Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

kaaluja 25. mai 2011, kl 14.57
Halleluuja,

Palju õnne sulle! Hea kuulata sellist juttu, annab motivatsiooni juurdegi. :)

manja 25. mai 2011, kl 18.11
marion Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei tea, miks Manja niiväga muretseb selle "grupi s
> eltsimeeste" pärast...? Kas tema mure on võrreldav
> jehhoova kuulutajatega, kes käivad ukselt uksele
> muretsedes meie kõigi hea käekäigu pärast :)
>

No ei jõua mulle kohale ,mille päras peab aasta otsa õgima ja siis paar korda aastas dieeditama ....
No seleta mulle ära ,milleks see hea on!
btw ,jehoviste meenutavad pigem dieeditajad ,ka sa ise - Pühas Ürituses kahtlejaile elik ketsereile antakse viivitamatu vastulöök :D

angela to manja 25. mai 2011, kl 19.58
ja mis sul neile öelda on, kes KORRA (mitte korra aastas) dieeti proovivad (et reele saada) ja edasi tervislikult toituvad ja sporti armastama õpivad?

manja 25. mai 2011, kl 21.27
angela to manja Kirjutas:
> ja mis sul neile öelda on, kes KORRA (mitte korra
> aastas) dieeti proovivad (et reele saada) ja edasi
> tervislikult toituvad ja sporti armastama õpivad?

Tehke sugu ja saagu teid palju.
:p

marion 25. mai 2011, kl 22.43
:) Vaat just nii sisulisi soovitusi me siin manjalt just ootamegi!

Ma ei tea, kuidas teised, aga mina hakkasin siia foorumisse vaatma just selleks, et näha kuidas on läinud teistel, kes seda dieeti on teinud. Seega minu jaoks on olulised ikka just nende inimeste muljed, kes on ise dieeti tegemas või teinud. Et kui asendada mingi kapsas mõne teisega või vahetada kanaliha loomaliha vastu... No midagi, millest võiks kasu olla. Aga see, et keegi siin niisama hoiatab- ärge olge rumalad!- mind eriti ei veena. Sama hästi võiks ta ennast sisse logida näiteks foorumi teemasse et "kuidas vahetada rehve" ja hakata seal promoma hoopis jalgsikäimist... Mina tegin nüüd selle dieedi läbi ja ei kahetse, nagu juba eelpool öeldud on see alustuseks hea, ja pole mõtet vaielda uskumuste või arvamuste tasemel kellegagi, kes on muidu nii "sünni poolest" juba asjatundja... Kui ma oleks manjaga väidelnud 2 nädalat tagasi, siis võib-olla veel, aga praegu- kui mul endal on praktiline kogemus olemas, siis ma ei oska muud öelda, kui et minule sobis. Seega minul on reaalne kogemus.

manja 26. mai 2011, kl 06.14
marion Kirjutas:

> Ma ei tea, kuidas teised,
> aga mina hakkasin siia foorumisse vaatma just sell
> eks, et näha kuidas on läinud teistel, kes seda di
> eeti on teinud. Seega minu jaoks on olulised ikka
> just nende inimeste muljed, kes on ise dieeti tege
> mas või teinud. Et kui asendada mingi kapsas mõne
> teisega või vahetada kanaliha loomaliha vastu... N
> o midagi, millest võiks kasu olla. Aga see, et kee
> gi siin niisama hoiatab- ärge olge rumalad!- mind
> eriti ei veena. Sama hästi võiks ta ennast sisse l
> ogida näiteks foorumi teemasse et "kuidas vahetada
> rehve" ja hakata seal promoma hoopis jalgsikäimis
> t... Mina tegin nüüd selle dieedi läbi ja ei kahet
> se, nagu juba eelpool öeldud on see alustuseks hea
> , ja pole mõtet vaielda uskumuste või arvamuste ta
> semel kellegagi, kes on muidu nii "sünni poolest"
> juba asjatundja... Kui ma oleks manjaga väidelnud
> 2 nädalat tagasi, siis võib-olla veel, aga praegu-
> kui mul endal on praktiline kogemus olemas, siis
> ma ei oska muud öelda, kui et minule sobis. Seega
> minul on reaalne kogemus.

