Minu dieedimenüü on selline (10 päevaga 5 kilo maas, 3 päeva veel dieeditada). Mingit halba enesetunnet ei ole. Söön palju ja kaal langeb. Loodan, et see ei tule väga ruttu tagasi, sest olen tegelikult ju söönud tugevat toitu. Minu jaoks on see lihakogus tugev, mis ma sisse vitsutan. Panen menüüsse sulgudesse omad kommentaarid.
1. ja 8. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga (mina ei tarbi suhkrut, kohvi joon mitu tassi).
Lõunasöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, ohtralt keedetud spinatit, 1 tomat.
Õhtusöök: 1 teflonpannil praetud või grillitud biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit, natuke õli ja sidrunimahla.
2. ja 9. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga
Lõunasöök: biifsteek (vasikaliha), rohelist salatit ja värskeid puuvilju (õun, pirn, apelsin või mandariin).
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud sea tailiha), 380 g maitsestamata jogurtit (Tere jogurt 2,5% rasva).
3. ja 10. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia (sõin 4 viilu röstsaia).
Lõunasöök: keedetud spinatit (sõin toorelt, keedetuna ajas oksele), 1 tomat, 1 värske puuvili.
Õhtusöök: 1 paks praelõik (grillitud taine sealiha), 2 keedetud kanamuna (lõin pannile ja tegin omleti, mis läks sodiks - pupart soola ka), palju rohelist köögivilja (kurk, salat, roheline sibul, till) koos vähese õli ja sidrunimahlaga, 1 värske puuvili (õun).
4. ja 11. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja viil ilma võita röstsaia.
Lõunasöök: tops kodujuustu (sõin rasvast 4%), 1 suur riivitud porgand, 1 kõvaks keedetud kanamuna.
Õhtusöök: 380 g maitsestamata jogurtit, 1 purk puuviljasalatit omas kastmes (ilma suhkruta) ning banaan. (puuviljasalati asemel sõin õuna).
5. ja 12. päev
Hommikusöök: 1 suur riivitud porgand, sidrunimahl.
Lõunasöök: palju natukeses õlis praetud väherasvast kala (nt tursk, haug, ahven, koha jt), sidrunit, väike tükk võimargariiniga leiba (röstisin leiva ära). (küpsetasin kala maitseainetega fooliumis)
Õhtusöök: natukese rasvaga praetud biif (haamerdatud vasikaliha korralik kõhutäis), keedetud sparglit, rohelist salatit sidrunimahlaga. (salatit ei söönud)
6. ja 13. päev
Hommikusöök: tass kohvi vähese suhkruga ja ilma võita röstsai.
Lõunasöök: grillitud nahata broiler (grillkana suured kintsud 2 tk ilma nahata), rohelist salatit õli-sidrunimahlakastmes (kurk, salat, roheline sibul, till).
Õhtusöök: 2 kõvaks keedetud kanamuna, 1 suur riivitud porgand. (tegin muna teflonpannil omletiks, lisaisn tilli, rohelist sibulat, pipart)
7. päev
Hommikusöök: 1 tass teed (jõin teed nagu hobune).
Lõunasöök: grillitud või fooliumis küpsetatud liha (sea-, lamba- või loomaliha). (vitsutasin jälle grillitud ribiliha, taid - väga maitsev)
Õhtusöök: jääb seekord vahele, jooge palju vett. (jäigi vahele, jõin sooja vett sidrunimahlaga)