Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

lullu 30. märts 2011, kl 14.16
lullu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alustasin 27.03.2011 kaal 90,2 täna hommikuse seisuga 86,7.neljaspäev

kiku 30. märts 2011, kl 16.04
alustasin 70,2 pealt ja kaalu langenud tänaseks 3,4kg, 10.späev käsil,mina joon sidrunivett ja rohelistteed, lehtsalati asendasid hiinakapsaga,dieet tuleb omale maitsvaks teha,siis on kerge alla võtta :) 7ndal päeval jõin tomatimahla juurde,muidu oleks vist kokku kukkunud küll, trennis ka olen käinud,väga mõnus oli,vahetan õhtusöögi ära kui liha on õhtuks.Kel huvi,võib küsida.Röstsaia olen ära röstinud,siis mõnusam :P

banaan 30. märts 2011, kl 22.51
kas siis toidulisandite / vitamiinide kohta keegi oskab mingit infot jagada? tohib neid võtta?

H 31. märts 2011, kl 07.09
Joon 1. päeva hommikukohvi, õhtul trenni ka kirja pandud, pole midagi tuleb mugavustsoonist välja tulla, riided pitsitavad talvevarudest juba..Edu kõigile

H.

Käts 31. märts 2011, kl 12.50
Tere,mina saan alustada dieediga 5 aprillist...loodan,et keegi tahab veel alustada sel päeval :) aga seniks praegu edu teistele ;)

Dora 31. märts 2011, kl 15.43
Nonii 13. päev!
Ausalt öeldes ma üldse ei oota, et see juba läbi saaks, vastupidi, olen sellest dieedist juba sõltuvuses. Kaal alguses 76,.. nüüd 68,.. (163 cm pikk) et jah, kergem tunne on. Riided seljas lohvakad.
Järgisin dieeti sõna-sõnalt, üritasin ka grammi pealt. Gaasita vett vähemalt 1,5l päevas, vahest rohkem. Iga hommik planeerisin ühe liikumise, kas kõnni, rattaga sõidu või jooksu, õhtuti jooga.
Elan lõunas, siin väljas 15+ kraadi igapäev, hästi lihtne end motiveerida väljas liikuma.
Kaalusin 3 aastat tagasi 90 kg, võtsin 15 kg kiiresti alla, nüüd kaal seisnud 75 peal pikalt. Kandsin 44 number riideid. Nüüd lähevad 38 number riided kenasti selga, kole mõnus tunne on oma eesmärgile (ca 60kg, normaalkaal) lähemale liikuda ja avastada, et ei olegi enam palju jäänud.
Edu kõigile.

kadakas 31. märts 2011, kl 22.12
Noonii, uuel kuul uue hooga, on 1. aprillil veel lisaks mulle alustajaid?:)

hmm 01. aprill 2011, kl 08.50
dora tubli oled.

Külli 01. aprill 2011, kl 20.45
tere! Ma kavatsen dieediga 4-ndal alustada, pole kunagi varem seda proovinud.. hetkel kaal 77 ja 164 olen pikk.Kellegil mulle head nõud on anda??

Helen 02. aprill 2011, kl 18.15
Külli, mina alustan 3ndal, asjad juba külmkapis olemas ja vaim valmis. Kirjutasin täna ümbermõõdud ka ära, et pärast saaks võrrelda. Algkaaluks on 63.3kg, pikkus 167cm Liha otsustasin asendada kanafileega ja rohelist teed joon ka lisaks nagu siin ka eelnevalt mainitud on.

28.03 02. aprill 2011, kl 18.32
Mina alustasin 28.03 ja algkaaluks oli 67 ja pikkuseks on 166.
1päev - 66kg
2päev-65,5kg
3päev-65kg
4päev-64kg
5päev-65kg jälle :(
Ise tunnen end suurepäraselt. Kui muidu oli harjumus end täis õgida kõigest heast ja paremast. Siis nüüd tunnen, et enam pole isegi vajadust. Koguseid järgin täpselt ja tunnen, et piisab ka sellest ja kõht saab täis ka.

