Ma hakkasin eile pidama 13-päeva dieeti. Põhjus oli selles, et proovisin juba pikemat aega trenne ja tervislikku toitumist.. kaal jäi seisma ja otsustasin, et teen väikse muutuse. Proovin seda dieeti.
Tean, et see dieet ei ole just tervislik, aga inimesed paastuvad ja kõik meie ümber on ebatervislik. Vaevalt sellinne puhastav kuur mu ülejäänud elu nii peapeale keerab, mõelge ka sellele, et palju inimesi sellist dieeti üldse lõpuni peab. Ma olen ise seda dieeti suutnud 6 päevani vedada ja katseid oli enne oi oi, kui palju. Minu põhjus pole tegelt allavõtmises, vaid tahan endale distsipliini veidi sisse harjutada. Tervisliku toitumise aeg ja trenni tehes päris tihti napsutasin(sõpradega väljas käies), sõin krõpse(mu suurim pahe) ja mul sai sellest kõrini.
Dieedi juurde tagasi minnes ma pidasin eile ilusti vastu, kuni sõbranna helistas ja välja kutsus. Olime kella 2 väljas, tsillisime ja koju tagasi jõudes oli mul selline peavalu, et võtsin 5 kananagitsat ja peavalutableti. Muidu tegin eile veel pool tundi crosstraineril trenni + õhtul ja hommikul kõhulihaseid.
Täna teine päev joon kohvi hetkel. Eile kaalusin hommikul 76 ja täna näitas kaal 75,1 olen 168cm pikk. Nagitsad ei teinud vist midagi hullu.