Vabandan, et vale teema:) kuid oleks väga abi vaja. Millised taksofirmad on Tallinnas kõige soodsamad ja samas ka kõige usaldusvärsemad ja paremad. aitäh:)
selles klubis saad küll sellise vastuse, et kõnni jala- säästad raha, loodust ning mis kõige olulisem- füüsiline liikumine, millega kaasneb hea tuju ja kalorite kulutamine :)))))
no kõnnikski jala, kui ainult tunneks linna nii hästi. Aga kuna on vaja jõuda kiiresti ühest punktist teise siis parem valin takso, mitte ei akka ise seal ekslema. Pole vaja ära eksida ja hiljaks ka veel jääda:):( Aga aitäh abistajale:)
Pidin juhiload tegema maksa Ostan auto maksa Ehita garaaž maksa Remont maksa Ja varguse pärast muretse ka veel Et punktist a punkti b saada kuram peab mul terve tööstuskompleks olema
TULEVIK
Võtan taskust nuti lähen netti näpin äppi ise olen seejuures happy et ei ole mingit lubade garaaži remondi jama. Auto tuleb teen sõidu ajavõidu õnnes kõigun. Peale selle on asi saasta müra ja juhivaba.
Nojaa aga tea kas selline lüke läheb läbi et kui siin foorumis panen oma numbri ja hakkan sisestama et kus ja mis parasjagu Tallinnas et näiteks olen vaba sõidan klienti olen vaba seal piirkonnas parasjagu. Äkki oo päris hea äri ei pea nendele kullerfirmadele ja riigile maksma.