Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

to ferrum 10. mai 2011, kl 19.25
et asi selgem oleks, siis seda, et kaalu langetamine ja tulemuse säilitamine sind ilmselgelt ei huvita ütlesid sa minu jaoks ise kui tunnistasid, et seda dieeti järgid.

eelmisele 10. mai 2011, kl 20.06
..Et sa ka ei väsi. Saime juba aru kui tark sa oled- kui sul enam midagi pole öelda siis, pideval pole vaja korrata ühte ja sama . Kui nii hullusti tahad virtuaalselt suhelda - Kas sul FB või MSN-is sõpru pole- mine lae seal ennast maha.

Kat 10. mai 2011, kl 20.16
Mina teen dieedist üldse 6 päeva ja kes iganes ei usu, et mul energiat pole eksib rängalt. Tegin sporti ja jõudsin kõik oma toimetused täna ära teha ning energiat jäi ülegi. See dieet mõjub igale inimesele erinevalt.

Ja kes iganes siin jällegi kommenteerib, et see kõik on vale ja tervisega mängimine, siis so what? Ma ei ütleks, et see paneb tervise tuksi. Pigem motiveerib mitte näksima ja kätt sirutama muu rämpsu järele. Samuti hoiab nälja kontrolli all. Ning rõhutan veel: Iga inimene teab ise, mida ta teeb. Keegi ei käse ega sunni ju. Ega ei peagi just täpselt selle menüü järgi dieeti pidama. Seda võib muuta endale meelepärasemaks. Tähtis on see, et ei sööks midagi keelatut (maiustused, saiakesed, rämpstoit jne). Sellepärast võtabki kaalust alla, et süüakse vähem ja tervsiklult.

Ferrum2 10. mai 2011, kl 20.23
Mina teen läbi selle dieedi, et ennast paremini tunda oma kehas, mulle meeldib hea välja näha. Hea/parem välimus annab enesekindlust juurde. Kuna varemgi ei toitunud ebatervislikult ning trenni tegin ka, siis ei leia, et peale seda dieeti kohe kõik kilod tagasi tulevad kui jätkan normaalse toitumise ning trenniga.
Teine päev, õhtusöök söödud, praegu joon vett, enesetunne on väga hea. Ei leia ka et see dieet oleks ebatervislik, toiduained on tervislikud, mida sööme. Ma ei tunne pidevat nälga ning peale igat söögikorda on kõht mõnusalt täis.
Võibolla sina, kes soovitad teistele mõnda teist dieeti, oled enda jaoks ideaalvormis. Siin foorumis kirjutajad tahavad ennast paremini tunda ja kaotada sangad, mõni kilo ning tõmmata jalga vanad head teksad.

nette 10. mai 2011, kl 23.09
Mis sellel dieedil siis viga on? See on väga hea dieet, sest siin ei pea ju nälgima. Kui ikka sööd ära 200 gr. broileri fileed ja terve poti salatit ja ütled, et oled näljas, siis sorry. Arvan, et osa mahategijaid ei teagi, mida süüakse. Hommikul jah ei ole midagi eriti ja 7 päev raske, aga ega need kilod iseenesest ka maha ei lähe. Pidasin täpselt ettenähtud ainetest ja kogustest kinni, maha läks 6 kilo ja kui ikka vahel kaalule astud ja piiri pead on palju kergem olla. See ei ole imediiet, aga mitte midagi tervist kahjustavat. Kas mõni kade siin ?

Eva 11. mai 2011, kl 07.38
Minul täna kolmas päev. Leian samuti, et broilerifilee, salat, lillkapsas, kodujuust, tomat pole ju rämpstoit. Loomulikult ei loodagI ma kümneid kilosi maha võtta- piisaks kolmest, neljast "sangakilost". See väide, et tuleb tagasi ja topelt- loomulikult tuleb, kui peale dieeti hakata suure isuga valimatult suurtes kogustes saiakesi, maiustusi midaiganes endale sisse lahmima.
Mis energiasse puutub siis seda jätkub- olen käinud rullidega sõitmas ning pole häda olnud midagi.

