Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
Kata 14. mai 2013, kl 05.04 |
Nädal aega möödas ja alla võetud 3kg. Pole just kõige parem tulemus aga tulemus ikkagi. Olen ka palju patustanud, aga patustan puuviljade ja juurikatega. 13 päeva dieet see nüüd pole aga puhtalt vähem söömise ja tervislikult söömisega olen alla võtnud 3kg. Kuidas teil kõigil läheb nüüd kui nädal möödas?
annu 14. mai 2013, kl 09.08 |
sandra 14. mai 2013, kl 11.34 |
optimist.. 16. mai 2013, kl 21.00 |
Tere!
Plaanis alustada homme siis dieeti :) Loodan, et suudan olla nii tugev ja pean ikka lõpuni vastu.Siin päris palju positiivset tagasisidet mis annab hoogu juurde.Ei ole julgenud mõned kuud juba kaalule astuda ning homme tuleb see samm teha:) Kas on keegi veel kes minuga koos alustada tahaks?
Plaanis alustada homme siis dieeti :) Loodan, et suudan olla nii tugev ja pean ikka lõpuni vastu.Siin päris palju positiivset tagasisidet mis annab hoogu juurde.Ei ole julgenud mõned kuud juba kaalule astuda ning homme tuleb see samm teha:) Kas on keegi veel kes minuga koos alustada tahaks?
paksuke 18. mai 2013, kl 17.22 |
paksuke 19. mai 2013, kl 08.05 |
optimist.. 19. mai 2013, kl 13.19 |
optimist.. 20. mai 2013, kl 11.53 |
Võtsin eile ennast kokku ja ei alustanud küll dieeti vaid tegin ühe veepäeva (Jõin palju vett ja teed).Kartsin lihtsalt muidu, et ei suuda neid toite süüa kuna maitsemeeled ära rikutud pidusöökide ja muu hea kraamiga.Joon hetkel oma hommiku kohvi ning ootan lõunasööki :) Keedetud munad tunduvad hetkel päris isuäratavad.
paksuke 21. mai 2013, kl 07.14 |
optimist.. 21. mai 2013, kl 09.32 |
Hei! Minul käsil siis teine päev ja tunne on hea kuna kaalu kaotus täpselt 1kg.Mõtlesin küll, et nii palju vaevalt maha läheb kuna eelnevalt tegin ka ühe veepäeva, aga positiivne üllatus:) Algkaal 69,8kg.Tänane kaal siis 58,8kg ja plaanis kaal saada 64kg peale.Edasi kavatsen jätkata kremli dieediga kuna suvi kohe, kohe käes ning grillmised ees.Selles dieedis lubatud palju liha süüa:) Jõudu ja jaksu dieeditajatele!:)
optimist.. 22. mai 2013, kl 09.37 |
Hei! Teine päev möödus kiirelt ja täiesti uskumatu kui täis mu kõht sai lõunaks söödud singist ja keefirist.Minule see dieet igatahes sobib ja ettenähtud toit ka väga meeldib.Hommikul ärgates kaalu langenud eilsega 0,7kg ehk siis kokku kahe päevaga -1,7kg.Halb maitse on muidugi hommikuti suus ja vahepeal väike nõrkus, aga see mind ei kõiguta :) Kuidas Sinul `paksuke` edeneb ja palju juba kaalu kokku langetanud?:)
Kata 23. mai 2013, kl 04.09 |
Tegin selle dieedi nädal tagasi ja nüüd siis teen nn Kremli dieeti ehk kosmonautide dieeti. Nädalaga siis tagasi tulnud 0,8 kg. Pole paha, sest kogused ju ikkagi suurenesid liha näol. Kremli dieet on hea jah, sest kes eestlastest oleks vastu süüa ohtralt liha ja salat kõrvale. Ideaalne ju. Ainuke asi siis minu jaoks on puuviljade söömine. Ma söön ohtrates kogustes puuvilju, ma lihtsalt armastan puuviljasid, aga selle dieedi puhul kahjuks ei tohi nii palju, vb siis 1 väike puuvili päevas. Aga dieet ise lihtne: asenda oma tühjad süskarid (nagu kartul,riis,jahutooted) salatiga ja ongi korras. Edu kõigile :) Päikest
optimist.. 23. mai 2013, kl 13.36 |
To Kata!
