Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

kahekümpine 14. jaanuar 2012, kl 17.44
Ja to kahekümpine, ilus menüü!

Elis 14. jaanuar 2012, kl 17.52
Tervislik toit ongi üldiselt nö tavaline toit, nagu näiteks to kahekümpine' menüü. Pole mõtet sellest hakata mingit teadust tegema ja söömisest mingit eneseteostust otsida.
Kogu päeva kalorid tulevad kogustest ja selles suhtes tõesti peaks inimene natuke uurima/kaaluma/jälgima ja endas nö toidutunnetuse välja treenima ja siis võiks selle toiduga jamamise ära unustada, sest see tuleb automaatselt tervislikut ja hästi välja :)
AGA, mis puutub 13p dieeti, siis mul aitas nt valguliste toitude (nagu selles dieedis on) osakaalu järsk ja ajutine suurendamine magusaisu pm ära võtta. Enam nii palju valku ei tarbi, aga magusaisu ikkagi pole :) Varem võisin vabalt 100-200 g shokolaadi päevas ja mitu korda nädalas ära süüa, aga nüüd enam pole isu...seda siis juba ca 2,5 aastat. Mitte et ma seda dieeti konkreetselt soovitaks, aga kui osadel on sama teema magusaga, siis proovige hommikuks munatoit, lõunaks liha+salat ning õhtuks muna+kana/kalafilee+kodujuust. Mulle piisas ca 1 nädalast ja nüüd isegi väga suure näljatunde puhul ei isuta magusa järele ja samuti enne päevi pole mingit jama. Varem tõesti võisin kasvõi terve päeva toidu magusana ära süüa, aga see "dieet" panigi mu toiduvaliku tervislikuma poole paika :)

kahekümpine 14. jaanuar 2012, kl 17.56
Täpselt nii, oma menüüd analüüsides hakkad lõpuks juba teadlikult õigeid valikuid tegema ning pole vaja enam nii palju jälgida, mina näiteks teen nädalas mõned kontrollpäevad.

vastaja 14. jaanuar 2012, kl 19.32
To kahekümpine,

Ma nt olen spordiinimene ja ei söö iialgi hommikuti, sest juba aastaid nii harjunud ja trenni teha võimatu. Trenn algab 06:00 juba. Kunagi jah sõin, aga tunduvalt parem on olla nii nagu hetkel on.

kuidas võtta 15. jaanuar 2012, kl 02.00
kahekümpise mõttekäikudest ajendatuna - vaidle või ära vaidle, 13-päeva dieet toimib ja kui edasi "vanaviisi" ei söö, siis on pikaajalise mõjuga. sina ei pruugi aru saada, miks seda vaja on, miks kohe lihtsalt ei hakata "normaalselt" sööma, aga osadele inimestele on rohkem motivatsiooni vaja, kui teistele ja neile mõjub selline organismi "käimatõmbamine" innustavalt - tulemused on kiired ja käegakatsutavad, isud kaovad ja niimoodi leiavad inimesed jõudu elu muuta. mingi võhivõõra plõksimine siin küll kasu ei too.

ana 15. jaanuar 2012, kl 11.25
t2na 4 nda p2eva hommik ja langust 600g,kokku 3kg 200g,t6esti hea tunne.
Olen t2iesti n6us sinuga, kuidas v6tta!

brätris 15. jaanuar 2012, kl 14.22
2 päev käsil ning langust on -1.1kg

Kohe asun lõuna kallale, hommikul küll pea natuke valutas, aga nüüdseks juba möödunud ning erilist nälga ka ei tunne :)

Soovin kõigile head vastupidamist

Mona 15. jaanuar 2012, kl 23.01
Alustan homme.
Naljakas on see ,et oma tänast söögikogust kokku arvestades sain aru ,et olen isegi vähem söönud mõnda aega ,kui siin kirjas.Proovin järgi ja hoian teid kursis.Hetkel kaal 79 kg, pikkus 172. Loodan kevadeks 15 kg alla saada, eks näis.Kohvi joomine on mulle natuke raske ,kuna muidu ma kohvi ei joo.Kas seda teega asendada ei tohi? Vaatame ,kuidas läheb :)Edu kõigile teistele ,kes praegu dieeditavad;)

