Mina olen viimase 6 aasta jooksul seda dieeti teinud 3 x. enamasti kevadeti, siis kui suveriided kapist välja võtan ja avastan, et justnagu liiga ümber on.
Minule see dieet sobib. kõige raskemad on esimesed 2 päeva, kui pean loobuma tavapärasest näksimisest. Kuna selle dieediga on palju rohelist, siis minu veregrupile on see ainult suur pluss. Kuna ma muidu ka suht napi söömaga, siis see "menyy" just distsiplineerib mind, et ma PEAN sööma. keskmiselt olen ma selle dieediga 1 riidenumbri võrra väiksem. Kaalu ma niiväga ei jälgi. Ja mulle on sobinud see, et peale dieeti on jäänud harjumus mitte näksida ja palju vett juua. Võiks öelda, et see on ka mu dieedi kordamise üks eesmärk olnud (lisaks väiksele kaalukaotusele).
Ja mis puutub negatiivsetesse kommentaaridess- Kas me mitte ei ela ühiskonnas, kus igayhel on õigus oma tervise rikkumisele. Jah, olemegi mõtlematud ja teeme endale seda halba. Minuarust antud teemapystituse eesmärk oli ikkagi jagada kogemusi (jah, ka negatiivseid), aga mitte kurjustada. Selle jaoks võiks püstitada uue teema "Dieet- kallis inimene, ära riku oma tervist". Las siia jäävad siiski ainult antud dieedi kogenud inimeste kommentaarid. Eksju.
Ja kui tulla tagasi dieedi juurde- minul on kaalulangus olnud kiirem esimesel nädalal. Teinen nädal justnagu vähem. Enamasti esimese nädala lõpuks suveteksad juba jalas. Ja muidugi naised- päevad. Minuarust see pidurdab kaalulangust. Vähemalt minul eelmine kord oli nii, et dieedi keskel kolm päeva (siis kui olid päevad) ei toimunud muutust. Peale seda läks jälle edasi.
Edu dieeditajatele! Rikkuge tervist niipalju kui tahate (mina teen seda küll). Aga pidage meeles, et pärast püstitage uus teema, millest eelpool mainisin ;)