Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
tiina 23. jaanuar 2012, kl 16.59 |
Merka 23. jaanuar 2012, kl 18.19 |
tiina 24. jaanuar 2012, kl 12.46 |
merke 24. jaanuar 2012, kl 14.06 |
G. 24. jaanuar 2012, kl 21.11 |
Mina tegin seda dieeti, koos oma emaga, nii umbes 4 aastat tagasi.. kaalusin sellel ajal 77 kg ning mu ema 85.. dieedi lõpuks kaalusin mina 62 kg ning minu ema 73.. niiet tundub, et see dieet aitab... ning kusjuures, ei ole juurde ka palju tulnud.. 4 aastaga on juurde tulnud vaid 3 kilo ning seegi puhtast laiskusest,,
Merka 24. jaanuar 2012, kl 22.29 |
Merka 25. jaanuar 2012, kl 09.37 |
to f 25. jaanuar 2012, kl 16.56 |
tiina 25. jaanuar 2012, kl 17.03 |
:) 26. jaanuar 2012, kl 08.37 |
brätris 26. jaanuar 2012, kl 16.59 |
brätris 27. jaanuar 2012, kl 15.51 |
13 päeva läbitud ja sellega ka -3.8kg, ei oska mina midagi öelda selle kohta, kas see ketoiini seisundisse minek ka toimus või mitte, aga läbi ta on nüüd proovitud. Kaalun nüüd 66.7kg, ümbermõõtude kohta ei oska midagi ausalt öeldes öelda, sest muutusi selles osas ei toimunud. Kas ainevahetus kiirenes? Hmm, minul nagu ka paljudel teistel siin, pani see kõhu hooips kinni...
Kuskil nädala pärast teen uue postituse ja annan teada kuidas kaaluga lood on..
Seniks jaksu ja jõudu teistele :))
Kuskil nädala pärast teen uue postituse ja annan teada kuidas kaaluga lood on..
Seniks jaksu ja jõudu teistele :))
sips 28. jaanuar 2012, kl 09.59 |
Ranne 28. jaanuar 2012, kl 16.57 |
Minul on täna viimane päev, 3,2 kg, eile oli 3,6 kg, ehk, et tuli veel juurdegi :)
Pean aga tunnistama, et mina ikka kinni väga ei pidanud - valget kala süüa ei suutnud, seega jätsin ära. Röstiviilu asemel söin rukkicroissanti (eile hagari ciabatta kukleid võileiva asemel jne), kotleti asemel praadisin endale 300 gr maitsestatud kanafileed ja viimasel nädalal sõin hoopiski valmistoodet kanasnitslit, sest ma lihtsalt ei suutnud enam ei kanafileed süüa. 2 muna asemel sõin alguses 3 jne. Küll kordagi ei patustanud magusaga. Head vastupidamist ja õnnitlen kõiki, kes nii tugeva tahtega on, et kõik need 13 päeva hakkama saada.
Pean aga tunnistama, et mina ikka kinni väga ei pidanud - valget kala süüa ei suutnud, seega jätsin ära. Röstiviilu asemel söin rukkicroissanti (eile hagari ciabatta kukleid võileiva asemel jne), kotleti asemel praadisin endale 300 gr maitsestatud kanafileed ja viimasel nädalal sõin hoopiski valmistoodet kanasnitslit, sest ma lihtsalt ei suutnud enam ei kanafileed süüa. 2 muna asemel sõin alguses 3 jne. Küll kordagi ei patustanud magusaga. Head vastupidamist ja õnnitlen kõiki, kes nii tugeva tahtega on, et kõik need 13 päeva hakkama saada.
G. 29. jaanuar 2012, kl 22.22 |
tudeng 01. veebruar 2012, kl 02.01 |
Kõik asendajad - see dieet võib teil alguses mõjuda küll, kuid soovitud seedimist parandav PIKAAJALINE efekt tuleb ainult juhul kui jälgida seda dieeti täpselt.
See pole mingi suvaline kalorivaene piinamiseks mõeldud menüü vaid Taani arstide poolt (guugeldage Danish Diet) kokku pandud kindla KEEMILISE koostisega menüü. Jah, ja isegi on vahet kuidas sa oma muna sööd - kas keedetult või praetult, valkude koostis on erinev.
Seega jälgiga dieeti sõna-sõnalt, ärge jätke midagi ära ega pange midagi juurde ja võin garanteerida, et see mõjub ka pärast dieedi lõpetamist.:)
See pole mingi suvaline kalorivaene piinamiseks mõeldud menüü vaid Taani arstide poolt (guugeldage Danish Diet) kokku pandud kindla KEEMILISE koostisega menüü. Jah, ja isegi on vahet kuidas sa oma muna sööd - kas keedetult või praetult, valkude koostis on erinev.
Seega jälgiga dieeti sõna-sõnalt, ärge jätke midagi ära ega pange midagi juurde ja võin garanteerida, et see mõjub ka pärast dieedi lõpetamist.:)
Sandra 02. veebruar 2012, kl 11.01 |
Uurisin lihtsalt mis selle 13 päeva dieedi kohta kirjutatakse ja mõtlesin ka sõna võtta, kuna läbisin selle dieedi 2,5 nädalat tagasi.
