Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

mannu 10. märts 2011, kl 13.01
Alustasin ka tänasest. Algkaal 62,2 ja kuna mul 5kg kogutud vaid viimase paari kuuga, siis loodan, et läheb ilusti maha.

elle 10. märts 2011, kl 16.18
Alustasin ka tänasest. Algkaal 62,5. Küsimus siis veel selline kas te sööte terve lehtsalati ära mis on ostetud potis või teete pooleks?

mannu 10. märts 2011, kl 17.35
mina teen pooleks

* 10. märts 2011, kl 17.46
Oi siin saab suisa võistlust siis hakata pidama, ma ise alustasin täna hommikul ja algkaaluks on 62.0:) Ma vaatan, et sama kaaluga inimesi on mitu ja alustasid ka ühel ajal, siis saab üksteisele toeks olla. Ja elle küsimusele vastates, mina poolitan ka lehtsalati.

pidevalt 10. märts 2011, kl 18.17
No mina lausa vihkan lehtsalatit ja võtan vaid 2 lehte. Sest see ajab oksele ja loputan veega alla.
Täna 6-s päev ja tunne suht ok, kaalu on kadunud piisavalt. Näen seda, kuigi kaalunud ei ole ja teksad lähevad jalga, aga soetan uued, sest vanad on vähe katki juba ja saangi siis uued ja ilusad, millega end premeerida:)

anu,

Valgud ja süsivesikud on lubatud koos süüa. Vähemalt treenijatel kohe kindlasti. Tavatoitumisel ma ju panen toorsalatit kodujuustu kõrvale+leib või viil juustu jne. Keefir/pett.

mannu 11. märts 2011, kl 11.56
Minu täna hommikune kaal siis oli 60,7 tegelikult seda oligi arvata, et esimese päevaga nii palju (1,5kg) läheb, sest viiased paar kilo õgisin endale lausa mõne päevaga sisse.
Enesetunne on küll super. Tahaks 55kg kaaluda. Ma teen selle ära :) Tean, et suudan, sest 2kuud tagasi kaalusin 57 ja siis lasin käest ära ja mul on kilod kerged tulema. Soovin kõigile edu! ;)

pidevalt 11. märts 2011, kl 13.59
Samas ka peegelpilt loeb miskit. Mõni kõhnake kaalub 60kg, välimuselt pakuks võib olla üldse 50kg. Nii, et ainult kaalunr-s ei saa ka 100% kindel olla.

mannu 12. märts 2011, kl 13.40
59,7 täna hommikune kaal.
Kuhu te kõik kadunud olete dieeditajad?

elle 12. märts 2011, kl 15.14
Minu täna hommikune kaal oli ka 59,7 ja eilne kaal oli 61,1 aga muidu kõik hästi.Loodan et teen ka lõpuni. Tahaks 57 kg peale saada nagu ennem olin (novembris).

ksenja 13. märts 2011, kl 20.50
Alustasin 9 märtsil algkaaluga 70,9 kilo :(:(. Toitun kenasti selle järgi, mis lubatud. Väikseid mööndusi siiski teen.kohvi joon päeva jooksul 2-3 tassi, piima ja suhkruga. Salati asemel söön jääkapsast (või jääsalat, kuidas keegi nimetab) Loomulikult mõtlen õhtuti njammadest toitudest, aga ei murdu! Lisaks katsun iga päev tunnikese kepikõndi teha. Vett joon palju, kuna paljas vesi ei meeldi, pigistan sidrunit sisse. Ja hommikul klaasi õunaäädikajooki.
Kaalunud ennast pole, otsustasin end iga nädal 1 kord kaaluda, teisipäeval näiteks.
Eks annan siis teada kuidas läinud on :)

elle 14. märts 2011, kl 05.20
Nii minul siis kaal seisab eile ja täna hommikul 59,7

