Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)
suss 15. november 2010, kl 16.45 |
mants 15. november 2010, kl 18.18 |
pipi 16. november 2010, kl 12.01 |
mants 16. november 2010, kl 15.17 |
pipi 16. november 2010, kl 15.42 |
mants 16. november 2010, kl 15.50 |
merle 17. november 2010, kl 07.51 |
mants 17. november 2010, kl 08.28 |
Liza 17a 20. november 2010, kl 12.37 |
armastan seda dieeti...
hetkel üheksas päev... ja kaheksas kilo...
esimese nelja päevaga läks iga päev kilo
hiljem mõned sajad grammid
ja üleeile 3kg korraga
aga ega ma sellest dieedist nii kinni ei pea.. söön ka tunduvalt vähem.. kaks päeva olin täiesit näljas sest toit ei läinud lihtsalt alla... ainult kohvi jõin tassi hommikul...
tunne küll uimane ja nõrk... aga mõjub
jalgadelt ja kätelt ja kõhult tunduvalt cm vähenenud
hetkel üheksas päev... ja kaheksas kilo...
esimese nelja päevaga läks iga päev kilo
hiljem mõned sajad grammid
ja üleeile 3kg korraga
aga ega ma sellest dieedist nii kinni ei pea.. söön ka tunduvalt vähem.. kaks päeva olin täiesit näljas sest toit ei läinud lihtsalt alla... ainult kohvi jõin tassi hommikul...
tunne küll uimane ja nõrk... aga mõjub
jalgadelt ja kätelt ja kõhult tunduvalt cm vähenenud
positiivsust! 21. november 2010, kl 01.24 |
Kuna tulekul on tähtis reis oma mehe juurde ja me pole üksteist ammu näinud ning vahepeal on lisakilod tekkinud, siis otsustasin kiirdieedi kasuks, et uuesti tema jaoks hea välja näha. Otsustasin alustada homme ja siinsed eelmised postitused on väga jõuduandvad, nii et loodan, et kõik läheb plaanipäraselt.
liza 25. november 2010, kl 13.21 |
liis 25. november 2010, kl 15.10 |
Minni 25. november 2010, kl 17.09 |
Tegin selle dieedi läbi umbes aasta tagasi. Ütlen kohe ausalt,et sisu ehk menüüd mugandasin päris palju.Mis teha ,maitsed on erinevad . Muudatus tuli sisse juba sellega,et ma ei joo suhkruga kohvi üldse vaid ainult piimaga. Samuti ei suutnud ma neelata väga tühja kõhu täitmiseks õhtul puuviljakompotti ja banaani.(väkk,väkk,väkk:)) Asendasin selle klaasi tomatimahla ja kahe näkileivaga millel light toorjuust. Kolmas asi mis mulle ei istu on riivitud porgand ja selle asemel läks kõhtu hoopis peotäis sellerivarsi,mis mulle rohkem mokka mööda. Sellest hoolimata langes 13-ne päevaga kehakaal 7 kilo.See oligi see mis mul vaja,et aastalõpu peokleit hästi selga istuks. Tagasi pole enam tulnud,sest rasvasest toidust ,rämpstoidust jms kurjajuurest hakkasin harjumusena hoiduma ja see suhtumine pole minus praeguseks muutunud.Olen väga rahul,et selle sammu astusin.
endine uskmatu 26. november 2010, kl 20.39 |
No mina ei uskunud, et saaks nii kiiresti mingeid olulisi muudatusi, aga põikpäisusest otsustasin ise järele proovida. 9. päev ja nii uskumatu, kui see ka ei tundu, KÕIK viimase mõne aastaga kogunenud voldid ja sangad on kadunud. Kaalu mul pole, selle koha pealt ei tea kaasa rääkida, aga riided, mis 9 päeva tagasi enam mugavalt selga ei läinud, nüüd küll lähevad ja vabalt ning jääb ruumi ülegi. Ise olen menüüd suisa piinliku täpsusega järginud ja mõte, et mis siis edasi saab, kui 13 päeva läbi, on suurim probleem - vist juba harjumus tekkinud ja isusid ei käi millegi järgi. Samas pikalt nii jätkata ei saa, millalgi peaks ikka süsivesikuid ka tarbima hakkama taas.
Edu kõigile!