Ära aja jama.Ma lihtsalt küsisin ,miks on vaja kõigepealt õgida end jämedaks ,siis dieeditada ,jälle õgida end jämedaks ,jälle dieeditada ...
Sellele küsimusele ei ole keegi vastata tahtnud.
Mis puutub nõuannetesse ...
EI ole võimalik anda nõu kodanikele ,kes fanaatilliselt usuvad ,et füüsilise vormi parandamisest piisab 13-st päevast aastas ... ;D
Sind ju huvitab kah ,kas asendada kapsas mingi teisega või vahetada kanaliha loomalihaga DIEEDI AJAKS - nagu saabuks peale dieeti "ajaloo lõpp"
Et mis juhtub "pärast" ,sel ei ole mingit tähtsust.Nagu võiks siis asendada kanaliha kreemitordiga ja kõik on OK.
Kui aga tegeleda sinu poolt tõstatud küsimustega kogu aeg ...
siis kerkib üles aga minu küsimus - milleks siis dieete üldse vaja on ,;p

manjale 26. mai 2011, kl 09.36
Oeh. Ma küll seda konkreetset dieeti ei pea ja ei kavatsegi, aga ütlen sulle ühe variantidest, miks mina praegusel hetkel üldse erinevate dieetide kohta uurin. Sünnitasin 9 kuud tagasi oma teise lapse, Koju tulles näitas kaal raseduseelsest kaalust +11kg. Praeguseks olen tasa ja targu ( väga palju liikudes ja normaalselt toitudes) maha saanud 7-8kg ja sinna ongi see kõikuma jäänud. +-1kg. Ja ongi kõik, seisab. Vähendasin kaloreid, ei midagi. Liikusin veel rohkem, ikka ei midagi. Nii, et jah, ma väga tahan viimastest kilodest ka lahti saada, aga kuna ükski kilo enam alla minna ei taha, siis mõtlengi millegi ekstreemse peale. Nii, et ära siin targuta midagi. Ei ole kõik 200kilosed, kes loodavad 10aastaga kogutud pekist kahe nädalaga lahti saada nagu sina vist siinsetest kaalulangetajatest arvama kipud.

manja 26. mai 2011, kl 18.16
manjale Kirjutas:
> Oeh. Ma küll seda konkreetset dieeti ei pea ja ei
> kavatsegi, aga ütlen sulle ühe variantidest, miks
> mina praegusel hetkel üldse erinevate dieetide koh
> ta uurin. Sünnitasin 9 kuud tagasi oma teise lapse
> , Koju tulles näitas kaal raseduseelsest kaalust +
> 11kg. Praeguseks olen tasa ja targu ( väga palju l
> iikudes ja normaalselt toitudes) maha saanud 7-8kg
> ja sinna ongi see kõikuma jäänud. +-1kg. Ja ongi
> kõik, seisab. Vähendasin kaloreid, ei midagi. Liik
> usin veel rohkem, ikka ei midagi. Nii, et jah, ma
> väga tahan viimastest kilodest ka lahti saada, aga
> kuna ükski kilo enam alla minna ei taha, siis mõt
> lengi millegi ekstreemse peale. Nii, et ära siin
> targuta midagi. Ei ole kõik 200kilosed, kes loodav
> ad 10aastaga kogutud pekist kahe nädalaga lahti sa
> ada nagu sina vist siinsetest kaalulangetajatest a
> rvama kipud.