Ferrum 11. mai 2011, kl 15.46
Täna siis samuti kolmas päev, peale lõunasööki on kõht kuidagi liiga täis, joon ikka korralikult vett ka, kuid nälja tunnet pole üldse olnud. Mis puutub nõrkusesse, siis ei saa nagu aru küll et oleks nõrk olla, võtsin ette 20 km rattasõitu ja otsa kohe 4 km jooksu. Hommikune röstsai tundus nii jumalik täna. Pole veel kaalule läinud, seega ei saa kirjutada palju maha on läinud. aga eks nädalalõpus kaalub ja siis kirjutab lähemalt.
Edu!

mummps 11. mai 2011, kl 15.47
Kui ma näiteks kala päeval kala ei söö, kas see nullib dieedi ära? või on OK, kui ära jätan selle? oskab keegi nõu anda

Eva 11. mai 2011, kl 16.48
Ehk peaks siiski kala sööma- esiteks on maitsev ja kasulik. Aga suurt nälga pole siiani tundnud. Ju siis vee joomine aitab. Ei kaalu ka ennast enne, kui seitse päeva on möödas.

Jerno 11. mai 2011, kl 16.49
muidugi nullib ära, kui kasvõi ühe kummikommi sööd, siis on kõik läbi, kas sa siis ei lugenud? see on väga hea dieet, aga ainult siis, kui sellest täpselt kinni pidada.

mari 11. mai 2011, kl 17.05
Ei ole vahet kas sööd seda kala või ei, kuna niikuinii kõige jubedam dieet, mis ma olen proovinud. Kaalus võtsin alla küll kui seda tegin, aga need peavalud ja nõrkus. Alla võtsin 5 kilo, millest 4 kohe tagasi tulid, sest ega jah inikeha ei tööta nii. Rasva ei saa kaotada nii palju nii kiirelt. Loodan et keegi sama lollust läbi ei tee nagu mina, sest see on ikka raske kannatuste rada, mis ei ole kindlalt vaeva väärt. Palju lihtsam on iga päev kirja panna, mida söön ja saan ka väga kiirelt tulemusi kui kalorid kokku arvutan ja hoian tasakaalus.

Kat 11. mai 2011, kl 17.07
Toredad pilked siin jälle.
Ma ei usu, et väga hull on kui midagi vahele jätad. Ma ise jätan ka osasid asju vahelt ära. Nt ma ei söö liha ja asendan selle kanaga. Samuti täna pidin sööma sinki, aga ma sõin ainult jogurtit ja ma sain sellest kõhu täis. Kummaline ongi see, kuidas tühja kõhuga ära harjub ja isu ei ole. Eile tuli, aga siis tegin trenni ja läinud ta oligi ning energiat on palju palju :)

Tinnu 11. mai 2011, kl 17.11
Kahjuks pean nõustuma Mariga. Ma loobusin peale 6-dat päeva, sest enam ei saanud normaalset elu elada. Peale seda olen igasuguseid kiireid imedieete ka proovinud, aga lõpuks aitas ikka professionaali poolt koostatud treening ja toitumiskava. Seda soovitaks ka teistele. Ei ole olemas kiiret imelahendust( vähemalt mitte sellist mis aitaks kuuga 8kg rasva maha saada). Üldse olen aru saanud et ega see kaalunumber pole tähtis. Sama kaalunumbriga, mis varem olen hoopis uus inimene nüüd ja sain aru kui loll varem olin.

nette 11. mai 2011, kl 17.15
Mul tunne, et siin on astutud kellegi ärile saba peale. Kaalujälgimine suur äri ja nüüd saad ilma maksmata teada, kuidas kaalust maha saab. Kui inimene liha, kala, sinki, kodujuustu, puuvilju, mune, juurvilju süües nii hirmsasti peavalu ja nõrkuse käes kannatama hakkab, siis ikka viga vist mujal. Need võtku perearstiga ühendust. Kellel aga iseloomu ja tahtmist kena välja näha, see dieet on täiesti talutav.

to nette 11. mai 2011, kl 17.33
Vaevalt, et siin kellegi ärile halba tehakse.
Minge vaadata: www.kaaluabi.ee www.kaalustalla.ee http://tap.nutridata.ee/
www.fitness.ee

ja muid selliseid lehti, sealt leiate kõik vajaliku kuidas tervislikult ja vaevata kaalusta alla saada ja sealhulgas saada ka rasvast lahti. Pole vaja siinset lollust propageerida, et veel rumalaid inimesi rikuksid oma elu, tervist ja raiskaksid aega sellise jama peale, mis siin toimub. 13 päevaga on maksimum mis sa rasvast kaotad 2-3 kilo ja seda ka juhul, kui sa toitud õigesti ja korralikult, mitte nagu siin soovitatakse. Sellise dieedi puhul on rasva põletus 13 päeva jooksul 1 kilo või kui paks oled siis natuke rohkem ja nüüd mõelge, kas see on seda väärt?

