Kaaluklubi
13-päeva dieet - START (?)

Siiri 12. veebruar 2011, kl 15.53
:))) need on mul kodus olemas ja poja pistab kõrval isuga :)))

Aa mul on veel nädalajagu iseloomu küll.

kt123 12. veebruar 2011, kl 16.34
Mina alustan 13. veebruar. Kaaluks 60,4 kg. On liitujaid veel?

Siiri 12. veebruar 2011, kl 16.54
kt123, sellega arvestasid, et sii sjääb seitsmes, ehk lihatüki päev laupäevale?

Kui ma praegu peaks alustama, sii sma soovitaks nädalavahetusele rihtida toekama toiduga päevad, ehk siis viienda ja kuuenda päeva. Lihtsalt selline soe soovitus :)))

kt123 12. veebruar 2011, kl 16.59
Siiri, arvestasin ikka. See pole minu jaoks probleem, sest laupäeval magan ma nii ehk naa pikalt ja lõuna poole on trenn, mis iseenesest juba palju aega ära võtab ning kõike muud tegevust on päeva jooksul küllalt. Hea kui jääb üldse aega toidule mõelda:)

kt123 12. veebruar 2011, kl 17.04
Lisaks veel ma unustasin mainida, et alustan homme sellepärast, et siis jääb praktiliselt ainult üks nädalavahetus dieeditamise sisse, ehk siis järgmine, ülejärgmisel on sellega siis juba kõik..

Siki 12. veebruar 2011, kl 17.15
Täna siis ka kuues päev...proovisin just lõunasööki ära süüa aga see kanafilee on ikka nii maitsetu et nii palju teda kyll alla ei lähe. mina nt teen dieedis muudatusi kyll.. spinat,lehtsalat lihtsalt ei lähe mul alla selle asemel söön tavalist kapsast ja lillkapsast, naturaal kotlete pole teinud veiselihast nagu kirjas on vaid ostsin poest mingid külmutatud tavalised kotletid.. ülejäänut olen proovind jälgida ilusti...homme käin ka kaalul ära eks siis näib kas midagi on alla ka läinud...

Siiri 12. veebruar 2011, kl 17.18
igatahes, meelekindlust ja edu :)))

Siiri 13. veebruar 2011, kl 15.21
hmm... tavalised kodused kotletid sisaldavad lisaks SEAlihale ka muna, sibulat, mõnikord ka riivsaia, maitseaineid ja ehk isegi säilitusaineid.

Netis tuustides olen aru saanud, et lisashkrud ja soolad ei peaks dieedi osa üldse olema.

Kuigi, ise tegin ka täna dieedis muudatuse - tükikese asemel pistsin nahka kalkunikintsu. Lohutan end sellega, et kuna kogust pole määratud, siis 300 gr tük on ka tükike :))

Siiri 14. veebruar 2011, kl 21.50
täna siis 8 päeva õhtu. Nüüd ma juba ootan järgmisi päevi, esimene on kõige maitsetum... ja varsti saab puuvilja ja peagi saab röstsaia :D

aga jah, isud käivad ikka...igasuguste asjade järele, mida tavaliselt ei ole tahtnudki. Samas ei ole mul mingi probleem öelda "ei", kui mulle kuklikest või kommi pakutakse... imelik inimene

Siiri 15. veebruar 2011, kl 16.02
9. päev - lõunast olen ennast läbi närinud. See loomaliha on ikka eriti vintske asi. Kõht on aga pikalt täis ja õhtul ootab sink jogurtiga ja palju kiusatusi, nagu ikka.

little_my 16. veebruar 2011, kl 09.20
Kaheksas päev, lahkunud on 6,5 kilo. Pole paha :)

Siki 16. veebruar 2011, kl 15.44
Tublid olete!!! Mina tegin kuni 7nda päevani kaalu kadus 2 kilo ja energia puudus selleks läksingi üle veidi teismoodi dieedile mitte nii rängale , aga tublid olete kes lõpuni teevad;)

