis 2 nädalase dieediga.. Olen natuke põnevil, kuigi kardan natuke. Palju vett juua pole minu jaoks probleem, sest joon seda nagunii palju. Pean loobuma kohvist koore ja suhkruga ning võisaiadest, mida ma jumaldan.... Loodan, et pean vastu.

Minu pikkus on 159 ning kaalun 62kg. Loodan dieedi lõpuks kaaluda 54-55kg.

Esimene päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv.
Lõuna: kaks keedetud kanamuna ja vähesoolast spinatit.
Õhtusöök: 180grammine naturaalne grillitud biifsteek, rohelist lehtsalatit, värsket kurki, mahlane puuvili.

Teine päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib juustuga.
Lõuna: suur pihv, rohelist lehtsalatit, mõni mahlane puuvili.
Õhtusöök: 250 grammi keedusinki.

Kolmas päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib keedusingi või juustuga.
Lõuna: kaks keedumuna, rohelist lehtsalatit, üks tomat.
Õhtusöök: 250 grammi keedusinki või kalkunifileed.

Neljas päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib juustu või keedusingiga.
Lõuna: keedumuna, hautatud või keedetud porgandit, 250 grammi juustu (näiteks Emmentali).
Õhtusöök: puuvilju, 250 grammi väherasvast jogurtit.

Viies päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv, porgandisalat sidrunimahlaga.
Lõuna: aurutatud kalafilee, paar tomatit.
Õhtusöök: 200grammine grillitud tükk tailiha.

Kuues päev
Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib keedusingi või juustuga.
Lõuna: 200grammine tükk grillitud broilerifileed (nahata), puuvilju.
Õhtusöök: kaks keedumuna, toorest või hautatud porgandit.

Seitsmes päev
Hommikusöök: tass suhkruta teed, sidrunimahla.
Lõuna: 200grammine naturaalne grillitud biifsteek, puuvilju.
Õhtusöök: vaba valik.

kaaluja 04. mai 2011, kl 15.39
Ma olen seda 3a tagasi teinud, aga 6 päeva, kuna isa surma tõttu langes kaal niikuinii, mis mühiseb ja tookord tegin esimest korda elus, siis mõjus eriti kiirelt. Olen vahepeal ka hoogu võtnud, aga pole suutnud üle 6 päeva teha.
Nüüd on mul täna 6-s päev ja kuna ma olen mitmeid kordi hoogu võtnud, siis pole mul enam enesetundel ka häda midagi. Seekord teen lõpuni.
Kaalunud pole, aga tunda ja näha on, et kaal on kukkunud. Kuna teen tegelikult aktiivselt lihastrenni, siis seda suht raske algul võib teha olla, kuna jõud kaob ja taoline dieet kaotab pigem lihast kui rasva. Ja aeroobses ka ei tohi kohe täie rauaga panna, energiat pole niipalju.
Aga šokidieedina võib vahel teha...Khmm.

Tibu 05. mai 2011, kl 12.06
Mina alustan hommsest.Kaal 78kg ja pikkus 168cm.Liituge kui julgete.

huviline 05. mai 2011, kl 18.32
Kas keegi teist nt 7. päeval midagi juurde ka sööb, et siis järgm. päeval korrektselt edasi minna?

E 06. mai 2011, kl 16.21
Täna 5 päev. Hakkab harjuma. 4 päevaga kaalu kaotus 2,5kg. Soov oleks samapalju veel.

to E 06. mai 2011, kl 21.45
Mida sa ise arvad, mille arvelt su kaal on langenud nelja päevaga 2,5 kg? Kas sa arvad, et see ei tule tagasi? Tegemist on äärmiselt halva dieediga, minu soovitus sulle on see koheselt katkestada ja ennast säästa.

Eva 08. mai 2011, kl 18.44
Tulgu mis tuleb- mina alustan homme. Saaks või kolm kilo alla.

to Eva 08. mai 2011, kl 20.00
Kui toitumisest mitte midagi ei tea, siis võib tõesti juhtuda, et hakatakse selle nõmedusega tegelema. Ma ei saa aru inimesestest, kes ise teemat absoluutselt ei valda, kuid samas ei küsi abi targemate käest.

