Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
unt 15. aprill 2010, kl 16.46 |
kats 16. aprill 2010, kl 12.23 |
Niisiis 16. aprill 2010, kl 19.04 |
tere 16. aprill 2010, kl 19.18 |
Niisiis 17. aprill 2010, kl 08.53 |
eri 18. aprill 2010, kl 17.20 |
Tere! Alustasin ka täna selle dieediga :P olen kuulnud küll jutte sõbrannadelt, kes võtsid mingi 4 kg alla, aga võtsid siis kahekordselt juurde ja jube oli olla dieedi ajal ning olevat organismi ära kurnanud ja keskendumisvõime kaotanud...
Ise ma enda puhul seda ei usu.. Tahaks just sinna faasi, kus ma ei söö palju aga ega kõht polegi tühi niiet ei pea iga putka juures peatuma...
võtsin just paari kuuga 7kg juurde, kuna väike kliimavahetus oli, reisimise pärast... see kaalutõus oli ikka löök. Praegu on pikkus 173 ja kaalu 84kg :O
olen ka kuulnud häid jutte.. kus üks võttis 12kg alla ja poolteist aastat oli hea olla ning midagi juurde ei tulnud, pigem läks alla veel.. ainevahetuse kiirenemise tõttu.. aga no eks see mõju igale inimesele erinevalt :)
Nüüd lähen rulluisutama ;)
Ise ma enda puhul seda ei usu.. Tahaks just sinna faasi, kus ma ei söö palju aga ega kõht polegi tühi niiet ei pea iga putka juures peatuma...
võtsin just paari kuuga 7kg juurde, kuna väike kliimavahetus oli, reisimise pärast... see kaalutõus oli ikka löök. Praegu on pikkus 173 ja kaalu 84kg :O
olen ka kuulnud häid jutte.. kus üks võttis 12kg alla ja poolteist aastat oli hea olla ning midagi juurde ei tulnud, pigem läks alla veel.. ainevahetuse kiirenemise tõttu.. aga no eks see mõju igale inimesele erinevalt :)
Nüüd lähen rulluisutama ;)
pihlakas 18. aprill 2010, kl 17.57 |
tere
minul täna siis oli 3 päev. ma nii rangelt pole pidanud nagu seal kirjas ja täna hommikuks olin kaotanud 1.9 kilo.
juhtus mul aga täna paar h. tagasi nii, et sõin 40g küüslauguleivakesi ja paar spl. maisihelbeid :S
ma loodan, et see vägahullu ei tee, sest mul pole plaanis lõpetada vaid jätkan ikka edasi.. mul oli täna üliemotsionaalne päev ja seega vajasin midagi rohkemat..
kas kellegil on ka selliseid apsakaid juhtunud ja ikka edasi liikunud?
minul täna siis oli 3 päev. ma nii rangelt pole pidanud nagu seal kirjas ja täna hommikuks olin kaotanud 1.9 kilo.
juhtus mul aga täna paar h. tagasi nii, et sõin 40g küüslauguleivakesi ja paar spl. maisihelbeid :S
ma loodan, et see vägahullu ei tee, sest mul pole plaanis lõpetada vaid jätkan ikka edasi.. mul oli täna üliemotsionaalne päev ja seega vajasin midagi rohkemat..
kas kellegil on ka selliseid apsakaid juhtunud ja ikka edasi liikunud?
pihlakas 19. aprill 2010, kl 08.36 |
eri 19. aprill 2010, kl 22.12 |
uskumatu! on teise päeva lõpp, läheb hästi, ja olen kaotanud 1,4kg!.. ilmselt mitte rasva, aga veider siiski vahelduseks väiksemat kaalunumbrit näha :D Ma arvasin et tänane õhtusöök on ainult salatileht ja loomaliha, aga vaatasin uuesti menüüd, ja kirjas oli ka puuvili! ma olin uskumatult õnnelik, kuna ma olin juba pika pilguga neid pirne laual vahtind, mida ema koju ostis.
edu!
edu!
Liis 23. aprill 2010, kl 19.24 |
Tere!
