Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
T**** 31. mai 2010, kl 16.16 |
Keegi ikka tegeleb sellega?
Minul on täna 3. päev. Imelik, kordagi pole tundud veel nälja tunnet ja 2.5 kg kadunud. Võtan asja suhteliselt tõsiselt. Veise liha kotleti ma küll ei teinud, praadisin selle asemel lihtsalt veisehakkliha ära, segasin lehtsalatiga ja oli väga mõnus.
Jõudu kõigile.
Minul on täna 3. päev. Imelik, kordagi pole tundud veel nälja tunnet ja 2.5 kg kadunud. Võtan asja suhteliselt tõsiselt. Veise liha kotleti ma küll ei teinud, praadisin selle asemel lihtsalt veisehakkliha ära, segasin lehtsalatiga ja oli väga mõnus.
Jõudu kõigile.
anny 08. juuni 2010, kl 18.16 |
Tere!
mina tegin selle dieedi osaliselt läbi paar aastat tagasi(8 päeva pidasin vastu), kaalu kadus ligi 4 kilo, kuid olulisem kui kilod oli väljnägemine, "sangad" kadusid
sel aastal olen end nii käest lasknud et jube!talvega kogunes 11 kilo ja seda trenniga.alustan reedel ja vaatan kas pean 13 päeva vastu.teistele jõudu dieeditamisel
mina tegin selle dieedi osaliselt läbi paar aastat tagasi(8 päeva pidasin vastu), kaalu kadus ligi 4 kilo, kuid olulisem kui kilod oli väljnägemine, "sangad" kadusid
sel aastal olen end nii käest lasknud et jube!talvega kogunes 11 kilo ja seda trenniga.alustan reedel ja vaatan kas pean 13 päeva vastu.teistele jõudu dieeditamisel
liizu 08. juuni 2010, kl 23.34 |
Alustan 13p dieeti teisipäeval, siis kui eksamid läbi :)
Olen ka varem seda pidanud ja tulemused olid head, 7 päevaga u 5 kg ja need ei tulnud tagasi, mitte kunagi, ainevahetus on siiani kiire, see oli u 2 a tagasi. Nüüd olen aga eksamiteperioodil sööma palju hakanud pluss veel hakkasin esimest korda elus beebipille kasutama, olen 3,4 kg juurde võtnud, tahaks need kilod alla saada, et lõpetamisel kleit ilusti sobiks, mul ainuke mure allavõtmise puhul see, et rinnad jäävad väiksemaks,kuna mul niigi A korv siis suht nõme, aga kaal on tähtsam ikka
Edu kõigile, kes teevad seda dieeti, it aint no easy:) Lihtsalt murduda ei tohi
PÄIKEST
Olen ka varem seda pidanud ja tulemused olid head, 7 päevaga u 5 kg ja need ei tulnud tagasi, mitte kunagi, ainevahetus on siiani kiire, see oli u 2 a tagasi. Nüüd olen aga eksamiteperioodil sööma palju hakanud pluss veel hakkasin esimest korda elus beebipille kasutama, olen 3,4 kg juurde võtnud, tahaks need kilod alla saada, et lõpetamisel kleit ilusti sobiks, mul ainuke mure allavõtmise puhul see, et rinnad jäävad väiksemaks,kuna mul niigi A korv siis suht nõme, aga kaal on tähtsam ikka
Edu kõigile, kes teevad seda dieeti, it aint no easy:) Lihtsalt murduda ei tohi
PÄIKEST
andke minna! 26. juuni 2010, kl 13.07 |
Krisse 28. juuni 2010, kl 12.29 |
tegin selle dieedi läbi ca 4 aastata tagasi ja tulemul oli uskumatu, alguses kadus ca 4-5 kilo ja selle dieedi mõju oli hoopis pikatoimelisem. Jäärgnevate kuudega hakkas kilosid maha minema ja kõvasti. Kui algkaal oli tollal ca 85 kg siis kuude jooksul kaala alanes ja lõpuks kaalusin 65 kg, seega oli 20 kg maas. Kuigi see ei tulnud kahe nädalaga. See dieet nagu programmeerib su ainevahetuse ja seedimise ümber. Ja mul kadus see totaalne magusaisu, kadusid gaasid ja ei olnud probleeme enam kõhukinnisusega. Kindlasti tuleks kinni pidada reeglist, et peab tarbima iga päev vett või taimeteed ca 1,5 kuni 2 liitrit ja ettenatud koguseid ei tohi ka ületada. Selles see mõte ongi. Mitte nii, et jood hommikul kaks või kolm tassi kohvi ja suhkurt paned rohkem. See pole õige. Ainus, millega tasub mõistlikult liialdada on vesi ja taimetee. See puhastab. Nüüd sai pikk jutt aga see rohkem nagu endale mantra mõttes. Täna alustasin taas selle dieediga, vaja on saada tagasi vormi ja hea enesetunne ka. Algkaal 85 kg.
