Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
5. veebruaril alustanu 07. veebruar 2012, kl 20.19 |
5, veebruaril alustanu 11. veebruar 2012, kl 16.46 |
Liisbeth 12. veebruar 2012, kl 21.23 |
Sikukas 13. veebruar 2012, kl 17.53 |
Jasmine 13. veebruar 2012, kl 20.10 |
Jasmine 15. veebruar 2012, kl 09.33 |
on kolmanda päeva hommik. Algus on tore :) Tujule ei ole seni halvasti mõjunud....eile näiteks olin täielikus eufoorias millegipärast :) Kaotanud olen 2,1 kilo (3 päeva peale kokku). Ei ole jõudnud lugeda eestpoolt, kas keegi on soovitanud aga vett tasub juua pudelist ja pudelid oma liikumistrajektoori äärde panna (ka voodi kõrvale), et sul oleks koguaeg vesi silme ees :) Pudelist juues tarbid rohkem (vähemalt mina) sest klaasist juues tundub kuidagi lääge see vee lahmimine. Patustan muide ka.... kohvi joon hommikul piimaga (pole lihtsalt musta kohvi sõber) ja kana ei küpseta ise, vaid ostan valmis küpsetatud kanafilee. Ilmselt lähengi kana ja kala peale üle sest loomalihaga ei viitsi jännata :) Jõudu!
Liisbeth 15. veebruar 2012, kl 11.40 |
Jasmine 17. veebruar 2012, kl 15.25 |
Täna viies päev, ehk siis oma dieedi poolepeal (saan teha 10 päeva). Kaalu kaotus hommikul -2,9 kilo. Enesetunde kohta ei saa midagi halba öelda... kõik tipp topp. Üllatavalt lihtne on kiusatustele vastu seista :D Väga tänan seda kommenteerijat, kes kirjutas, et kõik on ka peale dieeti poes müügil :) Kui ikka väga midagi tahaks, siis mõtlengi sellele :)
Jätkan rõõmuga :)
Jätkan rõõmuga :)
Sikuke 19. veebruar 2012, kl 14.03 |
Jasmine 20. veebruar 2012, kl 09.43 |
Täna on 8. päev. Peab tunnistama, et seitsmenda päeva mittesöömine on kõvasti mõjunud aktiivsusele, olen täiesti jõuetu :( Õnneks sai just "hommikusöök" valmis ja loodan kohvist jõudu saada. Lume rookimine, lasteaia treppidest ronimine + koju trepist + lapse süles tassimine oli täna ikka tõeline väljakutse.
Ahjaa.... kaalukaotus minul 3,7 kilo. Olen muidugi õige veidi muudatusi teinud ja veise asemel valmis kanafileed ostnud, rohelise viimasel ajal söömata jätnud (lihtsalt vastu hakkab) ning kohvi sisse piima pannud.
Teist nädalat enam teha ei tahaks aga lubasin oma 10 päeva plaani järgi täis teha (11 kokku), seega minul tänasega kokku 3 päeva veel :)
Ahjaa.... kaalukaotus minul 3,7 kilo. Olen muidugi õige veidi muudatusi teinud ja veise asemel valmis kanafileed ostnud, rohelise viimasel ajal söömata jätnud (lihtsalt vastu hakkab) ning kohvi sisse piima pannud.
Teist nädalat enam teha ei tahaks aga lubasin oma 10 päeva plaani järgi täis teha (11 kokku), seega minul tänasega kokku 3 päeva veel :)
Sikuke 20. veebruar 2012, kl 17.59 |
Sikuke 20. veebruar 2012, kl 19.01 |
to Sikuke 20. veebruar 2012, kl 20.14 |
Jasmine 21. veebruar 2012, kl 12.56 |
Vastuseks Sikukesele... ei saaks öelda, et ainevahetus seisma oleks jäänud :P Tundub, et ikka järjest paremaks :)
Ja eile sõin ka ettenähtud rohelise portsu ära :)
Aga siis ülevaade.... täna on mul 9. päev. Enesetunne on suurepärane, kaalust alla läinud 4,2 kilo. Õnneks ei ole väga kiire kaalulangus, seega mingit ohtu tervisele praegu ei näe ega tunne. Hommikuse kohvini jõudsin alles kell pool 12, kuna lihtsalt oli palju tegemist.