Eva 09. mai 2011, kl 07.25
Vaatan, et siin rubriigis on üks "targem" tõe ja õiguse kuulutamise friik. Milleks küll selline paanika ?? 13 päevaga ei sure keegi veel nälga ega janusse. Kuidas need maovähendamise opi läbiteinud küll oma olematu söögiga hgakkama saavad-aga saavad.
Olen seda 13 päeva dieeti paar aastat tagasi läbi teinud. Läks ikka maha küll, ehk isegi seitse kilo - tänaseks paar kilo tagasi tulnud. Sellepärast ka see kolme kilo vabanemise soov.

to Eva 09. mai 2011, kl 09.56
Vaatan, et siin rubriigis on üks rumalam inimene, kellel jääb õigust ülegi, tegeledes ise idiootsustega. Kes on väitnud, et selle dieediga ei ole võimalik kaalu langetada? Kas te usute, et teie 7kg kaalu kaotust 13 päevaga tuli rasva arvelt? Kas teie arvates algab ideaalkaalu saavutamine ning seejärel hoidmine ühest läbimõtlemata dieedist või elustiili muutusest?

Eelmisele 09. mai 2011, kl 10.20
Räägi siis, millist dieeti sa siis maha tahad müüa ?? Palju maksab ja mis on liitumismaks ?DD

to to Eva 09. mai 2011, kl 10.22
Mine õue ja tunne päisepaistest röömu. Igaüks elab ja on nagu ise heaks arvab.

to eelmisele 09. mai 2011, kl 11.29
Ei püüa ma mingit dieeti maha müüa! Minu eesmärk on inimesi teavitada, et sellised 13 päeva dieedi laadsed asjad ei muuda nende elu paremaks vaid halvemaks. Täpsemalt propageerin tervislikke eluviise ning läbimõeldud toitumist, kusjuures see on ju kõigile tasuta.

to to to Eva

Õue lähen kindlasti ja päikesepaistest tunnen rõõmu ka. Tõsi ta on et igaüks elab ja on nagu ise heaks arvab, kuid kas ei ole hea, kui asjaga kursis olevad ka teistele ütlevad mis on hea ja mis on halb? Otsustus õigust ei saa ja ega ei tahagi kelleltki ära võtta!

sandra 09. mai 2011, kl 12.17
mina ei tea, aga mulle see dieet mõjus, tegin eelmise aasta juuni alguses enne jaani ja uskuge või ei- 13 päevaga läks ja on siiani kadunud 6 kilo. Ei olnud suurt ülekaalu ka siis, olin 58 kilo, nüüd 52. ja olen väga rahul!!!! minu kehakuju oli enne pirn ja nüüd olen ilusasti proportsioonis- kogu kaal läks vist tõesti pepu ja reite arvelt. Ja kannan nyyd 38 pükste asemel 34 pükse.

Kat 09. mai 2011, kl 20.18
Alustan homme :)

to Kat 09. mai 2011, kl 20.54
väga kurb, järjekordne väheste teadmistega inimene on kukkunud rumaluse hukutavasse võrku.

Eva 10. mai 2011, kl 07.26
Minul täna siis käsil teine päev. Hommikukohv joodid.

(Vaatan, et siia on keegi hüsteerik lahti pääsenud, on ikka ajaksest igale postitamisele vastust kribada.-kas oma elu polegi ?)

to eva 10. mai 2011, kl 12.25
minu pärast ei maksa muretseda, ei ole ma hüsteerik ja oma elu on ka olemas. kurb on vaadata, kuidas rumalad inimesed endale toitumishäireid põhjustavad. Piina ennast edasi, mängi oma tervisega ja tulemus on ikkagi null. Need mõned kilogrammid mis alla saad selle 13 päevaga küll nad tagasi ka tulevad.

to to eva 10. mai 2011, kl 14.21
Mina joo nüüd kenasti köögis klaas suhkruvett ja ära tee väljagi . Mis teha kui Sina oled tark ja ülejäänud kõik rumalad.

Kat 10. mai 2011, kl 14.28
Eks iga üks teeb seda, mida ta ise tahab. Kui to... Sulle ei meeldi siis, ära kobise. Me oleme täiskasvanud teovõimelised inimesed ja ise teame, mida me teeme.