Mina alustasin täna, siiani on kõik hästi sujunud ja enesetunne on super. Minu vanaema katsetas sama dieeti 2 aastat tagasi(ta oli siis 58) ning tema kaal langes 15 kg. Enne diieti kaalus ta 78 kg, temal ei ole küll mitte midagi tagasi tulnud,ta on üldse väga elurõõmus ja üks paganama lahe naine! :)
Mina alustasin täna, siiani on kõik hästi sujunud ja enesetunne on super. Minu vanaema katsetas sama dieeti 2 aastat tagasi(ta oli siis 58) ning tema kaal langes 15 kg. Enne diieti kaalus ta 78 kg, temal ei ole küll mitte midagi tagasi tulnud,ta on üldse väga elurõõmus ja üks paganama lahe naine! :)
J 24. aprill 2010, kl 13.15 |
WWW 28. aprill 2010, kl 06.59 |
MP 02. mai 2010, kl 00.36 |
ML 03. mai 2010, kl 16.50 |
oi-oi 04. mai 2010, kl 13.39 |
Pole kohe üldse olnud mahti oma kogemusi dieediga kirja panna, kuigi sain ühele poole juba tükk aega tagasi. Mõnus oli :) Kokku läks lennates 8 kg, põhiline osa esimesel poolel. Dieedi eripäraks oli see, et trenni tehes jätkus jõudu ja täiskõhutunne oli kogu aeg. Mina sellist "erilist" higihaisu küll ei täheldanud. Patustasin kah, varieerides erinevate roheliste taimedega spinati ja salati asemel. Paljast vett ei lürpinud, pigistasin sidrunit sisse. hea dieet neile, kellele see pidev dieeditamine istub. Nüüd jälle pikemat aega hooleta- õgimisisu kenasti kontrolli all.
MP 04. mai 2010, kl 19.47 |
Tere jälle!
On 7-nda päeva õhtu. Mõnus on olla. Täna on see "tükikese liha" päev. Eile mõtlesin sügavalt, kui suur on "tükike" ja jõudsin järeldusele, et tükike on suurem kui "killuke" ja väiksem kui naturaalkotlet.:) Ei tea, kas dieedi koostajad silmas pidasid. Aga seda ei saagi vist teada...
Senine kaalulangus -3,1 kg. Kardan, et üle 6 kg dieedi lõpuks maha ei saa... Patustanud ei ole, aga pole ka trenni teinud peale ajugümnastika. Kohvi olen asendanud rohelise teega. Ei oska aimata, kuidas see tulemust mõjutab.
Edu kõigile kaalulangetajatele! :)
On 7-nda päeva õhtu. Mõnus on olla. Täna on see "tükikese liha" päev. Eile mõtlesin sügavalt, kui suur on "tükike" ja jõudsin järeldusele, et tükike on suurem kui "killuke" ja väiksem kui naturaalkotlet.:) Ei tea, kas dieedi koostajad silmas pidasid. Aga seda ei saagi vist teada...
Senine kaalulangus -3,1 kg. Kardan, et üle 6 kg dieedi lõpuks maha ei saa... Patustanud ei ole, aga pole ka trenni teinud peale ajugümnastika. Kohvi olen asendanud rohelise teega. Ei oska aimata, kuidas see tulemust mõjutab.
Edu kõigile kaalulangetajatele! :)
HH 05. mai 2010, kl 21.23 |
HH 06. mai 2010, kl 07.40 |
niimoodii nyys on siis 1 dieedipäeva hommik..m6nus värske kohvi juba t6mbab ja tasapisi sean end valmis 6ue minekuks...6nneks ma pole toasistuja tyypi niiet n6rkasi hetkesi ei tohiks tulla et kukun kogematta kommikausi otsa :D loodan vähemalt nii..olen 25 aastane, pikkust 174 ja hetke kaal siis 73,8...
D 06. mai 2010, kl 22.02 |
alustasin ise ka eile selle dieediga, hommikul oli jube imelik istuda lauataga ja juua ainult kohvi, aga polnudki nii paha. Eilne päev läks kergemini, täna hommikul oleks tahtnud juba ühte juustusaia kohutavalt aga ei, pidasin vastu. Täna, teisel päeval, sõin lõunaks maitsestamata jogurtit mingi vorstiviiluga, kuna sinki ei olnud, panin sisse ka lillkapsast, jube jälk oli, aga sõin ikka ilusti ära:)maitea kas see on patustamine v mitte aga õhtusöögiks sõin pooltassi maitsestamata jogurtit koos my fitnessi helvestega, nii hea oli:D. Loodan ikka ilusti ülejäänud 11 päeva veel :)
Merka 07. mai 2010, kl 09.58 |
aina sama 07. mai 2010, kl 10.24 |
Mina olen seda dieet pidanud nädal aega. Kaal ei ole langenud :S
Ei ole mitte midagi peale selle söönud, mis menüüs kirjas ja ühel korral jäid munad söömata ja teisel korral kompott. Spinatit ma ei suuda keedetult süüa. Söön toorelt koos rohelise salatiga.
olen seda ka enne pidanud, võtsin alla 4 kilo nädalas, kokku 8 kilo. nüüd mingi jama lahti. Loodan, et teise nädalaga hakkab kaal langema. Täna on 7-s päev, õhtu ilma söögita :D
HH, kas selle juurviljasupi kohta on kusagil netis infot?
