Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
Ferrum 12. mai 2011, kl 19.43 |
Mannikene 12. mai 2011, kl 19.52 |
Eva 12. mai 2011, kl 20.21 |
keskmiselt suur 12. mai 2011, kl 21.04 |
paljud siin kiidavad seda diieti, aga ma ei saa aru, paljud on juba tunnistanud, et täpselt ei järgi seda (söövad rohkem, teisi asju), kas siis on hea dieet või ei ole? kui on miks te siis muudate? kui ei ole miks te siis ikkagi teete seda?
tahaks enne nendes asjades selgusele jõuda, kui ise hakkan proovima.
tahaks enne nendes asjades selgusele jõuda, kui ise hakkan proovima.
Kat 13. mai 2011, kl 12.11 |
Sellepärast, et osad ei söö mõningaid asju või need ei maitse. Sel juhul võib muuta menüüd endale meeldivamaks.
Üldiselt on minu kaal püsima jäänud. Ma ei tea, kas see on sellepärast, et ma söön palju vähem või sellest, et ma trenni teen ja lihased on kasvama hakanud. Aga ega vahet polegi. Tähtis on see, et enesetunne on super ja väsimust pole.
Üldiselt on minu kaal püsima jäänud. Ma ei tea, kas see on sellepärast, et ma söön palju vähem või sellest, et ma trenni teen ja lihased on kasvama hakanud. Aga ega vahet polegi. Tähtis on see, et enesetunne on super ja väsimust pole.
Ferrum2 13. mai 2011, kl 16.01 |
Viies päev. Lõunasöök polnd just kõige meeldivam, aga kõht on täis. Eilne õhtusöök oli ülisuper! Olen dieeti peaaegu sõna-sõnalt jälginud. Ainult kotleti vahetasin keedetud kana vastu. Praegu tunnen, et suudan lõpuni teha selle. Panen tähele iga päevaga aina enam kui ebatervislikult varem toitusin, saiakesed pauside ajal ja peale kooli mõni snikers, õhtuti paar klaasi veini. Praegu ei tunne neist puudust. Jaksu kõigile!
Kuidas sööte ära terve sidruni? Panin pool sidrunit vette ja jõin selle ära, ei tea, kuidas suudaksin terve.
Kuidas sööte ära terve sidruni? Panin pool sidrunit vette ja jõin selle ära, ei tea, kuidas suudaksin terve.
Ferrum, to Mannikene 13. mai 2011, kl 19.38 |
Jah, jälgin täpselt seda dieeti, kuid olen harjunud ennast regulaarselt liigutama (käin jooksmas, teen kõhulihaseid), kuid olen jätnud sidruni välja, kuna tsitruseliste vastu on mul lihtsalt allergia. Tänane kala oli väga hea, söön juba vaikselt õhtusööki ning siis asun oma harjutusi tegema, kuna vihma sajab, jääb jooksmine täna ilmselt ära. Kui kellelgi on väsimusega probleeme, siis soovitan hommikuti juua ka sidrunivett ja teha 10min võimlemist. Aitab päris hästi. Edu teile dieeditajad!
Ferrum 13. mai 2011, kl 19.42 |
Tuustik 14. mai 2011, kl 11.33 |
Mina olen viimase 6 aasta jooksul seda dieeti teinud 3 x. enamasti kevadeti, siis kui suveriided kapist välja võtan ja avastan, et justnagu liiga ümber on.
Minule see dieet sobib. kõige raskemad on esimesed 2 päeva, kui pean loobuma tavapärasest näksimisest. Kuna selle dieediga on palju rohelist, siis minu veregrupile on see ainult suur pluss. Kuna ma muidu ka suht napi söömaga, siis see "menyy" just distsiplineerib mind, et ma PEAN sööma. keskmiselt olen ma selle dieediga 1 riidenumbri võrra väiksem. Kaalu ma niiväga ei jälgi. Ja mulle on sobinud see, et peale dieeti on jäänud harjumus mitte näksida ja palju vett juua. Võiks öelda, et see on ka mu dieedi kordamise üks eesmärk olnud (lisaks väiksele kaalukaotusele).
Ja mis puutub negatiivsetesse kommentaaridess- Kas me mitte ei ela ühiskonnas, kus igayhel on õigus oma tervise rikkumisele. Jah, olemegi mõtlematud ja teeme endale seda halba. Minuarust antud teemapystituse eesmärk oli ikkagi jagada kogemusi (jah, ka negatiivseid), aga mitte kurjustada. Selle jaoks võiks püstitada uue teema "Dieet- kallis inimene, ära riku oma tervist". Las siia jäävad siiski ainult antud dieedi kogenud inimeste kommentaarid. Eksju.
Ja kui tulla tagasi dieedi juurde- minul on kaalulangus olnud kiirem esimesel nädalal. Teinen nädal justnagu vähem. Enamasti esimese nädala lõpuks suveteksad juba jalas. Ja muidugi naised- päevad. Minuarust see pidurdab kaalulangust. Vähemalt minul eelmine kord oli nii, et dieedi keskel kolm päeva (siis kui olid päevad) ei toimunud muutust. Peale seda läks jälle edasi.