Kui kaal ei lange ,siis ei ole söömine korras.Vaja ei ole midagi ekstreemset ,vaja on korras söömist.Sinu sõimlemine seda fakti ei muuda.
Kui ise söömise korrastamisega hakkama ei saa - su postitusest võib seda järeldada - pöördu asjatundja poole bonsuna.com või fitness.ee

manjale 26. mai 2011, kl 18.46
manja Kirjutas:

> Kui ise
> söömise korrastamisega hakkama ei saa - su postit
> usest võib seda järeldada - pöördu asjatundja pool
> e bonsuna.com või fitness.ee

Kas oled nende palgal? See pole mitte esimene kord, kui soovitad just nende asjatundjate poole pöörduda.

angela 26. mai 2011, kl 18.52
manja, ma olen varem öelnud ja ütlen jälle - sa oled lihtsalt loll.

"Sind ju huvitab kah ,kas asendada kapsas mingi teisega või vahetada kanaliha loomalihaga DIEEDI AJAKS - nagu saabuks peale dieeti "ajaloo lõpp"
Et mis juhtub "pärast" ,sel ei ole mingit tähtsust.Nagu võiks siis asendada kanaliha kreemitordiga ja kõik on OK."

mis puutub asjasse kreemikook, kui dieet ütleb: loomaliha, aga mõni näiteks loomaliha ÜLDSE JA KUNAGI ei söö ning tahab teada, kas kanaga asendada on ok. saa aru, et paaste ja detoxe teevad ka normkaalus inimesed, et kõik siin ei ole end paksuks õginud, et kõik ei kavatse peale dieeti end paksuks õgida ja et sul on mingi tõsine probleem, mis sunnib kõiki ja kõike maha tegema.

ma teen iga jumala kevad meepaastu, sama asi, mis teiste inimeste elamise suurpuhastus ja kas tead, ülekaalus pole ma elu sees olnud, kõik oma 40+ aastat normis ja lisaks ka enam kui keskmiselt aktiivne sportlane. TERVE ka kusjuures. ja ma ei leia, et kõik, mis teised teevad, on alati 100% vale - mis neile toimib, mis nende enesetunnet parandab, mis neid motiveerib - minu arust on see OK. nõuanne on üks asi, üleolevalt lahmimine ja mahategemine hoopis midagi muud.

manja 26. mai 2011, kl 19.13
Sa tõesti paistad ülekaalulisi vihkavat.Sa kiidad kaasa ka kõige totramatele dieetidele - mida rohkem dieeditajat kahjustab ,seda rohkem sina seda ülistad.
Ainult sellega saab seletada sinu sõimu soovituse eest toitumine korda teha dieeditamise asemel.
Eriti vihastasid sind ilmselt aadressid ,kus saab asjatundjate käest toitumiskavu tellida ...

angela 26. mai 2011, kl 19.19
fakti konstateerimine ja sõim ei ole sünonüümid. katsu aru saada, et sinu stiil on nii ülbe ja üleolev, et kui sa isegi maailma parimaid soovitusi annaks, ei taha eriti paljud neid kuulda seetõttu, kuidas sa neid annad.

manja 26. mai 2011, kl 20.54
angela Kirjutas:
> fakti konstateerimine ja sõim ei ole sünonüümid. k
> atsu aru saada, et sinu stiil on nii ülbe ja üleol
> ev, et kui sa isegi maailma parimaid soovitusi ann
> aks, ei taha eriti paljud neid kuulda seetõttu, ku
> idas sa neid annad.

Tglt ei tahtnud ma selles teemas üleüldse midagi soovitada - on mõttetu soovitada midagi publikule ,kes arvab ,et 13-päevaga saab end vormi viia ja ülejäänud aja õgida mida iganes ... kuni uue dieedini.
Mind lihtsalt huvitas ,mis põhjusel inimesed söömise korrastamise asemel dieeditavad aasta aasta järel.Ja vastust ei saanudki ....
peale sinu "fakti konstateerimise" ,et korrastatud söömine on ikka üks täielik lollus ,:D

marion 26. mai 2011, kl 21.50
to manja,
lihtsalt hakkas huvitama, et kas sa ise oled kunagi mingit dieeeti proovinud? Ja kui ei ole, siis mis ajab sind kaasa rääkima sellises foorumis? Kas sa võtad sõna veel teisteski foorumites mille kohta sul oma kogemus puudub?