Hommikukohv on joodud ja teen lõunasööki. Kuna olen seda dieeti varem teinud siis enesetunne on super. Ausõna. Energiat on rohkemgi kui tavaliselt. :)

to Kat 10. mai 2011, kl 15.00
Sulle ei meeldi, et ma tõtt kõnelen siin, siis ära kobise, iga üks teeb seda, mida ta ise tahab.

Mis puutub sellesse et mina olen tark ja kõik ülejäänud rumalad, siis seda ma ei väida. Rääkides konkreetselt toitumisest siis selles vallas olen ma tõesti ilmselgelt targem nendest, kes järgivad 13 päeva dieeti.

Oleks tore, kui need, kes sellega tegelevad, põhjendavad konkreetselt, faktidele põhinedes ära, miks on see dieet hea? Siiani ei ole ma kuulnud ühtegi arvestatavat argumenti 13 päeva dieedi poolt.

veel to kat 10. mai 2011, kl 15.02
energiat on sul vähem, kui tavaliselt, sest seda sa saad toidust liiga vähe.

Ferrum 10. mai 2011, kl 15.53
Alustasin siis eile koos oma sõbrannaga, et oleks keegi, kellega sammu pidada. Esimese päeva emotsioonid olid täbara võitu, sest pole kunagi olnud kohvi jooja ning terve päev kõhus keeras ning keedetud spinat tundus kui vesine ila suus, õhtul hakkas nii paha, et jätsin õhtusöögi söömata, kuna püsti tõustes läks asi hullemaks, keerasin kohe voodisse pikali ja jäin järgmist päeva ootama. (Tean rääkida, et sõbrannal hakkas esimene päev ninast verd jooksma). Kuid täna juba teine päev ja halb enesetunne läks mööda, see ilmselt alguse asi. Täna (10.5.2011) jõin hommikul kohvi ja lõunal asendasin lehtsalati jääkapsaga ( teeb sama välja) ning puuviljana eelistan õuna. Kusjuures mängisin täna mingit raadio mängu, kus juhuslikult oli võiduks "mäki" einekaardid. Võitjaks osutusin loomulikult mina!! :D ,pettumus oli suur, kuigi pole kunagi olnud suurem asi burgerite armastaja. Isegi külmkapis olevad maiuspalad ei tundu üldse isuäratavad, võibolla on tahe lihtsalt liiga suur. Püüan siis lähimate tundide jooksul õhtusööki varuma minna. Seniks aga edu kõigile dieeditajatele.

to ferrum 10. mai 2011, kl 17.31
tegeled rumalusega ning vaevled mõtetult, mis sunnib sind sellega tegelema? Kaalu langetamine ja tulemuse säilitamine sind ju ilmselgelt ei huvita.

Ferrum 10. mai 2011, kl 18.54
Lootsin, et ei pea ise tüütute isikutega tegelema nagu teised, kuid siiski..
Kes oled sina, et tuled ütlema mis mind huvitab ja mis mitte? Sa ainult raiskad lehe ruumi, samas võiks need täita väärt soovituste ja kogemustega. Kui sind see ei huvita, siis miks sa raiskad oma pealtnäha mõttetut aega siia kirjutamisega??
Kontstruktiivne kriitika kulub alati ära, kuid sinu kommentaarid on sellest väga kaugel.

Eva 10. mai 2011, kl 19.02
Minul siis täna teine päev õhtus. Pole hullu midagi. Sõi oma kodujuustu, ning sinki, ning ruttu hambaid pesema. Pigem arvan ,et see dieet ehk taltsutaks minu pidevat näkimist, saiakeste ja maiustuste söömist. Ikka vapralt edasi.

to ferrum 10. mai 2011, kl 19.23
Esiteks ära palun valeta, mina ei ole öelnud mis sind huvitab ja mis mitte. Teiseks on väga kurb, et keegi ei oska selgitada, miks nad 13 päeva dieeti peavad, samas on see ka arusaadav, sellele ei olegi mõistliku põhjendust.
Mina loodan jällegi, et siinsed inimesed võtavad mõistuse pähe ja tegelevad oma kaaluprobleemidega läbimõeldult.
Väga kurb, et keegi julm inimene on sellise dieedi kaaluklubisse lekitanud ning selle asemel, et veidi pikema ajaga, tervislikult ja püsivama lõpptulemusega kaalu langetada loodavad paljud sellele "ime" dieedile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!