Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

karmen 01. märts 2012, kl 10.43
4 p hommikuks oli 300g maha lainud,kokku2,7kg.
Kuidas sul sikuke?
eile kaisin koeraga 2 korda,1,5 tunnised jalutuskaigud ja ka muru sai niidetud ,hea kevade tunne tuleb peale,kaal langeb ja energiat ka rohkem :)
puuvilja kompoti asemel teen ise varsketest puuviljadest,maitseb nii paremini :)

karmen 01. märts 2012, kl 10.44
vabandust,nimed sassis,motlesin
Kuidas sul kiska?

Kiti 01. märts 2012, kl 11.33
Kolmas päev ja tunne ülimalt mõnus. Tänase hommikuse seisuga -1,9 kg kokku.
Ja jube hea uni on :)

Maria 01. märts 2012, kl 13.39
minul 4-s päev ja kaalu läinud 2,2 kilo:) VÄGA RAHUL!"

kiska 01. märts 2012, kl 18.11
Minul 4 päeva õhtu, lõpetasin just mehele söögi tegemise ja oh imet ei isutanudki yhtegi tykki suhu pistma :)Hommikul kaal näitas 68 ehk siis u -3 kg. Tunne on hea ja tahtmist jätkata ka jagub.

Liisa 02. märts 2012, kl 09.15
Neljanda päeva hommik siis käes,ei suutnud vastu panna ja käisin kaalul ka täna ja 3 kilo on kadunud,milline rõõm.Enesetunne on okei,aegajalt tulevad isud peale,aga olen siiamaani ennast taltsutada suutnud.
Edu kõigile !!! :)

karmen 02. märts 2012, kl 10.33
Nonii minul 5p hommik ja kaalu on juurde tulnud 400g,kas see vb sellest,et vahetasin kompotti puuviljade vastu,2 vaikest ouna ja 1 banaani viilutasin nat-jogurtisse.

karmen 02. märts 2012, kl 10.37
seega 5 p hommikuks on hoopis 2,3 kg kokku langenud,loodan et rohkem juurde ei tule.

Kadrix 02. märts 2012, kl 15.09
banaan ei ole tõesti sobilik, see on puhas süsivesik..seal dieedis oli ka kirjas, et banaan ei sobi...

Kadrixxx 02. märts 2012, kl 15.12
banaan ei ole tõesti sobilik, see on puhas süsivesik..seal dieedis oli ka kirjas, et banaan ei sobi...

karmen 02. märts 2012, kl 16.56
to kadrixxx:
4 ndal paeval on ju ettenahtud ohtusook :420 g puuviljakompotti(3-4) segu, 1 banaan,200g maitsestamatta jogurtit,enda arust soin isegi vahem ,komp asemeltegin ainult 2 vaikest ouna ja 1 vaikse banaani.

Kiska 02. märts 2012, kl 20.58
Täna siis 5 päeva õhtu ja olemine on väga kehva. Pea käib ringi, kõik ajab närvi. Äkki on viga selles, et kohvi puudus tänasest menüüst. Vetsus pole käinud juba 5 päeva number 2hel. See dieet pole vist minu jaoks. Vaatan kuidas homme hommikul olemine on ja kas jätkan edasi:(

Kiti 03. märts 2012, kl 08.50
5. päeva hommik.... oleks kohvi tahtnud rahulikult nautida - laupäeva hommik ju :) aga homme saab... enesetunne endiselt väga heaja see dieet tõesti vist sobib mulle:) Üldse ei isuta šokolaadi vmt taolise järele - kui üldse, siis tahaks puuvilju või soolast, mis on minu - vana magusasõbra puhul täitsa uudis :) Aga hea uudis:)

Kiska 03. märts 2012, kl 09.11
Täna siis 6 päeva hommik. Olemine parem kui eile õhtul, parasjagu joon hommikukohvi(njämm). Hommikuks oli kaal langend u -4 kg, 67 kg peale. Ahjaa ja pikkust mul 178cm. Sellised numbrid tekitavad aint rõõmu:D Aga kõige rohkem kardan homset päeva :( Jaksu teistele dieeditajatele siin ja ilusat päikselist laupäeva :D

karmen 03. märts 2012, kl 10.25
mul ka 6 paev ja tana langust 700g,kokku tapselt 3 kg.
Ilma kohvita mina ei saa ja eile join ka kohvi ja jatsin porgandi ara. Sul kiska nagu kaalu polekski vaja rohkem kaotada,6eldakse et pikkusest tuleb lahutada 110 ja nii saad oma norm kaalu,nii et sul oleks norm 68kg.
Kardan ise ka natuke seda homset paeva,aga yritan selle lounasoogi jatta nii hilja peale kui voimalik, yritan moelda selle peale et siis ainult 4 p veel, lopetan reede, 2 paeva varem.
olge tublid ja pidage vastu!

karmen 04. märts 2012, kl 10.32
7 nda p. hommik ja kaalulangust 800g,kokku 3,8 kg :)
Hea kerge tunne on ka ja koht on juba monusalt lamedamaks lainud.
Hetkel naudin oma hommikust kohvi:)