Võta kõhulahtistit ja ära söö ega joo midagi ja saad ka 2 päevaga 6 kilo alla.

nette 11. mai 2011, kl 18.17
Ei saa sellest pahameelest küll aru. Eks igaühel ole oma tõde. Mina tegin selle dieedi mõnuga läbi. Ei grammikaalu, ei punktilugemist, lihtsalt vaatad, mis tänaseks vaja on, lähed poodi ja mure murtud. Minule ei sobi mingi siirupijoomine või kapsasupi söömine, aga kellele sobib, milles küsimus, mina küll tänitama ei kuku. Loomulikult ka teisi häid dieete, ei maksa nii närvi minna.

ei usu nettet 11. mai 2011, kl 18.28
Nüüd sa küll valetad, kui ütled, et tegid selle mõnuga läbi. Inimene ei mõnule 13 päeva järjest nälgides ja kui sellest ise aru ei saa, siis keha tal ka kohe kindlasti ei mõnule vaid vaevleb ning hüüa appi. " Loll pea on ihule nuhtluseks"

nette 11. mai 2011, kl 18.48
Tead, mina olen juba päris eakas inimene, et hakata valetama. Loe see dieet kõigepealt läbi ja siis tule nälgimisest rääkima. Loomulikult ei saa seapraadi ja sokolaadi süüa ja alkoholi juua, aga siis oleme paksud rõõmsalt edasi. Nii lihtne see ongi. Pealegi ei ole mina ainus, kes selle dieediga kaalu normi saanud, sest mul polnudki 30 kilo vaja maha võtta. 13 päeva kergemalt süüa ei tapa küll kedagi.

to to nette 11. mai 2011, kl 19.08
Sinna ongi koer maetud, miks see "tige tikker" siin lahmib.. kõik need ...www.kaaluabi.ee www.kaalustalla.ee http://tap.nutridata.ee/
www.fitness.ee... on ju tasulised. Alguses ikka stardipakett on tasuta.

nette 11. mai 2011, kl 19.37
Tänud. Vaevalt keegi niisama lahmib, ikka king kuskilt pigistab.

marion 11. mai 2011, kl 19.48
Alustasin laupäeval, seega täna juba viies päev. Kaal on langenud 2 kg ja enesetunne on väga hea. Aga ma muidugi natuke olen muutnud seda menüüd endale sobivamaks... Nälja ma jätan iga päev välja :) See tähendab, et hommikul ma olen harjunud alati sööma ja söön nüüd ka, seega tõstan lõunasest kogusest näiteks ühe muna või väikese võileiva hommikukohvile lisaks. Pärast siis söön selle võrra vähem. Salatit, igasugust rohelist (kurk, tomat,lehesalat,tsukiini, kapsas vms.) söön üldse pisut rohkem kui ette nähtud, kohe kui siis kui näljatunne tuleb. Sest iseennast tundes ma tean, et mul on kaks võimalust- kas teen selle dieedi läbi natuke leebemal kujul või jätan masendusest ja talumatust näljast kohe pooleli. Igatahes praegu ma küll pooleli jätta ei mõtle ja kuna ka kaal on langenud, siis ma ei usu, et see mis siin öeldakse, et niikui mingi vea teed (sööd õuna valel päeval vms.), on kohe kõik untsus. Ei ta ole midagi. Peaasi on hoiduda õgimishoogudest, vot need on küll ohtlikud, sest siis juba lööd käega nagu üldiselt teada. Ma tõesti imestan, et nende viie päeva jooksul mul sellist soovi pole tulnud, varem ikka sai teinekord järjest külmutuskapi ust kulutatud... Ilmselt mingi valem siiski on selles menüüs, mis annab erinevaid aineid, nii et need üksteist tasakaalustavad.

Ferrum, to marion 11. mai 2011, kl 21.58
Ma olen täitsa päri, et miski seal menüüs peitub, sest mina käisin pidevalt varem külmkapi juures näksimas, kuid praegu ma isegi ei vaata sinna poole. Kuid mõtlesin küsida, et kas mahla ju ikka võib juua?!, või on parem vahele jätta, nt sidruni vastu on mul allergia kuid seitsmendal päeval oli hommikuks sidrun..

