Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

kahvel 18. oktoober 2011, kl 14.19
6s päev, kaalukadu -3,4, kohe hakkan lehtsalatit ja kana sööma

kaalun ka 18. oktoober 2011, kl 17.35
kahvel,

Mina oma menüüst loobun lehtsalatist ja õlist ja plaanin ka lillkapsast loobuda. Ei sudua neid süüa.

Teate 19. oktoober 2011, kl 12.58
Ma olen 2 x selle läbi teinud-kõik kordub...
ärge jamage-KAAL TULEB KOHESELT TAGASI... MÕTTETU ASI,nüüd võtan LCA toidulisandeid 11.- purk 30 tk sees , seedimine korrapärane, hulle õgimisisusid ei ole, kerge kaalulangus ja söön normaalselt ja kõike...

kaalun ka 20. oktoober 2011, kl 11.56
Teate,

No CLA toidulisand ei aita niisama langetada, selleks peab ka trenni tegema ja ülitähtis on toiduainete vahekord: rasv, valk, sv, et kõik oleks korrapärane. Ma isegi teen iga päev trenni, kuid vahel teen mõne dieedi, kui välimus vahel jälle rahu ei anna.

H. 20. oktoober 2011, kl 12.34
Tere,
Oltsustasin ka eile,et proovin seda dieeti,kuna järsku on tulnud sellised isud,et ei suuda rahulikult ollagi ilma söögile mõtlemata.Paar kilo on ka juurde tulnud,kuna enam üldse suitsu ei tee(enne olin nõ pühapäevasuitsetaja).Niisiis on täna esimene päev ja siiamaani joodud ainult hommikukohv tüki suhkruga.Jään siis lõunasööki ootama,mis õnneks tundub tulevat väga maitsev:)
Jagage oma muljeid palun!koos kergem...

kahvel 22. oktoober 2011, kl 11.14
Jagan muljeid. Kartsin, et dieet on hullem, aga tegelt täitsa üleelatav, nälga ka ei tunne. 9 päeva seljataga ja kadunud 5,3 kg

dieeditaja 24. oktoober 2011, kl 07.14
Kas sööte keedetult või praetult muna? Kui pikemat aega keedumuna süüa, siis hakkab juba vastu ja kuna tegelt on dieedis nn õli ette nähtud, siis mina praen peaaegu et olematu võitükiga. Ja tükeldan tomati pärast kõvale. Lillkapsast ei kasuta ja lehtsalatit ka mitte ning kotleti asemel on tükike kanafileed.

marianna 24. oktoober 2011, kl 09.14
See dieet mõjub ikka siis kui midagi ei asenda. Muna on vaja süüa keedetlut- seal on palju rohkem valku, kuumitamisel üle 70 kraadi muutub nt. muna toitainete sisaldus ja valku ei saa sa sealt enam peaaegu üldse. Arvan, et kanafileed on ok süüa naturaalkotleti asemel, kuid rohelist peab kindlasti sööma. Selle dieedi mõte ei oel nälgiminevaid suur valgusisaldus, valgu omandamine tekitab organismis rasvapõletusefekti ja ketoosi jne. Kui see 10-13 päeva ära teha, siis peaks ikka igaühel mõjuma kui vahepeal ei patusta. Ise kaalusin enne dieeti 54 kg, peale dieeti 48 kg. Olen väga rahul, tegin seda mai kuus. Tagasi pole ka midagi tulnud. Olen 160 cm pikk. EDU!:)

dieeditaja 25. oktoober 2011, kl 17.51
marianna,

Valku küll veidi rohkem, aga dieeti see ei riku. Olen teinud 3x ja huvi pärast küsisin ja loomaliha asemel võib vabalt kana panna.

kahvel 26. oktoober 2011, kl 09.07
Pidu selleks korraks läbi, 13 päevaga läks 5,8 kg

küsimus 26. oktoober 2011, kl 09.45
Olen kuulnud, et esimese nädalaga langeb põhiosa kaalust ja teisel nädalal vaid väga vähe. Kuidas teie kogemused, kes lõpuni on teinud ja vahepeal kaalunud?

vastaja 26. oktoober 2011, kl 09.50
küsimus,

Jah, esimestel päevadel rohkem, sest keha saab šokeeritud. Aga asi seegi alustuseks :)

Kahvel 26. oktoober 2011, kl 13.30
jah nii ongi, esimesel nädalal läks 4,5, teisel vaid 1,3

Ferrum 26. oktoober 2011, kl 14.15
Alustan siis homme selle dieediga teist korda, hetkel kaal 62kg ideaalis tahaksin 55kg peale saada kuna olen lühikest kasvu. Jõudu ja päikest dieeditajatele! :)

vastaja 26. oktoober 2011, kl 17.28
Ferrum, kas oled seda dieeti enne ka lõpuni teinud?