Siiri 16. veebruar 2011, kl 19.48
10.päeva õhtu. Tänane päev oli juba parem jälle, hommikul sai röstsaia ja päeval sai piisavalt erinevaid maitseid ka. Aga ma ikkagi ootan juba pühapäeva, et nautida seda, kui saan kasvõi ühele isule järele anda.

ja kuna täna sain kaalule ja seetõttu avastasin, et 10 - 15 kilo on ikka veel liiast, siis pean leidma järgmise sobiva variandi sellest lahti saamiseks.

Karmen 17. veebruar 2011, kl 08.42
Tere,
sooviks teada dieeditajatelt: kas seedimine on kiirenenud või aeglustunud?
Ja kas tohib süüa ka vähem- a la kahe muna asemel 1 ja 300 grammi liha asemel 150 g?
No päris raske on neid koguseid täita, kõht saab ju ruttu täis.
Aitäh.

little_my 17. veebruar 2011, kl 09.16
Ei ole ka mul need kogused täpsed olnud. Esiteks ei ole kodus kaalu, millega toiduaineid kaaluda ja teiseks, 200g loomaliha on ikka eriline ülesanne läbi "nätsutada".
Eilse-tänase kaalu vahe -1kg.

Siiri 17. veebruar 2011, kl 20.46
mina olen püüdnud neid koguseid järgida. Kui korraga süüa ei jõua, jaga lõuna ntks kaheks osaks. Kui päevase kaloraazi välja arvutate, siis näete, et seda on antud kogustega kaks korda vähem kui peaks, sealt oma organismi huvides midagi maha enam vast ei kratsiks.

Siiri 17. veebruar 2011, kl 20.48
ah ja siis veel minust. Täna siis eeleelviimane päev. Homne kala ja liha küpsevad ahjus... ja suu jookseb vett :) Hea meelega ampsaks täna juba tüki homsest lõunast kui ka õhtusöögist :D

Aga kaalu lahkunud selle aja jooksul vast 4-5 kilo. Kuna ma algkaalu ei tea, siis raske täpsemalt öelda.

kirp 17. veebruar 2011, kl 23.44
mul seisab kaal juba tükk tükk aeg ühe koha peal,söögu ma tahes kui vähe,ikka ei lange.trenni teen ka nagu segane.ikka kaal ühe koha peal.On vaja mingit tõuget kehale,et taas liikuma hakkaks,seega esmaspäevast alustan mina ka sellega.eks näis kaua vastu pean,aga vaja mingit tõuget mis paneks taas kaalu natukenegi liikuma et saaksin ikka oma eesmärgile lähemale.

sarnane 18. veebruar 2011, kl 11.43
Leidsin sarnase dieedi,aga minu jaoks on siin rohkem toitu ja pidi sama effektiga olema

See on ainevahetuse ergutamiseks mõeldud lühiajaline dieet, mida ei tohi teha rohkem kui neliteist päeva ühe aasta jooksul. Kui dieedi reeglitest täpselt kinni pidada, võib kahe nädalaga kaotada vähemalt kuus kilogrammi.

Pärast mineraalveedieedi lõpetamist on soovitatav jälgida sama hoolikalt päevamenüüd ja eelistada väherasvaseid toiduaineid. Et dieet õnnestuks, on mõistlik toiduained nädalaks ette osta.

Kindlasti tuleb tarvitada gaseeritud mineraalvett 2-3 liitrit päevas – see tekitab kiiremini täiskõhutunde.

Kui dieedi ajal tekib näljatunne, joo tugevamalt karboniseeritud mineraalvett, sest paljud uuringud on kinnitanud, et organism ei tee suurt vahet nälja- ja janutundel. Kuuma ilmaga on soovitatav janu leevendamiseks juua samuti gaseeritud vett, sest see tundub jahedam.