Krässu 01. juuli 2010, kl 23.58 |
3u 02. juuli 2010, kl 07.51 |
9 kilo läinud, täna 8 päev.
Mida muutnud olen?
Jätsin kõikidel päevadel röstsaia söömata, selle asemel sõin hoopis täistera leiba.
Kala päeval jätsin söömata veiseliha(liiga suur kogus minu jaoks)
Puuviljapäeval jätsin söömata banaani.
Mida juurde võtnud olen?
Olen võtnud 8 päeva jooksul juurde kahel päeval aiamaasikaid umbes 200 grammi, ning 2 topsi kohupiima. Grillitud lamba/kalkuni asendasin nahata kanaga. Lillkapsa asendasin tavalise kapsaga, ning olen söönud ka 2 supilusikatäit seeni mässituna lehtsalatisse 7ndal päeval kui söögiks oli ainult tükk grillkalkunit(mille asendasin nahata kanaga) Olen joonud ka 1 klaasi keefirit rohkem.
Neid muudatusi ei teinud nälja pärast, vaid mõnel päeval on kalorite hulk nii väike, et otsustasin seda natukenegi suurendada, sest mulle jääb selline mulje, et kui ma nüüd tavaellu tagasi pöördun ning rohkem söön, tulevad need kilod kiiresti tagasi.
Selline toitumine pole mulle eriliseks raskuseks olnud, pole esinenud pearinglusi või pildi eestminekut vms, ainult esimestel päevadel oli veidi tuim peavalu.
Lisakaal ei tulnud mul ka enamasti toidust, vaid õhtustest alkoholikogustest(siidrike, õlleke, juurde mingi näks... nõnda läks ja aasta jooksul lisandus 25 kilo) oma töö tegi ka kindlasti stress kogu selle protsessi jooksul, kuna toimus väga palju negatiivset viimase aasta jooksul.
Alla võtma hakata otsustasin siis, kui olin hinge tervemaks ravinud, ning aeg oli keha kallale asuda.
Sentimeetritest nii palju:
puusad : -5
keskkoht : -2
Rind : -5
Kõht kõige laiemast kohast mõõdetuna : -3
Enesetunne on ühesõnaga super, ning kodu pole ka nii puhtaksküüritud olnud kui varem:)(sisustan oma aega koristamisega :D)
Ja mis kõige parem, kõik on märganud, et olen kaalust alla võtnud.
Mida muutnud olen?
Jätsin kõikidel päevadel röstsaia söömata, selle asemel sõin hoopis täistera leiba.
Kala päeval jätsin söömata veiseliha(liiga suur kogus minu jaoks)
Puuviljapäeval jätsin söömata banaani.
Mida juurde võtnud olen?
Olen võtnud 8 päeva jooksul juurde kahel päeval aiamaasikaid umbes 200 grammi, ning 2 topsi kohupiima. Grillitud lamba/kalkuni asendasin nahata kanaga. Lillkapsa asendasin tavalise kapsaga, ning olen söönud ka 2 supilusikatäit seeni mässituna lehtsalatisse 7ndal päeval kui söögiks oli ainult tükk grillkalkunit(mille asendasin nahata kanaga) Olen joonud ka 1 klaasi keefirit rohkem.
Neid muudatusi ei teinud nälja pärast, vaid mõnel päeval on kalorite hulk nii väike, et otsustasin seda natukenegi suurendada, sest mulle jääb selline mulje, et kui ma nüüd tavaellu tagasi pöördun ning rohkem söön, tulevad need kilod kiiresti tagasi.
Selline toitumine pole mulle eriliseks raskuseks olnud, pole esinenud pearinglusi või pildi eestminekut vms, ainult esimestel päevadel oli veidi tuim peavalu.
Lisakaal ei tulnud mul ka enamasti toidust, vaid õhtustest alkoholikogustest(siidrike, õlleke, juurde mingi näks... nõnda läks ja aasta jooksul lisandus 25 kilo) oma töö tegi ka kindlasti stress kogu selle protsessi jooksul, kuna toimus väga palju negatiivset viimase aasta jooksul.