Kas sa saad palun lingi anda :)
Ei ole mitte midagi peale selle söönud, mis menüüs kirjas ja ühel korral jäid munad söömata ja teisel korral kompott. Spinatit ma ei suuda keedetult süüa. Söön toorelt koos rohelise salatiga.
olen seda ka enne pidanud, võtsin alla 4 kilo nädalas, kokku 8 kilo. nüüd mingi jama lahti. Loodan, et teise nädalaga hakkab kaal langema. Täna on 7-s päev, õhtu ilma söögita :D
HH, kas selle juurviljasupi kohta on kusagil netis infot?
Kas sa saad palun lingi anda :)
m. 07. mai 2010, kl 10.33 |
Imelik, et sellel dieedil on antud miinimumkogused, st rohkem võib ju süüa seda, mis menüüs on. Olen söönud ka rohkem spergelit ja rohkem õuna, ka maitsestamata jogusrtit rohem, et näljatunnet ei oleks. aga kaal on samuti visa langema. olen palju aastaid tagasi kaks korda seda dieeti teinud, mõlemal korral sõin menüüs olevaid asju rohkem ja kaal ka langes kiiresti. esimesel korral 11 kilo ja teisel 7,8 kilo.
Nüüd on kuue päevaga 2 kilo alles ära läinud.
Nüüd on kuue päevaga 2 kilo alles ära läinud.
Lilleke 07. mai 2010, kl 19.09 |
katariiina 10. mai 2010, kl 12.03 |
Mina alustasin ka reede hommikust, täna neljas päev. Proovisin eelmine aasta ka, aga 7. päeva kohutav enesetunne pani loobuma(olin eelneval päeval vähem söönud ka määratud kogusest, arvan, et sellepärast), haarasin käe süsivesikute järele ja päästsin päeva. Kaalulangus oli vast 2-3 kilo, aga mõne kuuga tuli tagasi(tegelikult ma ei tea, kaalun end umbes kord kvartalis kuskil võõraste pool või ujulas vms), AGA söön ka kohutavaid koguseid ja sõna TRENN ei ole mu sõnavarra veel lisandunud. Energiaprobleemidega ajastul taunin energia tühjaminemist, mida trenn iseenesest on. Ja ülesöömine. Nüüd alustasin uuesti, sest sellel aastal rahulikum seda läbi viia. Läksin maale füüsilist tööd tegema. EI kavatse seda lihtsalt läbi teha, vaid algusspurt natuke mõistlikumale eluviisile, kuigi armastan väga süüa ja söögitegemist, minu probleemiks ongi pigem just kogused, stabiilne liialdamine. Teeme elu paremaks ja nauditavaks!
õnnetu tegija 10. mai 2010, kl 18.28 |
Tegin kah selle 13 päeva dieedi läbi. mitte üks patustamine- raudne tahe. Mis aga ei langenud, oli kaal- vaid kokku 2,5 kg. Milles asi?Kaalusin enne algust 67 kg, olen 165 pikk.Metsajooksu tegin kah iga päev nii 8 km Sellist vaeva ja nii pisike tulemus :( Suur masendusega läksin 14 päeval poodi ja ostsin 2l jäätist:( Sõin muide päevaga ära kah!
to:õnnetu tegija 10. mai 2010, kl 21.45 |
mina tegin selle dieedi läbi novembris.
olen 170 pikk ja stardikaal oli 67,2. vanus on 38 (kohe 39). kaal langes 3,3 kg. ei patustanud mitte yks gramm mitte millegagi ja lisaks tegin iga päeb 8km powerwalki.
ise olin nagu rahul. puusaymbermööt, keskkoht ja köht vötsid ikka tugevalt teised möötmed ja see nagu röömustas :)
need kes siin mega kaalu kaotavad. no on ka mida kaotada ju. ma arvane et ega a 67 pealt sellist a 7- 8 kg kaotamist oodata pole. lisaks ka vanus mängib rolli. 40nene pole enam 20-30nene... kui vana sa oled?
olen 170 pikk ja stardikaal oli 67,2. vanus on 38 (kohe 39). kaal langes 3,3 kg. ei patustanud mitte yks gramm mitte millegagi ja lisaks tegin iga päeb 8km powerwalki.
ise olin nagu rahul. puusaymbermööt, keskkoht ja köht vötsid ikka tugevalt teised möötmed ja see nagu röömustas :)
need kes siin mega kaalu kaotavad. no on ka mida kaotada ju. ma arvane et ega a 67 pealt sellist a 7- 8 kg kaotamist oodata pole. lisaks ka vanus mängib rolli. 40nene pole enam 20-30nene... kui vana sa oled?
siki 10. mai 2010, kl 22.30 |
Minu dieedimenüü on selline (10 päevaga 5 kilo maas, 3 päeva veel dieeditada). Mingit halba enesetunnet ei ole. Söön palju ja kaal langeb. Loodan, et see ei tule väga ruttu tagasi, sest olen tegelikult ju söönud tugevat toitu. Minu jaoks on see lihakogus tugev, mis ma sisse vitsutan. Panen menüüsse sulgudesse omad kommentaarid.