Edu dieeditajatele! Rikkuge tervist niipalju kui tahate (mina teen seda küll). Aga pidage meeles, et pärast püstitage uus teema, millest eelpool mainisin ;)
Minule see dieet sobib. kõige raskemad on esimesed 2 päeva, kui pean loobuma tavapärasest näksimisest. Kuna selle dieediga on palju rohelist, siis minu veregrupile on see ainult suur pluss. Kuna ma muidu ka suht napi söömaga, siis see "menyy" just distsiplineerib mind, et ma PEAN sööma. keskmiselt olen ma selle dieediga 1 riidenumbri võrra väiksem. Kaalu ma niiväga ei jälgi. Ja mulle on sobinud see, et peale dieeti on jäänud harjumus mitte näksida ja palju vett juua. Võiks öelda, et see on ka mu dieedi kordamise üks eesmärk olnud (lisaks väiksele kaalukaotusele).
Ja mis puutub negatiivsetesse kommentaaridess- Kas me mitte ei ela ühiskonnas, kus igayhel on õigus oma tervise rikkumisele. Jah, olemegi mõtlematud ja teeme endale seda halba. Minuarust antud teemapystituse eesmärk oli ikkagi jagada kogemusi (jah, ka negatiivseid), aga mitte kurjustada. Selle jaoks võiks püstitada uue teema "Dieet- kallis inimene, ära riku oma tervist". Las siia jäävad siiski ainult antud dieedi kogenud inimeste kommentaarid. Eksju.
Ja kui tulla tagasi dieedi juurde- minul on kaalulangus olnud kiirem esimesel nädalal. Teinen nädal justnagu vähem. Enamasti esimese nädala lõpuks suveteksad juba jalas. Ja muidugi naised- päevad. Minuarust see pidurdab kaalulangust. Vähemalt minul eelmine kord oli nii, et dieedi keskel kolm päeva (siis kui olid päevad) ei toimunud muutust. Peale seda läks jälle edasi.
Edu dieeditajatele! Rikkuge tervist niipalju kui tahate (mina teen seda küll). Aga pidage meeles, et pärast püstitage uus teema, millest eelpool mainisin ;)
Nuustik 14. mai 2011, kl 11.43 |
marion 14. mai 2011, kl 18.40 |
Vaatan, et siin nii mõnelgi varsti see seitsmes, niiöelda "näljapäev" tulemas ja mõtlesin, et kirjutan oma kogemuse ära. Mul oli eile seitsmes päev. Mina ei hakanud nälgima. Kõik eelnevad päevad olin stabiilselt 0,5 kg maha võtnud, kuigi jagan päevase toidukoguse alati vähemalt neljaks söögikorraks ja tõstan toiduaineid natuke ümber. Seega seitsmenda päeva saatsin mööda kapsasuppi helpides- keetsin hommikul 200 grammi kapsast kokku ühe purgi purustatud tomatitega ja seda potitäit tarbisin kogu aeg kui nälg tuli. Enne ei julgenud sellest rääkidagi, kartsin, et nüüd äkki läks kõik tuksi, aga kuna täna hommikul kaalusin ikka jälle 0,5 kg vähem kui eelmisel päeval, siis nendele kes ka ei hooli puhtast nälgimisest võiks see teadmiseks olla... Muidugi soovitada päriselt ei julge, äkki see on individuaaalne! Aga kui keegi praegu mõtleb, et kas jätta üldse pooleli või teha niimoodi, siis ikkagi on ehk hea teada, et minule see supisöömine midagi paha ei teinud.
Kristi 14. mai 2011, kl 19.29 |
teen ka dieeti, aga täna patustasin, kui kalorid kokku lugesin, siis tuli natukene üle 10 000kcali. Homsest hakkan jälle korralikuks. Ma loodan, et see ei mõjuta väga palju lõpptulemust, käisin sünnipäeval ja nii ta läks, sai ikka head paremat näost sisse aetud. Kuidas ma peaksin nüüd selle väikse patustamise heaks tegema, kas keegi oskab aidata (peaks veel vist mainima, et väga sporti teha ei meeldi)?
10000??? 14. mai 2011, kl 20.21 |
Natuke üle 10000 kcal? Vähe palju ei saanud või, see on nädala norm pisemale ebaaktiivsele naisele?
Kes ei taha dieeti jälgida ja oma ümberkorraldusi teevad, pole asjale pihta saanud. Asi pole selles, kas midagi maitseb või mitte ega ka niivõrd kaalualandamises, kuivõrd organismi puhastamises ja ainevahetuse kiirendamises.
Kes ei taha dieeti jälgida ja oma ümberkorraldusi teevad, pole asjale pihta saanud. Asi pole selles, kas midagi maitseb või mitte ega ka niivõrd kaalualandamises, kuivõrd organismi puhastamises ja ainevahetuse kiirendamises.
