Mina olen seda dieeti 3 korda elus teinud. Iga korraga läheb kergemaks, sest tead mida oodata.
Samuti olen iga kord oma limiteeritud toiduainetega loovam: näiteks keedetud lillkapsas on väga jäle, aga kui ta püreesupiks teha, siis hulga meeldivam. kui lubatud on toidukorra juurde sidrun, siis tegin endale suure sidruni vee, sest üsna imal on paljast vett lurpida kogu aeg. kui oli lubatud õhtusöögiks puuvili, siis valisin alati suure mahlase apelsini ja lõikasin viilud veel omakorda tükkideks, tuli kausitäis näksimist--nii elasin üle filmiõhtud sõpradega. doose ei rikkunud, aga kasutasin kavalamalt ära vahendeid.
7.päev on raske--leidke tegevust et mõtted söögilt ära saada, magage kaua ja venitage see ainuke söök ~17.00 kanti kui vähegi suudate ja siis peate järgmise päeva lõunani vastu selle söögiga ilusti, ilma ebameeldivusteta.
Teisel nädalal ei jaksanud enam etteantud koguseid süüa, keha nagu ei tahtnudki enam ja nii hea kerge ja energiline oli olla. 12 päev juhtus alati reede olema ja siis murdusin. seekord luban lõpuni teha. :)
Kaal on küll aja jooksul tagasi tulnud, aga selles ei ole süüdi keegi muu kui ma ise. Satun tihti veiniklaasi taha ja kogu elu porgandit närida ka ei soovi, seega see dieet kiirendab seedimist piisavalt, et siis 1-1,5 aastat normaalselt elu elada.
mina igatahes soovitan!