1. ja 8. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga (mina ei tarbi suhkrut, kohvi joon mitu tassi).
Lõunasöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, ohtralt keedetud spinatit, 1 tomat.
Õhtusöök: 1 teflonpannil praetud või grillitud biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit, natuke õli ja sidrunimahla.
2. ja 9. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga
Lõunasöök: biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit ja värskeid puuvilju (õun, pirn, apelsin või mandariin).
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud sea tailiha), 380 g maitsestamata jogurtit (Tere jogurt 2,5% rasva).
3. ja 10. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia (sõin 4 viilu röstsaia).
Lõunasöök: keedetud spinatit (sõin toorelt, keedetuna ajas oksele), 1 tomat, 1 värske puuvili.
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud taine sealiha), 2 keedetud kanamuna (lõin pannile ja tegin omleti, mis läks sodiks - pupart soola ka), palju rohelist köögivilja (kurk, salat, roheline sibul, till) koos vähese õli ja sidrunimahlaga, 1 värske puuvili (õun).
4. ja 11. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia.
Lõunasöök: tops kodujuustu (sõin rasvast 4%), 1 suur riivitud porgand, 1 kõvaks keedetud kanamuna.
Õhtusöök: 380 g maitsestamata jogurtit, 1 purk puuviljasalatit omas kastmes (ilma suhkruta) ning banaan. (puuviljasalati asemel sõin õuna).
5. ja 12. päev
Hommikusöök: 1 suur riivitud porgand, sidrunimahl.
Lõunasöök: palju natukeses õlis praetud väherasvast kala (nt tursk, haug, ahven, koha jt), sidrunit, väike tükk võimargariiniga leiba (röstisin leiva ära). (küpsetasin kala maitseainetega fooliumis)
Õhtusöök: natukese rasvaga praetud biif (haamerdatud vasikaliha korralik kõhutäis), keedetud sparglit, rohelist salatit sidrunimahlaga. (salatit ei söönud)
6. ja 13. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja ilma võita röstsai.
Lõunasöök: grillitud nahata broiler (grillkana suured kintsud 2 tk ilma nahata), rohelist salatit õli-sidrunimahlakastmes (kurk, salat, roheline sibul, till).
Õhtusöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, 1 suur riivitud porgand. (tegin muna teflonpannil omletiks, lisaisn tilli, rohelist sibulat, pipart)
7. päev
Hommikusöök: 1 tass teed (jõin teed nagu hobune).
Lõunasöök: grillitud või fooliumis küpsetatud liha (sea-, lamba- või loomaliha). (vitsutasin jälle grillitud ribiliha, taid - väga maitsev)
Õhtusöök: jääb seekord vahele, jooge palju vett. (jäigi vahele, jõin sooja vett sidrunimahlaga)
1. ja 8. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga (mina ei tarbi suhkrut, kohvi joon mitu tassi).
Lõunasöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, ohtralt keedetud spinatit, 1 tomat.
Õhtusöök: 1 teflonpannil praetud või grillitud biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit, natuke õli ja sidrunimahla.
2. ja 9. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga
Lõunasöök: biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit ja värskeid puuvilju (õun, pirn, apelsin või mandariin).
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud sea tailiha), 380 g maitsestamata jogurtit (Tere jogurt 2,5% rasva).
3. ja 10. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia (sõin 4 viilu röstsaia).
Lõunasöök: keedetud spinatit (sõin toorelt, keedetuna ajas oksele), 1 tomat, 1 värske puuvili.
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud taine sealiha), 2 keedetud kanamuna (lõin pannile ja tegin omleti, mis läks sodiks - pupart soola ka), palju rohelist köögivilja (kurk, salat, roheline sibul, till) koos vähese õli ja sidrunimahlaga, 1 värske puuvili (õun).
4. ja 11. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia.
Lõunasöök: tops kodujuustu (sõin rasvast 4%), 1 suur riivitud porgand, 1 kõvaks keedetud kanamuna.