Minu dieet kestabki veel ainult homse õhtuni ja ülehomme siis peab mõtlema hakkama, mis edasi :D
Ahjaa... tänasest hakkan siis jälle trenni tegema :)
Viimase kokkuvõtte teen 23 hommikul ;)
Ja eile sõin ka ettenähtud rohelise portsu ära :)
Aga siis ülevaade.... täna on mul 9. päev. Enesetunne on suurepärane, kaalust alla läinud 4,2 kilo. Õnneks ei ole väga kiire kaalulangus, seega mingit ohtu tervisele praegu ei näe ega tunne. Hommikuse kohvini jõudsin alles kell pool 12, kuna lihtsalt oli palju tegemist.
Minu dieet kestabki veel ainult homse õhtuni ja ülehomme siis peab mõtlema hakkama, mis edasi :D
Ahjaa... tänasest hakkan siis jälle trenni tegema :)
Viimase kokkuvõtte teen 23 hommikul ;)
trull 21. veebruar 2012, kl 15.24 |
Sikuke 21. veebruar 2012, kl 16.49 |
Sikuke 21. veebruar 2012, kl 16.50 |
pidev kaaluja 21. veebruar 2012, kl 17.33 |
trull 22. veebruar 2012, kl 11.08 |
Sikuke 22. veebruar 2012, kl 13.24 |
trull 22. veebruar 2012, kl 17.40 |
Sikuke 22. veebruar 2012, kl 19.30 |
pidev kaaluja 22. veebruar 2012, kl 19.38 |
Mul läks sassi kuna tulid muud asjad vahele. Homsest uuele katsele.
Trull,
See 7-s päev pole midagi hullu. On neile, kes muidu hullult õgivad. Ma selle dieedi ajal tavaliselt ei söö lehtsalatit, ja loomaliha. Ei söö üldse liha ega kala. Liha asemel on mul mingi 30g kanafilee. Vahel murdun, vahel mitte. Kuna ma aga lahmin ka vett ikka suure kogusega, siis mul suures osas läheb vesi sisse ja sama targalt välja. Aga olen ka spordiinimene ja selle 2 nädalat või isegi 4 nädalat kannatan ära. Suvel olin 8p haiglas ja selle aa jooksul kadus 8kg. Kokku 8p jooksul üks võileib ja tass keefiri.
Olen teinud seda dieeti mõned korrad poolikult. Aga päike paistab ja see innustab jälle.
Trull,
See 7-s päev pole midagi hullu. On neile, kes muidu hullult õgivad. Ma selle dieedi ajal tavaliselt ei söö lehtsalatit, ja loomaliha. Ei söö üldse liha ega kala. Liha asemel on mul mingi 30g kanafilee. Vahel murdun, vahel mitte. Kuna ma aga lahmin ka vett ikka suure kogusega, siis mul suures osas läheb vesi sisse ja sama targalt välja. Aga olen ka spordiinimene ja selle 2 nädalat või isegi 4 nädalat kannatan ära. Suvel olin 8p haiglas ja selle aa jooksul kadus 8kg. Kokku 8p jooksul üks võileib ja tass keefiri.
Olen teinud seda dieeti mõned korrad poolikult. Aga päike paistab ja see innustab jälle.
Sikuke 22. veebruar 2012, kl 20.21 |
trull 23. veebruar 2012, kl 11.11 |
hommikul kaalule minnes -1kg 100g.tean et muna on kasulik v6i vajalik selle dieedi juures, aga mina j2tan selle vahele,pole m6tet v2gisi syya kui sisse ei l2he.salatit ka mitte,l6ikan m6ne viilu v2rsket kurki selle asemele. pidev kaaluja sa oled eelnevalt poolikult teinud,mitu p2eva ja palju oled maha saanud?
Sikuke 23. veebruar 2012, kl 20.18 |
danika 23. veebruar 2012, kl 22.01 |
Sikuke 23. veebruar 2012, kl 22.29 |
Lisa postitus