Mona 16. jaanuar 2012, kl 06.03
Küsiksin enne alustamist teie käest milline sink see peaks olema ,mida süüa võib .Kui muidu ei tohi toitu maitsestada soolaga jne. siis suitsusinki ilma maitsestamata ju ei müüda.Menüüs on 1 päev suitsusink ja teine päev lihtsalt sink. Millist sinki sõite teie? Ja kuidas selle kompotiga? Poe kompotid ju ka miskis siirupivedelikus.
Mina hakkan siis nüüd täna peale,usun et pean vastu, kuigi see meeletu vee joomine tundub raske ja kohvi ma ka muidu ei joo, need on minu jaoks vast kõige keerulisemad asjad:)
Tore ,kui keegi minuga koos dieeditab ,siis saame muljeid jagada ja toeks olla ,kui tarvis:)
Kõike kaunist teile uude nädalasse:)
Ps:
Küsin selle ka kohe ära -kuidas toituda peale 13 päeva?

Liia 16. jaanuar 2012, kl 15.33
Kas sidruni peab tervelt ära sööma või piisab mahlast?

vastaja 16. jaanuar 2012, kl 17.19
Kirjas on, et piisab mahlast, kuigi terve sidruni söömine siiski parem. Sa harjud ära ja saad ka oma C-vit koguse ilusti kätte. Harjud ära, usu mind. :)

brätris 16. jaanuar 2012, kl 18.03
3 päev

kokku langust -1.5kg

Õnneks pea ka enam ei valuta ning täiesti ok on olla.
Aga mul on üks küsimus, et sealt kust mina seda menüüd vaatasin oli kirjas 50g suitsusinki, aga mõnes on 200g, kumb siis? :/

Mina arvan, et peale 13. päeav kõike süüa on vale, kui tahad, siis hakka tasapisi süsivesikuid ja muud maitsvat lisama.

kahekümpine 16. jaanuar 2012, kl 18.10
Uskumatu, keegi kuskil mõtleb mingi dieedi välja, täiesti põhjendamata dieedi kusjuures, ning nii paljud naised järgivad seda täpipealt... Naised, te olete sõgedad! Isegi perearsti käest ei küsita nõu. I rest my case, mulle ei mahu taoline tegevus pähe... No ei mahu lihtsalt.

ana 16. jaanuar 2012, kl 18.22
t2na 5 nda p2eva hommikul oli 200g juurde tulnud,kuigi ei s66nud midagi rohkem,eks n2is mis homme teeb,sidrunist aitab kindlasti mahlast,vee sisse siis mida sa p2eva jooksul jood.
Kahekympisel ilmselt igav,et k2ib siin ainult inisemas nagu vana eit,j2rgi ei j2ta juba ykskord:)

Mona 16. jaanuar 2012, kl 18.53
Nii.
Lõpetasin oma esimese päeva söögid. Olen aus-no ei jaksa mina süüa tervet tomatit ja natuke lillkapsast jäi ka järgi,munad pigistasin sisse, viimane poolik käis üsna kaua suus ringi ,aga alla ta läks:D.
Õhtusöögi liha-no kui üle ei küpseta siis isegi saab söödud,muidu vast juba kuiv käkk:D.Homme saab maitsekamat sinki, see hea:P ja puuvili,peaks kergemalt minema:) Sidrunit hakkan jah veele lisama ,paljast vett on jube sisse kallata endale, pole harjunud.
Hoian ka teile pöialt ,kes hetkel minuga koos dieeditavad,Olgem tublid ja pidagem vastu:)

Mona 16. jaanuar 2012, kl 19.47
Teate mida on eriti naljakas teha selle dieedi ajal:P-Vaadake Õhtusöök viiele:D

kahekümpine 16. jaanuar 2012, kl 20.40
Naistel ilmselt igav,et k2ivad siin ainult m6ttetuid dieete levitamas nagu pooletoobised,j2rgi ei j2ta juba ykskord:)

ana 16. jaanuar 2012, kl 20.57
ja veel olen,muna pannil singiga 2ra seganud,ilma igasugu oli,rasvadeta,kuna keedu muna ei l2he yldse,k2ib samuti suus ringi,spinati, asemel olen m6ned viilud v2rsket kurki viilutanud,ja 4 ndal p2eval on puuvilja kompott,aga tegin 2ks v2ikest pirni ja yhe 6una,1 banaan ja segasin maitsestamatta jogurtiga 2ra,p2ris korralikult sai k6hu t2is.
Teisel p2eval oli 50 grammi sinki ja m-jogurt,segasin j2llegi singi jogurtisse,mul meeldib seda ka siis syya kui pole karmil dieedil:) kotleti asemel s66n kanafileed.ka tavalise singi asemel s66n suitsusinki.
eks homme hommikul kaalu peale, :)

ana 17. jaanuar 2012, kl 10.53
6 nda p2eva hommikul 600g kergem eilsest,olen v2ga rahul.kokku 3kg 600g,kui nyyd veel 2 kg maha saaks siis oleks v2gagi 6nnelik:)

