Loomulikult tuleb kohe tagasi, mis sa arvad, et keha jääbki iseenesest kuivemaks? Jood ju tagasi selle vee, või saad kasvõi puuviljadest selle. Ja selle 500g, mis rasva arvelt läks, see tuleb kah tagasi.
Hea ainevahetus pole täiskasvanud inimesel enam midagi nii loomulik, üldjuhul on see ikka nendel, kes oma ainevahetuse eest hoolitsevad, mitte ei riku seda mingite lollakate nälgimistega.
See üks nädal mõned kilod kergem olla ja korraks vanadesse pükstesse mahtuda on minuarust samavõrdne, kui SMS laenu võtta, et rikas olla.
Ja terve elu tulebki dieeti pidada, juba lapsest saati. Dieet ei tähenda mingeid 13päeva idiootsusi, vaid toitumisplaani otsetõlkes. Kui sul endal plaani pole, teeb plaani sulle ja su lastele toiduainete tootja ja müüja. Tead küll, mis sellest välja tuleb. Terve poe peale on heal juhul 5% lettidest päris sööki täis, ülejäänud 95% on suhkur, sool, nisujahu, transrasv ja alkohol.
Samas ma saan aru, et ma alahindan seda masohhistlikku rõõmu, mida tuntakse oma vihatud kehast üle olles paari nädala jooksul.
Sööge hommikul puder ja singileib, päeval praad ja õhtul puuvili ja kodujuustusalat tomati ja kurgiga, paar lonksu oliivõli ja kalaõli lisaks ja ma olen kindel, et tulemused on kaalu mõistes samad, aga ilma nälgimiseta.