Alla võtma hakata otsustasin siis, kui olin hinge tervemaks ravinud, ning aeg oli keha kallale asuda.
Sentimeetritest nii palju:
puusad : -5
keskkoht : -2
Rind : -5
Kõht kõige laiemast kohast mõõdetuna : -3
Enesetunne on ühesõnaga super, ning kodu pole ka nii puhtaksküüritud olnud kui varem:)(sisustan oma aega koristamisega :D)
Ja mis kõige parem, kõik on märganud, et olen kaalust alla võtnud.
Krinku 02. juuli 2010, kl 09.12 |
Tere Kõigile!
Ma siis alustasin ka dieediga 28. juuni.
Kuigi olen normaalkaalus ei ole ma rahul oma kehaga.
Algkaal siis 66,5, 175 cm. Täna 5 päeva hommik ja kaal 62,9. Nüüd tulemas nädalavahetus. ei tea kuidas vastu pean- kõik grillivad ümberringi. eks peesitan rahulikult kuskil jõekaldal ja joon vett :) ning hoian grillilõhnadest eemale.
Kõige hullem ongi see kuidas oma peas mõtlen juba ette mida soovin ülekõige süüa kui dieet läbi saab. Sellised isud on et apppi :) Kõht on meeletult tühi koguaeg. Loen tunde millal jälle süüa saaks. Aga õnneks on iseloomu, et sellega hakkama saada ja mitte mõni šhokolaaditükk suhu panna. Kõige hullem on siis kui mees sööb kodus midagi maitsvat mida ise ka hirmsasti tahaks.
Kui loen siin teisi kes kaalu on langetanud ja suured numbrid juba mõne päevaga. Loodan, et kokku ikka vähemalt 7 kilo langeb. See oleks super. Peeglisse vaadates oli juba päris mõnus tunne. Näh,a et sangad taanduvad.
Kõik kes dieediga alustavad: Jaksu!
Ma siis alustasin ka dieediga 28. juuni.
Kuigi olen normaalkaalus ei ole ma rahul oma kehaga.
Algkaal siis 66,5, 175 cm. Täna 5 päeva hommik ja kaal 62,9. Nüüd tulemas nädalavahetus. ei tea kuidas vastu pean- kõik grillivad ümberringi. eks peesitan rahulikult kuskil jõekaldal ja joon vett :) ning hoian grillilõhnadest eemale.
Kõige hullem ongi see kuidas oma peas mõtlen juba ette mida soovin ülekõige süüa kui dieet läbi saab. Sellised isud on et apppi :) Kõht on meeletult tühi koguaeg. Loen tunde millal jälle süüa saaks. Aga õnneks on iseloomu, et sellega hakkama saada ja mitte mõni šhokolaaditükk suhu panna. Kõige hullem on siis kui mees sööb kodus midagi maitsvat mida ise ka hirmsasti tahaks.
Kui loen siin teisi kes kaalu on langetanud ja suured numbrid juba mõne päevaga. Loodan, et kokku ikka vähemalt 7 kilo langeb. See oleks super. Peeglisse vaadates oli juba päris mõnus tunne. Näh,a et sangad taanduvad.
Kõik kes dieediga alustavad: Jaksu!
uguu 27. juuli 2010, kl 09.58 |
Helen 27. juuli 2010, kl 13.22 |
Paks 27. juuli 2010, kl 16.04 |
L 27. juuli 2010, kl 19.49 |
Eile alustasin, et siis teine päev. Asendasin keedetud spinati brokoliga ning veiseliha kanafileega. Õhtusöögi tegin ka pooleks, sest olen harjunud öösiti üsna vähe magama, mistõttu oleks tühi kõht liiga väljakannatamatuks muutunud, kui oleks ühekorraga söönud. Kaalunud ei ole, algkaalu ja praegust ei tea.
Helen 28. juuli 2010, kl 11.38 |
... 28. juuli 2010, kl 12.25 |
Paks 29. juuli 2010, kl 12.12 |
erca 29. juuli 2010, kl 19.24 |
KKK Küsimused 29. juuli 2010, kl 20.03 |
Niisiis,
1.Kas see väide on õige et need kõik on menüü all ALG kogused?Ehk kas kõike,mis menüüs on võib rohkem süüa-muna,sinki,liha,rösti viile?