Kui palju 13 päeva dieediga kaalu kaotasid?:) Minul neljas päev ja kaal eilsega võrreldes enam ei langend.
Kremli dieet tundub ka minu jaoks väga kerge, sest olen suur liha sõber.Küsiks veel, et kas oled alkoholi ka kremli dieedi ajal tarvitanud? Seal kirjas, et kangemad alkohoolsed joogid(viin, rumm, viski) annavad 0 punkti.Ei tea kuidas sellega lood on.
Kui palju 13 päeva dieediga kaalu kaotasid?:) Minul neljas päev ja kaal eilsega võrreldes enam ei langend.
Kremli dieet tundub ka minu jaoks väga kerge, sest olen suur liha sõber.Küsiks veel, et kas oled alkoholi ka kremli dieedi ajal tarvitanud? Seal kirjas, et kangemad alkohoolsed joogid(viin, rumm, viski) annavad 0 punkti.Ei tea kuidas sellega lood on.
Kata 24. mai 2013, kl 05.02 |
To optimist.
Kaotasin 3 kg aga ma patustasin palju. Olen 100% kindel et oleksin rohkem alla võtnud kui oleksin dieedist kinni pidanud. Enda kaitseks siis niipalju et patustasin puuviljade ja juurviljadega.
Alkoholi kohta niipalju et pole eriline alkoholisõber aga kui joon siis rummi tavaliselt. Olen seda dieeti siis ainult nädal alles teinud et saaks öelda alkoholi mõju, aga seda ma nüüd küll ei usu et alkohol juude midagi ei anna. Need punktid seal nagu 0 punkti tähendab ju süskarite sisaldust, see ei tähenda veel seda et need joogid üldse juurde midagi ei anna. Ja alkohol pole üldse hea mõte kui dieeti teed. Muidugi kui reede õhtul võtad paar rummi koksi dieetcoolaga siis ega see ka väga suurt mõju ei tee. Kui enda südametunnistus hakkab kripeldama siis ürita see päev kui jood, süüa vähem, näiteks 20 punkti. (siis ei pea niipalju jooma ka enne kui tunned et aitab :D )
Päikest.
Kaotasin 3 kg aga ma patustasin palju. Olen 100% kindel et oleksin rohkem alla võtnud kui oleksin dieedist kinni pidanud. Enda kaitseks siis niipalju et patustasin puuviljade ja juurviljadega.
Alkoholi kohta niipalju et pole eriline alkoholisõber aga kui joon siis rummi tavaliselt. Olen seda dieeti siis ainult nädal alles teinud et saaks öelda alkoholi mõju, aga seda ma nüüd küll ei usu et alkohol juude midagi ei anna. Need punktid seal nagu 0 punkti tähendab ju süskarite sisaldust, see ei tähenda veel seda et need joogid üldse juurde midagi ei anna. Ja alkohol pole üldse hea mõte kui dieeti teed. Muidugi kui reede õhtul võtad paar rummi koksi dieetcoolaga siis ega see ka väga suurt mõju ei tee. Kui enda südametunnistus hakkab kripeldama siis ürita see päev kui jood, süüa vähem, näiteks 20 punkti. (siis ei pea niipalju jooma ka enne kui tunned et aitab :D )
Päikest.
Kata 24. mai 2013, kl 05.37 |
To optimist :)
Loe sealt veel lisaks.
http://www.naine24.ee/1043004/tode-alkoholi-ja-dieedi-kohta/
http://naistekas.delfi.ee/tervis/figuur/alkohol-ja-dieet-kui-palju-on-liiga-palju.d?id=42290567
Kui loed selliseid artikleid siis vaata et sa tõepähe ei võta näiteks naisteka mõned artiklid, mis on kirjutatud lihtsalt selleks et oleks artikkel ülesse riputada, kus ütleb et viin on sulle paha ja õlu hea. Viin on tervisele paha(aga mis alkohol poleks) aga dieedile parem kui õlu.