ohoh??? 26. mai 2011, kl 23.17
_Kui kaal ei lange ,siis ei ole söömine korras.Vaja ei ole midagi ekstreemset ,vaja on korras söömist.Sinu sõimlemine seda fakti ei muuda._

Sõimlemine? Puhta segane oled?
Sul on endal mingi probleem. Esiteks ära suru end teistele peale, teiseks ära hüppa kõigile kõrri. Mine söö midagi rahustavat ja jookse üks tiir või tee kükke. Edaspidi ignoreerin sind lihtsalt.

Nii 27. mai 2011, kl 06.57
Mina alustan täna siis seda "õudsat" 13 päeva dieeti. Oleks tore, kui mõne kilokese saaks kergemaks.
See õnnetuke , kes suurest kurbusest käib siin foorumis kõike ja kõiki halvustamas, ära tule mulle ütlema, et mida tohin ja mida mitte. Pole vaja ka "asjatundjate" tasulisi, ega tasuta linke enam siia toppida . Eksole :DD

manja 27. mai 2011, kl 07.23
ohoh??? Kirjutas:
> _Kui kaal ei lange ,siis ei ole söömine korras.Vaj
> a ei ole midagi ekstreemset ,vaja on korras söömis
> t.Sinu sõimlemine seda fakti ei muuda._
>
> Sõi
> mlemine? Puhta segane oled?
> Sul on endal mingi
> probleem. Esiteks ära suru end teistele peale, tei
> seks ära hüppa kõigile kõrri. Mine söö midagi rahu
> stavat ja jookse üks tiir või tee kükke. Edaspidi
> ignoreerin sind lihtsalt.

Mida ma ikkagi peale surusin?Korras toitumist?
Ja sina rahustad end siis õgimisega ,nagu ma aru saan?
Aga minugi pärast.
Õgi - dieedita - õgi -dieedita ...

marion Kirjutas:
> to manja,
> lihtsalt hakkas huvitama, et kas sa i
> se oled kunagi mingit dieeeti proovinud? Ja kui ei
> ole, siis mis ajab sind kaasa rääkima sellises fo
> orumis? Kas sa võtad sõna veel teisteski foorumite
> s mille kohta sul oma kogemus puudub?

Fanaatikud on ikka toredad,:D
Kas sina oled proovinud korrastatud söömist?Et äkki ei olegi vaja dieeditada?

Ei ,imedieetlased on vapustavad.Niipea ,kui nende käest küsida "MIKS" ,on vastuseks emotsionaalne kriiskamine ,hüsteeriline räuskamine ,sõim ...
Loomulikult ei ühtegi argumenti.
Ilmselt oleks moslemifanaatikute reaktsioon nende usu kahtluse alla panemine analoogiline.

manja 27. mai 2011, kl 07.27
Nii Kirjutas:
> Mina alustan täna siis seda "õudsat" 13 päeva diee
> ti. Oleks tore, kui mõne kilokese saaks kergemaks.
>
> See õnnetuke , kes suurest kurbusest käib sii
> n foorumis kõike ja kõiki halvustamas, ära tule m
> ulle ütlema, et mida tohin ja mida mitte. Pole vaj
> a ka "asjatundjate" tasulisi, ega tasuta linke ena
> m siia toppida . Eksole :DD

Sina ei vaja tõesti ei õnnetute ega asjatundjate nõuandeid.
Nii tore on pekisena ringi lödiseda.
Head isu :D

Nii 27. mai 2011, kl 09.05
Tänud manja, küll sa oled ikka hea inimene. Sullegi ikka kõike head, ning kaunist suve.

manjale 27. mai 2011, kl 11.24
Mida ma ikkagi peale surusin?Korras toitumist?
Ja sina rahustad end siis õgimisega ,nagu ma aru saan?
Aga minugi pärast.
Õgi - dieedita - õgi -dieedita ...