Ferrum to vastaja 27. oktoober 2011, kl 17.34
Jah olen lõpuni teinud, varem kaalusin 70 kg, mis tähendas minu puhul ülekaalu, sain maha ligikaudu 7kg kuid otsustasin uuesti teha ning veel kilosid maha saada.

vastaja 27. oktoober 2011, kl 17.43
Ma hakkan homsest, oeln enne teinud, kuid poolikult. Aga paljud asjad jäävad lihtsalt välja mu jaoks.

minnie 30. oktoober 2011, kl 22.32
Mul on hetkel 5. päev käsil.
Pikkust on 168 cm. Algkaal oli 68,9kg ja täna hommikul 66,4kg.
Ideaalis tahaks 13. päeva lõpuks kaaluda 62kg.
Aga elame näeme, kas ka nii õnnestub. Kõht on kinni olnud juba teist või kolmandat päeva ja see teeb enesetunde natuke vaevaliseks. Millegi muu üle ei kurda - pole nälga, pole väsimust, pole peavalusid.

minnie 30. oktoober 2011, kl 22.37
Lisaksin veel seda, et püüan vähemalt kolmel korral nädalas ka trennis käia.

vastaja 31. oktoober 2011, kl 05.56
Huvitav, mul küll kõhtu kinni pole pannud (ka ilma äädikata). Ja lisaks joon ka õunaäädikat, mida vahel ikka kasutan. Mõjub paremini kui kapsel. Trenni teen E-L.

minnie 31. oktoober 2011, kl 17.37
Siis sul vedas. Arvatavasti oli see kõhukinnisus mul sellest, et tuli ka pikem paus trennile sisse (4 päeva). Nüüd loodan, et seda rohkem ette ei tule ja kõik on korras.
Täna (6.päev) näitas kaal sama mis eilegi 66,4kg. Endiselt kadu 2,5kg.

vastaja 01. november 2011, kl 04.48
Minnie, kas sul on väga palju ülekaalu? Võib olla pole, sestap nii väike langus praegu, aga asi seegi, sest tavadieetidega kukub veelgi vähem.

minnie 01. november 2011, kl 15.01
Mu 168 cm pikkuse juures oli algkaal 68,9 kg. Öeldakse, et naise ideaalkaal on tema pikkus miinus 110. Minu puhul oleks see siis 58, et ideaalkaalust oli üle 10-11 kg :)
Täna ootas mind meeldiv üllatus kaalul - 65,6. Seitsmenda päeva alguseks on siis langenud kaal 3,3 kg võrra :)
Ja ma olen siiralt õnnelik hetkel selle dieedi üle, kuna mina, loomult suur shokolaadi ja saiakeste sõltlane, ei taha mitte midagi sellist suu sisse pista. Kohe üldse ei isuta :)

minnie 01. november 2011, kl 15.05
Ja hakkasin tänasest veel lisaks võtma 3*päevas L-Karnitiin 3 aktiiv kapsleid, et ikka rasvapõletus oleks maksimaalne trenni tehas ja teiste tegevuste juures.

vastaja 01. november 2011, kl 17.28
Mul on L-karntitiin aastaringi, nii apteegi omi kui ka spordilisanditena.

minnie 02. november 2011, kl 16.39
Ja, kuidas siiani oled tulemustega rahule jäänud?

minnie 02. november 2011, kl 16.42
Tulemustest: 8.päev käsil ja 65,4kg. kaalukaotus 3,5kg

vastaja 02. november 2011, kl 19.02
Enesetundes eriti muutusi ei anna, kui vaid energias ja rasva koha pealt ei oska hetkel öelda. Pole viimasel ajal mõõtnud, kuid kui järjepidevalt tarvitada, siis kuivatab natuke.
:) Halba igatahes ei tee.

Minni 03. november 2011, kl 09.10
Mina alustasin eile selle dieediga. Esimene päev oli üsna raske.Koguaeg kui mingist küpsisepakist vms mööda läksin,tahtsin sealt haarata. Kuid pidasin ilusti vastu. Tänane kohv on joodud ja kõht koriseb,aga hetkel pole enam tunnet et haaraks kõike mis paistab laual :) Lapse pärast ei saa ära ka tõsta või minema visata.
Kaalu peale lähen täna.Algkaalu ma kusjuures ei teadnud. Pakun et kuskil 59 kandis.Rasedusjärgne kaal. Normaalkaal on kuskil 54 ja sinnamaani tahaksingi jõuda. Eks kirjutan õhtul oma kaalu ja hakkan siia teada andma kuidas mul läheb.Alla ma ei anna,eesmärk on ühtedesse vanadesse pükstesse mahtuda :D

Minni 03. november 2011, kl 13.27
On teise päeva lõuna ja just sõin lõunasööki ja minu üllatuseks oleksin tahtnud puuvilja(õune) söömise pooleli jätta kuna tekkis selline vastik täiskõhutunne-kuid sõin siiski selle ära. Ja üllatav kui vähe oli vaja et kõh täis saaks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!