Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

apple 08. juuni 2011, kl 12.26
Esiteks peab mainima, et kogu see kaklus on ikka täiesti ebanormaalne siin teemas. Selle dieedi ajal saab ju süüa küll ja inimene ei sure nälga nii väikse aja peale:D
Samas pean ütlema, et kindlasti tuleb selle dieedi ajal natuke soola tarbida, kuna kogu see vesi ja muu roheline kraam viib soola kehast välja + see et praegu on kole palavad ilmad ja higistamine suurem.

Alustasin ise ka täna. Midagi hullu esialgu pole ja kõht korises vaid korra:D
Alguskaal 76 kg
Üritan igapäevaselt teada anda kuidas läheb.

Teistele tugevat tahtejõudu vastu pidada.

Ksenka 08. juuni 2011, kl 16.05
tere,ma ei tea mis toimub aga minu kaal enam ei lange,kas rohkem rasva ei ole või ma ei tea...kalkunit grillisin ainult kuskil 150 grammi.
Minul on täna ka seitsmes päev aga enesetunne on jube:nõrkus,pea käib ringi ja jalad surisevad.tuju teeb halvaks ka see,et kaal ei taha langeda,piinan organismi aga kasu vähe..aga kui alustasin siis teen lõpuni igal juhul ,peale tänast jääb 6 päeva..jaksu

marion 08. juuni 2011, kl 21.24
Minul ka kuskil peale 8.päeva enam kaal ei langenud. Lõpetasin 11.päevaga, kokku kaotasin 4,5 kilo. Järgmise nädalaga tuli 2 kilo kohe tagasi, eks ise tegin ka vigu, aga nüüd on kuu aega möödas ja ühe kilo sellest äpardusest olen uuesti suutnud maha saada lihtsalt jälgides, et päevane kalorinorm oleks nii umbes 1500 kcal. Mõni päev läheb üle ka, siis järgmisel üritan seda jälle tasakaalustada. Igatahes üle kolme kilo kergem olen praegu dieedieelse ajaga võrreldes :) Ja kui ma nüüd mõne kuu pärast uuesti seda dieeti tahan teha, siis ma planeeringi ainult poole ajast ehk nädala. Pole mõtet teist nädalat punnitada kui kaal nagunii langeb ainult dieedi esimesel poolel..

Baruto 08. juuni 2011, kl 21.59
Ksenka Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tere,ma ei tea mis toimub aga minu kaal enam ei la
> nge,kas rohkem rasva ei ole või ma ei tea...kalkun
> it grillisin ainult kuskil 150 grammi.
> Minul on
> täna ka seitsmes päev aga enesetunne on jube:nõrk
> us,pea käib ringi ja jalad surisevad.tuju teeb hal
> vaks ka see,et kaal ei taha langeda,piinan organis
> mi aga kasu vähe..aga kui alustasin siis teen lõpu
> ni igal juhul ,peale tänast jääb 6 päeva..jaksu

Ega sa ometi ei oodanud ,et kaotad kaalu tempoga 1,5kg päevas ja see kõik on rasv?
Praeguseks on soolestik on tühjenenud ,vabanenud vesi organismist välja viidud.
Nüüd alles see rasvapõletus algab.

rõõmupall 09. juuni 2011, kl 08.23
Huvitav, minu enesetunne siiamaani laitmatu,näljatunnet kui sellist absoluutselt ei ole, pigem muretsen nende koguste pärast, mis täna on vaja ära süüa :) tuju hea-ilmselt keha rasvakogus suur, mida kulutada... Käsil 8 päev. Teen kõrvale ka kuivharjamist ja kasutan eisenbergi tselluliidikreemi- kaal alanenud ei ole, aga selle pärast väga ei muserda, sest näha on, kuidas sentimeetrid vähenevad tsellu arvelt. Ilmselt asi ka selles, et kõht on kinni. Hetkel siis 8-s päev. Kaal 73-lt 69, pikkus 171 ja vanus 26. Edu kõigile, püsivust...ja ilmselt ega seda kaalu nii intensiivselt jälgida ei tuleks, pigem vaadata siis, kui dieet läbi tehtud, sest kogu protsess võtab ju siiski aega, ning 2 he nädalaga ei olegi just normaalne a'la 10 kg alla võtta. Dieedi eesmärk on ju organismi ümberreguleerimine, mille mõju kestab veel ka peale dieeti. Kui ma aastaid tagasi seda dieeti tegin, siis peale dieeti kaotasin veel 2 kg, ning siis jäi kaal püsima.