vot nii 14. märts 2011, kl 19.45
homme ka mina alustan,esialgu panen endale tähtajaks nädala.siis tean et saan hakkama:) kaalu 63 kilo

vahvel 14. märts 2011, kl 19.49
kõik kes te seda dieeti teinud olete,kirjuate oma kaalu langusest,mis iseenesest super,aga kas ka cm on vähenenud.sest mind huvitab just cm vähnemine,pole kasu kaalu kaotusest kui cm samad.et kuis nendega on

elle 14. märts 2011, kl 20.13
To vahvel. Mõõtsin ennast praegu puusa üm laiemast kohast 95cm ja reis laiemast kohast 52cm Eks annan kunagi hiljem teada kuidas läinud on aga minuarust on ka cm läinud koos kilodega :) Või huvitavad sind veel mingid mõõdud?

vahvel 14. märts 2011, kl 20.43
need kaks ongi põhilised mis mind huvitavad.ma oleks nõus selle läbi tegema,kui teaks et saaks 2 cm alla,et siis mingigi innustus oleks jätkata edaspidi tervislikumalt.

mannu 14. märts 2011, kl 21.09
Mul eile oli 59,6 ja täna kaal 59,5 kah põhimõttelislt seisab.
Mõõdan homme ja lisan sentimeetrid ka, aga tundub, et ikka väheneb.

mannu 16. märts 2011, kl 14.07
Mõõdud: vöö 75, puus 95 ja reis 54cm. Täna on seitsmes päev, kaal oli hommikul 59,1. Kuue päevaga läinud 3,1kg

elle 16. märts 2011, kl 17.51
Mina siis täna loobusin :( kuna kaal hakkas uuesti tõusma eilse ja täna hommikusega seisuga juures 1,1 kg kuigi tegin täpselt nagu dieet ette näeb. Aga edaspidi söön lihtsalt tervislikumalt.:)

ksenja 17. märts 2011, kl 18.13
Kaalusin kolmapäeva hommikul, peale nädalat dieeti. Kaalukadu oli 2,7 kilo. Kusjuures enesetunde ja riiete järgi arvasin isegi et rohkem :). Seekord ennast ei mõõtnudki, tean, et kui umb. 60 kilo pealee saan, on suveriided seljas ok. :). Kolmapäevase seisuga siis umb. 9kilo veel vaja alla saada ja seda 26.aprilliks. Kiireks läheb, aga üritan. Ise süüdi et nii hilja ärkasin. Isutama ajab endiselt kõige hea järgi, aga siiani pole murdunud. Homme küll on üks sünnipäev plaanis..., no siis libastun kindlasti. Aga jätkan igal juhul.

m. 23. märts 2011, kl 15.50
täna alustasin.. :)

23 23. märts 2011, kl 22.04
Mina ka täna.

pidevalt 25. märts 2011, kl 17.40
Kuidas läheb ja palju on läinud, kaalulangetajad.

23 25. märts 2011, kl 21.09
Kolmas päev õhtus, kaalunud ei ole täna aga enesetunne on küll lahedam juba, ühesõnaga on tunda, et midagi on toimumas:D

nette 25. märts 2011, kl 21.56
Mina olen lõpetanud nädal tagasi. Kaal läks alla 5 kg. Pidasin menüüst täpselt kinni, ainult veiseliha meie väikelinnas ei müüda. Kasutasin broileri fileed ja kalkuni kintsuliha. Raske ei olnud. Hommikul jõin musta kohvi ja pärast panin suhkrutüki keele alla, väga hästi mõjus enesetundele. Kõige raskem 7 päev, kus midadi eriti süüa pole. Nüüd nädal pärast lõpetamist kaalu pole juurde tulnud, aga olen toitunud ka tagasihoidlikult. Ja see ongi kõige raskem, sest ei tea mida õieti peaks sööma ja kui palju.

