Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
Lily22 03. juuni 2012, kl 15.51 |
KMI 03. juuni 2012, kl 23.54 |
11 kg sul kindlasti ei kadunud, see on 20% kogu kehamassist. Rasva põleb reaalselt kuni 2kg selle ajaga, aga nii madal kaloraaž ja trenn kah juurde lööb sul kortisoolitootmise lakke ja see ei lase mingit pekki põleda, vaid ladestab seda hoopis kiiresti juurde.
Ah miks ma ennast vaevan, good luck, jaanipäevaks kõik 14kg kergemad, laske käia.
Ah miks ma ennast vaevan, good luck, jaanipäevaks kõik 14kg kergemad, laske käia.
Lily22 04. juuni 2012, kl 07.06 |
Alustan täna 25.juuni 25. juuni 2012, kl 01.36 |
maryty 25. juuni 2012, kl 11.26 |
Alustasin 25. juuni 26. juuni 2012, kl 12.17 |
Tere jälle ja aitähh Maryty :) !
Mul läheb dieediga hästi, täna on teine päev ja hommikul näitas kaal, et võtsin alla 1,7 kg Ehk 78,5-lt 76,8 le :) Ja soovkaal oleks tegelt mingi 68 vn, hakkan ka edaspidi teile kirjutama:) Ja see ka,kui ma ei söö spargelit,siis võin seda asendada lillkapsaga ja lehtsalatit samuti? Võinoh need ongi samad asjad. Ja kas kohvi suhruga asemel võib natuke kohvikoort lisada, suhkru asemel:)?
Mul läheb dieediga hästi, täna on teine päev ja hommikul näitas kaal, et võtsin alla 1,7 kg Ehk 78,5-lt 76,8 le :) Ja soovkaal oleks tegelt mingi 68 vn, hakkan ka edaspidi teile kirjutama:) Ja see ka,kui ma ei söö spargelit,siis võin seda asendada lillkapsaga ja lehtsalatit samuti? Võinoh need ongi samad asjad. Ja kas kohvi suhruga asemel võib natuke kohvikoort lisada, suhkru asemel:)?
Alustasin 25. juuni 26. juuni 2012, kl 16.32 |
Hei taas!Väga raske on hetkel olla,võtsin ühe maasika muidu oleksin minestanud,sest tõesti väga rasked on need esimesed paar päeva,nagu kõik räägivad. Aga ei tea,kuida näiteks 7ndal päeval on,ei kujuta ette aga keha nimel peab pingutama!!Tahaksin praegu niiii pitsat või hamburgerit,shokolaadi.. mm :(
mitte paha pärast 26. juuni 2012, kl 21.38 |
Alustasin 25. juuni 26. juuni 2012, kl 23.46 |
Alustasin 25. juuni 27. juuni 2012, kl 12.40 |
To Alustasin 25.juuni 29. juuni 2012, kl 21.14 |
Aga... 30. juuni 2012, kl 01.25 |
A . 06. august 2012, kl 14.41 |
Ma ei tea, kas kellelegi pakub huvi, aga mõtlesin, et võtan ka sõna veidi siin. Niisiis, ma olen üldiselt väga sportlik tüdruk, kuid mõned kuud tagasi lõpetasin ületreenituse tulemusel kuuks ajaks trenni tegemise. Enesetunne oli kogu aeg kehv ning istusin kodus, sõin palju ja ei olnud üldse tahtmist end liigutada. Võtsin palju kaalus juurde. Lõpuks jõudsin sellise punktini, et otsustasin ka dieeti pidada, kuigi olin terve elu nende vastu olnud. Võtsingi siis ette 13 päeva dieedi. kaotasin esimese 7 päevaga 8 kg, olin väga rahul, et nii peenike välja nägin. Peale 8 päeva aga enam kaal ei langenud ning kui peale dieedi lõppu korralikult sööma hakkasin tundsin end järsku suuremana kui eales varem. Olin üsna meeleheitel ja kirusin end tükk aega, et üldse dieediga alustasin.
Ühel hetkel sattusin täiesti juhuslikult sellise treeningprogrammi peale nagu Insanity workout. Kui olin sellega üsna põhjalikult tutvunud, otsustasin ka ise proovida. Nägin selle kohta enamasti ainult positiivseid kommentaare. See trenn on küll ülemõistuse raske, aga toimib. Sellega alustamine oli ilmselt mu elu kõige õigem otsus. Olen sellest täiesti vaimustuses. Juba 2 nädalat treeningut muutis mu keha väga palju ja tunnen end paremini kui eales varem.
Selle jutu mõte on see, et alati saab ka tervislikumalt kaalu langetada, kui igasuguste imedieetidega. Ma ei pea nälgima, et kaalu langetada. Kui varem olin ma siis mures, kui liiga palju sõin, siis praegu muretsen, kui söön liiga vähe, sest sellise raske trenni tegemiseks vajab keha energiat.
Ärge nüüd kurjaks saage, lihtsalt rääkisin omast kogemusest ja loodan, et mõnel on sellest kasu :) .