Ksenka 09. juuni 2011, kl 09.49
Minul aga täna hommikul peale nälgimis päeva oli selline kehavärin ja higistamine,et ma suure vaevaga suutsin oma 8kuusele pojale mähku vahetatud.aga siis jõin kohvi ja hakkas parem,praegu teen neid kotlette isegi lõhn ajab südame pahaks aga neid tuleb veel süüa....kui ma eelmine kord tegin seda dieeti ja alustasin sama kaaluga peale esimest last,siis mul läks küll hästi,enesetunne oli supper ja kaalu langus esimese nädalaga 7kg teise nädalaga ei kaotanud juba midagi ja lõppuks oli 53kg-
See kord kaotasin praegu 3,3kg-
Aga tselluliit kaob niigi ilma kreemita,kui harjutad oma keha sellega siis pead kogu aeg määrima
käsil siis viimane nädal,peame vastu

apple 09. juuni 2011, kl 10.13
Nii, esimene päev edukalt läbi. Ei olnud näljatunnet ega midagi. Pearinglust ja väsimust ka mitte. Vett jõin eile 2,5 liitrit ja jooksin aga vetsu vahet:D

Eile lõunale minnes arvasin, et sellet söögist jääb väheks aga kõht oli ikka väga täis. Õhtul praadisin seda liha ja ega ta suurem asi maitsega polnud, kuidagi pigistasin ikka sisse. Lehtsalati asendasin mina jääsalatiga, sest see on palju parem.
Kaalu kaotasin eile päevaga täpselt 1 kg.
Seega teist päeva alustan 75 kg.
Hommiku kohvi sai joodud ja praegu lürbin vett. Kõht veel tühi pole. Lõuna söögi järgi ei isuta, sest jällegi on see liha söögiks.
Ootan hoopis õhtut, siis saab sinki ja keefiri.

Ksenka 09. juuni 2011, kl 17.08
Minul 8 päev läbi,aga seda liha ma suutsin endasse pigistada ainult 2-3 ampsu,ülejäänu läks prügikasti ja enam tomat ja munad ei olnud suurem asi..
Ma ikkagi nüüd olen kindel et soola kasutada ei tohi,seeinimene kellelt sain selle kunagi kinnitas minu arvamust,sest sool hoiab vett kinni,aga dieedi põhimõtte ongi puhastamine liigsest soolast ja jääkainetest

rõõmupall 10. juuni 2011, kl 08.19
Tere taas.

Käsil 9-s päev. Kaal langenud nüüdseks 5 kg. Ja oi, kui hea see eisenbergi tsellukreem on!!! Hommikul ja õhtul tegin tavaliselt peale duzzi lihtsalt kuivharjamist ning kreemitasin tavalise pinguldava ning niisutava kehakreemiga. Nüüd kreemitan tsellukreemiga probleemseid kohti ja sääred juba silmnähtavalt siledamad :):):)
Muideks- minu meelest ei vasta tõele, et kui oled hakanud tsellukreemi kasutama, siis peadki seda kasutama jääma- mina kasutan teist korda elus-esimene kord oli peale esimese lapse sündi ning sääred olid kenad ja siledad aastaid... nüüdseks siis teine kord, peale teise lapse sündi :) Aga eks see ole pigem individuaalne.