Päikest
Loe sealt veel lisaks.
http://www.naine24.ee/1043004/tode-alkoholi-ja-dieedi-kohta/
http://naistekas.delfi.ee/tervis/figuur/alkohol-ja-dieet-kui-palju-on-liiga-palju.d?id=42290567
Kui loed selliseid artikleid siis vaata et sa tõepähe ei võta näiteks naisteka mõned artiklid, mis on kirjutatud lihtsalt selleks et oleks artikkel ülesse riputada, kus ütleb et viin on sulle paha ja õlu hea. Viin on tervisele paha(aga mis alkohol poleks) aga dieedile parem kui õlu.
Päikest
optimist.. 26. mai 2013, kl 13.55 |
Tänud Kata nii põhjaliku vastuse eest!:) Olen seda ennem ka kuulnud, et siidrid kõik pidavat jube keemia olema ja pigem siis juba veini juua.
Aga 13-st päeva dieedist siis nii palju, et käsil on seitsmes päev ning eile tuli hoopis kaalu juurde :( Alla ei andnud ja täna 0,7kg uuesti maas.Algkaal oli siis 69,8 ning täna 67,4.Lootsin küll suuremat kaalu langust, aga olen siiski rahul ja käega selle väikse asja pärast lööma ei hakka.Peeglist end vaadates tuju ikka hulka rõõmsam kui nädala alguses :)
Aga 13-st päeva dieedist siis nii palju, et käsil on seitsmes päev ning eile tuli hoopis kaalu juurde :( Alla ei andnud ja täna 0,7kg uuesti maas.Algkaal oli siis 69,8 ning täna 67,4.Lootsin küll suuremat kaalu langust, aga olen siiski rahul ja käega selle väikse asja pärast lööma ei hakka.Peeglist end vaadates tuju ikka hulka rõõmsam kui nädala alguses :)
Katrin 29. mai 2013, kl 23.44 |
Hei!
Mul homme 11 päev. Enesetunne oli kehva esimesed 3 päeva, kuid see on normaalne selle dieedi puhul, kuna organism harjub uue toiduga ja sellega, et ei saa enam igapäevaselt harjumuspärast toitu. Olen ise ka suur pasta, pizza ja muude maiustuste sööja ning joon palju veini õhtuti kodus. Sel korral oli siis algkaal 69,8 kg (vanus 31) ning tänaseks hetkeks 63,8 kg. Olen väga rahul juba ka sellise tulemusega ja loodan, et kaal langeb 61 kg peale. Siis on eesmärk enamvähem täidetud. Igaljuhul võin öelda, et kadunud on palju rasvmassi kehalt, talje on muutunud ilusaks, jalad ja käed on peenemad ning peamine, et saan taas riided selga, mis kapis seisnud mitmeid kuid. Üldiselt tundubki mulle, et esimene nädal on raske, kuna loobumine kõigest maitsvast (jäätisest, trühvlitest, burgeritest) on nii piinarikas aga kui saad sellest hetkest üle, siis hakkab ka dieet iseenesest kulgema. Ja ega ma mingi suur burgeri sööa ka pole aga lihtsalt see mõte, et ma ei saa seda endale lubada mingi pool kuud ajab hirmu nahka. Niisiis, mina küll soovitan seda dieeti proovida, kel kaaluprobleemid. Aga kindlasti tuleb ennast hiljem ikka piirata, sest kui jälle hakkad sööma pidevalt tonnide viisi kaloreid, siis pole mõtet ennast nii piinata;-)
Mul homme 11 päev. Enesetunne oli kehva esimesed 3 päeva, kuid see on normaalne selle dieedi puhul, kuna organism harjub uue toiduga ja sellega, et ei saa enam igapäevaselt harjumuspärast toitu. Olen ise ka suur pasta, pizza ja muude maiustuste sööja ning joon palju veini õhtuti kodus. Sel korral oli siis algkaal 69,8 kg (vanus 31) ning tänaseks hetkeks 63,8 kg. Olen väga rahul juba ka sellise tulemusega ja loodan, et kaal langeb 61 kg peale. Siis on eesmärk enamvähem täidetud. Igaljuhul võin öelda, et kadunud on palju rasvmassi kehalt, talje on muutunud ilusaks, jalad ja käed on peenemad ning peamine, et saan taas riided selga, mis kapis seisnud mitmeid kuid. Üldiselt tundubki mulle, et esimene nädal on raske, kuna loobumine kõigest maitsvast (jäätisest, trühvlitest, burgeritest) on nii piinarikas aga kui saad sellest hetkest üle, siis hakkab ka dieet iseenesest kulgema. Ja ega ma mingi suur burgeri sööa ka pole aga lihtsalt see mõte, et ma ei saa seda endale lubada mingi pool kuud ajab hirmu nahka. Niisiis, mina küll soovitan seda dieeti proovida, kel kaaluprobleemid. Aga kindlasti tuleb ennast hiljem ikka piirata, sest kui jälle hakkad sööma pidevalt tonnide viisi kaloreid, siis pole mõtet ennast nii piinata;-)
nu 30. mai 2013, kl 07.11 |
Katrin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hei!