Edu kõigile!
mants 26. november 2010, kl 23.15 |
positiivsust! 28. november 2010, kl 16.44 |
Mul on nüüd seitsmes päev ja täna kaalusin esimest korda. Algkaalu täpselt ei tea, aga kadunud on umbes 4 kg. Täna on siis kõige raskem päev käsil, kuid asendasin grill-lamba või kalkuni hoopis kanafileega ja lisasin veel väikese õuna ja kaks mandariini. Kaalukaotusel on kaasa aidanud ka see, et ma käin trennis ja ei tahtnud vahele jätta. Ehk siis neljal päeval käisin ka trennis. Arvatavasti lõpetan dieedi varem ära, aga jälgin siiski ka edasipidi, mida ma suhu panen ja üritan veel hiljem tervislikult mõned kilod alla saada. Lisaksin ka seda, et kindlasti on see dieet mu söögiisu tohutult vähendanud ja olen paika saanud kindlad ajad, millal ma söön :)
endine uskmatu 02. detsember 2010, kl 02.05 |
positiivsust! 02. detsember 2010, kl 09.34 |
Mul on 11. päev ja ausalt öeldes ma olen selle dieediga nii ära harjunud juba, et ei kujutagi ette, et ma hakkaks nüüd rohkem sööma jälle või süsivesikuid näost sisse ajama. Väsimusest pole jälgegi ja enesetunne on super. Olen alla võtnud umbes 5-6 kg, täpselt ei tea. Nüüd hakkan vaikselt sellelt dieedilt maha tulema ja lisan oma menüüsse ka teisi asju.
annely 05. detsember 2010, kl 16.55 |
diana.glebova 06. detsember 2010, kl 14.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1 |
VSelene 06. detsember 2010, kl 14.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Mina alustasin siis täna . Kaal 62, pikkus kuskil 167.
Tahaks natuke maha võtta ja tegelikult tahtejõudu kasvatada ja veids distsiplineerida ennast. Kui äkki enesetunne tõesti kehvaks läheb, siis lõpetan, aga proovida ju võib:)
Tahtsin uurida, et kuidas seda puuviljakompotti teha?? Ja kui spnatit või selle asemel lillkapsast süüa, kogus oleks mingi 200g?
Ja et kas siis kasutate ikkagi veidi soola või üldse mitte:)?
Tahaks natuke maha võtta ja tegelikult tahtejõudu kasvatada ja veids distsiplineerida ennast. Kui äkki enesetunne tõesti kehvaks läheb, siis lõpetan, aga proovida ju võib:)
Tahtsin uurida, et kuidas seda puuviljakompotti teha?? Ja kui spnatit või selle asemel lillkapsast süüa, kogus oleks mingi 200g?
Ja et kas siis kasutate ikkagi veidi soola või üldse mitte:)?
Siiri 09. veebruar 2011, kl 21.55 |
minul täna käsil 3 päeva õhtu.
Esimene päev ei saanud nagu arugi, huumoriga tuleb asju võtta :) Küll oli kerge peavalu. Kõht oli enam-vähem täis, vett sai ka juua piisavalt - menüüd järgisin täpselt.
Teisel päeval hakkas peaaegu hommikust pea valutama ja tohutult palav on ka olnud esimesest hetkest peale. Lihtsalt seistes hakkasin higistama. vett läks ma arvan kokku ligi 3 liitrit sisse... ja välja ei tulnud peaaegu midagi :p menüüd järgisin üsna täpselt, kogemata lisasin salatile taas sidrunit :D
Täna siis jällegi menüüd üsna täpselt järginud. Hommikune suhkur kohvi kõrvale läks meelest, kuna ma tavaliselt ei joo kohvi suhkruga. Lõunaks sõin lehtsalatit tomati ja apelsiniga... väga hea oli. Õhtul sõin päeval ettenähtud spinati ka ära - aurutasin näpuotsa soola ja tilga õliga. Kuna seda aga oli 200 gr asemel 100 gr, siis panin natuke hiina kapsast juurde, tükeldatud sink ja muna salatiks kokku ning süüa sai klaasist hautamispoti täie. Puuvili peale ja kõht on nii täis, et raske on olla kohe. Kahjuks täna oli nii kiire, et joomisega jäin hätta. Vast liitrijagu olen joonud. Enne magamaminekut ple vist ka mõistlik liitrit vett sisse keerata endale :)
Küll aga kavatsen hommikuti esimese asjana juua edaspidi sooja sidrunitõmmist.... imemagus jook :). Homme siis jätkan oma kogemus kirjapanekut.