S22 03. aprill 2011, kl 05.11
Mina alustan ka 3., ehk siis täna :)
Pikkus on 168 ja kaal umbes 68 äkki...pole ammu kaalunud. Hommikul ostan kaalule uued patareid ja saan siis täpsema kaalu kirja panna. Hommikul võtan kehalt mõõdud ka.
Alla tahan võtta umbes 10 kg...läheb siis palju läheb nende 13 päevaga.
Seda dieeti teen esimest korda, seega ei kujuta ettegi kui tõhusalt mõjub.
Muudatusi plaanin ka kindlasti teha... Suhkrut kohvile ei pane, vaid suhkruasendajat; muna ilmselt praen, saab kiiremini:D Lehtsalati ja spinati asemel söön muud rohelist (kurki, kapsast, jääsalatit jms); sinki söön mingit suvalist; maitsestamata jogurti asendan ilmselt petiga; liha asemel söön vb kanafileed ja hakkliha või isegi juustu; puuvilja ja tomati asendan vist vastavalt puuviljamahla ja tomatimahlaga; röstsaia asemel söön leiba; porgandit ei riivi; kompoti asemel söön lihtsalt sama koguse värsket puuvilja..

Edu meile siis :) (Minul endal läheb seda väga vaja, kuna tugeva iseloomu poolest just ei hiilga...aga motivatsiooni on küll palju)
Andke siis ikka edaspidigi teada, kuidas teil läheb :) Ise annan ka, seni kuni ikka vastu pean..

... 03. aprill 2011, kl 10.03
Pane ikka suhkurt, muud muudatused on norm.

minnye 03. aprill 2011, kl 10.12
Tere

Mina alustan ka homsest selle dieediga. Kavatsen ka söögikraami asendada endajaoks maitsvamate asjadega. Täpselt ei tea kas lõpuni teen aga nädalakese prooin kindlasti teha.. muidugi mul ka selle tahtejõuga probleeme aga ma proovin ennast ületada.. Olen siis 176 cm pikk ja täna hommikune kaal oli 95,3 :S
Plaan oleks saada number 8 ette!
Edu kõigile sellel teel ja eks ma kirjutan ka siia kuidas läheb ja mida söön :)

S22 03. aprill 2011, kl 15.41
Kuna ma tegin enne kohvi valmis kui siia tulin, siis täna panin suhkruasendajat.
Aga miks suhkur nii oluline on, mingi veresuhkru värk vm? :D ..vb siis edaspidi panengi suhkrut kui see nii tähtis :)

S22 03. aprill 2011, kl 19.00
Ostsin kaalule patareid ära ja just kaalusin - 66,9 kg (8,9 kg siis eesmärgist puudu)
lõunasöök: 2 keedumuna, 160 g kurki ja kl tomatimahla.
Joon ka palju rohelist teed, mitte vett. Ja soola kavatsen ka kasutada.

28.03 04. aprill 2011, kl 17.02
6.päev- taas 64kg
7.päev- 63,5kg
Seitsmes päev oli tohutult raske. Ärkasin võimalikult hilja ja läksin magama võimalikult vara. Aga terve päev mõtlesin ainult Itaalia roogadest:D

Vahepeal on tekkinud küsimus, et mida süüakse peale 13ndat päeva? Keegi kirjutas kuskil, et peab organismi šokist välja tooma ehk siis sööma võimalikult palju. Aga see kõlab natuke kahtlaselt. Et siis, mida teha peale 13ndat päeva?

to S22 04. aprill 2011, kl 17.04
Suhkur on peamiselt selleks, et energiat oleks. Puhtalt kofeiini pealt päris hakkama ei saa lõunani:D

Pontu 04. aprill 2011, kl 18.55
Alustasin ka täna siis.. hetkeliselt on olla super, enesetunne on küll hea... niiet vaatan, mis edasi saab. Toiduportsud on minumeelest suhteliselt suured, kõht on täis.. Kanaga oli aind üks aps, ostsin vähesoolatud kanafille, üritasin küll soola vees välja saada, kuid tulemus oli nadi, vähene soola maitse oli küll sees.
Kaalu ma ei tea, kas aitab, kaalun alles reedel, kodus:)pühapäeval oli see umbes 77 kg. Loodan vähemalt 68 peale saada, oleks juba tore.
Loodan, et saan ikka asjaga hakkama.

... 04. aprill 2011, kl 20.42
Jah, arvan ka, et tükk suhkrut peaks kehale andma hädavajaliku süsivesikukoguse, et lõunani vastu pidada. Kasuta näiteks pruuni rafineerimata suhkurt, kui valge liiga patune tundub.

Kõhklev 04. aprill 2011, kl 22.27
Kui palju tuleb päevade kaupa kaloreid selle dieediga, on keegi välja arvestanud?