>
S
> el korral oli siis algkaal 69,8 kg (vanus 31) ning
> tänaseks hetkeks 63,8 kg. Olen väga rahul juba ka
> sellise tulemusega ja loodan, et kaal langeb 61 k
> g peale. Siis on eesmärk enamvähem täidetud. Igalj
> uhul võin öelda, et kadunud on palju rasvmassi keh
> alt, talje on muutunud ilusaks, jalad ja käed on p
> eenemad ning peamine, et saan taas riided selga, m
> is kapis seisnud mitmeid kuid.
järgmine kord mõõda, õigemini lase mõõta, keha rasvaprotsenti enne dieeti ja pärast.Siis näed, palju TEGELIKULT rasva oled kaotanud.
-------------------------------------------------------
> Hei!
>
S
> el korral oli siis algkaal 69,8 kg (vanus 31) ning
> tänaseks hetkeks 63,8 kg. Olen väga rahul juba ka
> sellise tulemusega ja loodan, et kaal langeb 61 k
> g peale. Siis on eesmärk enamvähem täidetud. Igalj
> uhul võin öelda, et kadunud on palju rasvmassi keh
> alt, talje on muutunud ilusaks, jalad ja käed on p
> eenemad ning peamine, et saan taas riided selga, m
> is kapis seisnud mitmeid kuid.
järgmine kord mõõda, õigemini lase mõõta, keha rasvaprotsenti enne dieeti ja pärast.Siis näed, palju TEGELIKULT rasva oled kaotanud.
did_233714 14. veebruar 2014, kl 11.19 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Tere.
Alustasin kaks nädalat tagasi, täna on selle dieedi viimane päev. Algkaal oli 66 kilo ja alla olen võtnud 4 kg, viimased viis päeva kaal seisab. Olen natuke pettunud, aga ei plaani uuesti palju süsivesikuid sööma hakata ja loodan, et kaal langeb edasi. Eesmärk on saada 57 kg peale.
Mul ei ole raske seda dieeti pidada just selle tõttu, et see nii range on. Kõik on väga konkreetne ja petta ei tohi, mulle see sobib. Tunnen ennast palju paremini, energiat on rohkem. Rasked olid dieedi kolmanda päeva hommik ja kaheksas päev aga isu midagi näksida pole olnudki.
Praegu mõtlengi, et kuidas edasi toituda... Kas keegi oskab nõu anda? Kas suurendada rasvade osakaalu toidus?
Alustasin kaks nädalat tagasi, täna on selle dieedi viimane päev. Algkaal oli 66 kilo ja alla olen võtnud 4 kg, viimased viis päeva kaal seisab. Olen natuke pettunud, aga ei plaani uuesti palju süsivesikuid sööma hakata ja loodan, et kaal langeb edasi. Eesmärk on saada 57 kg peale.
Mul ei ole raske seda dieeti pidada just selle tõttu, et see nii range on. Kõik on väga konkreetne ja petta ei tohi, mulle see sobib. Tunnen ennast palju paremini, energiat on rohkem. Rasked olid dieedi kolmanda päeva hommik ja kaheksas päev aga isu midagi näksida pole olnudki.