Dora 25. märts 2011, kl 22.23
Mul täna 7. päev, kella 18 paiku oli tõesti päris raske, energiat ei olnud, kuna suhteliselt tegus päev olnud. Kilosid kadunud juba pea 7, ehk siis 76 pealt 69,.. vett joon kuskil 2 l päevas ning liigun ringi värskes õhus. Menüüd olen järginud sõna-sõnalt ja grammi pealt. Nautisin eriti kalapäeva, sain hea värske valge kalafilee, mida vähese sidruniga ja soolaga aurutasin. Dieet on sobilik neile, kes naudivad igasugu liha nagu mina ja oskavad liha ka küpsetada nii, et jääks maitsev ja mahlane, menüüs ju kana-kala-looma-lamba/kalkuniliha. Pole kunagi eriti mingit sellist ettekirjutatud dieeti läbinud, kuid see on päris nauditav isegi!

kät 28. märts 2011, kl 13.25
Mina alustan tänasest, kahtlustan et päris 13 päeva vastu ei pea aga siiski üritan.
Praegu kaalusin ja näitas 58 kilo, eesmärk oleks 53-54.
Tavaliselt kaalun kuskil 55, midagi aga viimase nädalase sünnipäeva maratoni käigus on kaal tõusnud 58ni, niiet ma arvan et mu eesmärk pole midagi kaelamurdvat.
Enne olen mitmeid kordi pidanud seda sama dieeti, esimene kord võtsin alla üle 5e kilo, pidasin ainult 6 päeva aga kaal langes pärast dieedi lõppu veel mitu kilo, kuigi ei jälginud oma söömist enam ültse. Ülekaalus pole kunagi olnud, aga viimased 4-5 aastat olen harjunud juba kevadeti pidama seda dieeti, seedimise teeb küll kiiremaks. Ja tõesti see on ainuke dieet mida ma pidada suudan, just selle ranguse pärast.
Pärast dieedi lõpetamist kavatsen jägida montignaci toitumis reegleid.

Dora 28. märts 2011, kl 15.40
10. päev. Tänane röstsai hommikul tundus nii suur söök, et kõht siiani täis. Kolm eelnevat päeva oli hommikuks vaid kohv ettenähtud ju. Kaal siiani 69, seisab tundub, aga pole hullu, algusel läkski liiga kolinal, las stabiliseerub. Mida päev edasi, seda kergem on vaadata poes igasugu nänni, kuidagi pole isu enam prahi järele.
Tähelepanek aga on see, et üritasin täna peale hommikust saia ja kohvi natukese aja pärast jookma minna, soenduse ajal juba tundsin väsimust ning lõpuks suutsin joosta vaid mõnisada meetrit, kui juba süda hakkas kiiresti lööma ja kops oli koos. Pidin kõndimisele üle minema. Juskui oleks füüsiline vorm drastiliselt langenud järsku. Keha on vist süsivesikunäljas olnud terve see 9 päeva ja seetõttu nõrk, oli ainuke loogiline seletus sellele mu peas.

lullu 28. märts 2011, kl 18.18
alustasin eile 27.03.2011 kaal 90,2 ja täna hommikul kaal 88,4.Kirjutada võiks ka keegi kes on 13 päeva õieti läbi teinud ja palju on maha võtnud

Valge 29. märts 2011, kl 19.58
Tere!
Alustan 30. aprill. Algkaal 63,1 kg. Kas rohelist teed sobib ka vahepeal juua?

banaan 29. märts 2011, kl 22.11
Tere !
Kas keegi targeb oskab öelda ,et kas sellise dieedi kõrvale tohib vitamiine tarvitada? Ja kas neist mingit kasu üldse on ,kui nii väikest toidukogust tarbida? Mul nimelt selline asi,et kui elus olen minigl põhjusel vähem söönud ,siis on mõne aja pärast tekkinud väga ebameeldiv valu jalgades ,seljas..ilsmelt siis kondid annavad vitamiinipuudusest tunda..Tahaks seda dieeti proovida,aga selliseid asju tahaks vältida..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!