Õhtusöök: 380 g maitsestamata jogurtit, 1 purk puuviljasalatit omas kastmes (ilma suhkruta) ning banaan. (puuviljasalati asemel sõin õuna).
5. ja 12. päev
Hommikusöök: 1 suur riivitud porgand, sidrunimahl.
Lõunasöök: palju natukeses õlis praetud väherasvast kala (nt tursk, haug, ahven, koha jt), sidrunit, väike tükk võimargariiniga leiba (röstisin leiva ära). (küpsetasin kala maitseainetega fooliumis)
Õhtusöök: natukese rasvaga praetud biif (haamerdatud vasikaliha korralik kõhutäis), keedetud sparglit, rohelist salatit sidrunimahlaga. (salatit ei söönud)
6. ja 13. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja ilma võita röstsai.
Lõunasöök: grillitud nahata broiler (grillkana suured kintsud 2 tk ilma nahata), rohelist salatit õli-sidrunimahlakastmes (kurk, salat, roheline sibul, till).
Õhtusöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, 1 suur riivitud porgand. (tegin muna teflonpannil omletiks, lisaisn tilli, rohelist sibulat, pipart)
7. päev
Hommikusöök: 1 tass teed (jõin teed nagu hobune).
Lõunasöök: grillitud või fooliumis küpsetatud liha (sea-, lamba- või loomaliha). (vitsutasin jälle grillitud ribiliha, taid - väga maitsev)
Õhtusöök: jääb seekord vahele, jooge palju vett. (jäigi vahele, jõin sooja vett sidrunimahlaga)
katariiina 15. mai 2010, kl 10.04 |
Nii, minul siis teine nädal käsil. Esimesel nädalal nägin veel vahel unes tobedaid õudukaid, et sõin kõike lubamatut, isegi maitsed olid nii reaalsed, et ärgates läks mitu minutit aru, et asi ei olnud reaalne. 7. päev oli ka kuidagi mannetu, aga nüüd uus nädal on juba väga mõistlik, ei mõtle enam selle dieedi-paine peale väga ja hakkasin menüüs tegema meeldivaid lisandusi. Kuna tahaksin jätkata M-meetodiga hiljem, siis peangi teist nädalat sellist ülemineku ajaks. Hommikuks teen korralikku lattekohvi o,1% piima ja fruktoosiga, tegin veiseliha asemel ilusti kanafilee koos jääsalati, värske kurgi ja pisikese marineeritud kurgi, sibula ja küüslauguga. Samuti hakkasin lisama pisut soola (arvestades, milline ülesoolaja ma enne olin, on need soolakogused vägagi tagasihoidlikud)-ainu7lt nii tsipa, et tunnen igat soolakristalli keelel nõnda tugevalt(arvestades enda soolaeritust võiks praegu muidugi kehalt korjata seda soola:). Oi, see salat oli hõrk!
Kaalu mul kuskil pole, ei sõpradel, ei kodus, ei kuskil, nii et täpselt kaalu pole, algkaal oliumbes 62(pikkus 165), kogemuse järgi tundub, et võiks olla praegu nii 58- aga see kaalunumber pole minujaoks oluline, vaid ikka väljanägemine- mahun suvekleitidesse, sangad on pea kadunud, koledad kaela-seljavoldid samuti. Arvestades, et paar päeva tagasi algasid päevad, oleks võinud vist kaalulangus veelgi suurem olla. Trenni ei tee, aga olen aktiivsem, sõidan rattaga ja liigun lihtsalt rohkem. Ellmisel nädalal tundsin vist mao-tööst tingitud kloppimist-tuksumist, nüüd enam mitte, nõrkus on ka kadunud.
Igatahes, enesetunne on kuratlikult hea! Jõudu teistele!
Kaalu mul kuskil pole, ei sõpradel, ei kodus, ei kuskil, nii et täpselt kaalu pole, algkaal oliumbes 62(pikkus 165), kogemuse järgi tundub, et võiks olla praegu nii 58- aga see kaalunumber pole minujaoks oluline, vaid ikka väljanägemine- mahun suvekleitidesse, sangad on pea kadunud, koledad kaela-seljavoldid samuti. Arvestades, et paar päeva tagasi algasid päevad, oleks võinud vist kaalulangus veelgi suurem olla. Trenni ei tee, aga olen aktiivsem, sõidan rattaga ja liigun lihtsalt rohkem. Ellmisel nädalal tundsin vist mao-tööst tingitud kloppimist-tuksumist, nüüd enam mitte, nõrkus on ka kadunud.
Igatahes, enesetunne on kuratlikult hea! Jõudu teistele!
Lisa postitus