Esimene päev ei saanud nagu arugi, huumoriga tuleb asju võtta :) Küll oli kerge peavalu. Kõht oli enam-vähem täis, vett sai ka juua piisavalt - menüüd järgisin täpselt.
Teisel päeval hakkas peaaegu hommikust pea valutama ja tohutult palav on ka olnud esimesest hetkest peale. Lihtsalt seistes hakkasin higistama. vett läks ma arvan kokku ligi 3 liitrit sisse... ja välja ei tulnud peaaegu midagi :p menüüd järgisin üsna täpselt, kogemata lisasin salatile taas sidrunit :D
Täna siis jällegi menüüd üsna täpselt järginud. Hommikune suhkur kohvi kõrvale läks meelest, kuna ma tavaliselt ei joo kohvi suhkruga. Lõunaks sõin lehtsalatit tomati ja apelsiniga... väga hea oli. Õhtul sõin päeval ettenähtud spinati ka ära - aurutasin näpuotsa soola ja tilga õliga. Kuna seda aga oli 200 gr asemel 100 gr, siis panin natuke hiina kapsast juurde, tükeldatud sink ja muna salatiks kokku ning süüa sai klaasist hautamispoti täie. Puuvili peale ja kõht on nii täis, et raske on olla kohe. Kahjuks täna oli nii kiire, et joomisega jäin hätta. Vast liitrijagu olen joonud. Enne magamaminekut ple vist ka mõistlik liitrit vett sisse keerata endale :)
Küll aga kavatsen hommikuti esimese asjana juua edaspidi sooja sidrunitõmmist.... imemagus jook :). Homme siis jätkan oma kogemus kirjapanekut.
Siiri 09. veebruar 2011, kl 22.28 |
Tubli tüdruk, tegin seda dieeti ise eelmine kevad, siis läks kaal alla 6 kilo. Tagasi see ei tulnud. Nüüd olen pea 2 kuud pidanud sööma antibiootikume ja sellest ka kaalu juurde tulnud ja seedimine aeglustunud. Alustan ise pühapäeval kui päevad läbi saavad.
Vähemalt kindel dieet, tean, et toimib.
Edu!
Vähemalt kindel dieet, tean, et toimib.
Edu!
mnjaa 09. veebruar 2011, kl 23.02 |
Ma tõepoolest ei saa aru!
No öelge, kuhu on kiiret! Kui võtta normaalselt - 0,5-1 kg nädalas maha, kas tõesti kaotate eluaastate mõttes meeletult aega?
Ja teemaalgataja vastab agressiivselt: küll teeb trenni, küll peavad kõik süvenema, kes pillide võtmise kilodest kohe aru ei saa jne... A kust need kilod siis tulid?
Mina ei taha mingit vastust, hakake aga pihta. Tehke tasapisi, eduliselt, enesekindlalt tasapidist kaalukaotust.
No öelge, kuhu on kiiret! Kui võtta normaalselt - 0,5-1 kg nädalas maha, kas tõesti kaotate eluaastate mõttes meeletult aega?
Ja teemaalgataja vastab agressiivselt: küll teeb trenni, küll peavad kõik süvenema, kes pillide võtmise kilodest kohe aru ei saa jne... A kust need kilod siis tulid?
Mina ei taha mingit vastust, hakake aga pihta. Tehke tasapisi, eduliselt, enesekindlalt tasapidist kaalukaotust.
Siki 10. veebruar 2011, kl 16.38 |
Alustasin siis ka selle dieediga:) täna neljas päev ja enesetunne väga hea, kõht pole veel tühi olnud ja seedimine käib väga hästi:) küll aga pole kaalunud veel, äkki kui pole alla läinud siis tuleb tahtmine käega lüüa:) algkaal oli aga 64 ja pikkust 164, loodaks ikka viie ette saada, pidi ilus suvii tulema :D
anx 10. veebruar 2011, kl 17.49 |
alustan laupäeval! pikkus 164, algkaal 59. teen trenni iga päev aga millegipärast olen juurde võtnud. ilmselt selle pärast, et toitusin pika perioodi väga ebakorrapäraselt ja tarbisin suht palju ka rämpstoitu. loodan 5-7 kilo alla saada :) ja dieedi lõppedes kavatesen tervislikult toituma hakata(seda ma teen juba praegu).
Siiri 12. veebruar 2011, kl 11.55 |
niisiis, minul täna kuues päev. Kohv on joodud ja ootan lõunasööki. Olemine pole hull.