Ühel hetkel sattusin täiesti juhuslikult sellise treeningprogrammi peale nagu Insanity workout. Kui olin sellega üsna põhjalikult tutvunud, otsustasin ka ise proovida. Nägin selle kohta enamasti ainult positiivseid kommentaare. See trenn on küll ülemõistuse raske, aga toimib. Sellega alustamine oli ilmselt mu elu kõige õigem otsus. Olen sellest täiesti vaimustuses. Juba 2 nädalat treeningut muutis mu keha väga palju ja tunnen end paremini kui eales varem.
Selle jutu mõte on see, et alati saab ka tervislikumalt kaalu langetada, kui igasuguste imedieetidega. Ma ei pea nälgima, et kaalu langetada. Kui varem olin ma siis mures, kui liiga palju sõin, siis praegu muretsen, kui söön liiga vähe, sest sellise raske trenni tegemiseks vajab keha energiat.
Ärge nüüd kurjaks saage, lihtsalt rääkisin omast kogemusest ja loodan, et mõnel on sellest kasu :) .
Kaja-Kaisa 08. september 2012, kl 19.54 |
alustan homme selle dieediga!
ostsin juba paari päeva toidukraami endal ära. õnneks ma söön kõike sealt, aga vaatasin poes et veiseliha kg maksis 13€.. no ei raatsi osta. ostsin hoopis veiselihasinki, ehk ei ole hullu kui seda söön kotleti asemel.
kas muidu on väga hull kui ma mõni päev liha ei söö vaid asendan kas mõne köögiviljaga või jätan üldse vahele?
tegin ka blogi selle dieedi jaoks.. loodame siis, et on ka kasu, sest tahaks umbes 7-10kg alla saada.
Jagan seda siis teiega ka: http://kajadieet.blogspot.com/
ostsin juba paari päeva toidukraami endal ära. õnneks ma söön kõike sealt, aga vaatasin poes et veiseliha kg maksis 13€.. no ei raatsi osta. ostsin hoopis veiselihasinki, ehk ei ole hullu kui seda söön kotleti asemel.
kas muidu on väga hull kui ma mõni päev liha ei söö vaid asendan kas mõne köögiviljaga või jätan üldse vahele?
tegin ka blogi selle dieedi jaoks.. loodame siis, et on ka kasu, sest tahaks umbes 7-10kg alla saada.
Jagan seda siis teiega ka: http://kajadieet.blogspot.com/
dieeditar 08. september 2012, kl 21.43 |
Kirke 01. märts 2013, kl 12.15 |
Ma alustan 04.03, ehk siis esmaspäeval :). Tegin mitu aastat tagasi selle dieedi juba läbi ka.. Sobis mulle imehästi, kõht tühjaks ei läinud ning ainevahetus paranes tõesti, mingeid sümptomeid ei olnud, hoopis energiat tuli juurde :). Kaalu kaotasin 74kg pealt 67-68 peale 13 päevaga (pikkust mul 171sm). See tagasi ei tulnud, kuna tulin paar nädalat veel vaikselt välja dieedist. Hoopis langes ka edaspidi, kuna lisasin tervislikule toitumisele ka trenni. Loodan ka seekord oma toitumise ja toiduajad korda saada sellega ning mõned kilod kaotada :).
Kata 02. mai 2013, kl 10.48 |
Alustan samuti esmaspäevast. Olen selle dieedi kohta palju lugenud ja ausalt öeldes suur kartus on, et kuidas mul enesetunne sellel ajal on ja kas ma ikka trenni jõuan samal ajal teha. Hirmutavad mõte nagu jõuetus ja peavalud. Aga kindlasti proovin ära ja pean täpselt järge(see ju kõigest 13 päeva :D).Aga pean mainima seda, mida paljud siin ka valesti teevad, et kui keha ütleb ikka väga kõvasti EI, siis tuleb ära lõpetada.Eesmärk pole ju endale haiget teha.
Eesmärk on esialgu kaotada 5kg. Hetkel olen 173cm pikk ja 68,8kg. Annan teada kuidas mul läheb. Jõudu jaksu kõigile.
Eesmärk on esialgu kaotada 5kg. Hetkel olen 173cm pikk ja 68,8kg. Annan teada kuidas mul läheb. Jõudu jaksu kõigile.
sandra 06. mai 2013, kl 09.34 |
heips 06. mai 2013, kl 10.57 |
Kata 07. mai 2013, kl 07.27 |
annu 07. mai 2013, kl 11.54 |
sandra 08. mai 2013, kl 10.23 |
sandra 08. mai 2013, kl 10.29 |
annu 08. mai 2013, kl 14.42 |
Kata 09. mai 2013, kl 07.09 |
Kolme päevaga võtsin siis 1,6 kilo alla. Tegelt vähe aga ma pole ka piisavalt vett joonud, ega ennast liigutanud.
Vee joomine on ka minul raske, aga avastasin et kui joon kuumemat vett siis polegi hullu ja kui joon külma siis pigistasin natuke sidrunimahla.
Ja mul on raskendatud ka toidumaterjali saamine kuna ei ela Eestis ja siin näiteks piimatooteid ei ole kerge saada :(
Vee joomine on ka minul raske, aga avastasin et kui joon kuumemat vett siis polegi hullu ja kui joon külma siis pigistasin natuke sidrunimahla.
Ja mul on raskendatud ka toidumaterjali saamine kuna ei ela Eestis ja siin näiteks piimatooteid ei ole kerge saada :(
annu 09. mai 2013, kl 20.49 |
Lisa postitus