Kristi 14. mai 2011, kl 21.12 |
10000 kcal 14. mai 2011, kl 22.32 |
10000 kcal 15. mai 2011, kl 02.22 |
angela 15. mai 2011, kl 09.19 |
Kristil soovitaks lugeda 13-päeva dieedi juures seda kohta, kus on öeldud, et kui vastu ei pea, tuleb kohe pooleli jätta ja teatud kuude põrast korrata (Kui ikkagi unustad ennast midagi sööma või jooma, siis katkesta dieet ja alusta uuesti poole aasta pärast. Kui katkestad näiteks kuuendal päeval, siis dieet küll mõjub, kuid seda tuleks korrata 3 kuu pärast.). Kogu 13-päeva dieedi kaloraazh kokku on vähem, kui Kristi ühe patustamispäeva manustamised, seega pole mõtet endale valetada, kuidas natuke läks viltu, aga üldiselt sai tehtud.
Ferrum 15. mai 2011, kl 13.06 |
nette 15. mai 2011, kl 13.49 |
Ferrum 15. mai 2011, kl 20.03 |
Nii, nüüd siis nädala kokkuvõte. Vahetult peale sööki oli kaal langenud 3 kg, aga kui mõni hetk varem/hiljem kaalusin näitas 3.5 kg. Kuna üle poole juba läbi, siis see innustab kindlasti jätkama. Ootan juba pikkisilmi lõpptulemust! :) Ning neile, kellel seitsmes "nälja" päev tulemas, siis see polegi nii hull kui algul mõelda võib, lõunasöök on piisav et õhtuni kõhtu tita, võibolla veidi varem magama minna ja muud midagi.
oh :/ 15. mai 2011, kl 20.31 |
jätkuv 15. mai 2011, kl 22.30 |
Minul käsil seitsmes päev. Siiamaani pole kordagi nälga tundnud ja menüüst täpselt kinni pidanud. Kadunud on 4 kilo. 6 päeva veel :)
Tegelikult tekkis mul nii huvi pärast küsimus,et mis kehas toimub kui nn patusada ja üks komm nt ära süüa? Et miks siis kogu dieet metsas on ja jätkamine enam ei aita.?
Tegelikult tekkis mul nii huvi pärast küsimus,et mis kehas toimub kui nn patusada ja üks komm nt ära süüa? Et miks siis kogu dieet metsas on ja jätkamine enam ei aita.?
jätkuvale 15. mai 2011, kl 23.32 |
dieet 16. mai 2011, kl 16.07 |
dieedile 16. mai 2011, kl 16.27 |
dieet 16. mai 2011, kl 16.41 |
dieedile 16. mai 2011, kl 16.51 |
mõtle enne siis vasta, mis kombinatsioone, mis keemilisi reaktsioone? ära plõksi üldse, eriti siis kui vastata ei oska. vaata mida sa kirjutasid "kui süüa teatud toidukombinatsioone, siis tekkivad keemilised reaktsioonid, mis hõlbustavad kiiremat kaloripõletust" kas enam üldisemalt saab keerutada asja ümber millest midagi ei jaga.
dieet 16. mai 2011, kl 17.50 |
ma ei väida, et ma teadlane olen, sina ei väida aga üldse midagi peale selle, et tõestatud asi, mis toimib, ei saa toimida, sest sina ütled nii. organismile puhkust anda ei ole kurjast, paast ei ole halb, paljud asjad, millega sina oma kehva iseloomu ja olematu tahtejõu tõttu hakkama ei saa, ei ole halvad.
dieedile 16. mai 2011, kl 19.07 |
sul on vaid pime usk ja lootus et on olemas üks ime dieet, aga ei ole, sea oma toitumine korda ja saad kaalu probleemid ka lahendatud. See 13 päeva dieet ei ole tõestatud ja ei tööta, loomulikult nälgides saadakse kaalu vähemaks, sellele ei saa vastu vaielda, minu küsimus on mille arvelt seda vähemaks saadakse? Rasva igatahes mitte, aga mida on sinu organismis veel liiga palju?
jätkuv 16. mai 2011, kl 19.26 |
Ei, pooleli ma küll ei kavatse jätta :) Aga kindlasti ei hakka ma seda ka enam kordama. Sain endale mis vaja. Kahe lapsega tulnud voldid kõhult on kadunud. Vb minu kehal oligi just sellist pauku vaja sest tervisliku toitumise ja trenniga on mu pekk rõõmsalt kõhul seisnud juba 3 aastat ja kaal on samamoodi paigal tardumatult seisnud- tee mis tahad. .. Kommi söömise küsimus oli puhtalt huvist :)
Olen täiesti teadlik selle dieedi ohtlikusest ja vigadest aga samas milleks teistega riielda nende valikute üle- Kas nendel kes siin vinguvad on natuke raske rõõmustada ( ja oma rõõmu võite sellega näidata,et ei vingu siin) teiste üle kui nad pisut kaalust alla saavad?
Olen täiesti teadlik selle dieedi ohtlikusest ja vigadest aga samas milleks teistega riielda nende valikute üle- Kas nendel kes siin vinguvad on natuke raske rõõmustada ( ja oma rõõmu võite sellega näidata,et ei vingu siin) teiste üle kui nad pisut kaalust alla saavad?
Lisa postitus