Söögi kõrvale joo nõrgalt karboniseeritud vett, millele on lisatud vitamiine. Tänu dieedis lubatud toiduainetele ei kao ka lihastest toonus – saab ju süüa grillliha, kana ja kala. Mineraalvee dieet ei sobi eakatele, veresoonkonnahaigusi põdevaile ja kõrge vererõhuga inimes tele, sest dieetmenüü sisaldab muu hulgas palju kanamune. Hommikukohvi asemel võib juua teed, igasugune alkohol on dieedi ajal keelatud. Soovitatav on vähemalt tund aega iga päev värskes õhus liikuda.

Mineraalvee kaaslased

Esimene päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv.

Lõuna: kaks keedetud kanamuna ja vähesoolast spinatit.

Õhtusöök: 180grammine naturaalne grillitud biifsteek, rohelist lehtsalatit, värsket kurki, mahlane puuvili.

Teine päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib juustuga.

Lõuna: suur pihv, rohelist lehtsalatit, mõni mahlane puuvili.

Õhtusöök: 250 grammi keedusinki.

Kolmas päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib keedusingi või juustuga.

Lõuna: kaks keedumuna, rohelist lehtsalatit, üks tomat.

Õhtusöök: 250 grammi keedusinki või kalkunifileed.

Neljas päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib juustu või keedusingiga.

Lõuna: keedumuna, hautatud või keedetud porgandit, 250 grammi juustu (näiteks Emmentali).

Õhtusöök: puuvilju, 250 grammi väherasvast jogurtit.

Viies päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv, porgandisalat sidrunimahlaga.

Lõuna: aurutatud kalafilee, paar tomatit.

Õhtusöök: 200grammine grillitud tükk tailiha.

Kuues päev

Hommikusöök: must suhkruta kohv, võileib keedusingi või juustuga.

Lõuna: 200grammine tükk grillitud broilerifileed (nahata), puuvilju.

Õhtusöök: kaks keedumuna, toorest või hautatud porgandit.

Seitsmes päev

Hommikusöök: tass suhkruta teed, sidrunimahla.

Lõuna: 200grammine naturaalne grillitud biifsteek, puuvilju.

Õhtusöök: vaba valik.

Siiri 18. veebruar 2011, kl 13.06
kirp, ma ütleks, et kui kaal ei lange, ükskõik kui vähe sa ei söö, siis on su organism vähesöömisest stressis. Arvab, et on saabunud näljaajad ning hoiab oma resursse sinu energia ja jõudluse arvelt. Ma soovitaks sul hoopis GI- retseptiraamatu poole vaadata. Nt parimad GI-retseptid raamatus on sees kolm toitumiskava, üks kiireks kaalulangetamiseks, II etapp soovkaaluni jõudmiseks aeglasemalt ja III etapp kaalu hoidmiseks.

Aga see mineraalveedieet tundub ka täitsa tolereeritav :p iseasi, kas ma mineraalvett nii palju juua jõuaksin või nii palju liha raatsiksin osta.

Minul aga 12/13. Kõht on kala täis, õhtuks sparglit ei ole, aga pole ka lugu, söön siis kapsast hoopis. Enesetunne on OK, va hirmus ärrituvus.

Mis aga jätkuvalt elu raskeks teeb on isud. Ma lihtsalt ei jõua ära oodata, millal ma saan nt ahjukartulit süüa :D kuigi päriselus ma seda väga sageli ei söögi

HelenaT 18. veebruar 2011, kl 19.27
Ma vaatasin, et siin paljud otsivad kaaslast alustamiseks. Kas keegi oleks käpp laupäevast 19.02 alustama?:) Ise alustan, veiseliha asendan kanaga, sest esimene kohe kuidagi alla ei taha minna.. Ja kes on läbi teinud, ehk viitsite kogemusi jagada ka, kuidas kõige paremini mõtted toidult ära sai, kui mingi asja tahtmine tekkis?:) Edu siis mulle ja teistele ka!

