Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

Liska 09. veebruar 2010, kl 11.54
Mina olen seda dieeti 3 korda elus teinud. Iga korraga läheb kergemaks, sest tead mida oodata.
Samuti olen iga kord oma limiteeritud toiduainetega loovam: näiteks keedetud lillkapsas on väga jäle, aga kui ta püreesupiks teha, siis hulga meeldivam. kui lubatud on toidukorra juurde sidrun, siis tegin endale suure sidruni vee, sest üsna imal on paljast vett lurpida kogu aeg. kui oli lubatud õhtusöögiks puuvili, siis valisin alati suure mahlase apelsini ja lõikasin viilud veel omakorda tükkideks, tuli kausitäis näksimist--nii elasin üle filmiõhtud sõpradega. doose ei rikkunud, aga kasutasin kavalamalt ära vahendeid.
7.päev on raske--leidke tegevust et mõtted söögilt ära saada, magage kaua ja venitage see ainuke söök ~17.00 kanti kui vähegi suudate ja siis peate järgmise päeva lõunani vastu selle söögiga ilusti, ilma ebameeldivusteta.
Teisel nädalal ei jaksanud enam etteantud koguseid süüa, keha nagu ei tahtnudki enam ja nii hea kerge ja energiline oli olla. 12 päev juhtus alati reede olema ja siis murdusin. seekord luban lõpuni teha. :)
Kaal on küll aja jooksul tagasi tulnud, aga selles ei ole süüdi keegi muu kui ma ise. Satun tihti veiniklaasi taha ja kogu elu porgandit närida ka ei soovi, seega see dieet kiirendab seedimist piisavalt, et siis 1-1,5 aastat normaalselt elu elada.

mina igatahes soovitan!

oh 25. veebruar 2010, kl 16.31
Mina hakkan homsest, sest siis kui on 13-s päev, olen järgmisel päeval mandliopil. See peaaegu siis kuu aega nälgimist kokku koos dieediga.

naaber 25. veebruar 2010, kl 18.00
Kuskil ei ole mainitud poest ostetud valmis grillkana kalorsust. Ei suuda seda liha süüa, siis teen grillkanaga asenduse.

helen 28. veebruar 2010, kl 12.11
Tegin eelmine kevad selle dieedi läbi, võtsin alla 7 kilo.Terve suvi oli hea aja kerge olla. Tagasi ehk on tulnud 4 aga see minu enda viga. Alustan esmaspäevast taas uuesti- kevad juba kohe tulemas ja võiks taas mõni kilo kergem olla. Kuigi peale dieeti ei tohi taas oma vanade söömisharjumuste juurde suurest eufooriast tagasi tulla.

oh 28. veebruar 2010, kl 15.19
helen,

ma olen seda ka teinud, aga lehtsalatit ja seda liha ei suuda suus issegi võtta! Pigem tõesti mingi grillkana.

helen 28. veebruar 2010, kl 17.21
Mina ostsin loomalihast hakkliha, tegin väikesed pätsid ja ahjus küpsetasin. Õige pisut soola ja pipart. Lehtsalat hakki hästi peeneks, küll ta siis lihaga alla läheb:)

Pille 01. märts 2010, kl 22.06
Mulle see dieet väga meeldib. Minu lemmikdelikatess on aurutatud spinat ja brokkoli. Kuna spinatit pole alati poest saada ja kallis on ka mis jube, siis olen seda brokkoliga asendanud. Sööks ka lillkapasast, aga ma ei tea kas see on lubatud.

Väga tunnen puudust kommidest ja šokolaadist, pehmet saia tahaks ka hullult. Aga ma kannatan selle aja ära, jäänud on veel 3 päeva.

