Ma ei tea, kas kellelegi pakub huvi, aga mõtlesin, et võtan ka sõna veidi siin. Niisiis, ma olen üldiselt väga sportlik tüdruk, kuid mõned kuud tagasi lõpetasin ületreenituse tulemusel kuuks ajaks trenni tegemise. Enesetunne oli kogu aeg kehv ning istusin kodus, sõin palju ja ei olnud üldse tahtmist end liigutada. Võtsin palju kaalus juurde. Lõpuks jõudsin sellise punktini, et otsustasin ka dieeti pidada, kuigi olin terve elu nende vastu olnud. Võtsingi siis ette 13 päeva dieedi. kaotasin esimese 7 päevaga 8 kg, olin väga rahul, et nii peenike välja nägin. Peale 8 päeva aga enam kaal ei langenud ning kui peale dieedi lõppu korralikult sööma hakkasin tundsin end järsku suuremana kui eales varem. Olin üsna meeleheitel ja kirusin end tükk aega, et üldse dieediga alustasin.
Ühel hetkel sattusin täiesti juhuslikult sellise treeningprogrammi peale nagu Insanity workout. Kui olin sellega üsna põhjalikult tutvunud, otsustasin ka ise proovida. Nägin selle kohta enamasti ainult positiivseid kommentaare. See trenn on küll ülemõistuse raske, aga toimib. Sellega alustamine oli ilmselt mu elu kõige õigem otsus. Olen sellest täiesti vaimustuses. Juba 2 nädalat treeningut muutis mu keha väga palju ja tunnen end paremini kui eales varem.
Selle jutu mõte on see, et alati saab ka tervislikumalt kaalu langetada, kui igasuguste imedieetidega. Ma ei pea nälgima, et kaalu langetada. Kui varem olin ma siis mures, kui liiga palju sõin, siis praegu muretsen, kui söön liiga vähe, sest sellise raske trenni tegemiseks vajab keha energiat.
Ärge nüüd kurjaks saage, lihtsalt rääkisin omast kogemusest ja loodan, et mõnel on sellest kasu :) .