Minaka 18. veebruar 2011, kl 20.27
HelenaT, mina alustan laupäeval. 19.02. Tegelikult vaja paar-kolm kilo kergemaks saada.

HelenaT 18. veebruar 2011, kl 20.48
Väga lahe, siis saab üksteist toetada, kui raskeks peaks minema!!

huvitet 18. veebruar 2011, kl 21.56
Dieeditajad, palun andke teada nt umbes kuu või kahe või poole aasta pärast, kas teie kaalunumber ongi jäänud samaks. Et võtate alla ja ongi ja jääbki nii?
Lihtsalt huvitun.

HelenaT 18. veebruar 2011, kl 22.25
Huvitet, Sinu iroonilise kommentaari peale ütleks niipalju, et selleks peab inimene väga naiivne olema, arvamaks, et võtad alla ja siis jätkad toitumist samamoodi nagu enne dieeti. Pigem aitab see otsa lahti teha ning see kuidas inimesed jätkavad, kas hakkavad treenima ning mõistlikumalt toituma, see on igas inimeses juba ise kinni, eks leidub nii ühte kui teist. Natukene tobe on paluda, et keegi 6 kuud peaks meeles sellist asja, et siia foorumisse tuleb postitama tulla oma tulemusi. Kui huvi on tõesti siiras, siis palun väga internetiavarus on täis erinevaid muljeid sellest konkreetsest dieedist, kes sai tõesti kasu ning viitsis ka ise edasi vaeva näha ning kes vastavalt 14ndal päeval hoolega toitu tagasi hakkas sööma. Ja ongi nii!

raneliis 18. veebruar 2011, kl 23.37
alustan 19ndal, tahaks vabaneda kuuest kilost, mida kuidagi peale kaksikute sündi maha ei saa...
ja huvitet-ile
olen varem teinud, 2008 aasta kevadel ja kaalust kadus selle 13 päevaga umbes 7 kilo, mi s ei tulnud tagasi 1,5 aasta jooksul...siis jäin beebiootele.
möjub!

Minaka 20. veebruar 2011, kl 15.40
Tere.
Minul siis täna teine päev käsil. Polegi väga hullu. Kui juba ette sai võetud, siis tuleb edasi pingutada. Nälga saab kenasti sooja vee joomisega leevendada.

to Helena T 20. veebruar 2011, kl 16.51
Mis sa sellele küsijale nii pahasti vastasid siis kohe, ma ei usu, et ta irooniliselt mõtles seda. Kusjuures mind ka huvitab, et mis edasi teist saab, ja kas on võimalik ka kaalu säilidada ilma nälgimata ja kui ja siis umbes mitme kaloriga

huvitet 20. veebruar 2011, kl 20.32
Tänan eelnevale. Ma tõesti ei mõelnud irooniliselt, ehmatasin Helena vastusest ära. Praegu olen lugenud kaaluabi artikleid ja langetanud kaalu 0,5 kg nädalas, nagu soovitatakse. Aga tahaks ju rohkem ja otsekohe. Ja kui kõik siin muudkui langetavad ja see jääb ka püsima, tahaks ka. Kuid trenn ja tugev kaalulangus - ma ei peaks vist vastu :(. Otsustan siiski vaikselt ja tasapisi, pole tahtejõudu rohkemaks...

little_my 20. veebruar 2011, kl 22.49
Et saavutatud kaal säiliks, see sõltub ikka ennekõike inimesest endast. Kui oled korralikult 13 päeva jooksul jälginud menüüd, siis on kindlasti tulemus meeldiv. Ning siis on võimalik endal otsustada, kas tahad, et tulemus püsiks, või jätkad vanas vaimus. Minul näiteks kadus koos 8 kilogrammiga ka "seljamure". See oli vist boonuseks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!