Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

trull 24. veebruar 2012, kl 10.21
mul hommikuks 900 g maas,kokku 2kg.ise tahan ka loota, et ainevahetus paremini t66le saada!uuesti kaalule l2hen pyhap.

kiska 24. veebruar 2012, kl 17.46
Hakkan pihta esmaspäeval on minuga yhinejaid?

maryty 25. veebruar 2012, kl 15.41
Alustame kolmapäeval.

Sikuke 26. veebruar 2012, kl 13.07
Jee täna on minu 7 päev.. Siiani olen tubli olnud ja küll ma selle päeva ka üle elan..

karmen 26. veebruar 2012, kl 13.23
Kiska alustan sinuga!

pidev kaaluja 26. veebruar 2012, kl 18.15
trull,

Ma olen saanud keskmiselt päevaga 600g vahel isegi kilo. Ja 6 päevastega nt olen saanud 5kg maha. Umbes nii.

trull 26. veebruar 2012, kl 19.17
pidev kaaluja:
ja sellise tulemusega v6ib t2iesti rahule j22da,p6him6tteliselt 1 n2dalaga :)
t2na 5 nda p2eva hommikul kaal n2itas kokku-3,8kg:)

Sikuke 27. veebruar 2012, kl 06.21
Mina olen 7 päevaga alla võtnud 5,3 kilo.. See ju täitsa normaalne..

Pidev kaaluja,

Kui palju sa oled seda dieeti pidanud ja kui kaua sa oled peale seda muretult süüa saanud?
Mina kavatsen speale dieeti edasi kaalu jälgida ja püüan võimalikult tervislikult toituda..

Liisa 27. veebruar 2012, kl 10.26
Kas keegi homsest plaanib alustada? Ise tahaks pihta hakata,koos ju kegem :)

Maria 27. veebruar 2012, kl 14.39
Tere Liisa, alustan Sinuga homsest.
Olen ka varem teinud 2010 aastal ja mõjus hästi, kadus 6 kilo.

Sikuke 27. veebruar 2012, kl 18.51
täna on mul 8 päev.. Liha ma enam ei taha näha ja ega ma seda salatit ka süüa enam ei taha, aga peab alla pugima.. õnneks 5 päeva veel ja see on läbi..

kiti 27. veebruar 2012, kl 21.49
Mina alustan ka homsest - teisipäevast:)

karmen 28. veebruar 2012, kl 10.19
teise p. hommik ja kaal on langenud 1,7 kg. aga jah eks neid kilosid ole ka. Soov oleks 7-8 kg maha. Olen siin osadest 1 p ees,aga sellest pole midagi,niiet jaksu!

kiska 28. veebruar 2012, kl 12.13
Mul siis ka teise päeva hommik. Kaalu on 1,5 kg langenud. Tunne on hea ja kindel plaan lõpuni teha ;)

Liisa 28. veebruar 2012, kl 13.09
Hei Maria,
Väga tore,et keegi veel tänasest alustas :)
Ma ise olen ka ühe korra enne seda dieeti läbi teinud,vist 2009 aastal,kui ma õigesti mäletan.Ja toimis väga hästi,alla sain 11 kilo :) Praegu sõin just lõunasöögi ära ja tunne on päris ok.Pea valutab veidi,aga see on sellest,et olen harjunud kõvasti rohkem kohvi jooma,kui 1 tass,aga pole hullu.
Anna teada,kuidas sul läheb :)

kiska 28. veebruar 2012, kl 13.50
Lõunasöök söödud, kõht on täis, see veiseliha maitseb väga hästi ;) Edu kõigile asja alustajatele :D

äpu 28. veebruar 2012, kl 19.08
Kas tõesti langeb seda kaalu selle dieediga nii palju? Ma ise olen ka pidevalt alustanud, aga no üle kolme päeva ei ole kordagi suutnud..ja ega erilist langust pole olnud ka..võib-olla on asi algkaalus?! Kui tohib küsida, siis palju teil, kes siin dieeditavad, algkaalu oli? Täitsa paneb mõtlema, kui neid numbreid siin vaadata, et peaks oma tahtejõu kuskilt välja võluma ja proovima..hmm

kiska 28. veebruar 2012, kl 19.24
Minu algkaal oli umbes 70-71 kg, ei saanud alustades kaalule ;)

äpu 28. veebruar 2012, kl 20.29
oehhh, kuidas tahaks ka alustada..aga ma ei tea, kas ma suudan :( olen korduvalt lubanud ja alustanud ja ei midagi..

