et puder helvestest nii vähga halb variant on, loogiline, et tatra,-tangu,-jm. täisterast pudrud on kasulikumad, aga päris negatiivselt ka ei maksa kiirhelvestesse suhtuda, hea teha, kui kiiresti valmis vaja saada ja kellel ikka hommikuti nii väga palju aega on pliidi ääres seista.
need, kes mikrolaineahju kasutavad igapäevaselt, teevad oma tervisele rohkem liiga kui need, kes kiirhelbeid potis kastrulis keedavad.
mõneti mõistan neid, kes räägivad, et puder jätab kõhu tühjaks. kaks kuud tagasi, kui kõike ja palju sõin pidevalt, jäi mul ka putru süües kõht tühjaks, oli vaja mitmeid võileibu kõrvale.
tänaseks, kui olen oma toitumise kontrolli alla saanud ja jälgin, mida söön ja millal söön, pean 4-tunniseid söögivahesid (mitte ei te iga nati aja tagant endale võileiba nagu talvel oli), siis nüüd saab küll mu kõht 2-3 dl pudrust täis, ei tahagi võileiba kõrvale.
mannaputru ei söö, aga 4-viljahelbepuder ja kaerahelbepuder (mitte kiirkaerahelbed- need mulle ei maitsegi), on sagedasti hommikusöögiks.
ja mina ei tea, miks osadel putru süües kaal ei lange, minul küll langeb.
minu kaal ei langenud siis, kui pidevalt midagi näkitsesin ja kindlaid korrapäraseid toidukordasid ei olnud ja kui sõin lihtsalt rohkem kui vaja.
kaks kuud olen söönud KÕIKE, sealhulgas ka šokolaadi, küpsist, vahvlit, pannkooke, aga neid väikeses koguses ja suurendanud köögivilja, puuvlja osakaalu, teemaks olevat putru sõin norm.koguses.
ma tõesti ei tea, need, kellel normaalses koguses ja mõõdukalt hommikuputru süües kaal ei lange, olete vist niigi normaalkaalus.