Praegu mõtlengi, et kuidas edasi toituda... Kas keegi oskab nõu anda? Kas suurendada rasvade osakaalu toidus?
hp 13. mai 2015, kl 13.00 |
Hei!
Keegi pole ammu kirjutanud siia.
Mina kaalun hetkel 82-83kg ja pikkust on 173-174cm.
Sama pikkuse juures kaalusin 3 aastat tagasi 57.
Käisin sel ajal muidugi trennides. Ajapikku hakkas kaalu juurde tulema ja nüüd siis nii... :)
Seega alustasin ka täna 13päeva dieediga. Olen väga üllatunud, et hommikusele kohvile lisades 1tl täie suhkrut, püsib kõht tunduvalt kauem täis... või noh, kas just täis aga näljatunnet pole võrreldes tavalise suhkruta piimakohviga... tunni või kahe pärast oli hull söögiisu.
Ma muidugi ei looda, et kaalun sama palju kui kolm aastat tagasi aga mingisugustki kaalukaotust oleks vaja, kuna olen liigesehaige ja suur kaal annab liigestele vatti...
Loodan, et keegi hakkab ka lähiajal sama dieeti pidama, et saaks jooksvalt rääkida tunnetest, mõtetest ja füüsisest.
Kavatsen ka rohkem liikuma hakata.
Keegi pole ammu kirjutanud siia.
Mina kaalun hetkel 82-83kg ja pikkust on 173-174cm.
Sama pikkuse juures kaalusin 3 aastat tagasi 57.
Käisin sel ajal muidugi trennides. Ajapikku hakkas kaalu juurde tulema ja nüüd siis nii... :)
Seega alustasin ka täna 13päeva dieediga. Olen väga üllatunud, et hommikusele kohvile lisades 1tl täie suhkrut, püsib kõht tunduvalt kauem täis... või noh, kas just täis aga näljatunnet pole võrreldes tavalise suhkruta piimakohviga... tunni või kahe pärast oli hull söögiisu.
Ma muidugi ei looda, et kaalun sama palju kui kolm aastat tagasi aga mingisugustki kaalukaotust oleks vaja, kuna olen liigesehaige ja suur kaal annab liigestele vatti...
Loodan, et keegi hakkab ka lähiajal sama dieeti pidama, et saaks jooksvalt rääkida tunnetest, mõtetest ja füüsisest.
Kavatsen ka rohkem liikuma hakata.
Vapper 13. mai 2015, kl 15.14 |
Mina alustasin selle dieediga esmaspäeval täna kolmas päev siis. Ütlen ausalt ma vihkan juur,-ja aedvilja jumaldan liha:P olen terve elu söönud tunde järgi mille isu on seda söön. Kodus kaalu pole aga tean et paar kolm nädalat tagasi kaalusin 95kg 170cm hetkel ei oska küll öelda kas midagi on maha läinud aga enesetunne on hea. Väike peapööritus on aga see kindlalt sellest et salatit, lillkapsast jne sunnin sisse pulgaga :) kõht tühi ei ole kordagi olnud. Esimene päev oli jube 24h mõtted ainult toidu juures kuigi kõht tühi ei olnud aga täna ei taha toidust mõeldagi hoopis mõtted et ma pean õhtul jälle sööma 2muna,sinki,lehtsalatit ja puuvilja! aga kui peab siis peab teen täpselt sõnasõnalt nii nagu kirjas on. Tahaks näha seda nalja kui kaalule astun dieedi lõpus. See aitab kaasa kui lugeda kuidas siin inimesed kaalu kaotavad.
Tiina 20. mai 2015, kl 14.14 |
liisa 21. mai 2015, kl 16.04 |
Maris 07. september 2015, kl 13.12 |
Xena 08. november 2015, kl 21.49 |
AM 12. aprill 2016, kl 20.22 |
Keegi pole jälle tykk aega siia teemasse kirjutanud. Lugesin vanu postitusi ja môtlesin....ka mina olin veel 4 aastat tagasi vaid 55-60 kilo, nyyd 90, ja omaarust jälgin koguaeg, mida söön, ei aja pihutäisi junkfoodi sisse, söön palju värsket ja jahu olen oma söögist pea täitsa välja jätnud....aga jah....magusaisu ikka aegajalt piinab....ja leiba armastan....vahel lausa 2-4 viilu päevas....eks see kôik ja vanus.....nii otsustasin alustada uuesti selle dieediga, kunagi poolteist aastat tagasi sai tehtud ja kurb oli see, et yle 5 kilo maha ei läinud, mehel 6, oleks vôinud paremini, olime ysna pedantsed ja ajasime näpuga rida....