Liisa 29. veebruar 2012, kl 06.01
Hei,
Teise päeva hommik siis käes.Eilne päev möödus küll väga kiiresti.Jah,peab tunnistama,et vahepeal oli küll selline magusaisu,et unistasin koolis šokolaadist,aga see läks õnneks üle :D Kaalule lähen homme hommikul,aga ma juba tunnen,et kaal on mõnusalt langenud :)
Ja Äpu,sa pole ainuke,kes on proovinud ja pooleli jätnud,mul on see üritus vist neljas kord selle aasta jooksul,aga seekord on kindel plaan lõpuni ka teha.Ilusad teksad ripuvad seina peal ja motiveerivad.Nii et otsi endale asi,mis sind motiveeriks ja hakka aga pihta ! :)

kiska 29. veebruar 2012, kl 08.34
Täna 3 päeva hommik, kaalu number näitas -3 kg. Kuna mul selline kaal mis komakohti ei näita siis arvutan täis numbritega. Tunne on hea, ootasin seda röstsaia viilu kohvi kõrvale, kuna ei suuda seda musta kohvi ilma millegita lürpida :D Lisaks käin ka veel õhtuti jooksmas, mis tekitab eriti hea tunde ja mõtte viib söögist eemale :D

karmen 29. veebruar 2012, kl 10.21
mul ka 3 p.hommik,ja oi kui hea see rostsai oli,unistasin sellest juba eile enne magamaminekut :) ,kohvi joon must ja suhkruga ,ks siis kui pole dieedil,niiet see mulle sobib,aga muna hakkab vastu. ahjaa hommikuks oli kaal langenud 700g,kokku siis 2,4 kg :)

kiska 29. veebruar 2012, kl 10.35
tavaliselt joon kohvi suhkruta ja koorega, seega see suhkruga kohvi suht jube :D

karmen 29. veebruar 2012, kl 12.11
to kiska:
lugesin su kommentaare,utlesid et ei saanud kaalule alustades,aga teise paeva hommikul oli kaal langenud 1,5 kg ja kaal koma kohti ei n2ita? ei saa aru mis moodi sa seda kaalumist teed. ise k2in iga hommik,nii hea jalgida. edu meile ikkagi!

maryty 29. veebruar 2012, kl 12.19
Meil siis kahekesi esimene päev. Ootan pikisilmi lõunasööki, pole harjunud sööma nii hilja esimest korda päeva jooksul. Must kohvi ilma millegita kõrvale oli hommikul ikka väga harjumatu, kuid on siiski kindel plaan vähemalt 7 päeva ära teha.

Selline küsimus, et kas röstsaia asemel röstleib ei oleks targem/tervislikum/õigem?

Kiti 29. veebruar 2012, kl 12.35
Minul teise päeva lõunasöök söödud ja kõht nii täis :) vahetasin õhtu ja lõuna ära, sest kontoris on niimoodi lihtsam.
Hommikul unustasin mee (asendasin suhkru meega) ära, aga söön seda lusikatäie kella 4 ajal - aitab hoida tuju üleval õhtusöögini.
Esimese päevaga läks -1,3 kg, aga on kust minna ka :) algkaal oli 91,4 kg.

kiska 29. veebruar 2012, kl 15.45
1päeva hommikul ei saanud ennast kaaluda ja kaalule sain alles õhtul ja tegin miinustamise sellest õhtusest umbkaudsest kaalust :)

Arusaamatu. 29. veebruar 2012, kl 23.50
Kuidas teil energiat on? Suutsin kaks päeva vastu pidada. Jõudu ei olnud diivaniltki tõusta.

Liisa 01. märts 2012, kl 06.56
Nii.3 päeva hommik siis käes.Jah,nii hea ei ole olla kui võiks,veidike väsinud,aga loodan,et see läheb peale kohvi üle.Otsustasin ka,et ei kaalu ennast enne seda,kui dieet läbi on.Pärast kaal mõned päevad ei lange ja siis kaob diaaditamise isu ära.Algkaal oli mul 70,eks ole näha siis,kui palju lõpus on.Ootan väga homset,sest magusaisu on meeletu.Nägin toidust isegi und :D
Edu Kõigile teistele :)

maryty 01. märts 2012, kl 09.00
Teise päeva hommik. Pean vastu suhteliselt kergelt. Eile enne õhtusööki oli peavalu ja nõrkus, kuid see läks üle ja päris õhtul oli hea värske ja energiline tunne. Vett sai eile kõvasti üle 2 liitri joodud, jube....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!