Üldiselt on see mulle sobiv dieet, pole peavalu ega nõrkust. Iga päev langeb 1 kilo.

mototydruk 02. märts 2010, kl 08.25
alustasin eile, mina alati olen (tegin ka teema uue sellest) asendanud asju, näiteks eile salatile lisasin kurki, ka ju roheline...kotleti asemel võtsin kanafileed 180g(kcal 221vist oli)..varem ka seda dieeti teinud ja kõike asendanud ja 6-7 on kindel.

sink 02. märts 2010, kl 10.09
poes on müüa, spinat karbis. kas seda tohib ka süüa? juurviljalettides olen näinud

to Liska.
sa võiksid veel rääkida, kuidas ja mida sa tegid selle dieedi ajal? mida sa lihaga näiteks tegid või millega asendasid jne? :)

pepupringiks 13. märts 2010, kl 20.59
Teree;) Alustan ka siis selle imedieediga homsest, hoidke pöialt - kahe nädala pärast oleks vaja selles uues sinises kleidis eriti ponks välja näha. Hetkel kaal 71 ja pikkust 178.

pepupringiks 14. märts 2010, kl 15.52
jaaiks ootan õhtusööki:/ 1. päev ja ei saaks öelda et kaks muna ja kausitäis taimset kraami mulle täiskõhutunde tekitasid. olen vapper

Piuuu 15. märts 2010, kl 18.56
Minul täna 13.päev :D Kaalu kaotasin 4,5 kilo aga ma ei jälginud üldse väga täpselt neid reegleid:) Selle aja jooksul oli mul 2 sünnipäeval käiku ja nosisin seal natuke,aga kaal ikkagi langes sellest hoolimata ( sõin ka magusat ) ,asendasin samuti päris palju - naturaalse kotleti asemel sõin ma kanapihve ja lehtsalati asemel hiina kapsast:):) Kui menüüd oli 2 muna siis tegin munaputru vähese majonesi ja natukese soolaga:) Igaljuhul mul eesmärk oli 5 kilo aga kuna ma asendasin väga palju ja ei pidanud rangelt dieedist kinni,siis tulemus sobib mulle väga hästi:) Tegin seda dieeti kunagi aastaid tagasi ja minul need kilod igaljuhul topelt küll tagasi ei tulnud,pigem olin samas kaalus koguaeg,kuigi sõin kõike mille järele isu tuli ja eriti magusat:)
Edu ja jõudu Teile -ka minul oli selle aja jooksul päris mitu korda loobumise mõtted,aga sain hakkama:D

pepupringiks 16. märts 2010, kl 23.32
Hei langetajad;)
mõtlesin, et asi toimib paremini kui kordaminekuid teistega jagada. Käsil on 3. päeva õhtu ja tunne on super. Suhteliselt harjumatu oli alguses hommikusöögiks ainult kohvi juua, aga nüüd olen leivani jõudnud. Kaalust pole aimugi ja pole ka väga oluline, tean, et asi toimib kuna täna peale trenni tundsin hingematvat higihaisu, mis on minu puhul ebatavaline ja see pidi olema üks tunnustest, kui mürgid väljuvad kehast. Piuuga sama teemat jätkates pean tunnistama, et tegin ise ka väikesed asendused nt hommikusöögiks läheb leivaviil mõne salatilehega ja taimset kraami söön nii kuidas juhtub kas siis tavalist keedetud kapsast või lehtsalatit. Imelik on see, et kerge uimasus ja peapööritus, mis eile maad võttis on tänaseks täiesti kadunud, 45 minutit sörkjooksugi oli täiesti mõnus ettevõtmine.

pepupringiks 22. märts 2010, kl 15.12
Jee nii ilus päev on:) Päike paistab enesetunne on viimase peal suuresti tänu sellele, et täna sain 1. korda kaaluma al dieedi algusest ja langus on 3,2 kg. 8. päeva kohta päris korralik tulemus vist. Siinkohal tahan märkida, et tean, et esimesed kilod on tavaliselt kehas oleva vedeliku kaotuse pealt ja samuti sooltes liikuvast massist, aga teksapükse jalga tõmmates on samuti tunda veidi vaba ruumi. Ma ei tea, kas on mõistlik soovitusi jagada, aga mina olen nüüdseks avastanud, et dieet ei pea täpisteadus olema-olen muutnud menüüd korralikult nt naturaalkotletti pole siiani hamba alla saanud, selle asemel on tavaline kana ja kala. Samuti segan mõni kord erinevad menüüs esinevad asjad kokku nt salat, porgand, mais, paprika(mida vist menüüs ei ole:/ ) ja kodujuust ja hea kõhutäis on garanteeritud. Päikest;)