Porr 11. mai 2011, kl 22.19
Ülekaalu palju. Jaanuarist alates langetanud u 0,35-0,5 kg nädalas. Jäänud veel vaid 15 kg. Siinseid rõõmuhõiskeid lugedes tuleb masendus peale. Peaksin vist ka proovima seda dieeti. Sel juhul kindlasti trenni ei saa teha. Nii kui vähem söön, kipub füüsilise pingutuse peale pildi ära viskama.
Praegusest söögist oleks see dieet raudselt pool toidukogust mahaarvestav. Ma ei kujuta ette kuidas ma nii väikese söögiga hakkama saan.
A ju vist peab, kõik ju suudavad.
:(

mida? 11. mai 2011, kl 23.00
Mis te jahute http://tap.nutridata.ee/ ja www.fitness.ee on ju täiesti tasuta.

Jerno 12. mai 2011, kl 10.06
ferrum, kas sa järgid diieti või mitte? loomulikult pead sa täpselt kinni pidama dieedist. üks väike eksimus ja kaalu langemine on kohe lõppenud, sest see dieet on kõrgem inimese füsioloogiast, kui sa täpselt ei täida, siis ei ole kasu ka. Loe see tekst läbi mis seal diiedi all kirjas on!!!

kaseleevike 12. mai 2011, kl 10.09
hea marion, kurbusega pean sulle teatama, et need 2kg ei ole kahjuks kindlasti tulnud rasva arvelt.

Porrile 12. mai 2011, kl 10.10
sul kaal langeb kenasti, miks sa midagi muutma peaksid?

marion 12. mai 2011, kl 12.46
No täna kaalusin eilsega võrreldes jälle 0,5 kg vähem :)! Ma ei tea, mille arvelt see kaal on langenud, rasva või mitte rasva, aga igatahes püksid, mis veel eelmine nädal ümbert pigistasid, lähevad praegu kenasti jalga. Võib-olla mul ei olegi päris puhas pekk vaid selline näiteks läbikasvanud liha nagu peekon või...:) Olen väga nõus nettiga, et igal juhul see 13 päeva kergema toidu söömine kellelegi halba teha ei tohiks. Eriti kui seda mitte niiväga sõna-sõnalt võtta. Selles mõttes siin eelpoool Jerno arusaam asjast on minu meelst liiga jäik. Mis mõttes kõrgem inimese füsioloogiast? Ok, ma pole lugenud, mis seal dieedi all kirjas, aga ma loodan, et siin mingit kõrgemat vaimu pole sisse toodud...:) Juurviljad kõik on ikka enam-vähem sama koostisega, kindlasti erinevad vitamiinid, aga rasva ja suhkrut nad ju kindlasti ei sisalda.

Olen varem ükskord ka niimoodi "kaalujälgimise" moodi kaaalu langetanud, et ükski päev üle 1500 kalori ei söö. Kõik väga rahulikult ja aegamööda, kolme kuuga läks kuus kilo. Ehk siis pool kilo nädalas, mis öeldakse, et ongi väga tervislik langus. Aga see oli päris tõsine töö ikka ja pikk aeg... Ma kujutan ette, et kui ma nüüd juba viie päevaga olen 2,5 kg alla saanud, siis dieedi lõpuks ehk kaks korda niipalju, ja vot siis ma võin küll veel mõnda aega niisama ka tervisliku kaalujälgimisega tegeleda. Aga muidu just see algus, nagu Porr kirjeldab, on masendav. On-ei ole, on-ei ole... Selles mõttes annab 13 päeva dieet positiivse tõuke, et on võimalik küll ja saab... Ja ma veelkord ütlen, et see pole nii hull nälgimine midagi.

ferrum2 12. mai 2011, kl 15.08
Neljas päev, kell on kolm päeval ja lõunasöök veel söömata, enesetunne on hea! Jõudu jaksu dieedil olevatele! Poole tunni tunni pärast jõuan koolist koju ja saan süüa kõhu täis :)

Eva 12. mai 2011, kl 15.46
Sama siin- neljas päev. Lõunasöök ammu söödud ja unustatudki. Otsest nälga pole- ja seda saab ka vett juues leevandada. Täna hommikul proovisin pisut kitsaid teksaseid jalga. Juskui polnudki kitsad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!