AGA edu kõigile dieeditajatele-ja proovige ikka vastu pidada, tulemused on kõike seda vaeva väärt !!!

Ksenka 10. juuni 2011, kl 09.33
Tere,mul ka üheksas päev.Eile õhtul kui pere sõi murelit mõtlesin et annan alla aga suutsin vastu pidada.Täna on jälle see rõve kotlett,kui mõtlen ajab iiveldama.Võtsin alla -4,2 kg,aga pgem selle tõttu,et kaks päeva peagi ei söönud.Esimesel nädalal ma sõin selle kotletti ja polnud midagi aga nüüd ei suuda seda alla neelata tuleb üles.Muu kraam ei tekita sellist tõrget,mõtlen et võib olla see on sellest et maa liha ei söö,ainult kui kanaliha ja ka suht harva.
Tselulidikreemiga see on võib olla tõesti individuaalne,sest minul oli küll nii, et kui lõpetasin määrimise siis tuli kohe tagasi,sain sellest lahti ainult siis kui hakkasin spininguga tegelema.
EDU.!

apple 10. juuni 2011, kl 10.27
Nii, minul siis teine päev edukalt läbi. Mingeid isusi veel tekkinud ei ole ja kõht pole tühi ka.

Eile õhtul siis kaalusin ja 800g oli maha läinud ehk siis 74,2 kg oli kaaluks.
Täna hommikul kaalusin uuesti ja kaal näitas 72,3 kg aga eks õhtu näitab mis tegelikult toimub.

Kasutan liha peal soola, sest soolapuudus tekitab organismile suurt kahju.
Ja see sink mida ma ntx eile õhtul sõin oli ka ju soolaga. Aga eks igaüks teab paremini. Minu kaal on igatahes vähenenud vaatamata sellele et kasutan natuke soola.
Pidage kõik ikka vastu!

apple 13. juuni 2011, kl 09.42
Nii.. nädalavahetus möödas. Kaaluks on mul hetkel 72 kg aga kahjuks patustasin nädalavahetusel ja jõin siidrit. Sõin küll samamoodi nagu menüü ette näeb. 4 kg on hetkel maha läinud. Eks ta oleks rohkem läinud kui oleksin siidrist loobunud:D
Pooleli sellepärast seda dieeti ei jäta.

Kuidas teistel läheb?

Ksenka 13. juuni 2011, kl 10.03
Tere,täna siis eelviimane päev, ei jõua ära oodata millal see kõik lõpeb.see nädalavahetus oli ränk, kõik grillisid ja mina ainult nuusutasin ja sõin oma toitu...Kaalukaotus -4,0kg ja kaal on siis 56,0kg.Pole paha aga lootsin rohkemat..
Püüan need kaks päeva veel üle elada..

rõõmupall 13. juuni 2011, kl 12.31
mul ka eelviimane päev, tunded on samad mis sul Ksenka :):):)
tahaks meeletult juba midagi muud ka süüa, eriti, kui kõik söövad mingit grillikraami ja katsetavad uusi lihatooteid... joovad kokteile...ja sina jood vett.
Sidrun ajab südame pahaks!
mul kaal hetkel 67,5 ehk miinus 5,5 kg. Lootsin samuti saada tagasi oma normkaalu, milleks on minu puhul 64...aga tundub, et ei tule vist.
hakkan nüüd oma kala sööma :)

lootus 13. juuni 2011, kl 14.24
Tere,kas on keegi veel kes t2na alustas seda 13 paeva dieeti?
Minul tana esimene p2ev
maha oleks vaja 5-6 kg
olen 160 cm pikk ja 55kg