Mona 17. jaanuar 2012, kl 14.18
Kas esimestel päevadel ongi enesetunne kehvem , või mulle see dieet lihtsalt ei sobi? Ma ei suuda süüa neid koguseid nt. vastu hakkab ja ajab iiveldama, lisaks hommikune kohv.Ma pole kohvi jooja ja see teeb mu nõrgaks.

Mari 17. jaanuar 2012, kl 17.25
Tere lugesin teie postitusi ja mõtlesin et hakkan homsest ka proovima seda.Käin trennis 2 korda nädalas aga kaal ei lange ei ülesse ega alla.MÕnesmõttes see ka hea.Aga ikkagi.Hommsest alustan ja loodan et pean ikka vastu.

vastaja 17. jaanuar 2012, kl 17.27
Mona,

muidugi on kehvem kuna siin ju inimene muudab drastiliselt oma söögikogust.
Ma aegajalt teen seda dieeti, täna on 3-s päev ja -3kg.

Mona 17. jaanuar 2012, kl 17.33
No ma siiski üritan jätkata, see liha kugistamine on piin, aga homme tundub kergem päev.Asi selles ,et minu jaoks on need kogused isegi suured.Kohvi osas vahetaksin küll musta kohvi 3ühes vastu ,kui tohiks.

brätris 17. jaanuar 2012, kl 17.44
Tervitust kõigile,

4 päev ja kaalulangust kokku 2.4kg
Täna õhtul maitsev puuviljakompott ootamas.. mmmmm.

to Mona 17. jaanuar 2012, kl 18.47
"Kohvi osas vahetaksin küll musta kohvi 3ühes vastu ,kui tohiks."

Loe oma 3-in-1 paki pealt kaloreid, saad teada, miks seda ka niisama ei soovitaks, saati siis veel sellise dieedi ajal. Muidu oled ilmselt ka jube närb sööja, kuidas on võimalik, et terve tomat alla ei lähe? Proovi tükkidena siis. Ja söögiaeg ei pea kestma 5 minutit, võta aega ja söö rahulikult.

kahekümpine 17. jaanuar 2012, kl 18.50
Krt, ma olen eluaeg (mitte lapsena muidugi) joonud kohvi ohtra koore ja kahe teelusika suhkruga, miks mina paks ei ole? Aga vot selle pärast, et toitun tasakaalustatult, siis pole vahet kas jood kohvi piimaga või piima kohviga.

eelmisele 17. jaanuar 2012, kl 18.58
inimesed on erinevad. ka tasakaalustatud toitumisega on toime erinev.
sama võib küsida vähihaigelt, et kuidas sa jäid, ma pole eluaeg jäänud.

to kahekümpine 17. jaanuar 2012, kl 19.13
A sa ikka vahet teed koorega kohvil ja 3-in-1 sodil?
Ja oota, kui sa kahekümpine oled, siis üllatused hakkavad saabuma alles nii mõnegi aasta pärast, me osad oleme siin sinust oma 2x vanemad ja häguselt veel mäletame ka aegu, kui piisas tööl ja trennis käimisest ja ei pidanud suurt pead vaevama. Ma sain 39 aastat niimoodi läbi.

to kahekümpine 17. jaanuar 2012, kl 19.17
Ja kui sa nii julmalt tark oled, siis peaksid teadma ju ka seda, et PIIMA kui sellist, seda, mis lehma seest tuleb ilma hapendamata pole täiskasvanud inimloomal eriti tark juua, eriti sel plastmassisel kujul, kui ta tänapäeval poes saadaval on.

kahekümpine 17. jaanuar 2012, kl 19.22
Huvitav jah, seda pläma olen kuskilt kuulnud küll, aga vot, ülikooliainetes soovitatakse ikka piimakest juua... Vot nüüd ei oskagi kohe arvata, kas pläma ajajad lollid või nemad lollid... :)

2x vanemad peavad teisiti toituma, selle pärast tulebki kalkulaatoritesse ka vanus sisestada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!