No täna kaalusin eilsega võrreldes jälle 0,5 kg vähem :)! Ma ei tea, mille arvelt see kaal on langenud, rasva või mitte rasva, aga igatahes püksid, mis veel eelmine nädal ümbert pigistasid, lähevad praegu kenasti jalga. Võib-olla mul ei olegi päris puhas pekk vaid selline näiteks läbikasvanud liha nagu peekon või...:) Olen väga nõus nettiga, et igal juhul see 13 päeva kergema toidu söömine kellelegi halba teha ei tohiks. Eriti kui seda mitte niiväga sõna-sõnalt võtta. Selles mõttes siin eelpoool Jerno arusaam asjast on minu meelst liiga jäik. Mis mõttes kõrgem inimese füsioloogiast? Ok, ma pole lugenud, mis seal dieedi all kirjas, aga ma loodan, et siin mingit kõrgemat vaimu pole sisse toodud...:) Juurviljad kõik on ikka enam-vähem sama koostisega, kindlasti erinevad vitamiinid, aga rasva ja suhkrut nad ju kindlasti ei sisalda.
Olen varem ükskord ka niimoodi "kaalujälgimise" moodi kaaalu langetanud, et ükski päev üle 1500 kalori ei söö. Kõik väga rahulikult ja aegamööda, kolme kuuga läks kuus kilo. Ehk siis pool kilo nädalas, mis öeldakse, et ongi väga tervislik langus. Aga see oli päris tõsine töö ikka ja pikk aeg... Ma kujutan ette, et kui ma nüüd juba viie päevaga olen 2,5 kg alla saanud, siis dieedi lõpuks ehk kaks korda niipalju, ja vot siis ma võin küll veel mõnda aega niisama ka tervisliku kaalujälgimisega tegeleda. Aga muidu just see algus, nagu Porr kirjeldab, on masendav. On-ei ole, on-ei ole... Selles mõttes annab 13 päeva dieet positiivse tõuke, et on võimalik küll ja saab... Ja ma veelkord ütlen, et see pole nii hull nälgimine midagi.