Tean, et dieedil pole erilist mõtet kui taas "ahmima" hakata, mõtlesin siis selle siiski n.n motivatsiooniks ära proovida.
Olen 178 cm pikk ja kaalusin 88,8 kg.
Sünnitusest 2 aastat möödas, seega ei saanud enam ka selle varju pugeda, õgija nagu olen.
Niisis, 2 esimest päeva olid väga traumeerivad- tee siis mehele ja lastele eraldi süüa ning ise ei saa..
Kohvi jõin iga hommik piimaga, suhkrut enne ei tarvitanud-lisasin ka selle. Ilma kohvita päev oleks jube olnud.
Lõppeks kaotasin selle dieediga 9 kilo- kui ma seda number 7-t kaalul ette löömas nägin.. hea, et nutma ei puhkenud :D
Aga, loomulikult tahtsin nüüd sööma hakata ja kõike lubada- reaalne mõtteviis õnneks aitas kaasa ja olen jätkanud põhimõtteliselt toitumisega kaalujälgimise baasil..ja ma olen veel 2 kilo kaotanud. :)
Luban endale pea kõike, teatud koguses.
Tean, et dieedil pole erilist mõtet kui taas "ahmima" hakata, mõtlesin siis selle siiski n.n motivatsiooniks ära proovida.
Olen 178 cm pikk ja kaalusin 88,8 kg.
Sünnitusest 2 aastat möödas, seega ei saanud enam ka selle varju pugeda, õgija nagu olen.
Niisis, 2 esimest päeva olid väga traumeerivad- tee siis mehele ja lastele eraldi süüa ning ise ei saa..
Kohvi jõin iga hommik piimaga, suhkrut enne ei tarvitanud-lisasin ka selle. Ilma kohvita päev oleks jube olnud.
Lõppeks kaotasin selle dieediga 9 kilo- kui ma seda number 7-t kaalul ette löömas nägin.. hea, et nutma ei puhkenud :D
Aga, loomulikult tahtsin nüüd sööma hakata ja kõike lubada- reaalne mõtteviis õnneks aitas kaasa ja olen jätkanud põhimõtteliselt toitumisega kaalujälgimise baasil..ja ma olen veel 2 kilo kaotanud. :)
Luban endale pea kõike, teatud koguses.
Krissu 04. veebruar 2012, kl 16.59 |
kaisa 05. veebruar 2012, kl 20.47 |
megastaarkeenjus 06. veebruar 2012, kl 00.25 |
sassa 06. veebruar 2012, kl 00.58 |
5. veebruaril alustanu 06. veebruar 2012, kl 16.47 |
Mina alustasin samuti 5. veebruaril. Täna siis teine päev õhtusse jõudmas.
Kuna olen suur magusasõber siis igasugused asjad on isuäratavad.
Muidu enesetunne hea, võib-olla natuke väsinud.
Positiivne see, et teise päeva hommikuks oli kaal langenud 1,5 kg. Üritan hakkama saada?
Kuidas teil?
Kuna olen suur magusasõber siis igasugused asjad on isuäratavad.
Muidu enesetunne hea, võib-olla natuke väsinud.
Positiivne see, et teise päeva hommikuks oli kaal langenud 1,5 kg. Üritan hakkama saada?
Kuidas teil?
sassa 06. veebruar 2012, kl 19.18 |
Kris 06. veebruar 2012, kl 23.37 |
Ei suutnud eile oma esimese päevaga hakkama saada, juba üles ärgates oli meeletu peavalu mis arenes päeva möödudes aga alustasin tänasest ja olen väga rahul, sõin kõik asjad menüü järgi, spinati asendasin lillkapsaga, lihtsalt ei suuda seda süüa aga lillkapsas õnneks meeldib. Enesetunne on supér, kõht pole tühi olnud ja pidin ka perele süüa tegema nii, et suutsin end ületada. Homme peaks veel lihtsam olema, see esimene päeva on alati mulle kõige raskem olnud.
5. veebruaril alustanu 07. veebruar 2012, kl 20.16 |
Naturaalkotletti valmistasin nii, et pruunistasin lihtsalt tambitud veiseliha mõlemalt poolt, soola ei kasutanud. Mulle meeldis see väga, polnud üldse midagi hullu.
Ja esimesed kaks päeva olid minu jaoks üsna hullud, aga tänane, 3. päev on olnud energiat juba rohkem ja isegi töökaaslase ostetud vastlakuklid enam ei tekitanud isu neid süüa. Loodan, et järgnevad päevad on sama head:).
Ja kaotatud 2 kg.
Ja esimesed kaks päeva olid minu jaoks üsna hullud, aga tänane, 3. päev on olnud energiat juba rohkem ja isegi töökaaslase ostetud vastlakuklid enam ei tekitanud isu neid süüa. Loodan, et järgnevad päevad on sama head:).
Ja kaotatud 2 kg.
Lisa postitus