Ma arvan, seni kuni sa lugemist pole selgeks saanud ei tohiks sa ka sõna võtta.
Kust selline informatsioon, et ma õgimisega tegelen? Sul on mingi imelik ettekujutus dieeditavatest inimestest tekkinud ja nii sa ei suudagi mõista, et mõni tahab ainult viiest kilost lahti saada, mõni vapsee kahest. Ei ole kõik 120kilosed õgimismeistrid siin, ei ole. Saa üle ometigi!

manja 27. mai 2011, kl 11.41
manjale Kirjutas:
> Mida ma ikkagi peale surusin?Korras toitumist?
>
> Ja sina rahustad end siis õgimisega ,nagu ma aru s
> aan?
> Aga minugi pärast.
> Õgi - dieedita - õgi
> -dieedita ...
>
> Ma arvan, seni kuni sa lugem
> ist pole selgeks saanud ei tohiks sa ka sõna võtta
> .
> Kust selline informatsioon, et ma õgimisega t
> egelen? Sul on mingi imelik ettekujutus dieeditava
> test inimestest tekkinud ja nii sa ei suudagi mõis
> ta, et mõni tahab ainult viiest kilost lahti saada
> , mõni vapsee kahest. Ei ole kõik 120kilosed õgimi
> smeistrid siin, ei ole. Saa üle ometigi!

Mida sa hüsteeritsed?
Korraliku toitumise puhul hüsteerilisi raevuhoogusid ei esine ,:D
Ja dieeditada pole vaja.

Pall 27. mai 2011, kl 12.02
Ausaltöeldes on päris naeruväärne lugeda neid sõdimisi igal pool. Tegelikult on nii, et kui inimene dieeditab, las ta siis dieeditab. Usun, et uisapäis ilma erinevaid variante kaalumata ei tee keegi midagi. Korraliku toitumise ja "õige" toimimise jutte leiab siit foorumist igalt poolt. Pole vaja igat asja iga teema all uuesti üle rääkida. Muidu varsti ei viitsigi erinevaid teemasi enam lugeda, neisse süveneda, kui iga all leidub mingi hullem vaidlemine. Oleks lõpp ükskord nendel asjadel? Sõbralikult saab soovitada ja see kes tahab hakkab nendest ka kinni jne . .

ülle 27. mai 2011, kl 17.32
Muidugi las igaüks dieeditab, kui tahab, aga kui sa näed, et keegi sõidab autoga millel üks rehv on katki, siis ikka soovitad selle välja vahetada. Mõte selles, et eesmärk on ju teada aga lihtsalt siin on ka inimesi kes soovitavad paremaid lahendusi. Selle all pean silmas, et selline imedieet ei ole hea lahendus. Katkise rattaga saad ka kohale, aga aeglasemalt ja pärast on muud jupid ka katki.
13 päeva dieediga saad ka kaalust alla, aga see ei ole selline kaalukaotus, mida te tegelikult otsite ja see ei mõju ka hästi kehale.

kaaluja 27. mai 2011, kl 17.40
Äkki jätkame siiski dieedi ja kogemuste teemal edasi?!

angela 28. mai 2011, kl 08.15
manja, õpi lugema, siin ei ole kõik rasvunud õgardid, kes 2 nädalat ei söö ja siis jälle kooki kilo kaupa söövad. hakka aru saama, et paast ja dieet võivad käia täiesti normaalse toitumise juurde, ja normaalkaalus inimeste elu juurde:

http://www.kliinik.ee/artiklid/alternatiivmeditsiin/aid-11094/Kevadine-suurpuhastus-paast
http://www.noolis.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=288
http://www.loksark.ee/failid/ravinalgimine.pdf
http://puhanudvaim.blogspot.com/

kui korraliku toitumise korral hüsteeriahooge ei esine, siis mida sina küll sööd? jätas väga labiilse mulje, asjatundmatu praeguseks lisaks kõigele.