marion 14. juuni 2011, kl 00.12
Tegin seda dieeti mai alguses. Lõpetasin 11.päeval, sest tulid külalised ja ma ei ole selline inimene, kes heade sõpradega kohtudes näksib ainult salatilehti. See lihtsalt ei ole mina. Kaalus olin selleks päevaks kaotanud 4,5 kilo. Esimesel nädalal pea pool kilo päevas, järgmisel napimalt. Edasi tuli nädalavahetus maal, kus tuli teha palju füüsilist tööd ja polnud eriti toidukraami valida ( jällegi seesama, et ma pole inimene, kes läheb ämma juurde oma toidukotiga...) ning võtsin kohe paar kilo tagasi juurde. Seejärel nii umbes nädalaga õnnestus 1 kilo patustamisest tagasi võita ja sellel nädalal uuesti alustasin kõne all oleva dieediga.
Nelja päevaga kaotanud 2 kg ehk jälle pool kilo päevas.
Nii. Nüüd ma tahaksin küsida: miks sooovitatakse katkestatud dieeti korrata alles 3 kuu pärast? Miks kaob dieedi mõju kohe kui kasvõi ühe nätsu närid (mina muuseas seda ei usu, sest muutsin veel teisigi asju)? Kuidas on seletatav, et osa toiduaineid on omavahel vabalt vahetatavad (spinat või lillkapsas) aga teised jälle vist mitte? Ja miks ma näiteks ei või vahetada üldse päevamenüüsid??? Vot need küsimused mind praegu veel pisut vaevavad, kuigi dieedi suhtes mul pole pretensioone- see mingil põhjusel toimib...

rõõmupall 15. juuni 2011, kl 09.55
Niisiis, dieet läbi- kõike sõna-sõnalt järgitud. TULEMUS: pikkus 171cm, algkaal 73- praegu 67,5, kokku -5,5kg. Tulemus päeris kena, päris algset kaalu tagasi ei saanud, aga ei ole hullu, võib-olla mu organism ei ole veel selleks valmis ( 2 lapse sünnist möödas 5 kuud).
Üldiselt olen rahul, enesetunne on väga hea, täna õhtul kavatsen head punast veini nautida :)
Marion- tegemist on ainevahetusdieediga, mille eesmärk on panna Sinu keha rasva põletama- sellest tulenevalt ka erinevad toidugrupid toidukordades. Kuna ei ole toitumisspetsialist, siis erinevate koostiste omavahelist mõju seletada ei oska, aga oma põhjus seal kindlasti ka on. Kui dieedi ilusti sõna-sõnalt läbi teed, peaks tulemus hea olema. Minul esimesel korral langes kaal veel peale dieedi lõppu 2 kg ja pärast seda ei tõusnud. va. siis kui teist last ootama jäin :)
Jõudu ja jaksu kõigile edaspidiseks :)

Birgit 17. juuni 2011, kl 10.45
Täna siis neljas päev, röstsai maitses imehästi, kuna töötan söögikohas on raske vastu panna imeheale sushile, kuid avastasin et 8 sushit annab ainult 300 kcal ja misosupp (koosneb vetikatest) on väga tervislik, siiski pole patustanud ja hakkan iga hetk toitu kaasa tegema, ei oska veel öelda palju on maha läinud kaalu, homme kaalun ja siis kirjutan täpsemalt, edu kõikidele! :)

Sofi 19. juuni 2011, kl 22.48
Alustan homsest, kuid tekkis küsimus, kas dieet mõjub ka siis, kui suurt ülekaalu ei ole? Olen 173 cm pikk ja kaalun 54 kg, soovin 50 peale, sest see on mu kaal alati olnud, kaalutõus oli tingitud ravimitest.

lootus 20. juuni 2011, kl 14.27
t2na siis 7 p2ev,mis on ilmselt k6ige raske! k6ige parem p2ev on 4-s ja 5-s p2ev. olen teinud v2ikseid muudatusi,kuna keedu muna ei l2he yldse siis tegin muna putru,ilma 6lita ja k6igeta ainult natuke soola.
Puuvilja kompoti asemel tegin ise v2rsketest puuviljadest segu (pirn,6un,kiivi) ja segasin maitsestamata jogurtiga 2ra,ikka v2ga palju tuleb seda,k6hu saab korralikult t2is!
Soola ja pipart olen kyll toitudesse kasutanud,muidu ei kannata kull syya.
Kui t2nase p2eva vastu pean siis,ehk teen l6puni :)
Praeguseks kaal langenud 3kg 200 g,mille yle on p2ris hea meel!
Edu teistele dieedi pidajatele,andke teada kuidas teil l2heb!

