"sul on vaid pime usk ja lootus et on olemas üks ime dieet, aga ei ole, sea oma toitumine korda ja saad kaalu probleemid ka lahendatud. See 13 päeva dieet ei ole tõestatud ja ei tööta, loomulikult nälgides saadakse kaalu vähemaks, sellele ei saa vastu vaielda, minu küsimus on mille arvelt seda vähemaks saadakse? Rasva igatahes mitte, aga mida on sinu organismis veel liiga palju?"
no minu jaoks on vägagi tõestatud, eriti, kui arvestada, et ma pole elu sees ülekaalus olnud. vähe sellest, ma isegi ei oma kaalu, et teada, kas või kui palju ma maha võtsin, aga see pani mu seedimise kiiremini tööle, puhastas soolestiku korralikult ära, ja kolmandast päevast edasi andis suurepärase enesetunde. kui inimesed ütlevad, et nende voldid on kadunud, siis see on reaalne tulemus, kas sina seda usud või mitte, ja see ei saa mitte vee arvelt tulla. olen ise oma silmaga näinud, kuidas inimese ajaga kogunenud seljarullid nelja päevaga praktiliselt hadusid. nüüd on sellest 6 kuud möödas, ja nad ei ole tagasi tulnud. dieet on tõhus ka seetõttu, et inimene on lihtsalt harjunud selle lõpuks vähem sööma ja kui on olemas enesekontroll, on tervislikule, tasakaalustatud toitumisele lihtsam üle minna, kui ülesöömiselt otse salati ja kala dieedile.
imelik, et kõva kisa käib siin süsivesikute vastu ja meegi manja paneb inimestele tervisliku dieedina kirja suhteliselt samasuguseid toitumiskavi, kui antud dieet ette näeb ja seal 'dieedile' vaidlemas ei ole, miks siis siin? manja soovitab inimestel mitte 13 päeva vaid kogu aeg niimoodi süüa ja see on korraga ok?