manja 28. mai 2011, kl 12.00
angela Kirjutas:
> manja, õpi lugema, siin ei ole kõik rasvunud õgard
> id, kes 2 nädalat ei söö ja siis jälle kooki kilo
> kaupa söövad. hakka aru saama, et paast ja dieet v
> õivad käia täiesti normaalse toitumise juurde, ja
> normaalkaalus inimeste elu juurde:
>
> http://w
> ww.kliinik.ee/artiklid/alternatiivmeditsiin/aid-11
> 094/Kevadine-suurpuhastus-paast
> http://www.nool
> is.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=288
> http://ww
> w.loksark.ee/failid/ravinalgimine.pdf
> http://pu
> hanudvaim.blogspot.com/
>
> kui korraliku toitu
> mise korral hüsteeriahooge ei esine, siis mida sin
> a küll sööd? jätas väga labiilse mulje, asjatundma
> tu praeguseks lisaks kõigele.

Ja sappi ja tatti muudkui lendab ... :D

angela 28. mai 2011, kl 16.56
"Nii tore on pekisena ringi lödiseda." "Ja sina rahustad end siis õgimisega ,nagu ma aru saan?" "Ma lihtsalt küsisin ,miks on vaja kõigepealt õgida end jämedaks ,siis dieeditada ,jälle õgida end jämedaks ,jälle dieeditada ..." "vastuseks emotsionaalne kriiskamine ,hüsteeriline räuskamine ,sõim ..."

"normaalne" inimene oled, pole midagi kosta. väide, et sa lugeda ei oska tuli seetõttu, et ilmselt ei saa sa aru, et inimesed on siin erinevail põhjusid, ükskõik, kui palju sulle seda ei öeldaks, ning ka seetõttu, et mina isiklikult pole kunagi öelnud, et korralik toitumine midagi halba on. ma ütlesin, et sa oled loll. selle juurde ma ka jään, iga sinu postitus kinnitab seda üha enam. labiilse närvisüsteemiga pidurdamatu, ennast täis ja ülbe loll. ilmselt ka väääääga noor, seega ehk aeg parandab.

manja 29. mai 2011, kl 10.29
angela Kirjutas:
> "Nii tore on pekisena ringi lödiseda." "Ja sina ra
> hustad end siis õgimisega ,nagu ma aru saan?" "Ma
> lihtsalt küsisin ,miks on vaja kõigepealt õgida en
> d jämedaks ,siis dieeditada ,jälle õgida end jämed
> aks ,jälle dieeditada ..." "vastuseks emotsionaaln
> e kriiskamine ,hüsteeriline räuskamine ,sõim ..."
>
>
> "normaalne" inimene oled, pole midagi kosta
> . väide, et sa lugeda ei oska tuli seetõttu, et il
> mselt ei saa sa aru, et inimesed on siin erinevail
> põhjusid, ükskõik, kui palju sulle seda ei öeldak
> s, ning ka seetõttu, et mina isiklikult pole kunag
> i öelnud, et korralik toitumine midagi halba on. m
> a ütlesin, et sa oled loll. selle juurde ma ka jää
> n, iga sinu postitus kinnitab seda üha enam. labii
> lse närvisüsteemiga pidurdamatu, ennast täis ja ül
> be loll. ilmselt ka väääääga noor, seega ehk aeg p
> arandab.
Kle muti ,osta külasta sekspoodi ja osta endale miskit,:D

Pall 29. mai 2011, kl 12.17
Naised kas te ise ka aru saate mis moodi te siin räägite? normaalsuse piir on ammu ületatud juba, tehke sõimlemiseks ja idiootsustest rääkimiseks palun eraldi teema. . risustate siin!

jah 29. mai 2011, kl 15.50
Ärge risustage siin enam jah. Pange see kahjuliku ja halva dieedi teema kinni juba. Piisavalt inimesi on kannatada saanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!