Kui ja,siis miks on kirjutatud 1 viil,50g sinki jne
2.Kas terve dieedi aja peaks olema kõht korralikult läbi käima-ehk kõht lahti olema?
3.Kas õhtusöök peaks kooskõlas olema elutempoga või kindlast enne kella 18?
4.Kas lehtsalati võib vahetada värske kapsa vastu?
5.Kui ei jõua vett juua 2l päeva-
Kui palju sellised tegurid kaalulangust muuta võivad.
Põhjendage veelkord,mis selles menüüd on ohtlikku,kui tegemist on täiesti normaalse menüüga,liha,salat,puuvili,kohv ja viil saiagi.
1.Kas see väide on õige et need kõik on menüü all ALG kogused?Ehk kas kõike,mis menüüs on võib rohkem süüa-muna,sinki,liha,rösti viile?
Kui ja,siis miks on kirjutatud 1 viil,50g sinki jne
2.Kas terve dieedi aja peaks olema kõht korralikult läbi käima-ehk kõht lahti olema?
3.Kas õhtusöök peaks kooskõlas olema elutempoga või kindlast enne kella 18?
4.Kas lehtsalati võib vahetada värske kapsa vastu?
5.Kui ei jõua vett juua 2l päeva-
Kui palju sellised tegurid kaalulangust muuta võivad.
Põhjendage veelkord,mis selles menüüd on ohtlikku,kui tegemist on täiesti normaalse menüüga,liha,salat,puuvili,kohv ja viil saiagi.
Paks 30. juuli 2010, kl 06.54 |
prooviks ka... 01. august 2010, kl 14.54 |
Niisiis.. olen nillinud seda dieeti juba kuid... Kuid pole veel olnud võimalust alustada sellega.. nimelt sünnitasin 7 kuud tagasi ja andsin lapsele rinda. Nüüd kui rinda enam ei anna siis võiks ju proovida.. Enne rasedust võtsin alla umbes 10 kilo. Kaalusin siis 72 kg. Olen 170 pikk. Siis jäin rasedaks ja kaal hakkas tõusma. Kokku võtsin juurde umbes 20 kilo. Pärast sünnitust sain kaalu umbes 77 peale.. ja nüüd 7KUUGA olen võtnud juurde 8 kilo..:S Lihtsalt meeletud söögihood. Ja pisi lapse kõrvalt pole trenniks ka aega ega jaksu jätkunud.
Proovin seda dieeti alustades homme.
Vaja saada söömine kontrolli alla ja ´vabaneda nendest kilodest.
Kirjutan siia iga päev kuidas läheb.. ehk siis kergem teha seda. :)
Niisis.. Algkaal 85kg.
Soovkaal Nii väike kui võimalik. :)
Proovin seda dieeti alustades homme.
Vaja saada söömine kontrolli alla ja ´vabaneda nendest kilodest.
Kirjutan siia iga päev kuidas läheb.. ehk siis kergem teha seda. :)
Niisis.. Algkaal 85kg.
Soovkaal Nii väike kui võimalik. :)
killu 02. august 2010, kl 17.36 |
Helen 02. august 2010, kl 17.40 |
Julia 10. november 2010, kl 19.59 |
Nii käsil on prageu 9 päev ja ütleks, et see ei olengi nii hull kui ma alguses kartsin. Praeguseks olen maha võtnud 5,5kg aga mis mureks, on see et seedimine on täiesti korrast ära, olen käinud 2 korda ainult vetsus, võibolla selle pärast, et nii vähe söönd aga see pidi ainevahetue dieet olema.:/ Söögi kohta võiks öelda et ma ei suuda enam seda lehtsalatit ja veiseliha süüa, see on nii vastu hakanud:D Muidu soovitaks seda dieeti teisele ka! Lõpp tulemused ja emotsioonid kirjutan ka varsti. :)
mersine 11. november 2010, kl 14.27 |
Anne 12. november 2010, kl 10.38 |
suss 13. november 2010, kl 09.53 |
Mina alustas selle dieediga homme. Räägitakse küll, et seda dieeti üle kahe aasta tagant teha ei tohi aga eelmine suvi tegin selle läbi. Maha läks kuus kilo. Tagasi ehk on mõni kilo tulnud. Tegelikult jälgin ka ikka mida söön- suured grillimised, alkohol, said, jahutooted olen enamus oma menüüst kustutanud.
mants 13. november 2010, kl 10.42 |
suss 14. november 2010, kl 10.52 |
Lisa postitus