Kiti 04. märts 2012, kl 14.08
6. päev ja enesetunne endiselt hea ning seetõttu pole ka suuremat kartust homse ees. Täna hommikul oli tore üllatus, et kaal oli 1 kg alla poole liikunud seega praeguseks kokku kaalukaotus 3.5 kg ja hea kerge on olla (va eile õhtul peale seda hunnikut liha :P). Kõige positiivsem on see, et olen saanud kerged lahendused õhtusöökideks ka edaspidi - liha ja salat valmivad nii kiiresti tööpäeva õhtuks ja ei tunnegi puudust riisist või pastast sinna juurde.
Jaksu kõigile hetkel dieeditajatele:)

kiska 05. märts 2012, kl 08.43
Loobusin :( enesetunne läks väga hulluks :( Teistele jaksu!!!

karmen 05. märts 2012, kl 10.21
8 nda p. hommik ja kaalu langust pole ,aga pole ka juurde tulnud.Eilne paev polnudki nii hull kui algul arvasin,oli palju tegemist ja aeg laks nii kiiresti,soin alles ohtul 6 st. Sa kiska olid tubli ikkagi :) Mul peale tanast 3 p veel jaanud,kuna lopetan 2 p varem.
Tundub et oleme kahekesi sinuga jaanud Kiti? :)
Edu meile!

maryty 05. märts 2012, kl 11.55
Hommik!

Alles ka mina. Täna siis 6. päev. Esimesed 3 päeva oli tervis imelik, pea käis ringi vahepeal, kuid mida edasi, seda kergem on teha dieeti. Kokku tuleb mul 9 täisdieedipäeva, kuna alustatud sai veidi valel ajal. 11.ndal päeval tuleb suurem üritus, kus ei saa niimoodi toituda, seega dieet veidi lühem.
Aga toidukogused on minu jaoks kohati liiga suured, eile oli teine kord, kui osa jäi alles, lihtsalt ei mahu korraga sisse...
7.ndal päeval kidlasti seda probleemi ei teki.....

karmen 05. märts 2012, kl 14.54
to maryty: tapselt sama asi sai natuke valel ajal alustatud,arvestatud kuna suur yritus tulekul mis oli tegelikult juba ammu teada. aga sellest pole midagi. esimesed paevad olid natuke rasked,kuna olen magusa sober, kiusatus oli ,aga sain yle. harjub ara:)

Kiti 05. märts 2012, kl 16.21
See kardetud 7. päev käsil ja no ok, kõht nagu natuke tühi on, ag aei midagi väga hullu. Ja eks teadmine, et homsest läheb juba kergemaks, tekitab lisaks positiivset meeleolu. mul siiamaani on kogu aeg ikka kaal langenud - loodetavasti jätkub samas vaimus:)
7. päeva hommikuks oli kaal kokku langenud 4 kg.

maryty 06. märts 2012, kl 08.58
Ja mul täna 7. Hommikul läks meelest ära, et kohv pidi olema suhkruta.... Jõin pool tassi siis. Eile õhtul suurt nälga ei olnudki, ehk siis ei ole täna ka. Ja homme saab ju jälle süüa!

karmen 06. märts 2012, kl 10.13
9 p ja kaalu juures 300g,ei tea mis toimub,mida arvata.
Mul on juba moned korrad sellised seisakud olnud ja isegi natuke juurde tulnud.
Ehk on homme hommikuks muudatusi,2 p. veel :)

maryty 07. märts 2012, kl 08.52
Hommik, noored!!

8. päev. Nädalaga kaalulangus 2.8 kilo. Olen rahul. Eile ei olnud üldsegi raske õhtul mitte süüa, organism on täiesti ära harjunud sellise toitumisega. Täna ja homme siis veel. Reedel teen hommikul putru ja päeval söön sellele menüüle vast veidi kartulit või midagi juurde. Laupäeval suur üritus tulemas, ehk jõuab reedega dieedist välja tulla. Eks üritusel muidugi hoian ka end ikka tagasi, ei kuku õgima, aga väikese tükikese torti ikka võtan, ega mehe juubelil ometi ilma saa.....

karmen 07. märts 2012, kl 10.44
10 p. ja kaalu juures 300g,paris hasti ju:( ma ei saa aru miks juurde tuleb,pole ometi midagi rohkem soonud,lootus jalle et ehk homme,praeguse seisuga olen kokku alla saanud 3,2kg.Lootused olid kull suuremad ,aga hea seegi. mul ka homme viimane paev!

irizka 07. märts 2012, kl 14.49
Tervist!
Olen korra poolikult seda dieeti teinud. Ei mäleta palju kilosi läks, aga kõht oli ilus peale seda. Nüüd lugedes neid postitusi tekkis huvi, et teeks korra veel ja äkki õnnestub ka lõpuni teha. Et siis alustan homsest. Edu mulle:)

maryty 07. märts 2012, kl 15.17
Edu igatahes Sulle, irizka!!

Kiti 07. märts 2012, kl 18.09
9. päev ja kõik sujub. Praeguseks kaalulangus -4,9 kg ja olen väga rahul.

maryty 08. märts 2012, kl 09.09
Samuti 9. päev, täna siis viimane täispäev.
8. päev oli aga minu jaoks kõige raskem. Terve ennelõuna käis pea ringi. Süüa sai ju 7.dna päeva lõunal.... Organism võitles ikka tublisti nälja vastu. Kuid tahtejõud oli suur, pidasin vastu. Pärast lõunasööki jälle olemine OK. Loodan pärast dieeti jätkata tublilt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!