Eile tekkisid igasugused isud - küll vahvlit, küll banaani, küll vorsti :) Lõunane kala sidruniga maitses hästi, lihtsalt hirmus harjumatu oli tulihaput sidrunit kalale peale hammustada. Küll aga maitses vesi eriti hästi siis.
Puuviljakompotti tegin nii, et lõikasin puuviljad tükkideks ja valasin keeva vett peale nii et see vaevu puuvilju kattis ja jätsin kaane alla tõmaba tunnikeseks. Pärast võib puuviljavedeliku ära juua. Sõbrants lõikas puuviljad salatiks, valas jogurtiga üle ja sõi nii. Maitses ka hää :)
Spinat maitseb hästi, seda on lihtsalt keedetud kujul omaette keerukas süüa, sest ta selline plöts natuke. Ma segasin selle tomati ja hiina kapsa/salatiga kokku. Nii oli hea, andis kerget aktsenti ja maitset salatile.
Endiselt ei ole dieeti suuri muudatusi teinud, eilehommikuse sidruni asmel sõin kolmveerand sidrunit, sest veerandiga maitsestasin oma lõuna ja õhtusööki ja kodus momendil rohkem sidrunit lihtsalt ei olnud. Kala ja liha keerasin fooliumisse ja küpsetasin ahjus, et mahlad säiliksid. Samas mu 300 grammist külmutatud kalast jäi ahjust tulles vaevalt pool alles, tea kas retseptis on mõeldud küpsetatud kala/liha kaalu või toore kala/liha kaalu :D
Aga selle kaalulangetamise kohta, siis ma saan aru, et idee ei ole imekiirelt jubepalju alla võtta, vaid ainevahetuse ümberprogrammeerimine - süsivesikutest energia ammutamiselt nn. ketokehakestest energia ammutamisele. una kalorus on väga madal, siis langeb loomulikult ka kaal. Ma ei ütleks, et ma nälgin... kõht on üsna täis, isusid peab taltsutama, olen ju harjunud näksima siit ja seal, seda ja teist.
Lisaks, lugesin välja ka selle, et seda kava ei soovitata järgida nendel, kelle on vähem kui 10 kilo ülekaalu. Siis võib olla halb, energiapuudus, külm jm nähud tugevamad. Minul normaalkaalu jõudmiseks tõenäoliselt oleks vaja maha võtta 3-8 kilo (ma lihtsalt ei tea, kui palju ma kaalun), ideaalkaalu keskmisse skaalaasse jõudmiseks tuleks maha saada10 - 15 kilo. Alampiirini siis järelikult 20 - 25 kilo :D Alampiirini ma jõuda ei taha.
Kuna mul kodus kaalu ei ole, siis kaalulangust kommenteerida ei oska. Mõõdulindiga mõõtes on kahe päevaga (aluses ei tulnud mõõtmise idee peale lihtsalt) ümbermõõdud vähenenud nii 1-1,5 cm, mis on ka loomulik kalorivähesust arvestades. Üks tuttav on öelnud, et ümbermõõdud on igalt poolt vähenenud, enamik ei näe vahet.
Homne päev saab huvitav olema, pole ju öeldud, kui suur see tükike olema peaks. Tõenäoliselt joon oma hommikukohvi hilja - 11 paiku, siis joon teed kuni 5-6-ni ja siis pistan kanatükikese põske. On ju öeldud, et lõuna ja htusööki õvib vahetada :D.
Eile tekkisid igasugused isud - küll vahvlit, küll banaani, küll vorsti :) Lõunane kala sidruniga maitses hästi, lihtsalt hirmus harjumatu oli tulihaput sidrunit kalale peale hammustada. Küll aga maitses vesi eriti hästi siis.
Puuviljakompotti tegin nii, et lõikasin puuviljad tükkideks ja valasin keeva vett peale nii et see vaevu puuvilju kattis ja jätsin kaane alla tõmaba tunnikeseks. Pärast võib puuviljavedeliku ära juua. Sõbrants lõikas puuviljad salatiks, valas jogurtiga üle ja sõi nii. Maitses ka hää :)
Spinat maitseb hästi, seda on lihtsalt keedetud kujul omaette keerukas süüa, sest ta selline plöts natuke. Ma segasin selle tomati ja hiina kapsa/salatiga kokku. Nii oli hea, andis kerget aktsenti ja maitset salatile.