jep 22. märts 2010, kl 15.20
võin ka öelda, et kui kunagi tegin, siis polnud kõiki ettenähtud aineid käepärast ja asendasin enam-vähem taolise või mõne muu sobivaga, muidugi mitte näiteks pätsi saiaga ja kaal langes. Ja see vana tõde kehtib ka siin, et kui sööd vähem, (ükskõik siis mida) siis kaal üldjuhul ikkagi langeb. Pagan, peaks ka uuesti alustama. Mäletan, et algul oli jube raske, aga paar-kolm päeva hiljem kaifisin täiega sellist kerget pooltühja kõhu tunnet ja seda, et polnud sellist meeletut isu millegi järele nagu praegu, et aina tahaks midagi.

S. 24. märts 2010, kl 17.45
Mina alustasin dieediga eile. Pean ka tõdema, et alguses on suhteliselt kummaline hommikuks ainult kohvi juua, eriti kui pole kohviarmastaja, aga nüüd järele mõeldes oli see omamoodi mõnus ja huvitav. Ma olen üsna suure isuga ja nüüd korraga vähem ja palju tervislikumalt toituda on võõras, aga tuju on niivõrd hea ja arvan, et tänu sellele dieedile muutuvad nüüd minu toitumisharjumused. Tühjakõhu tunne pole minu rõõmsameelsust röövinud, pigem on seda juurde tulnud. Lisaks soovitaks kõigile teistele alustajatele, et tehke iga päev kergelt trenni, võimelge, jookske, ujuge või muud sarnast, te ei kahetse;)
Mainin siiski ka selle ära, et järgin menüüd üsna täpselt ja mul ei ole midagi selle vastu, sest kõik toiduained on vägagi vastuvõetavad. Ja siiani pole ka väga raske olnud šokolaadist eemale hoida, nii et kõik on ilus.
Kaalunud ma tegelikult ei ole ja väga ei hooli sellest ka. Peaasi, et ise tunneks, et on kergem ja parem olla ja ma arvan, et selle ma saavutan.
Edu kõigile alustajatele;)

;) 24. märts 2010, kl 21.46
olen seda kunagi pidanud. võtsin alla 8 kilo. kõht oli väga kinni ja kohe kaua oli kinni. kilod kohe tagasi ei tulnud. nüüd on sellest möödas 7 aastat ja olen taas paks :)
ei viitsi praegu seda dieeti pidada. ootan millal saab hakata õues jooksmas käima ja rulluisutama

S.-le
kui pole kohviarvataja, mis sa sellest siis vägisi jood? :)
mina jõin teed. piparmünti kusjuures.

... 24. märts 2010, kl 22.25
www.tarbija24.ee/?d=20090825

Atkinis diedi puhul on lubatud valku sisaldavad toiduained.
Atkinsi dieet võib arterite ummistust tekitada.

tigekala 26. märts 2010, kl 13.03
Nii, alustasin ka täna. Lootused on suured. 5 kuud tagasi mahajäetud suits on tekitanud 12 kg lisaks. Mis teha, isu on kohutav aga jämedaks minna ka kuidagi ei tahaks.
Edu kõigile

oi- oi 07. aprill 2010, kl 13.17
Olen 43 a.165 cm kaalun 68kg ja ilmselgelt olen oma elus kasutanud kõikvõimalikke vahendeid alla võtmiseks. Teadmisi tervislikest eluviisidest on rohkem kui nii mõnelgi treeneril :)Ebatervislikest- poppidest dieetidest samuti. Minu puhul 10 kg siia- sinna: nohu. Ise ka imestan, et tervis üles pole ütelnud!probleem on buliimiasarnane. Näljutamine vaheldub õgimishoogudega.Õnneks oksendamiseni pole jõudnud.Alguse sai mure puberteedieas, kui mind koolis tüseduse pärast taga kiusati (siis olin 165/ 60)Ei saa mitte märkimata jätta, et mõned tolleaegsed tagakiusajad on praeguseks minust tunduvalt paksemad:/ Olen sõltuvuses igasugustest dieetidest.Senini tunnistan oma kogemuse põhjal parimaks Herbalife tooted. Nüüd proovin siis 13 päeva dieeti. Alustan 12.apr. ja kutsun endaga kaasa muljetama. Tekitan väikese aruandluse siia- see paneb mind ennast kontrollima. Nii et kõik ebatervislikud näljutajad- ühinege! :)Unustasin veel mainida, et teen vähemalt 4 korda nädalas keskmise koormusega trenni 2 tundi ja ei suuda vastu panna rämpstoidule.Kohtumiseni esmaspäeval!

