Kiki, ei mingeid krõpse! Kui tahad midagi muud süüa, siis head on ikka juurviljad tipikastmega või niisama juurviljad krõmpsutamiseks. Selline komme kohe jätta, et paki krõpse kätte ja telekat vaatama- mkm, nii ei lähe ;) Mõtle nii, et krõpsud on seltskonna toit. Võtad peotäie ürituse jooksul, kui tõesti ilma ei saa. Aga ei mingit pakki krõpse üksi telekat vaadates!
Kaalikad, porgandid, kurgid, misiganes. Marineeritd punapeet, natuke hea juustuga, krevetid jne jne. Enda keha peab hellitama ja hoidma. Kui seda ei saa, mida vaja, siis halvemaga ei lepi!!!
Sul on veel paar päeva jäänud, kuid siis on vaja õppida oma toidukava mitmekesistada Sinu kehale vajalike ainetega. Tuleb õppida vältima kasutuid naudinguid ;) Küll näed, siis on kehal vajalikud ained olemas ja rämpsu isu ei teki.
Ma tahan olla toeks, seega olen konkreetne ;) Ma ei arva, et Sa seda juba ei tea. Teoorias oleme me ju kõik suurepärased :D
Ise veetsin aega mõnusas seltskonnas kus nauditi head muusikat, head kunsti, meeldivat seltskonda ja loomulikult head toitu ja jooki. Laud oli lookas ja veini meelas pune ahvatles endast osa saama. Mina aga keskendusin seltskonnale ja jõin apelsinimaitselist vett ja taimeteed. Olen enda üle uhke. Olin veendunud, et teen seda kõike endale :)
Loodan, et nädala pärast olen sama enesekindel..