Ola 26. juuni 2011, kl 11.19
Alustan tanasest 13 paeva dieeti. Kohv on joodud ja hetkel pole millegi isu. Tean et see on alles algus aga olen valmis selle dieedi labi tegema.
Pikkus 165cm ning kaal 70.4 kg
Kas on teisigi alustajaid?
Huvitav on see et toitaineid ja koguseid ei tohi muuta sest muidu dieedi moju katkeb aga netis ringis surfates olen leidnud erinavaid variante.
Nt 50 gr singi asemel hoopis 250 gr.
420 gr puuviljakompotti asemel klaas mahla.
Kas soola siis voib tarvitada voi mitte jne...

kaaluja 28. juuni 2011, kl 07.38
ola,

Puuviljakompot on ikka kompot, mitte mahl. Seda ei ole mainitud, et asendada nii. Soola ei tarvitata.

Mina olin haiglas nälgija ja paar pk kiirsuppi, igalt pool vähenes 1 nädalaga 2cm. Seda muidugi ei soovita, pigem teeks seda 13. päeva dieeti, saab midagigi süüa :) Vahelduva eduga ma neid dieete ikka teen mitte tihti, aga teen.

Lk. 06. juuli 2011, kl 15.48
Alusin esmaspäeval, 4.07, täna on kolmas päev, kaotus 2.5 kilo, enesetunne hea

kzkz 12. juuli 2011, kl 13.00
Alustasin täna!! loodan, et pean vastu :)

HPE 16. juuli 2011, kl 14.06
Minul on 5. päev ja kokku olen kaotanud 3kg. Samas ei usu, et see rasv oleks, sest välimuse erinevust küll väga pole. Enesetunne on hea. Mis nõrkusesse puutub, siis see tuleb ainult siis, kui end rohkem liigutan - ilmselt pole see dieet liikuva eluviisiga inimesele mõeldud (rattaga sõites läks kõht kohe tühjaks ja pea hakkas ringi käima).
3kg kadus juba 3. päeval ja seni pole rohkem maha läinud. Teen 7. päevani ja vaatan, kuidas läheb. Ma ütleks, et see dieet pole mingi enesepiinamine, sest pärast lõuna- ja õhtusööki on alati kõht kohutavalt täis. Aga olen teadlik, et see dieet pole tervislik, sest leidsin netist küllaldaselt artikleid selle kohta, et tegu on pettusega jne. Samas kahtlustan, et ei pea puhtalt suveürituste tõttu 13 päeva vastu :D Grillpeod ja sõpradega joomised on kõige raskemad. Seni olen maitsevett joonud. Ja toite ikka maitsestan korralikult. Pan-soola kasutan ja pipart ja rohelisi maitseaineid. Kui need on dieediga keelatud, siis ma ei järgikski seda. Aga isegi kui ei järgi täielikult, siis söön ju ikka palju vähem kui tavaliselt. Ja toit on maitsev (v.a. keedetud lillkapsas, mida lihtsalt ei suuda tarbida :D)