Nyyd siis kysimus teistele...kas suudate tôesti tilkagi soola panemata syya loomaliha steiki vôi värsket salatit vôi muna jne...no nii vastu hakkab...aga olen kuulnud et maitseaineid kasutada ei tohi ja soola kindlasti mitte...
Teine teema on kohviga, kuna vist olen nii kohvi sôltlane, siis iga päeva ôhtuks peavalu, tavaliselt olen harjunud 5-6 tassi kohvi päevas ja ikka korraliku kanget...ka perearst arvas, et tundub tôesti nagu vôôristusnähtused...kas isegi 2 tassi kohvi ei tohi???
Rääkige kes oskab vastuseid anda....muidu alles 3-s päev ja piinlemist tuleb veel kyllaga...kilosid langenud 2,5kg mul ja 3kg mehel aga ta ka yle 110 kilo, see sôltub natsa ka sellest kui ylekaalus oled ja missugune on su igapäevane toit...minu toit palju ei erine, kyll meeldivad mulle maitsed ja vyrtsid ehk siis maitsetu toidu sisse ajamine on ikka vääääga piinarikas ja muidugi...punaveinist tunnen puudust, nii nagu mees ôllest...aga pyyame môlemad ikka tublid olla...veel kôigest 10 päeva.
Nyyd siis kysimus teistele...kas suudate tôesti tilkagi soola panemata syya loomaliha steiki vôi värsket salatit vôi muna jne...no nii vastu hakkab...aga olen kuulnud et maitseaineid kasutada ei tohi ja soola kindlasti mitte...
Teine teema on kohviga, kuna vist olen nii kohvi sôltlane, siis iga päeva ôhtuks peavalu, tavaliselt olen harjunud 5-6 tassi kohvi päevas ja ikka korraliku kanget...ka perearst arvas, et tundub tôesti nagu vôôristusnähtused...kas isegi 2 tassi kohvi ei tohi???
Rääkige kes oskab vastuseid anda....muidu alles 3-s päev ja piinlemist tuleb veel kyllaga...kilosid langenud 2,5kg mul ja 3kg mehel aga ta ka yle 110 kilo, see sôltub natsa ka sellest kui ylekaalus oled ja missugune on su igapäevane toit...minu toit palju ei erine, kyll meeldivad mulle maitsed ja vyrtsid ehk siis maitsetu toidu sisse ajamine on ikka vääääga piinarikas ja muidugi...punaveinist tunnen puudust, nii nagu mees ôllest...aga pyyame môlemad ikka tublid olla...veel kôigest 10 päeva.
AM 14. aprill 2016, kl 12.45 |
Hey, kas keegi on veel koos minuga siin foorumis ja teeb seda 13 päeva dieeti? Tahaks nii môtteid vahetada. Täna siis 5-s päev ja ka esimene hommik, kus kaal pole grammigi langenud, ônneks ka mitte tôusnud...siiani pole ka millegiga patustanud, eilsed portsud, 420 gr puuviljakompotti maitsestamata jogurdiga oli ikka korralik lähkritäis, läks pool pirni, pool ôuna, 1 kiivi ja mandarin, banaani enam ôieti ei jaksanudki. Täna hommiku aga pidin patustama, ei saa ilma kohvita hommikut alustada aga loodetavasti ei pane see korralikku pôntsu. Lugedes, mida millega siin inimesed asendavad...no ma ei tea, kui on keelatud isegi nätsu närimine ja tegelt ei tohi toitusid ka maitsestada ei soola ega yrtidega....aga kas keegi on seal veel tegemas seda dieeti, rääkige, kuidas läheb?
Lisa postitus