Ullike 05. aprill 2011, kl 11.15
Tere alustasin pühap.(3.04) algkaal 64kg. täna oli klaal 62,5. Enesetunne on kehva,väsinud. Aga pean seekord võiduka lõpuni. Olen teinud korrektiive menüüs,kuna igapäev pole võimalik süüa teha,siis ostan mida saan.

28.03 07. aprill 2011, kl 17.11
Minu kaal ongi jäänud 63,5 peale püsima. Lõpuni on küll veel 2 päeva, aga kui 4 päevaga pole midagi muutunud siis ega ma enam väga ei looda ka:D

Positiivset nii palju, et enam pole puhitus tunnet kõhus. Magu on tunduvalt kokku tõmmanud, ei mahuta enam nii palju, piisab pisikestest kogustest ja samas olen end parajalt distsiplineerinud ka. Ei tunne enam telekat vaadates mingit tohutut näksimiseisu ega mida sellist. Ise tunnen ka end paremini.

ullike 08. aprill 2011, kl 18.53
Täna siis 6 päev, ei midagi hullu, pea valutab vahel,aga mitte väga. Arvestasin hullema peavaluga. Pole täna kaalunud, ag aenesetunne päris ok. Poes käies tuli selline joogijanu peale,et jõin vist korraga 1,5 l vett ära. Homne päev tuleb üle elada,siis elan veel kaua :)) Homme on mul 7 päev, aga lubasin endale kindlaks jääda,eelmine kord lõpetasin 6 päevaga. Maha läks 2kg. Seekord võiduka lõpuni, enesetunne on kõige tähtsam ja võit iseenda üle. Hommikul joon kohe julgelt 2-3 klaasi vett ja 2 tassi musta kohvi,siis pean lõunani vastu.

ullike 11. aprill 2011, kl 00.03
Täna siis 8 päev, kaal oli hommikul 60,6 .alla olen saanud siis 3,4kg. Loodan saada 5-6 kg maha ja hakata hoidma. Pole eriti hullu midagi, peab palju tööl olema,siis ei mõtle toidule. Päikest :)))

Mellu 11. aprill 2011, kl 09.13
Mina alustan täna. Hetkel joongi kohvi, õpin seda jälle ilma kooreta jooma :) Kaal 68,5 kg.

hmm 11. aprill 2011, kl 09.54
mellu mina ei suutnud. jätsin selle lusikatäie suhkurt välja aga panin ikka tilga piima(mitte koort). aga kuna selle suhkru peab su keha saama siis selle panin sidruni vee sisse. vett peab palju jooma aga vesi palju maitsvam kui paned iga kord viilu sidrunit sisse. aga siis suhkruga tegin vee kuumaks (enne läbi keedetud) ja panin sinna lusikatäie suhkurt. Nagu mõnus tee tuleb siis.

ullike 11. aprill 2011, kl 21.02
Täna siis 9 päev,enesetunne hea,kaakusin aga kaal näitas mitu eri kaalu jätan kaalumise lõppu. Sõin päeval toorsalatit, ei taha ainult liha,salatist jätkus õhtuks ka. Natuke teen oma menüüd, eks paistab mis välja kukub. Ja vesi ikka sidruniga, maitseb paremini.

Mellu 12. aprill 2011, kl 09.09
Nii nii, täna teine päev, kaal hommikul 67,1. Eile õhtul tegin vea, hakkisin salati ära ja pigistasin kogu sidruni mahla peale, lisaks veel pisut õli. Iga amps oli nagu külm vesi kaela :) Parem on vist jah see sidrun hoopis veele lisada.
Liha oli ka pisut vastumeelne, ootasin ikka paremat maitset :) Mõtlesin ,et asendan täna kanaga, aga siis hakkasin mõtlema ,et üks on punane ja teine valge liha, ju on asjal ikkagi mingi mõte, seega jätkan veise liha järamist selle dieedi ajal :)
Hmm - ma kodus jõin ka kohvi piimaga, aga tööl meil ainult koorepulber, sellest ma üritangi loobuda, arvan, et loobun sellest ka peale dieeti.

ullike 12. aprill 2011, kl 09.18
Täna siis 10 päev ja kaal 59,9 ,alustasin 64. Ootasin juba mitu päeva varem seda kaalu nr. aga lõpuks ta tuli. Mul jälle motivatsioon täiega peal.Ei uskunud ise ka iseendasse ,et pean vastu. Ma olen ikka magusahoolik,aga ma ületan ennast.Päikest,pidage vastu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!