Nii 08. aprill 2010, kl 17.10
Alustan ka esmapäeval, lihtsalt varem pole võimalust- üks suuremat sorti sünnipäev tuleku.
Eelmine aasta kevadel tegin selle dieedi läbi. Päris kergelt möödus, kaalu vähenes kusagil 6 kg ringis. Aastaga tagasi tulnud ehk 2 kg. Kaalun 67 ja pikkust 167.
Kohtumiseni esmaspäeval:)

arkta 10. aprill 2010, kl 19.40
Mina plaanin homme alustada.
Äkki teeks uue teema neile kes nüüd lähipäevil alustavad?
Oleks parem jälgida

oi-oi 12. aprill 2010, kl 09.12
uus teema neile, kes praegu alustavad? Millise pealkirja all??Olen liiga mugav, et otsida.:]Alustan siis täna. Algne kaal 68 ja vaatan, mis edasi saab. Kuna nädalavahetus oli sünnipäevade tõttu totaalne söömaorgia, siis kõht on juba hommikul väga tühi ja kirun enda piinamist.Vaatasin täna seda menüüd ja teen kindlasti muudatusi. Sissetulekust ja elukohast lähtuvalt kasutan spinati asemel odavamat külmutatud aedviljasegu, värske salati asemel tärkavat naati ja võilille kuni salat ise tärkab.Veel ideid ???

unt 12. aprill 2010, kl 15.50
tere ma alustan seda maggi varianti, st juba alustasin tänasest. Plaanin nädalakese algatuseks. Tänane päev on siiani ok, kuigi ootan juba õhtusööki :))

kats 13. aprill 2010, kl 09.43
Minul 5. päev ja -2,0kg. Spinati söömisega on küll alati probleem, aga kord, kui toiduaineid asendasin, ei langenud kaal hästi, seega, pigistan alla ikka:) Nagu eelpool mainiti, siis tõesti, hull higihais tekib, kui end kiiremas tempos liigutada(muidu higistan minimaalselt ja suht lõhnavabalt). Ehk siis tõesti mürgid väljuvad.

LIINE 13. aprill 2010, kl 10.06
Alustasin ka eile 13 päeva dieediga. Spinati asendasin lillkapsaga ja tänase maitsestamata jogurti asendan ilmselt maitsestamata kohupiimaga.
Olen enne ka seda dieeti pidand 7 päeva, maha läks 4-5 kilo, siis asendasin ka mitmeid asju.

unt 13. aprill 2010, kl 11.16
Tervist :)
Eilne päev möödus valutult. Täna hommikul olin küll suht näljane ja veresuhkur oli ka madal (sõin eile õhtusöögi liiga vara vist kell 5 juba) Seepärast patustasin natuke ja jõin kohvi meega. Aga muidu on enesetunne veel normaalne, kõht tühi pole, seega pea püsti ja edasi :)

oi-oi 13. aprill 2010, kl 19.52
Teine päev siis. Pole eriti suur lihasööja ja minul tekitab vastiku seest täis tunde.Selline tunne nagu sööks kogu aeg üle :/ -400g. Isu on suuremas koguses aedvilja järele.Õhtul on külmatunne. Aga see kipub mul alati iga dieediga olema...11 veel

oi-oi 15. aprill 2010, kl 08.41
Kolmas päev kadus kuhugi....tundub, et üks mõnusamaid dieete.Näis, kuidas kaal kukub. Täiskõhutunne kogu aeg.Ka trenni tehes ei märka veel jõuvarude puudust(aga ex seal reservi on!)kolmandaks päevaks kadunud kokku 1 kg."Poetomatid" ei meki hästi :(

LIINE 15. aprill 2010, kl 09.51
Täna siis neljas päev, hea kerge on olla ,kaalunud veel ei ole. Kõht pole ka tühi olnud.
Õues on nii ilusad ilmad et söömine ei tule meeldegi :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!