Endiselt ei ole dieeti suuri muudatusi teinud, eilehommikuse sidruni asmel sõin kolmveerand sidrunit, sest veerandiga maitsestasin oma lõuna ja õhtusööki ja kodus momendil rohkem sidrunit lihtsalt ei olnud. Kala ja liha keerasin fooliumisse ja küpsetasin ahjus, et mahlad säiliksid. Samas mu 300 grammist külmutatud kalast jäi ahjust tulles vaevalt pool alles, tea kas retseptis on mõeldud küpsetatud kala/liha kaalu või toore kala/liha kaalu :D
Aga selle kaalulangetamise kohta, siis ma saan aru, et idee ei ole imekiirelt jubepalju alla võtta, vaid ainevahetuse ümberprogrammeerimine - süsivesikutest energia ammutamiselt nn. ketokehakestest energia ammutamisele. una kalorus on väga madal, siis langeb loomulikult ka kaal. Ma ei ütleks, et ma nälgin... kõht on üsna täis, isusid peab taltsutama, olen ju harjunud näksima siit ja seal, seda ja teist.
Lisaks, lugesin välja ka selle, et seda kava ei soovitata järgida nendel, kelle on vähem kui 10 kilo ülekaalu. Siis võib olla halb, energiapuudus, külm jm nähud tugevamad. Minul normaalkaalu jõudmiseks tõenäoliselt oleks vaja maha võtta 3-8 kilo (ma lihtsalt ei tea, kui palju ma kaalun), ideaalkaalu keskmisse skaalaasse jõudmiseks tuleks maha saada10 - 15 kilo. Alampiirini siis järelikult 20 - 25 kilo :D Alampiirini ma jõuda ei taha.
Kuna mul kodus kaalu ei ole, siis kaalulangust kommenteerida ei oska. Mõõdulindiga mõõtes on kahe päevaga (aluses ei tulnud mõõtmise idee peale lihtsalt) ümbermõõdud vähenenud nii 1-1,5 cm, mis on ka loomulik kalorivähesust arvestades. Üks tuttav on öelnud, et ümbermõõdud on igalt poolt vähenenud, enamik ei näe vahet.
Homne päev saab huvitav olema, pole ju öeldud, kui suur see tükike olema peaks. Tõenäoliselt joon oma hommikukohvi hilja - 11 paiku, siis joon teed kuni 5-6-ni ja siis pistan kanatükikese põske. On ju öeldud, et lõuna ja htusööki õvib vahetada :D.
Siiri 12. veebruar 2011, kl 11.59 |
Lisaks veel, ma olen juba poole peal :) Ja ma olen lihtsalt õnnelik, et mul iseloomu on jätkunud. Tavaliselt ma olen umbes neljandal päeval käega löönud. Erinevatel põhjustel - kas läheb menüü liiga keeruliseks, ei saa poest vajalikke toiduaineid kätte või lähevad need lõppeks liiga kalliks või ei suuda ma neid toite enam lihtsalt süüa (a'la kapsasupp selleriga ja kartuli või lihata kaks nädalat järjest). Praegu on kõik väga fine. Kuu lõpus ma sööngi tavaliselt väa vähe :P ei midagi harjumatut.
Siiri 12. veebruar 2011, kl 14.39 |
lõunasöök ka söödud. Jääsalat sidrunitükkide ja õliga maitseb väga hea. Maitsestamata keedetud kanafilee sinna juurde tõmbas hapukust maha ja täitis kõhtu.
Õhtusöögiks on muna ja riivporgand. Riivida mulle ei meeldi, närin niisama, ei tohiks ju vahet olla.
Mul on pooleliitrine teekruus ja täna olen ma joonud juba neli kruusi teed ja umbes samapalju võib vast veel tulla. Loodan, et ükskord tuleb see vedelik minust ka välja :).
Tunnen, et tahaks midagi maitsekat saada - leiba, vahvlit, kaneelisaiakesi, viini lootsikut vmt head. Joon selle asemel teed :D
Õhtusöögiks on muna ja riivporgand. Riivida mulle ei meeldi, närin niisama, ei tohiks ju vahet olla.
Mul on pooleliitrine teekruus ja täna olen ma joonud juba neli kruusi teed ja umbes samapalju võib vast veel tulla. Loodan, et ükskord tuleb see vedelik minust ka välja :).
Tunnen, et tahaks midagi maitsekat saada - leiba, vahvlit, kaneelisaiakesi, viini lootsikut vmt head. Joon selle asemel teed :D
M 12. veebruar 2011, kl 15.27 |
Lisa postitus