9 kilo läinud, täna 8 päev.
Mida muutnud olen?
Jätsin kõikidel päevadel röstsaia söömata, selle asemel sõin hoopis täistera leiba.
Kala päeval jätsin söömata veiseliha(liiga suur kogus minu jaoks)
Puuviljapäeval jätsin söömata banaani.
Mida juurde võtnud olen?
Olen võtnud 8 päeva jooksul juurde kahel päeval aiamaasikaid umbes 200 grammi, ning 2 topsi kohupiima. Grillitud lamba/kalkuni asendasin nahata kanaga. Lillkapsa asendasin tavalise kapsaga, ning olen söönud ka 2 supilusikatäit seeni mässituna lehtsalatisse 7ndal päeval kui söögiks oli ainult tükk grillkalkunit(mille asendasin nahata kanaga) Olen joonud ka 1 klaasi keefirit rohkem.
Neid muudatusi ei teinud nälja pärast, vaid mõnel päeval on kalorite hulk nii väike, et otsustasin seda natukenegi suurendada, sest mulle jääb selline mulje, et kui ma nüüd tavaellu tagasi pöördun ning rohkem söön, tulevad need kilod kiiresti tagasi.
Selline toitumine pole mulle eriliseks raskuseks olnud, pole esinenud pearinglusi või pildi eestminekut vms, ainult esimestel päevadel oli veidi tuim peavalu.
Lisakaal ei tulnud mul ka enamasti toidust, vaid õhtustest alkoholikogustest(siidrike, õlleke, juurde mingi näks... nõnda läks ja aasta jooksul lisandus 25 kilo) oma töö tegi ka kindlasti stress kogu selle protsessi jooksul, kuna toimus väga palju negatiivset viimase aasta jooksul.
Alla võtma hakata otsustasin siis, kui olin hinge tervemaks ravinud, ning aeg oli keha kallale asuda.
Sentimeetritest nii palju:
puusad : -5
keskkoht : -2
Rind : -5
Kõht kõige laiemast kohast mõõdetuna : -3
Enesetunne on ühesõnaga super, ning kodu pole ka nii puhtaksküüritud olnud kui varem:)(sisustan oma aega koristamisega :D)
Ja mis kõige parem, kõik on märganud, et olen kaalust alla võtnud.