Sy 16. juuli 2011, kl 14.47
Täitsa nõus. Endal kuues päev tehtud, enesetunne kusjuures väga hea. Kõik päevad olen sisustanud mööda muuseumeid kõndides ja väsimust küll ei ole siiamaani olnud. Jalutan ka koeraga ning käin võimalusel jooskmas, ära ei väsi. Mulle sobib see reguleeritud toidukordade aeg ja ranged ettekirjutused, ligi 4 kilo on kadunud (ei oska küll öelda, mille arvelt. Lootus jääb, et pideva jooksmisega ehk ka peki arvelt). Mingeid tujumuutusi ka pole täheldanud.
Ettekirjutatud toidust ei passi ainult piimatooted (allergia), ent kõik muu mulle täitsa maitseb. Väheks seda toitu ei jää ja sellist tunnet ka ei ole, nagu ma piinaks oma keha. Tavaliselt ei jõua kõike ära süüagi, ikka saab koer ka midagi.

Üsna rumal on oodata, et 13 päevaga saab ennast vormi ja siis jäädagi sellesse vormi. Ka edaspidi on vaja enda süsivesikute tarbimist jälgida, ehk küll mitte nii radikaalselt. Kremli dieedi punktitabel on selleks üsna hea abiline.

Peki põletamiseks soovitan enne trenni Fat Burnerit juua, olen kuulnud, et ta pole maksale eriti hea, ent rasva paneb küll sulama, vähemasti minu kogemus on selline.

Peamine asi - 14. päeval ei tohi mõelda, et nüüd on see jubedus läbi ja davai mäkki. Vaimujõudu peab ka olema. Üsna varsti ei tahagi enam rasvast toitu ega magusat (õnneks pole mul magusaga kunagi eriti häis suhteid olnud:).

Ferrum 25. juuli 2011, kl 16.50
Alustasin seda dieeti siis täna. Algkaal 57 kg, plaan jõuda 52 kg-ni. Ise olen väga lühikest kasvu, otsustasin seda dieeti pidama hakata, kuna siis on mul kergem liikuda, vähem massi mida kaasas kanda endaga. Hommikul jõin kohvi ilusasti ära, sõin mõni hetk tagasi alles lõunat, kuna varem ei jõudnud, peale ühte muna ei tahtnud ma toitu nähagi, kuna pole suurem asi muna sööja kuid pingutan nüüd kõvasti ja neelan paar salatilehte alla. Peale seda lippan jõusaali ja teen 1,5 tundi trenni ning peale seda võtan aega õhtusöögi jaoks.
Seniks aga jõudu dieeditajatele! :)

mis toimub? 25. juuli 2011, kl 17.04
Lugesin läbi selle teema otsast lõpuni ja tunnen kaasa siiralt inimesele, kes teile mõistust pähe tahab panna. Miks te teda ei kuula, vaid halate edasi kui halb teil on ja kui vastik teil seda sööki süüa?Võtke ometigi mõistus pähe ja hakake tervislikult sööma ja eńda ihu tsipa rohkem liigutama- sealt tulevad ka tulemused, mis ei kahjusta teie tervist. Jääb tõesti mulje et olete siin kamp söömishäiretega inimesi, mitte normaalse mõistusega(kusjuures selline söömine vist hakkab töesti mõistusele, kahtlust pole).

kelluke 26. juuli 2011, kl 12.43
Tana esimene paev,eks nais kuidas laheb.
Algkaal 55kg,soov oleks saada 50-ne peale. Olen160cm,seega vaga luhike.Olen seda dieeti ka varem teinud ja pidasin vastu 11 paeva. Kaalu tuli maha kull,kuid aastatega on tagasi tulnud.
Edu teistele dieedi pidajatele ka.
Ja andke teada kuidas laheb?! :)

kelluke 26. juuli 2011, kl 15.36
To: mis toimub? Kui sul mingit huvi selle dieedi vastu pole ja nii halb ,hea tahtmine siis seda teemat algusest lopuni oli lugeda :)
Usun et sul on endal raskusi kaalu kaotamisega,seega teed siin koiki maha ja pead teisi mitte normaalseks.
Teeb sinu enesetunde paremaks?!
Head dieedi pidamist,koikidele dieeditajatele! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!