minul siis ka käsil kurikuulus 13-päeva dieet....täna 9-s päev. Olen seda kunagi varem ka teinud ning kaalust alla saanud. Seekord võtisn dieedi ette, kuna ei suutnud oma söömisega kuidagi järje peale saada. Püüan uskuda, et dieet annab taaskord tõuke tervislikuma toitumise poole:)
Dieedist siis nii palju, et eriti kerge see mulle ei ole olnud, kuues päev oli küll siuke tunne, et annan otsad, kõht oli jube tühi ja energia puudus tahtis jalad alt tõmmata. Patustasin natuke ja võtsin paar lusikakest päevalilleseemneid ning mett. Liha söömisest on ka täielikult kopp ees:) Spinati olen asendanud brokoli ja lillkapsaga. Nätsu olen ka vahel närinud. Kohvi ma ei joo, selle asendasin teega, millesse lisan mett. Dieet näeb ette küll, et kui natukenegi patustad, on kõik untsus, ise seda ei usu. Kaalulangus võibolla tõesti nii suur ei ole, aga abiks ikka. Kaalu mul kodus pole, ei oska öelda, kui palju hetkel kergem olen. Riiete järgi saan küll juba aru, et midagi on maha läinud ja ehk läheb veelgi.
Minu moraal tegelikult siinkohal ongi see, et olgugi, et dieet on ränk ja tervisele mitte eriti sõbralik, annab see tõuke tervislikuma toitumise poole. Minu puhul sellised eksperimendid reeglina töötavad:) Edu teile kõigile, kes kaalumuredega kimpus!!!!