Keegi pole jälle tykk aega siia teemasse kirjutanud. Lugesin vanu postitusi ja môtlesin....ka mina olin veel 4 aastat tagasi vaid 55-60 kilo, nyyd 90, ja omaarust jälgin koguaeg, mida söön, ei aja pihutäisi junkfoodi sisse, söön palju värsket ja jahu olen oma söögist pea täitsa välja jätnud....aga jah....magusaisu ikka aegajalt piinab....ja leiba armastan....vahel lausa 2-4 viilu päevas....eks see kôik ja vanus.....nii otsustasin alustada uuesti selle dieediga, kunagi poolteist aastat tagasi sai tehtud ja kurb oli see, et yle 5 kilo maha ei läinud, mehel 6, oleks vôinud paremini, olime ysna pedantsed ja ajasime näpuga rida....
Nyyd siis kysimus teistele...kas suudate tôesti tilkagi soola panemata syya loomaliha steiki vôi värsket salatit vôi muna jne...no nii vastu hakkab...aga olen kuulnud et maitseaineid kasutada ei tohi ja soola kindlasti mitte...
Teine teema on kohviga, kuna vist olen nii kohvi sôltlane, siis iga päeva ôhtuks peavalu, tavaliselt olen harjunud 5-6 tassi kohvi päevas ja ikka korraliku kanget...ka perearst arvas, et tundub tôesti nagu vôôristusnähtused...kas isegi 2 tassi kohvi ei tohi???
Rääkige kes oskab vastuseid anda....muidu alles 3-s päev ja piinlemist tuleb veel kyllaga...kilosid langenud 2,5kg mul ja 3kg mehel aga ta ka yle 110 kilo, see sôltub natsa ka sellest kui ylekaalus oled ja missugune on su igapäevane toit...minu toit palju ei erine, kyll meeldivad mulle maitsed ja vyrtsid ehk siis maitsetu toidu sisse ajamine on ikka vääääga piinarikas ja muidugi...punaveinist tunnen puudust, nii nagu mees ôllest...aga pyyame môlemad ikka tublid olla...veel kôigest 10 päeva.